FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja mislim da ce Zola biti spreman oko 15. kola. Ali ga nece forsirati 100 %. Ulazit ce pomalo do 19. kola. A poslije priprema ocekujem da se ponovo ustali u prvih 11. 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Edin Džeko postao član Kluba
http://fkzeljeznicar.ba/edin-dzeko-post ... luba/6304/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/edin-dzeko-post ... luba/6304/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trebao bi klub sad objaviti kada ce raditi za clanske...
Dok djeca nije bajramluk potrosila...a i oni koji nisu stigli kupiti..
Dok djeca nije bajramluk potrosila...a i oni koji nisu stigli kupiti..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Eto jos jedne hiljadarkeipetm je napisao/la:Edin Džeko postao član Kluba

Kako stoje stvari sa clanarinama? Na kojem smo broju?
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!
-
- Kontakt:
kakva hiljadarka jarane, frajer pocasni clanŽELJO_4_life je napisao/la:Eto jos jedne hiljadarkeipetm je napisao/la:Edin Džeko postao član Kluba
http://fkzeljeznicar.ba/edin-dzeko-post ... luba/6304/" onclick="window.open(this.href);return false;:):)
Kako stoje stvari sa clanarinama? Na kojem smo broju?

- Consigliere
- Kontakt:
Treba Dzeki reci da nam dovede 2-3 dobra igraca. To je njemu dnevnica. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nek nam sredi prijateljsku sa sitijem kao sto rece jedan ugledni clan foruma hehehe.Consigliere je napisao/la:Treba Dzeki reci da nam dovede 2-3 dobra igraca. To je njemu dnevnica.
-
- Kontakt:
moze i sa wolfsburgom i sa teplicama i sa usti nad labem, moze on sveterabajt je napisao/la:Nek nam sredi prijateljsku sa sitijem kao sto rece jedan ugledni clan foruma hehehe.Consigliere je napisao/la:Treba Dzeki reci da nam dovede 2-3 dobra igraca. To je njemu dnevnica.
-
- Kontakt:
Prodajul se sutra clanske i u kojem terminu? Idem na reprezentaciju pa mislio usput zavrsit i clansku.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eno Džeko završio člansku, probaj i tineroazzuro je napisao/la:Prodajul se sutra clanske i u kojem terminu? Idem na reprezentaciju pa mislio usput zavrsit i clansku.

Sad ozbiljno, ako neko čuje kad ponovo krenu nek napiše ovdje ako mu nije teško. Hvala.
Dobar potez Kluba, vezan za člansku gold-karticu Edinu Džeki.
Nemamo generalnog sponzora, a sve dok ga ne dobijemo, dobro bi bilo da nosimo reklamu UNICEFa, sa kojim imamo potpisan Sporazum o saradnji.
To bi još više potvrdilo da je Željo veliki klub.
Nemamo generalnog sponzora, a sve dok ga ne dobijemo, dobro bi bilo da nosimo reklamu UNICEFa, sa kojim imamo potpisan Sporazum o saradnji.
To bi još više potvrdilo da je Željo veliki klub.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- bijeligolub
- Kontakt:
Trebalo bi ove clanske podijeliti i ostalim nasim legendama da se vidi da ih nismo zaboravili. To bi se posebno svidjelo starijim navijacima a bio bi dobar marketing.
ja sam, na malom fudbalu, pokidao prednje krizne ligamente, a istegao kolateralne i medijalne. zalijepila patika za onu gumu u sali i okrenuo se citavim tijelom u koljenu, nisam uspio reci "joj" a onesvjestio se od bolova. operacija bila relativno (za nase uslove) brzo nakon povrede (12-ti dan), 5,5 mjeseci proveo na stakama, a sam oporavak trajao 10 mjeseci, uz to da mi ni danas to koljeno nema puno funkciju, odnosno, ne mogu sasvim cucnuti na njega. nisam imao loseg doktora za operaciju (slovenac, prezimena se ne sjecam, a asistirao mu je gavrankapetanovic mladji). operisan sam u vrijeme kad su ovi nasi usavrsavali operacije povreda koljena putem gastroskopije. teska povreda i nadat se da na kvesu nece ostaviti teze posljedice.FKZ1921 je napisao/la:Kvesa se povrijedio oko 01.februara ove godine. Njegova povreda je najteza moguca kad su krizni ligamenti u pitanju (pokidani su i prednji i zadnji).
Benjo je povrijedio prednje krizne logamente, sto se smatra najmanje lošom opcijom, te ga realno mozemo ocekivati na terenu za šest mjeseci.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
šta je s Zoloticem, kad ce na teren, moram priznati da mi je to omiljeni igrac u našoj PL..
@starigradstarigrad je napisao/la:ja sam, na malom fudbalu, pokidao prednje krizne ligamente, a istegao kolateralne i medijalne. zalijepila patika za onu gumu u sali i okrenuo se citavim tijelom u koljenu, nisam uspio reci "joj" a onesvjestio se od bolova. operacija bila relativno (za nase uslove) brzo nakon povrede (12-ti dan), 5,5 mjeseci proveo na stakama, a sam oporavak trajao 10 mjeseci, uz to da mi ni danas to koljeno nema puno funkciju, odnosno, ne mogu sasvim cucnuti na njega. nisam imao loseg doktora za operaciju (slovenac, prezimena se ne sjecam, a asistirao mu je gavrankapetanovic mladji). operisan sam u vrijeme kad su ovi nasi usavrsavali operacije povreda koljena putem gastroskopije. teska povreda i nadat se da na kvesu nece ostaviti teze posljedice.FKZ1921 je napisao/la:Kvesa se povrijedio oko 01.februara ove godine. Njegova povreda je najteza moguca kad su krizni ligamenti u pitanju (pokidani su i prednji i zadnji).
Benjo je povrijedio prednje krizne logamente, sto se smatra najmanje lošom opcijom, te ga realno mozemo ocekivati na terenu za šest mjeseci.
Trznuo si me prijatelju,reko kad sam ja ovo poceo pisati pod ovim nickom

Tako da vristim u sebi kada god neki nas igrac padne i uhvati se za koljeno.Potpuno shvatam na licnom primjeru ove povrede i znam kakav je to tezak proces oporavka.Zbog toga sam i nemalo zabrinut zbog ovog naseg povrijedjenog dvojca.Nadam se da ce biti isti u buducnosti,jer sada je ovo koljeno vjecita meta za nove povrede,a tek su poceli da sutaju loptu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Kao i kad rame iscasis.Buu je napisao/la:Koljeno jednom kad povrijedis vazda ce biti tudje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve je to rad.Koliko rada ulozis u oporavak,toliko ces dobar osjecaj imati! 

Ne znam jel neko pisao prije mene al ev i da jes i da nije nema veze. Uglv. Benjo se operisao i kazu da je sve proslo OK. Nadam se da ce nam se sto prije vratiti !!