FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 14 avg 2013, 11:38

jok eto ti prisvajash,izvini shto navijam za kk bosnu pored rajva,prelazim na spurse

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 avg 2013, 11:43

nukleusmember je napisao/la:jok eto ti prisvajash,izvini shto navijam za kk bosnu pored rajva,prelazim na spurse

Bosna je kolektiv za sebe i ne moze se prisvajati kolektivu Sarajeva, a niko ti ne brani da navijas za Bosnu i sam za nju navijam
a spursi... kad ih vec spominjes, treba pohvatati sve ljude iz Sarajeva Želje Borca i svih ostalih klubova pa ih odvesti i pokazati kako da rade sa omladinskim pogonom i kako u kratkom vremenu mozes izbacivati reprezentativce
spursi su trenutno najvece cudo u BiH sportu i svaka cast

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 avg 2013, 11:58

imam haveru pravo da prisvajam kolektiv za kojeg navijam,kao shto ti imash pravo da prisvajash kolektiv za kojeg ti navijash,rezonujesh na nivou 6-godishnjeg djeteta,tako da ako navijash za kk bosnu i skretnichare mozhesh slobodno rechi MI,neche ti niko praviti problem,koji je ekvivalentan rjeshavanju skUpova iz prvog osnovne

VVVBK

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 avg 2013, 12:02

nukleusmember je napisao/la:imam haveru pravo da prisvajam kolektiv za kojeg navijam,kao shto ti imash pravo da prisvajash kolektiv za kojeg ti navijash,rezonujesh na nivou 6-godishnjeg djeteta,tako da ako navijash za kk bosnu i skretnichare mozhesh slobodno rechi MI,neche ti niko praviti problem,koji je ekvivalentan rjeshavanju skUpova iz prvog osnovne

VVVBK

dobro znas sta pricam i na sta mislim
i odavno vi vec prisvajate taj kolektiv jer ste isli organizovano da navijate ponekad
mojne meni price te ljubi te haver

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 14 avg 2013, 12:26

GangEvil je napisao/la: Polupo si lončiće. Tema je FK Sarajevo. a na toj temi može da piše ko god hoće, zato se vrati u svoj tor i ne petljaj se sa druželjubivim ljudima.
Ko se tope tebi obraca? Na temi FK Sarajevo samo navijaci Sarajeva mogu pisati sta god hoce, a ostali mogu pisati u normalnom tonu, bez spominjanja kakvih torova iz kojih si vec davno pobjegao, pa se pokusavas uklopiti u trendove asfalta, al ti ne ide...zato shut the fuck up kad ti se niko ne obraca...[/quote]

Eto vidiš da nisi za normalan dijalog. Prvo hlupaš, a onda kao ne dozvoljavaš da se ljudi obračunavaju sa tvojim glupim postovima.
U tor brate, a možeš i na asfalt.
Ja ću u bazen, a ti se guši u sopstvenom smradu.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 avg 2013, 12:29

Al kaze nulte kategorije. :)

Pa, da su makar svi, ali bas svi ostali u ligi te ''nulte kategorije'' sto se tice samog ustroja i ozbiljnosti kluba koji posluje bez dugovanja i sa omladinskim kampom kakvog nemaju puno, puno vece sredine i stariji klubovi iz cijele bivse Jugoslavije, liga bi na nesto i licila, odnosno bila bi organiziranija i ozbiljnija i moglo bi se za jedno 20 godina mozda, ali samo mozda, ocekivati da se nadamo necemu i u europskim natjecanjima makar.

P.S. Imamo i rukometni klub, najbolji u svojoj diviziji, igraju iskljucivo igraci iz Širokog Brijega, al nekako nam previse da i tu dominiramo, demoralizirali bi ostale gradove u BiH, pa nemamo ambicija za premijer ligu. :)
...Život za Široki...

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 14 avg 2013, 12:30

na ovoj temi najmanje pisu navijaci Sarajeva :lol: :lol:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 avg 2013, 14:44

GangEvil je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:
Polupo si lončiće. Tema je FK Sarajevo. a na toj temi može da piše ko god hoće, zato se vrati u svoj tor i ne petljaj se sa druželjubivim ljudima.
Ko se tope tebi obraca? Na temi FK Sarajevo samo navijaci Sarajeva mogu pisati sta god hoce, a ostali mogu pisati u normalnom tonu, bez spominjanja kakvih torova iz kojih si vec davno pobjegao, pa se pokusavas uklopiti u trendove asfalta, al ti ne ide...zato shut the fuck up kad ti se niko ne obraca...
:lol: :lol: A gdje li si ti to procitao? To mozda kada ti budes vlasnik foruma a do tada su svi ravnopravni na svim temama i za sve vaze ista pravila..
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 avg 2013, 14:52

Jedno pitanje za upucne navijace Sarajeva, da li se zna o kakvoj su suradnji i sponzorstvu radi sa ovi bogatasem iz Malesije ? Da li ce on neka novcana sredstva ulozit u sarajevo, kolika, na koji nacin ili se radi o necemu drugom?

P.S. Molim srednjoskolce da ne lupetaju ako ne znaju, a pogotovo da se ne prica o milionima ili kojekavim mega projektima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 avg 2013, 15:01

Elegant je napisao/la:Jedno pitanje za upucne navijace Sarajeva, da li se zna o kakvoj su suradnji i sponzorstvu radi sa ovi bogatasem iz Malesije ? Da li ce on neka novcana sredstva ulozit u sarajevo, kolika, na koji nacin ili se radi o necemu drugom?

P.S. Molim srednjoskolce da ne lupetaju ako ne znaju, a pogotovo da se ne prica o milionima ili kojekavim mega projektima.
Koja je svrha pitanja kad si u nastavku istog ti dao odgovor,odbacujuci mogucnost upravo svega sto negiras :?: :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 avg 2013, 15:17

nukleusmember je napisao/la:uzeo nas shiroki i u juniorskim i kadetskim kategorijama???kakvi smo samo pigmeji,kakAv samo komplex od selendre nulte kategorije,u kosharci smo josh gori,srecha pa nemaju rukomet

VVVBK
Kakve veze ima sto su nas uzeli? Cemu sluze kadetska i juniorska selekcija!? Nicemu...
Jesmo li bili kadetski i juniorski prvaci? Jesmo i? Ko to igra,ali kazem igra ili je igrao zadnjih god za prvi tim? Koga smo eventualno prodali od tih igraca? Nikoga...
Tako da nema veze dobili,izgubili,Siroki ima drugu viziju za te klince za razliku od nas.
A na Kosevu se svakako najvise zvizdi i spominje majka nasoj djeci koji slucajno zalutaju u prvi tim....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 avg 2013, 16:27

ma,mi uopshte nemamo vizije,u tome i jest" problem

VVVBK

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2013, 16:38

Sve su nagadjanja.Niko ne zna nista.Zna Selimovic i Tan,i to je to iskreno da ti kazem.
Ovi ste pisu o milionima,prave se pametni i pokusavaju se predstaviti ostaloj populaciji da su nesto bolji jer oni satro znaju koliko cemo dobiti,koga cemo dovesti iz Cardiffa i tako sl.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 avg 2013, 15:19

Naši u omladinskim reprezentacijama:
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/handzi ... e-bih/1131" onclick="window.open(this.href);return false;

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 15 avg 2013, 15:32

Head je napisao/la:Sve su nagadjanja.Niko ne zna nista.Zna Selimovic i Tan,i to je to iskreno da ti kazem.
Ovi ste pisu o milionima,prave se pametni i pokusavaju se predstaviti ostaloj populaciji da su nesto bolji jer oni satro znaju koliko cemo dobiti,koga cemo dovesti iz Cardiffa i tako sl.
Koliko god da je para u pitanju zauhar je. Jer ocito da domace trziste iako moze ne zeli da pogura Sarajevske klubove. Pogledajte listu domacih sponzora. Bruka.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 16 avg 2013, 08:10

Sutra igramo mozda i najtezu utakmicu ove polusezone. Sami smo sebi skocili u stomak katastrofalnim igrama tako da sutra imamo tesku utakmicu da se vadimo, jer Leotar se protiv nas uvijek napali i tesko smo sa njima prolazili zadnjih sezone ako izuzmemo 0-3 od prosle godine. Mislim da je ova utakmica bitna iz mnogo razloga, prije svega trenera jer ako kiksamo vjerujem da ce on biti bivsi jer nema mjesta kalkulacijama pobjeda ili razlaz.

POBJEDU DAJ NAM TI !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 avg 2013, 09:24

Kako god okrenes, razlaza nema do kraja sezone ;) kad su mogli ublehe Jovic i Cickovo ulje sezonu ce minimalno dobiti i Hus
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 16 avg 2013, 10:59

dr.van nostrand je napisao/la:Kako god okrenes, razlaza nema do kraja sezone ;) kad su mogli ublehe Jovic i Cickovo ulje sezonu ce minimalno dobiti i Hus
Da se ne lazemo oni su na pocetku svog posla imali mnnogo bolje rezultate od Musemica. Tako da su tim zaslugama dobili sezonu ;)

P.S. "Ubleha" Jovic je gospodin za naseg trenera, bar je imao obraza preuzeti odgovornost za poraz na sebe a ne vaditi se na "srecu" !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 avg 2013, 12:40

http://fksinfo.com/galerija/fk-sarajevo ... /slika#350" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad se sjetim ove utakmice, pa mi smo njima tad mogli da ti gol svaki napad skoro :D :D :lol:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 16 avg 2013, 13:32

P.S. "Ubleha" Jovic je gospodin za naseg trenera, bar je imao obraza preuzeti odgovornost za poraz na sebe a ne vaditi se na "srecu" !
Aj ne rise vise. Ponavljas se k'o papagaj. Sta si navalio na Husrefa. Sjasi. :evil:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], TigerWoods i 30 gostiju.