Upravo tako, jos da dodam ako se neko slabije snalazi link za sharovanje na fb glasi https://www.facebook.com/sharer/sharer. ... enPetition" onclick="window.open(this.href);return false;. samo ga PAST-ujete u svoj browser i stvar je gotova.gerdmuller je napisao/la:Samo jos da kazem kada potpisite peticiju u E-mail trebate dobiti poruku u kojoj cete samo otvoriti link i kada otvorite taj link i sluzbeno ste potpisali peticiju ili kako kolega Omer kaze obavili građansku duznost
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
MIA SAN MIA!!!
Mogu mislit' koliko ce kolega @Gerd biti sretan ako se uspije vratiti Shickeria na AA.
[youtube][/youtube]
Kakav bi mi ovo poklon za rodjendan bio kad bi danas mogao odgledati citav film.
Znam da je to bilo ove zadnje dvije sezone ali to je vec prica koja ce se dugo u historiji Bayerna pamtiti.
Prica o generaciji koju su smatrali luzerskom, pokopana neuspjehima u finalima najveceg takmicenja, koja se digla iz ponora i pokorila Evropu na nezapamceno dominantan nacin.
Od 26. Maja 2013 sam konacno prebolio prizore Schweinievog promasaja i sad mogu biti strpljiv dvije sezone sto se Pepa tice.
Toliko se naosvajalo za jednu godinu da se covjek zasitio trofeja u zamjenu za stvaranje jos jaceg Bayerna.
Makar 2 sezone trebalo da Pep sprovede u djelo sta je zamislio.
Ako je Jupp napravio Super Bayern morati ce se izmisliti nadimak i za Pepov Bayern ako pocne osvajati

[youtube][/youtube]
Kakav bi mi ovo poklon za rodjendan bio kad bi danas mogao odgledati citav film.
Znam da je to bilo ove zadnje dvije sezone ali to je vec prica koja ce se dugo u historiji Bayerna pamtiti.
Prica o generaciji koju su smatrali luzerskom, pokopana neuspjehima u finalima najveceg takmicenja, koja se digla iz ponora i pokorila Evropu na nezapamceno dominantan nacin.

Od 26. Maja 2013 sam konacno prebolio prizore Schweinievog promasaja i sad mogu biti strpljiv dvije sezone sto se Pepa tice.
Toliko se naosvajalo za jednu godinu da se covjek zasitio trofeja u zamjenu za stvaranje jos jaceg Bayerna.
Makar 2 sezone trebalo da Pep sprovede u djelo sta je zamislio.
Ako je Jupp napravio Super Bayern morati ce se izmisliti nadimak i za Pepov Bayern ako pocne osvajati

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A da mi nesto posaljes u pp.proFCB je napisao/la:Naravno i od mene je glas otisao

Da ne bude off, ja nisam glasao.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Posalji mu link, pa nek glasa. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Kao i sve moje kolege naravno da cu glasati,samo ako nije problem u pp. objasnjenje sta tacno da uradim da bi se moj glas ubiljezio...
-
- Kontakt:
Moze tamo gdje si stavio svoj potpis pise trenutni broj ljudi koji su potpisali peticiju.proFCB je napisao/la:Jel se moze gdje pratiti koliko je ljudi potpisalo peticiju?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vidi me na ovom popisuMMarcos je napisao/la:
Malo nas je al' smo zaHebani

- moustapha
- Kontakt:
Aladine, mogo si i dva razlicita imena koristiti.Bayern@heart je napisao/la:Vidi me na ovom popisuMMarcos je napisao/la:
Malo nas je al' smo zaHebanija dva puta potpisao sa dva različita E-maila

#divovi
- Bayern@heart
- Kontakt:
Aladine nisammoustapha je napisao/la:Aladine, mogo si i dva razlicita imena koristiti.Bayern@heart je napisao/la:Vidi me na ovom popisuMMarcos je napisao/la:
Malo nas je al' smo zaHebanija dva puta potpisao sa dva različita E-maila

- gerdmuller
- Kontakt:
Da sada vise ne nabrajam pojedinacno forumase koji su potpisali naklon do poda svima koji su potpisali i koji ce potpisati
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 55916.html" onclick="window.open(this.href);return false; zanimljivo
Gustavo želi napustiti Bayern!
"Moja situacija u Bayernu je stvarno komplicirana. Imam ugovor do 2015-te i nemam razloga za očaj, ali ja želim biti u klubu u kojem mogu igrati."
Gustavo želi napustiti Bayern!
"Moja situacija u Bayernu je stvarno komplicirana. Imam ugovor do 2015-te i nemam razloga za očaj, ali ja želim biti u klubu u kojem mogu igrati."

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge

Novo prijateljstvo se rađa, Gotzery.

- anelbavarac
- Kontakt:
Španski mediji i bild: JUPP HEYNCKES odbio PSG i njihovu ponudu od 24 miliona eura godišnje plaće

Gospodin bio i ostao
Veliki Jupp Heynckes!

Gospodin bio i ostao

Veliki Jupp Heynckes!
- gerdmuller
- Kontakt:
Preko 10 000 potpisa je skupljeno u ova dva dana 

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
ribogocSemaFCBM je napisao/la:Gotzery.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.