TheManiacs je napisao/la: Ma brate nema potrebe za to .
ne treba ulazit ni u kakve rasprave !
znam da nema potrebe, nego kažem nako

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
TheManiacs je napisao/la: Ma brate nema potrebe za to .
ne treba ulazit ni u kakve rasprave !
Da danas je famozna lista a Milos bi nam dobro dosaoirfan41 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Ima li od tih pojacanja ista
navodno hota ostao bez kluba. eto sutra bi trebala ta calina famozna lista koga zeli u bordo dresu, milos se nudi a ovi iz uprave nista
valjda ce jos neko pored milosa kvalitetan bit na toj listiFK Sarajevo je napisao/la:Da danas je famozna lista a Milos bi nam dobro dosaoirfan41 je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Ima li od tih pojacanja ista
navodno hota ostao bez kluba. eto sutra bi trebala ta calina famozna lista koga zeli u bordo dresu, milos se nudi a ovi iz uprave nista
Daj nelupaj oni ga zele al jos nepise nigdje da je potpisaopile87 je napisao/la:nemam namjeru da provociram ali Milos je u Slobodi...
Ima dogovor neki ,ali nema nista potpisano...cekace jos par dana da ga zovnu nasi iz uprave ako ga ne zovnu potpisat ce...pile87 je napisao/la:nemam namjeru da provociram ali Milos je u Slobodi...
Ja stvarno neznam u kojem toku dana Cala planira objaviti tu listu heheheh bas da vidimo ima li zvijezda nekih na spiskumiky_hz je napisao/la:Ima dogovor neki ,ali nema nista potpisano...cekace jos par dana da ga zovnu nasi iz uprave ako ga ne zovnu potpisat ce...pile87 je napisao/la:nemam namjeru da provociram ali Milos je u Slobodi...
A s obrizom da ga nasi nece pozvati jer su mu duzni para nekih,on ce zavrsiti u Slobodi tj potpisat ce taj ugovor koji je dogovorio
Kakvo ce slavlje tek biti kad nam ako Bog da titula stigneZike_HzSa je napisao/la:Horde Zla 1987 - Rezime Polusezone 2009/10
http://www.youtube.com/watch?v=hKHMmk3Dreg
Horde Zla - I na onom svijetu tamo čuće se tvoj glas...
Pocivaj u miru Vedrane!
http://www.youtube.com/watch?v=Nr0nK3TvzYI
Uzivajte !
Ne lupam, vidjen u Sarajevu na putu za Tuzlu...Uostalom rekao sam ti da nemam namjeru provocirati nego sam te zelio samo obavjestiti...helem ako ti je lakse da zivis u zabludi bujrujmFK Sarajevo je napisao/la:Daj nelupaj oni ga zele al jos nepise nigdje da je potpisaopile87 je napisao/la:nemam namjeru da provociram ali Milos je u Slobodi...
Cuj vidjen mogao je to biti bilo kopile87 je napisao/la:Ne lupam, vidjen u Sarajevu na putu za Tuzlu...Uostalom rekao sam ti da nemam namjeru provocirati nego sam te zelio samo obavjestiti...helem ako ti je lakse da zivis u zabludi bujrujmFK Sarajevo je napisao/la:Daj nelupaj oni ga zele al jos nepise nigdje da je potpisaopile87 je napisao/la:nemam namjeru da provociram ali Milos je u Slobodi...
Ima DudoZike_HzSa je napisao/la:Ma manite se rasprave gdje je otisao i gdje ce ici !
Cuo sam za to nesto,al jos nije sve definitnivno jer Milosevic cega da ga neko zovne iz nase uprave !
Nama treba stoper!!!!
Kad bi Milosevic dosao , maksu prebaciti na zadnjeg veznog i imali bi onda mi odbranu beton djetetam
FK Sarajevo je napisao/la:Ima DudoZike_HzSa je napisao/la:Ma manite se rasprave gdje je otisao i gdje ce ici !
Cuo sam za to nesto,al jos nije sve definitnivno jer Milosevic cega da ga neko zovne iz nase uprave !
Nama treba stoper!!!!
Kad bi Milosevic dosao , maksu prebaciti na zadnjeg veznog i imali bi onda mi odbranu beton djetetam![]()
![]()
Treba li bi nasi pokusati sa Prodanovicem ili MikelinijemZike_HzSa je napisao/la:FK Sarajevo je napisao/la:Ima DudoZike_HzSa je napisao/la:Ma manite se rasprave gdje je otisao i gdje ce ici !
Nama treba stoper!!!!
Kad bi Milosevic dosao , maksu prebaciti na zadnjeg veznog i imali bi onda mi odbranu beton djetetam![]()
![]()
hahhaha ma sta ce on![]()
A ozbiljno kazem da nam je potreban stoper , a onako dobrog i jeftinijeg stopera necemo nigdje naci !
FK Sarajevo je napisao/la: Treba li bi nasi pokusati sa Prodanovicem ili Mikelinijem
7.11.2009TheManiacs je napisao/la:Pa uđem na temu vidim pregled sezoneMirza_Hordas je napisao/la:morao si se ti javljati![]()
![]()
pa reko da postavim i od manijaka nek ljudi gledaju pa vide koje bolji bio ovu polusezonu !
nime_tm87 je napisao/la:Kad je ta vasa lista zelja, bas me znaima ko vas interesuje