Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Neka njega u ekipi povecava se konkurencija,mlad je dobra liga daoće doći makar da prisustvuje na tribinama danas,a to za Lyon ima tu i do skautinga koji je bio nad njim u smislu psihickog pritiska i kad zelis odigrati najbolje onda zatrokiras..
Dobrodosao i zelim mu uspijeh kako u klubovima tako i u reprezentaciji. Mislim da nece igrati sutra (mada mi nebi smetalo da igra), ipak nije ovo cas fizickog da se neko useta taj dan i igra viktorije sa rajom. Treba Pape da ga vidi malo da se upozna da zna kako da ga koristi, treba trening neki malo (da se igraci malo ustimaju), prica, dogovori, taktika. Neznam, moze svasta biti, ne treba se iznenaditi, ali mislim da nije logicno da vec sutra zaigra. Znam da ce neko reci "Pa prijateljska je da se isprobava i ustimava", ali nije to to po mome. U svakom slucaju, sretno Izete.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
de ziv bio malo pogledaj ovaj video pa ce ti se samo kazati sto tolika euforijamilomlat je napisao/la:Ne znam cemu ovolika euforija zbog dolaska Hajrovica.
[youtube][/youtube]
nemoj da sudis na osnovu jedne utakmice i to kad je cio tim bio los, i nisu mu pas dodali kako treba pa tako da nepije vode ta prica. jer da su svi bolji bili a da je on bio najlosiji haj inekakoMomak je pokazao da je u prvenstvu jak, da moze da se nosi sa prvenstvenim izazovima, ali protiv jednog bijednog Lyona nije pokazao nista (kao ni ostatak ekipe ako cemo pravo).
ja sam gledao Lulica u debitantskom nastupu protiv Milana, pa nije lopte znao primiti kako treba, sve i jednu je dosolovno izgubio da su se cak i komentatori smijali, a ja sam se hvatao za glavu da nije znao jedan jedini pas uposliti. i sta mislis da je pape gledao samo tu utkamicu, nebi mu dao da grije klupu u repci a sad je Ikona u Laziju i hoce da imenuju ulice po njegovom imenu zbog gola protiv Rome.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Realno,Bicakcic ,Hajrovic i Kolosinac su igraci za prvih 11 ...
Naravno,dobri rezultati nase repke malo ce im to otezati ,al ubrzo ce uletit ...
Dobro je da ima konkurencije
Naravno,dobri rezultati nase repke malo ce im to otezati ,al ubrzo ce uletit ...
Dobro je da ima konkurencije

milomlat nije pratio Hajrovica.... ma odmah ga od prve minute u sastav nocas i ako treba betonirati mu noge za BiH teren. Ovo je strasno pojacanje....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
očito da nisi čitao postove iznad , momak će tek protiv Slovačke nastupiti jer nije dobio poziv za ovu utakmicu , a sad je već prekasno i bespotrebno da ga naknadno pozivamo , ipak je prijateljska utakmica .bparena je napisao/la:milomlat nije pratio Hajrovica.... ma odmah ga od prve minute u sastav nocas i ako treba betonirati mu noge za BiH teren. Ovo je strasno pojacanje....
Dobar je Izet, uskoro treba ocekivati transfer u neki veci i jaci klub od Grasshopper-a. Poprilicno je jeftin i ako dodje ponuda od bar 5mil€ ode taj iz Ciriha.
Kakva konkurencija?
Klupa nam je puna panjeva, posebno u odbrani.Ovo je samo jedno veliko pojacanje.Veliko
Hajrovic na desnom krilu je nesto sto mi mozemo sad da sanjamo uz ovakve igrace.Stevanovic definitivno nije bolji.A, da ne pricam o ostalim
Sad kad je dobio papire.Zasluzuje poziv vec sad.Unaprijed da se racuna na njega 20 dana prije utakmice!
Jer ovo sto sam gledao protiv Amerike u 2 poluvremenu.Muka me je spopala, kako su se setali kroz nasu sredinu i odbranu kao da smo Luksemburg.Ne ide se tako u Brazil
Crveni tepih mu staviti na aerodromu ako treba.Kad vidim kakvi sve panjevi igraju za nas.
Klupa nam je puna panjeva, posebno u odbrani.Ovo je samo jedno veliko pojacanje.Veliko
Hajrovic na desnom krilu je nesto sto mi mozemo sad da sanjamo uz ovakve igrace.Stevanovic definitivno nije bolji.A, da ne pricam o ostalim
Sad kad je dobio papire.Zasluzuje poziv vec sad.Unaprijed da se racuna na njega 20 dana prije utakmice!
Jer ovo sto sam gledao protiv Amerike u 2 poluvremenu.Muka me je spopala, kako su se setali kroz nasu sredinu i odbranu kao da smo Luksemburg.Ne ide se tako u Brazil
Crveni tepih mu staviti na aerodromu ako treba.Kad vidim kakvi sve panjevi igraju za nas.
Uskoro sa novim Zmajem
Sušić za ... otkrio šta treba Izetu Hajroviću da dobije poziv
Piše: M. DAUTBEGOVIĆ
--------------------------------------------------------------------------------
Mladi fudbaler švajcarske ekipe Grasshoppersa Izet Hajrović dobio je odobrenje od FIFA za promjenom sportskog državljanstva.
To u teoriji znači da Izet Hajrović ima pravo nastupa za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Selektor Zmajeva Safet Sušić u ponedeljak će objaviti spisak igrača na koje računa za dvije utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Zmajevi prvo 6. septembra u Zenici dočekuju Slovake, a potom, šest četiri dana kasnije, gostuju u Žilini.
Safet Sušić je u razgovoru za ... potvrdio kako je moguće da će Izet Hajrović dobiti poziv za utakmice sa Slovacima, ali…
“Vidjećemo što se tiče Izeta Hajrovića”, kaže Pape za ... , pa nastavlja:
“Htio sam da vidim kako će igrači igrati ovog vikenda i zato nisam htio da objavim spisak u petak, već u ponedeljak”, kaže selektor BiH.
“Hajrović treba da nastavi sa igrama kao i do sada i ako bude dobro igrao i ovog vikenda za svoj klub, dobiće poziv”, dodao je Sušić na kraju razgovora za .....
--------------------------------------------------------------------------------
Mladi fudbaler švajcarske ekipe Grasshoppersa Izet Hajrović dobio je odobrenje od FIFA za promjenom sportskog državljanstva.
To u teoriji znači da Izet Hajrović ima pravo nastupa za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Selektor Zmajeva Safet Sušić u ponedeljak će objaviti spisak igrača na koje računa za dvije utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Zmajevi prvo 6. septembra u Zenici dočekuju Slovake, a potom, šest četiri dana kasnije, gostuju u Žilini.
Safet Sušić je u razgovoru za ... potvrdio kako je moguće da će Izet Hajrović dobiti poziv za utakmice sa Slovacima, ali…
“Htio sam da vidim kako će igrači igrati ovog vikenda i zato nisam htio da objavim spisak u petak, već u ponedeljak”, kaže selektor BiH.
“Hajrović treba da nastavi sa igrama kao i do sada i ako bude dobro igrao i ovog vikenda za svoj klub, dobiće poziv”, dodao je Sušić na kraju razgovora za .....
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Bayern@heart
- Kontakt:
ima gdje vcrs prijenos utakmice Grasshoppersa protiv Fiorentine da gledamo braću Hajrović
Ili ako ima kakav link

Ili ako ima kakav link

http://liveonsat.com/los__FT_int_UEFA_europa.php" onclick="window.open(this.href);return false; ako ima CS evo televizije koje će prenositBayern@heart je napisao/la:ima gdje vcrs prijenos utakmice Grasshoppersa protiv Fiorentine da gledamo braću Hajrović![]()
Ili ako ima kakav link
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
pozivi su na adrese klubova morali vec biti poslani, osim klubovima iz PL BiH... naknadno svakako nikog ne moze ni pozvat' bez obzira kako odigra za vikend... ne razumijem ponetu prolongiranja objave spiska... spisak je vec konacan, osim ako ne namjerava pozvat' jos nekog 'bisera' iz domaceg prvenstva...Konzerva je napisao/la:Uskoro sa novim Zmajem
Konzerva je napisao/la:Uskoro sa novim Zmajem
ne vjerujem šta čitam

neće nas Izet iznevjerit , nije fiorentina tako jaka ..
Bože me sačuvaj...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Mozda selektor ima informaciju da Izet nece igrati u prvenstvu posto veceras igra utakmicu mozda ga trener postedi u prvenstvu a to bi bio idealan alibi.A shege,majko moja mila 

- DonCorleone
- Kontakt:
Nemam ja nista protiv selektorove odluke da mozda Hajrovic i ne bude pozvan. Ali brate dragi, budi onda fer i korektan i odstrani Stevanovica kojem Dzeko mora pokazati kako da se u utakmici postavi protiv Amera, Vrsajevica (aka brza muha), Sunjica, Zahirovica i sve ostale koji kvalitetom nisu ni blizu Izetu. Imati takvog igraca na raspolaganju, koji je danas mogao igrati u Ligi prvaka, a sutra vec u jednom od najboljih klubova a toliko se dvoumiti i cekati kao da imamo ne znam ti koga na klupi. Cudno u najmanju ruku, ali ipak mislim da ce ga pozvati, jer zna valjda i on da je Izet vec sada medu Top 5-6 nasih igraca.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 22 avg 2013, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Namah poslije DžekeDonCorleone je napisao/la:Nemam ja nista protiv selektorove odluke da mozda Hajrovic i ne bude pozvan. Ali brate dragi, budi onda fer i korektan i odstrani Stevanovica kojem Dzekom mora pokazati kako da se u utakmici postavi protiv Amera, Vrsajevica (aka muha), Sunjica, Zahirovica i sve ostale koji kvalitetom nisu ni blizu Izetu. Imati takvog igraca na raspolaganju, koji je danas mogao igrati u Ligi prvaka, a sutra vec u jednom od najboljih klubova a toliko se dvoumiti i cekati kao da imamo ne znam ti koga na klupi. Cudno u najmanju ruku, ali ipak mislim da ce ga pozvati, jer zna valjda i on da je Izet vec sada medu Top 5-6 nasih igraca.

ja samo znam jedno, da pozove vrsajevica, sunjica, zahirovica, stevanovica protiv slovacke a da ostavi Hajrovica eh to bi bilo prava bruka, molili Boga da sto prije dobije papire i kad je stekao pravo da igra onda nezvati. to bi bio prvi veliki minus od mene za susica od kako je sjeo na klupu.