LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jul 2013, 10:31

Balon je napisao/la: A sto se tice ove sezone, zdravlje ce biti glavni faktor. Koga se to ekipa koja ima zdravog Kobea, Gasola i Bryanta treba pribojavati?
Pa, s Kobe-om, Gasolom i Bryantom, nikoga. :)
...Život za Široki...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 31 jul 2013, 13:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Balon je napisao/la: A sto se tice ove sezone, zdravlje ce biti glavni faktor. Koga se to ekipa koja ima zdravog Kobea, Gasola i Bryanta treba pribojavati?
Pa, s Kobe-om, Gasolom i Bryantom, nikoga. :)
Zamisli jos da igra i Black Mamba s njima :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 31 jul 2013, 21:57

:lol:

koji lapsus, btw mislio sam na Nasha :mrgreen:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 02 avg 2013, 22:35

Kurt Rambis Wants To Make Lakers A Top Defensive Team

-"“That’s going to be our challenge, is to make it a good team defensive team,” said Rambis. “Even if you had Metta and you had Dwight on your team, you saw from last year … it still doesn’t mean the defense is any good, just because you’ve got a couple of good defensive guys out there. It all comes down to five guys who are willing to make those sacrifices.”

jedan kaže da ćemo biti najbolji za tri poena, tj. da ćemo biti tricaška ekipa... a drugi kaže da ćemo biti defanzivna ekipa... počelo je sve po starom, ne zna se ko pije a ko plaća...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 avg 2013, 22:52

Ova je sezona idealna za to da se ne zna ni ko pije ni ko placa i da su pametni u istoj bi tankirali i uzeli kvalitetan pick, jer onda dugo vremena nemamo pick u prvom krugu drafta.

Kobe Bryant - i pored nekih najava isti nece biti u punoj formi do pocetka Februara i fakticki ce odigrati samo posljednji dio sezone kako bi ponovo osjetio parket, a realno i da je isti u potpunosti zdrav mislim da ne bi sa ovim rosterom imali sanse da se borimo za titulu

D`Antoni - nije trener koji moze Lakerse i sa kvalitetnim rosterom odvesti do titule sto je pokazala protekla sezona i licno mislim da isti ovu sezonu nece prezivijeti i da se sa Rambisom polahko, ali sigurno priprema teren za Jacksona. Prema Stephanu A. Smithu D`Anotni se zadrzao na klupi Lakersa protekle sezone samo zbog niza nakon All-Stara, jer isti ima pouzdane informacije o sastanku 6-ero djece gdje je njih petero IDIOTU prijetilo da smijenu D`Anotni ili ce ga oni javno nadglasati i smijeniti.

Pau Gasol - odlican igrac, ali nije u stanju biti lider i nakon one dvije titule isto kao da se zasitio kosarke, jer je u istoj skoro sve postigao. Jedino mu jos nedostaje zlato sa OI

Steve Nash - jedini koji u ovoj formaciji bez Bryanta ima liderske sposobnosti, ali isiti je nazalost nacet povredama, tako da moramo biti spremni na njegove izostanke.

Dakle kada se sve detaljno analizira vidi se da bi najbolje bilo tankirati, no mozda to i FO zeli, ali ne smije javno reci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 avg 2013, 22:12

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 07 avg 2013, 00:07

Ali pazi majice, zar ono nije ukradeno od Cavaliersa, cuj "Hong Kong Basketball never stops" :lol:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 avg 2013, 09:51

marketing :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 avg 2013, 20:24

http://www.nba.com/lakers/schedule

Evo kompletnog rasporeda za novu sezonu...
Jedina zanimljivost je ta sto sa Spursima igramo na samom pocetku sezone, dok je ostalo manje vise kao i proteklih sezona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 avg 2013, 17:31

[youtube][/youtube] 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Trooper
Kontakt:

Post Postao/la Trooper » 14 avg 2013, 13:30

http://ispodobruca.com/?p=7220&cpage=1#comment-19458

a nekad sam ovog momka s ispod obruča smatrao za najboljeg poznavaoca NBA u regionu ... Nakon onakve sezone staviti Kobea iza Wadea, Blakea, Timmyja, Howarda i Hardena ...

Trooper
Kontakt:

Post Postao/la Trooper » 14 avg 2013, 18:53

@LBJ MVP Dugo čitam ovaj forum i sa "stručnjacima" poput tebe i Grevisa se nema potrebe raspravljati

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 14 avg 2013, 19:23

Taman je tema fino zamrla, i onda se jave neki strucnjaci koji pricaju kako su Blake, Dwight i Wade ispred Kobea prosle sezone bili...pa i Timmy mi je mnogo drag, al ispred Kobea i Mela... :lol: dobar ovaj neki lik sto pise, onako, veseo...

Al evo, da ne bude uvijek neobjektivni navijaci Lakersa, mozemo se fokusirat samo na Lakerse, gdje sam ja (kao i vecina ljudi ovdje) odgledao vecinu utakmica prosle sezone. Reci da je onakav Dwight (koji btw nje mogo 3 sekunde u rukama zadrzat loptu a da mu je neko ne izbije iz ruku, da ne nabrajam ostalo) imo bolju sezonu od Kobea....moras se neceg dobro napusit, pa to izjavit. Svaka mu cast za odbranu u pojedinim momentima, i ovo sto je napisano za Kobea da ne igra timsku odbranu, i to se slazem, ali onom ko je gledo utakmice ne treba se nista reci. Ne znam ni koji klinac ja ista pisem, to je nekako ko da ubjedjujem ljude da je zemlja okrugla... :roll: :roll: :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 avg 2013, 19:25

Pa dobro, Greivis i LBJ su se davno udruzili kako bi trollali ovaj podforum (mah, i svaki ostali vala), tako da njihove postove treba(te) preskakati, nikako se kacati na iste. Sto je najgore, dzaba svi banovi ovog svijeta - oni ce i dalje biti isti. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 avg 2013, 19:29

BernardBarnjak je napisao/la:slika
Ko bi reko da je Jeremy Lin ovoliko nizi od Kobea.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 avg 2013, 19:33

Monolog je napisao/la:Pa dobro, Greivis i LBJ su se davno udruzili kako bi trollali ovaj podforum (mah, i svaki ostali vala), tako da njihove postove treba(te) preskakati, nikako se kacati na iste. Sto je najgore, dzaba svi banovi ovog svijeta - oni ce i dalje biti isti. :mrgreen:
Ja hocu da smirim strasti, kad opet ja kriv. :x

I bez ljutnje, al ti bi trebao vise banove davati za licna vrijedjanja ovdje, a ne za #. Budi pozdravljen.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 avg 2013, 19:36

Trooper je napisao/la:http://ispodobruca.com/?p=7220&cpage=1#comment-19458

a nekad sam ovog momka s ispod obruča smatrao za najboljeg poznavaoca NBA u regionu ... Nakon onakve sezone staviti Kobea iza Wadea, Blakea, Timmyja, Howarda i Hardena ...
Napisao je kako racuna IOR ucinak , formulu imas pa bujrum raspravi s njim(odgovorit ce).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 avg 2013, 20:05

Prije su ovi strucnjaci bar gledali klipove sa youtube-a...sad su na nekakvim tabelama...a ja se mucim i trazim kojekakve stream-ove za direktne prijenose :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 avg 2013, 20:07

Svaka tabela po kojoj je Blake Griffin u top15 igraca lige, da ne govorim top6, je za qurac. Simple as that.

Trooper
Kontakt:

Post Postao/la Trooper » 14 avg 2013, 23:48

Raul_64 je napisao/la:
Trooper je napisao/la:http://ispodobruca.com/?p=7220&cpage=1#comment-19458

Napisao je kako racuna IOR ucinak , formulu imas pa bujrum raspravi s njim(odgovorit ce).
Raspravio sam ja to s njim sve. Bilo mi je samo nejasno po kojoj je formuli došao do ove liste, koja je u najmanju ruku smiješna

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.