Ponos Torina je napisao/la:FliX je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:iz sarajeva sam, ali ne ocekujem neku veliku posjetu, prvi necu otici jer radim, ali i da ne radim skupe su karte... ne znam sta ovaj prica slavlje poslije tekme, sta vam je ljudi
sretno momcima veceras i nadam se pobjedi
Ako ti je 10 i 15 skupo onda stvarno.
Sta da ti kazem otidji na poluvremenu pred stadion, javit ce na razglas da su kapije otvorene, da se malo popravi dojam brojnosti. Piiih tako ste (vecina) i naucili.

Nekome 10-15KM treba da prehrani porodicu dok je nekom tih 15Km p.ckin dim tako da ne treba osudjivati druge sto nemaju ili nece da placaju tu cijenu da bi gledali utakmicu,kad to mogu i kuci pogledati...
Ma sta da ti kazem - ovdje u ovom postu je sve receno.

Satrase se da prebace repku u Sarajevo a onda kukanje i plac kako se nema para i kako stadion nece biti popunjen. Vidi ovo... u Zenici kojem je standard duplo manji od Sarajevsog kantona nikad ni jedna prijateljska nije prosla da je Zapad bio ispod 20 KM. I ostale tribine su skuplje nego danas i uvijek je sve puno. Evo moj primjer (bez da se hvalim) ja sam na birou ali za repku bi dao i 20 KM a + placanje puta za Sarajevo koji sad sa ovim silnim naplatnkim kucicama + gorivo nije uopste jeftino. Ali to je ono sto ne mogu da razumijem

ima jedna Bosanaska poslovica - "ne fataj se u kolo u kojem ne znas igrat." Ja bi samo jos rekao - ako neces doci i ako si skeptik pa i ne dolazi, ali sutiiii ybg ja. Ima ko hoce i dizimo krila zmajevima do novih pobjeda. Ko hoce -hoce ...... danas pobjeda aBogda a onda pakao Bilinog Polja

Zadnja izmjena:
bparena, dana/u 14 avg 2013, 14:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."