FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 17:31

Mi u ekipi treba da imamo najmanje tri stranca u ekipi, po mogucnosti iz Juzne Amerike.
Pogledajte kako funkcionisu evropske ekipe, primjera je mali milion. Cak i one male ekipe ne mogu funkcionisati
bez stranaca u ekipi. Ne racunam strance iz susjednih zemalja. Pa jedan drugoligas iz Srbije ima igraca iz
Afrike, kojem je godisnja plata 60.000 eura. Koliko je godisnja plata kapitenu Sarajeva ? Uporedite !
F.K.SARAJEVO

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 avg 2013, 17:43

@molotovljev, za skoro sve što si napisao si u pravu. Vidim da si bolesnik bordo boje i navijači Sarajeva, trebaju znati, da Sarajevo ne može ništa osvojiti, dok se ne napravi SISTEM u Klubu.

Sve dok se u Klub (mislim i na Upravu i na igrače) bude dolazilo i odlazolo kada mu se ku.rcu digne, Sarajevo neće imati rezultata.

Zadnji trofej je osvojen prije 7 godina. Tada ste imali priliku da se napravi SISTEM, ali nije. Da ste tada sa svojom djecom potpisali petogodišnje ugovore i nastavili sa tom praksom, sada bi sigurno bili dvije stepenice iznad svih ostalih klubova u Državi. Niste to uradili, a ni sada nije kasno. Nikada nije kasno krenuti ka boljem, ali to moraju uraditi stručni i odani ljudi bordo boji.

Ne bih volio da mi neko nešto prigovara i da me "tjera" sa teme, jer volim Želju. Pišem dobronamjerno. Više ni jedan ni jedan navijač Sarajeva ne zna nabrojati sve igrače koji su Vam prodefilovali kroz Klub u zadnje 4 godine. Četiri godine su jedna generacija, koja je trebala polučiti rezultate.

Ne bih više, jer sam ionako oduljio...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 17:47

Za kraj danasnje predstave...

Samo se nadam i iskreno vjerujem da cemo nastaviti saradnju sa biznisminom iz Malezije, te da cemo tu
saradnju znati iskoristiti na najbolji moguci nacin i da cemo svi mi docekati taj dan kada ce nase Sarajevo
biti tamo gdje je vec odavno trebalo biti, a to je, u samom vrhu evropskog fudbala !

Zelim vam ugodan ostatak dana...
F.K.SARAJEVO

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 avg 2013, 17:50

Ovaj Sedin Torlak citam neki dan potpiso za ZAdar u HNL-u,sad vidim pise da je u Olimpicu..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 17:52

edit: slazem se avlami, razumijemo se.. ;)
molotovljev je napisao/la:Za kraj danasnje predstave...

Samo se nadam i iskreno vjerujem da cemo nastaviti saradnju sa biznisminom iz Malezije, te da cemo tu
saradnju znati iskoristiti na najbolji moguci nacin i da cemo svi mi docekati taj dan kada ce nase Sarajevo
biti tamo gdje je vec odavno trebalo biti, a to je, u samom vrhu evropskog fudbala !

Zelim vam ugodan ostatak dana...
F.K.SARAJEVO

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 avg 2013, 20:21

Suljic i Radovac danas na Termalnoj rivijeri, opustaju se loma. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 13 avg 2013, 21:50

Molotovljev koktel ,nemoj bacatikoje kakve ublehe ,ljudi ti se smiju ,koje ba Sarajev vrh Evropske lige .
Pogledaj tabelu(posljednih 7godina) 9 -deveti,niste ni u nasoj ligi vrh a ti p[ricas za Evropu.Dijete dodji
malo sebi (ako sebe uvjeravas to ne znaci da ces i nas ostale),mozda nekada poslije i budete blizu vrha nase
lige a to sada niste.Sto prije shvatite prije ce te shvati istinu.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 13 avg 2013, 21:51

exbabilon je napisao/la:Suljic i Radovac danas na Termalnoj rivijeri, opustaju se loma. :mrgreen:
Bila je teška tekma ne'a šta :mrgreen:
Allegri je gospodin!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 13 avg 2013, 22:44

oldman je napisao/la:Molotovljev koktel ,nemoj bacatikoje kakve ublehe ,ljudi ti se smiju ,koje ba Sarajev vrh Evropske lige .
Pogledaj tabelu(posljednih 7godina) 9 -deveti,niste ni u nasoj ligi vrh a ti p[ricas za Evropu.Dijete dodji
malo sebi (ako sebe uvjeravas to ne znaci da ces i nas ostale),mozda nekada poslije i budete blizu vrha nase
Ja kolko znam postoji vjecna tabela premijer lige i mi smo sigurno jal prvi jal drugi sto je vrh ove lige da nemoze veci biti, a za evropu se slazem i to je malo smjesno komentarisati al mi je jos smijesnije sto si se ti upalio na to. Ima nas koji se sjecamo trenutaka kad se moralo pazljivo rukovati sa novinama da neki tamo tim ne bi ispao iz istih :mrgreen: da se ne bi malo protresle jace, za razliku od nas koji nikad u takvoj situaciji nismo bili....
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 13 avg 2013, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 avg 2013, 22:46

oldman je napisao/la:Molotovljev koktel ,nemoj bacatikoje kakve ublehe ,ljudi ti se smiju ,koje ba Sarajev vrh Evropske lige .
Na čemu si ti da mi je znati?
@carliI oni su momci i zašto u slobodno vrijeme ne bi izašli malo i u provod.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 14 avg 2013, 00:11

hilmo je napisao/la:
Na čemu si ti da mi je znati?
@carliI oni su momci i zašto u slobodno vrijeme ne bi izašli malo i u provod.
Ma izgleda da je nabavio nešto pravo dobro :lol: :lol: :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 avg 2013, 00:18

Ma pustite, nije on na nasem nivou. Vidite da je uplasen. Pa dobro, mozda i treba biti.
F.K.SARAJEVO

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 14 avg 2013, 00:20

U eventualno sampionskom FKS iz trenutnih 11 imaju mjesto samo dva igraca Tatomirovic i Trivunovic, ostalo sve nije vrijedno pomena.
Tu jos priliku sa klupe bi mogao cekati Dupovac, ali prvu postavu bi morao igrati igrac tipa Torlak, onda Radovac sa klupe a prva igrac kao Sesar, naravno tu bi za mjesto NA KLUPI borili se Travancic i Suljic, i imali bi 15 min da pokazu sta znaju a u prvoj bi igrao neko provjeren i sa iskustvom, namjerno necu da kazem Said jer je on nerealna opcija a ovi ostali su vec otjerani iz kluba nepotrebno.
Hocu da kazem da u trenutnom sastavu FKS postoji 2~3 igraca koji bi igrali u “Sampionskom FKS“ ostali svi su “za otjerat“ ili “za klupe“...
Eh sada treba se zapitati ko je doveo do toga prije svega uprava ali mozda i prije uprave tu je Husref koji brani pojedince i preuzima krivicu na sebe tako da dozvoljava da se i dalje nastavlja sramota.
Husref je pojeo jedbo veliko gov*o kada je opet preuzeo FKS ali ovo sto sada radi se jos gore.
Ljudi ga jos uvijek vole ali do kad...

Biti nacijac FKS ovih dana nije lahko ali igracima je jos teze i taj pritisak tesko da ce izaci na dobro (nedo Bog ako ne pobjede u Trebinju) nece se smjeti vratiti na AHF...

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 avg 2013, 08:17

plavetniloo je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Joj ovog internet mangupa gangevila,sto se naostrio,predvidjam mu skori kraj forumaske karijete.
Sta ti je bolan cirkusantu,takvih heroja je tone bilo ovdije,pa su brzo zavrsili sa pisanjem.
Sta ti je bolan opusti se,popij nesto ,visit malasya,bilo sta samo shvati da je ovo forum a ne ulica klosaru
Pa klosarcino jedna nisam ja naostren ni na koga osim na vas plave otpadnike koji dodjete ovdje pa pametujete nesto.......ali ne one koji najnormalnije idu na temu svog kluba..nego ove padobrance ko ti sto ne mogu izdrzati da pored svih titula i ostalih sranja ne odu malo na komsijsku temu i stave potpis "Amawe hvala ti"...zaboli na taki i za njega i za vas..imate svoju temu i stavite brkinu sliku iznad compa, povezite se preko skype-a i drkajte kolektivno na njega (ovo se odnosi samo na ove koji bi radije da postave post na temi tudjeg kluba nego na temi svog...)

p.s. bas me zanima gdje ste bili u periodu 2003-2010 kad se nije moglo iznad 5 mjesta....

ja cu Maleziju mozda nekad, a ti imas mogucnost svaki dan Brajlovica da mu odradis vizitu
ti ako odes u maleziju, ja cu go ferhadijom hodati

zajebo si se pasa za taj period, nije on vezan za 03-10, vec smo posljednji put igrali igrali 05/06 evropu, pa onda, 06/07, 07/08, 08/09 i 09/10 nismo, znaci 4 godine nismo igrali evropu, ostalo jesmo, a ti ode na 7 godina, kako te nije stid?
gdje ti vidis u mom postu da niste igrali evropu u periodu 03-10? ja sam rekao da u tom periodu niste bili ovako glasni na tudjim temama kao sto ste sada, a to je zato jer niste imali nikakvih rezultata (citaj: trofeja)...a druga stvar kako tebe nije stid doci na temu FK Sarajevo i nama naprdjivati da li cemo ili necemo otici u Maleziju? Imas svoj klub i navijaj za njega i tamo postavljaj postove...mene tvoj klub ne zanima i ne citam uopste vasu temu...isto bi preporucio i tebi....ali izgleda da ti je draze kad je Sarajevo 8 nego kad je tvoj klub 1...toliko o tome ko se cega treba stiditi...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 avg 2013, 08:44

@gang evil

ako kazes da se nije moglo dalje od 5tog mjesta onda se podrazumjeva da nije bilo evrope,logicno. ili ti se treba nacrtati?
drugo,ti si jos jedan u nizu onih koji kontaju da su teme rezervisane samo za navijace tog kluba i da je pdf privatan. registruj se na vas info,pa uzivaj u jednoumlju ili postuj diskusiju
nemoj biti ogranicen :mrgreen:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 avg 2013, 10:06

barbarez je napisao/la:@gangevil kakvom padobranstvu pricas covjece dragi.
Ne javljam se preko pc pa ne mogu vidjeti ali smijem se zakleti da nemas vise od 100 postova.
Ti prvo moras shvatit da ovo nije kina ,pa da na ovoj temi smiju pisati sano navijaci sarajeva.
Drugo ,poceo si da citiras svakog ko mahnit,prosipas seljacke malogradjanske folove.smiri bolan znas kako ljudi brzo takve na **** nabiju.
Dalje,napadas I zenicane a ne samo nas,ja bisam provocirao vec ti skrenuo paznju kako se ponasas,tako da mojne mi ti pametovat bogati I uredjivat forum.
Nemoj se ni brinut za nase drkanje po brki ili sa brkom.brko ima sta da kara,cini mi se kara neku samru pitarku,a mi sljedimo sefa slijepo.
Jel ti I to smeta.

ja nisam nikome pametovao nego sam se ponasao tako kako ti kazes, ali samo prema ovima sto su provocirali..ti vidi jesam li ja zenicanina napao bez razloga ili je frajer provocirao...i to na NASOJ temi...i ne citiram svakog ko mahnit nego , ponavljam, samo likove koji dodju na temu FK Sarajevo, a ne navijaju za istog, nego dodju da provociraju....znaci da su te provokacije njihove ili tvoje bile ne temi premijer liga ne bi ih ni citao , a kamoli citirao..a li ovo ovdje je tema navijaca FK Sarajevo i ako vec neko hoce da se javi a da je navijac drugog kluba onda moze u normalnon tonu nesto napisati,a ne podjebavati...i onda ti meni pricas o tome da citiram takve likove i uredjujem forum...a to sto se ti smijes zakleti da nemam vise od 100 postova...bitno je da imam vise utakmica Sarajeva na tribinama nego pojedini slicni tebi na TV-u....i to sto ja imam 19 postova, a ti 1324 vise pokazuje ko je sklon internet huliganstvu...

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 14 avg 2013, 10:12

GangEvil je napisao/la:
Ne javljam se preko pc pa ne mogu vidjeti ali smijem se zakleti da nemas vise od 100 postova.
Ti prvo moras shvatit da ovo nije kina ,pa da na ovoj temi smiju pisati sano navijaci sarajeva.
Drugo ,poceo si da citiras svakog ko mahnit,prosipas seljacke malogradjanske folove.smiri bolan znas kako ljudi brzo takve na **** nabiju.
Dalje,napadas I zenicane a ne samo nas,ja bisam provocirao vec ti skrenuo paznju kako se ponasas,tako da mojne mi ti pametovat bogati I uredjivat forum.
Nemoj se ni brinut za nase drkanje po brki ili sa brkom.brko ima sta da kara,cini mi se kara neku samru pitarku,a mi sljedimo sefa slijepo.
Jel ti I to smeta.

ja nisam nikome pametovao nego sam se ponasao tako kako ti kazes, ali samo prema ovima sto su provocirali..ti vidi jesam li ja zenicanina napao bez razloga ili je frajer provocirao...i to na NASOJ temi...i ne citiram svakog ko mahnit nego , ponavljam, samo likove koji dodju na temu FK Sarajevo, a ne navijaju za istog, nego dodju da provociraju....znaci da su te provokacije njihove ili tvoje bile ne temi premijer liga ne bi ih ni citao , a kamoli citirao..a li ovo ovdje je tema navijaca FK Sarajevo i ako vec neko hoce da se javi a da je navijac drugog kluba onda moze u normalnon tonu nesto napisati,a ne podjebavati...i onda ti meni pricas o tome da citiram takve likove i uredjujem forum...a to sto se ti smijes zakleti da nemam vise od 100 postova...bitno je da imam vise utakmica Sarajeva na tribinama nego pojedini slicni tebi na TV-u....i to sto ja imam 19 postova, a ti 1324 vise pokazuje ko je sklon internet huliganstvu...
Polupo si lončiće. Tema je FK Sarajevo. a na toj temi može da piše ko god hoće, zato se vrati u svoj tor i ne petljaj se sa druželjubivim ljudima.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 avg 2013, 11:10

uzeo nas shiroki i u juniorskim i kadetskim kategorijama???kakvi smo samo pigmeji,kakAv samo komplex od selendre nulte kategorije,u kosharci smo josh gori,srecha pa nemaju rukomet

VVVBK

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 14 avg 2013, 11:20

savatihotece je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
Jel ti I to smeta.

Polupo si lončiće. Tema je FK Sarajevo. a na toj temi može da piše ko god hoće, zato se vrati u svoj tor i ne petljaj se sa druželjubivim ljudima.
Ko se tope tebi obraca? Na temi FK Sarajevo samo navijaci Sarajeva mogu pisati sta god hoce, a ostali mogu pisati u normalnom tonu, bez spominjanja kakvih torova iz kojih si vec davno pobjegao, pa se pokusavas uklopiti u trendove asfalta, al ti ne ide...zato shut the fuck up kad ti se niko ne obraca...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 avg 2013, 11:32

nukleusmember je napisao/la:uzeo nas shiroki i u juniorskim i kadetskim kategorijama???kakvi smo samo pigmeji,kakAv samo komplex od selendre nulte kategorije,u kosharci smo josh gori,srecha pa nemaju rukomet

VVVBK

kosarci? jel to bogati prisvajas KK Bosnu da se ismijem pravo

to sto siroki uzima je rezultat njihovog rada i naravno 1,5 miliona dinamovih u omladinski pogon sto je u ovom trenutku najveca investicija u omladinski pogon od rata ako se ne varam....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Sanchez87hz, senad82, Vanja8 i 69 gostiju.