Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Istina da je internet najbolja opcija za komunikaciju, ali mislim da bi ovaj projekat najbolje funkcionisao putem sms poruka.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Prvo kolo neka ide kroz forum. Da vidimo koji su saradnici zaista ozbiljni, gdje imamo problema, kako da riješimo probleme, isl... tako će i manji pritisak biti, a i bolje će se svi uhodati. Ako to proradi kako treba na forumu, lako je prebaciti na naslovnicu.GK1996 je napisao/la:Benjo nemoj komplikovati.cekamo admina da javi koji bi se covjek prihvatio posla i to je to.I mi cemo s njim brojeve razmjeniti i slati mu izvjestaje.Mi smo svoje odradiliLG97DM je napisao/la:Kao sto je vec GK1996 spomenuo samo treba naci čovjeka koji ce se prihvatiti tog posla. On ce sa nama razmjeniti brojeve moba, mi cemo mu slati izvjesca s utakmica on ce to unositi na live prenos na ss.ba i to je to po meni.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajmo mi nešto konkretno predložiti za ovo prvo kolo![]()
Možda bi bilo dobro kad bi npr sa utakmice Jedinstvo - Gradina, meni (kao navijaču Gradine) sms-om javljao ovaj iz Bihaća.. i tako za druge klubove, Radnički - Igman Casper npr javlja ovom iz Konjica, ali ako ga nemamo može i nekome drugome nije belaj![]()
Ugl, na pm se dogovoriti i uzeti broj telefona.
Aj sad još konkretnih prijedloga xD a ne okolo nešto sve idemo, šta bi bilo kad bi bilo :v
Slazem se, po meni su tu najmanje 4 SMS poruke (0,44 KM) + promjene rezultata mislim da to nije puno, tko ima Wi-Fi kraj stadiona nek izvjestava i preko toga al mislim da je najlakse da mi s tim novinarom koji bude razmjenimo brojeve i on unese u svoj imenik nasa imena (evo npr. Damjan GOŠK, Benjamin Gradina) i kad mu stizu poruke on to unosi na forum odnosno portal ako bude.admin je napisao/la:Prvo kolo neka ide kroz forum. Da vidimo koji su saradnici zaista ozbiljni, gdje imamo problema, kako da riješimo probleme, isl... tako će i manji pritisak biti, a i bolje će se svi uhodati. Ako to proradi kako treba na forumu, lako je prebaciti na naslovnicu.
Evo primjera kako bi ja to poslao za 1. kolo GOŠK-Branitelj:
1. poruka - po sparnom vremenu na stadionu Podavala u Gabeli započela je utakmica između domaćeg GOŠK-a i mostarskog Branitelja (onda i zvanične sastave stavit, ako mognem)
2. poruka - završilo je 1. poluvrijeme u Gabeli, na odmor se otišlo s prednosti domaćina od 1-0, strijelac je bio Malčić nakon asistencije Bošnjaka (onda uz to pošaljem i izvještaje iz poluvremena sta se događalo, šanse i to)
3. poruka - počelo je 2. poluvrijeme u Gabeli, gostujući trener Bubalo je napravio jednu izmjenu, dok domaći trener Raguz nista nije mijenjao
4. poruka - kraj utakmice u Gabeli, zavrsilo je 2-1 za GOSK, strijelci za Lavove su bili Malčić i Šimičić, dok je za goste pogodio Vila iz kaznenog udarca (onda posaljem izvjestaje iz 2. poluvremena, sanse i to)
Po meni su te 4. poruke standardne, + promjene rezultata između

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Ma definitivno bi to najbolje islo preko sms poruka, taj novinar sto bi prenosio informacije na portal kupi sebi BH Mobile broj, jer vecina je na toj mrezi, stavi se njegov broj za naj naj i poruka je 5phf, ko ima HT Eroner i Mtel, malo ce biti skuplje, ali nikako se ne moze potrositi vise od 1KM. I bas ovako kako je @LG97DM da funkcionise.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Admine,pa eto ti nadji nekog da ovdje na forum objavljuje rezultate i nece biti problema,razmjeniti cemo brojeve i javljati njemu putem SMS-a.
Rudar Kakanj !!!
E pa ne trebamo komplicirati uopce, kao sto ti kazes GK1996 samo naci covjeka da to stavlja i gotovo. 

Ovo sa SMS-om najbolja ideja i na kraju i nije neki prevelik trosak u 15 dana potrositi markicu 

-
- Kontakt:
ziher je napisao/la:Ovo sa SMS-om najbolja ideja i na kraju i nije neki prevelik trosak u 15 dana potrositi markicu

- badblueboylivno
- Kontakt:
Meni je svaka druga besplatna.
Ovo bi bilo najbolje, nema potrebe sa zayebancijom oko wifija, laptopa, kurtza paltza, a svi imamo mobitele.
Usput, evo popisa sudaca za Prvu ligu http://nsfbih.ba/upload/documents/Liste ... 3-2014.PDF" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da lopov Mirza Tičić neće doći u Livno niti ikako suditi Troglavu. Ne bi smio nikome nakon onog cirkusa protiv Goražda u Livnu lani.

Usput, evo popisa sudaca za Prvu ligu http://nsfbih.ba/upload/documents/Liste ... 3-2014.PDF" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da lopov Mirza Tičić neće doći u Livno niti ikako suditi Troglavu. Ne bi smio nikome nakon onog cirkusa protiv Goražda u Livnu lani.
Hayley <3
Sad gledam, Milan Strukar i ove godine tu... Nakon prošle sezone i svih onih situacija... Nevjerovatno!!!
Također i ovaj Kenan Bajraktarević, koji ako vam dođe na domaću utakmicu slobodno pišite u najboljem slučaju bod, to već mislim svi znaju za njega. Njih dvojica i Tičić da obiđu Radnički i ja presretan.
Također i ovaj Kenan Bajraktarević, koji ako vam dođe na domaću utakmicu slobodno pišite u najboljem slučaju bod, to već mislim svi znaju za njega. Njih dvojica i Tičić da obiđu Radnički i ja presretan.
Ako uspije, valjat ce ovo za 1. ligu FBiH jer je svih ovih godina u sjeni Premier lige, a tu igra dosta kvalitetnih igraca i bude dosta dobrih utakmica. Od lani su počeli i izvještaji sa svih utakmica i mogu reći da su bolje odrađeni nego u BHT1 sportu.
https://www.youtube.com/channel/UCOCKkK ... ZfakJ1JY_g
https://www.youtube.com/channel/UCOCKkK ... ZfakJ1JY_g
Admine sta je rec,hoce li se naci neko da objavljuje rezultate,da razmjenjujemo brojeve ?
Rudar Kakanj !!!
Pa ima još 15 dana, a dolazi BiH - USA, pa pripreme košarkaške reprezentacije... polako, da vidimo ko će biti slobodan da to preuzme.
samo se vi organizujte, naći će se sigurno neko ako zaista bude interesa sa strane forumaša. svakako smo dogovorili da prvo kolo ide testno kroz forum.
samo se vi organizujte, naći će se sigurno neko ako zaista bude interesa sa strane forumaša. svakako smo dogovorili da prvo kolo ide testno kroz forum.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako imate posla, može neko i od forumaša preuzeti posao na sebe prvo kolo, tj. da se njemu svi javljaju i razmjene brojeve, znam da smo BBBLivno i ja tad kući jer nam klubovi gostuju, ne znam ko još.. ja se javljam da to uradim evo, nije problem nikakav dok nas ima zainteresovanih za ovoadmin je napisao/la:Pa ima još 15 dana, a dolazi BiH - USA, pa pripreme košarkaške reprezentacije... polako, da vidimo ko će biti slobodan da to preuzme.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo hvala, vrlo je lijepo od tebe sa si se javio da preuzmeš ulogu "centrale" za prvo kolo.
ukoliko ne budemo za taj prvi dan mogli osigurati novinara, biće super da ti to preuzmeš. u svakom slučaju, ja ću još javiti šta mi sa naše strane možemo uraditi za prvo kolo. za sad je još prerano da se bilo šta fiksira.
ukoliko ne budemo za taj prvi dan mogli osigurati novinara, biće super da ti to preuzmeš. u svakom slučaju, ja ću još javiti šta mi sa naše strane možemo uraditi za prvo kolo. za sad je još prerano da se bilo šta fiksira.
Admine, ima li zasad ista rješeno?!
mogla bi se ova liga smanjiti sam od sebe u smislu što če možda Troglav odustati od takmičenja a moglo bi još par ekipa njihovim putem kao npr. Orašje itd. a onda Igmanu šanse rastu za opstanak.
- 7aprildomemoj
A nama nek ne dolazi ono đubre Danijel Zrnić. Kad god sudi u Gračanici sudi protiv Bratstva. Mora da mu je neki Gračanlija safato žensku pa se sad svetiCasp3r je napisao/la:Sad gledam, Milan Strukar i ove godine tu... Nakon prošle sezone i svih onih situacija... Nevjerovatno!!!

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
vidim otvoreno se govori ko je kome i kako puštao utakmice...ako je to istina, baš se pitam što niko ne reaguje, jer ovo su stvari za suspenzije, kazne itd...
ljudi otvoreno govore ko je kome pustio, ako to nije dovoljan dokaz, onda nisam siguran šta jeste
vjerujem da će Slobodi, Budućnosti, Iskri, Jedinstvu i ostalim koji se pominju odrezat kazne, novčane i bodovne
ljudi otvoreno govore ko je kome pustio, ako to nije dovoljan dokaz, onda nisam siguran šta jeste

vjerujem da će Slobodi, Budućnosti, Iskri, Jedinstvu i ostalim koji se pominju odrezat kazne, novčane i bodovne
Undici stelle - ACM 1899
Niko nista nece pokrenuti zbog mahalskih prica. Uprave se mogu "mutave" praviti i govoriti nista da ne znaju jer se sve uglavnom usmeno dogovara.
Nemas srece i mislim da se nece nikome bodovi oduzimati jer je ovoga i prije bilo i bit ce i dalje. Po pricama da ste nas pustili u Gracanici trebali biste i vi biti kaznjeni?!
Zrnic Danijel u Bihacu sudi? Cestitke Gradini na bodu/bodovima, lik nas ne gotivi nikako.
Nemas srece i mislim da se nece nikome bodovi oduzimati jer je ovoga i prije bilo i bit ce i dalje. Po pricama da ste nas pustili u Gracanici trebali biste i vi biti kaznjeni?!
Zrnic Danijel u Bihacu sudi? Cestitke Gradini na bodu/bodovima, lik nas ne gotivi nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.