Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
ljudi realno, ciganluk 

Ma i meni je, ovo se jednu godinu furalo, i to furali oni afrikanci i tu se i zavrsilotuzlak1987 je napisao/la:ljudi realno, ciganluk

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Iskreno Ljiljan je 10 X bolji od Zmaja.
Ali nam namecu taj nadimak, stavljaju nam na Autobus reprezentacije, tako da ce prije taj detalj osvanut neko koji ljiljan.
Ali nam namecu taj nadimak, stavljaju nam na Autobus reprezentacije, tako da ce prije taj detalj osvanut neko koji ljiljan.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako su ovi nasi sposobni naci ce sad od Nikea ili Adidasa dobar ugovor, sa dobrim kvalitetom dresova...Jer ipak ova pozicija na fifinoj listi sve govori, od nje profitira samo LEGEA.klasik je napisao/la:Ma i meni je, ovo se jednu godinu furalo, i to furali oni afrikanci i tu se i zavrsilotuzlak1987 je napisao/la:ljudi realno, ciganluk
Sposobni ljudi ce ovu poziciju lagano iskoristiti. Srbija i Hrvatska su mogli dobiti NIKE, valjda moze i BIH..
Dovoljno je samo odokativno pogledati na slikama kako to izgleda na igracima Hrvatske, a kako na nasim igracima i biti ce jasna razlika u kvalitetu

I ne trebaju nikakvi ljiljani i zmajevi u jednostavnosti je ljepota i treba da budu uz tijelo igracima
- tuzlak1987
- Kontakt:

Ovo nam treba, NIKE Brasilia III...Sa nasim bojama, jedan bijeli i jedan plavi i samo nabacit grb na lijevu stranu i to bi bilo ko bombona
Ili ovaj Nike Tiempo

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 avg 2013, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije ti ovo klub pajdo, repka treba da ima neku tradiciju..cuj zuto yebote..plavo i bijelo i khaj phice je tu, mozete vi naglabati do sutra, al te boje ce biti na nasim dresovima ako Bog daklasik je napisao/la:A sta to fali nekom zutom detalju, pusti se ba dejtona, losa ti furka, hocemo bolan dobre dresove, a realno ovi primjeri (everton, chelsea, fener) su dobri dresovi.Cartman je napisao/la:Tako je. Domaci dresovi treba da budu bijeli, gostujuci plavi i to je to.zizu1991 je napisao/la:Naše su boje bijela i plava. Dobili smo dejtonsku zastavu, hoćete li i dejtonske dresove pitam ja vas ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ja bi predlozio savezu da ako dodje do tog da potisujemo ugovor sa novim sponzorom. Onda bi trebali naparaviti zmaja u obliku ljiljana koji indirektrno na ljiljan posjetca, tako imamo jedno i drugo.golden je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Zmaj i koji ljiljan.
Dobro bi bilo da se promijene dresovi,da prvi bude podjednaka kombinacija plave i bijele a drugi neka bude zut,ovaj Evertonov je odlican.
Kad istjece ugovor sa Legeom?
Nešto ovako? Samo umjesto crnih detalja stavit plaveLjiljani vjerovatno nikad neće na dres repke, pogotov ovako kao što sam ja stavio zmaja koji drži ljiljan kandžama
![]()
![]()
Jer od ovog oblika se moze bez problema napraviti zmaj i to impozantan sa svim detaljima

Ali jos bolje kad bi se ovako nesto mogla napraviti kako se zmaj penje na ljiljan ali samo sa ljepsim ljiljanom

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
lijevo zmaj, desno macka, odmah ne idegolden je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Zmaj i koji ljiljan.
Dobro bi bilo da se promijene dresovi,da prvi bude podjednaka kombinacija plave i bijele a drugi neka bude zut,ovaj Evertonov je odlican.
Kad istjece ugovor sa Legeom?
Nešto ovako? Samo umjesto crnih detalja stavit plaveLjiljani vjerovatno nikad neće na dres repke, pogotov ovako kao što sam ja stavio zmaja koji drži ljiljan kandžama
![]()
![]()
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4
Kakvi ba zmajevi, nismo mi Kinezi, Japanci... Odakle nam to kao simbol reprezentacije uopšte? 

Husein-kapetan Gradaščević - Zmaj od Bosne. Malo znanja o istoriji vlastite domovine ne bi bilo na odmet.truts je napisao/la:Kakvi ba zmajevi, nismo mi Kinezi, Japanci... Odakle nam to kao simbol reprezentacije uopšte?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
truts je napisao/la:Kakvi ba zmajevi, nismo mi Kinezi, Japanci... Odakle nam to kao simbol reprezentacije uopšte?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Imam ja dovoljno znanja o historiji BiH, ali to je jedini primjer da se spominju zmajevi. Pokupljeno od istočnih naroda, tj. njihovih vjerovanja. Nema nikakve veze s tradicijom i običajima naše zemlje ili nekim starim vjerovanjima. Valjda bi trebali naći nešto što nam daje identitet. Ljiljan je nešto što bi odlično predstavljalo nas, a zmajevi su mi više kao nekakav kompromis, sa već znaš kime, jer su im ljiljani uvredljivi 
@BIHfan ee sad mi je sve jasno

čuj žuti crni dafuq
. Neko je podavno postavio čelzijeve gostujuće od prije par sezona plavo bijele, onako nešto bi bilo najbolje.
ja ne mogu prežalit što nisam na tekmi

ja ne mogu prežalit što nisam na tekmi

Vođa zna.
Ahan, niko u Evropi nije cuo za zmajeve/azdaje prije Bruce Leea jeli?truts je napisao/la:Imam ja dovoljno znanja o historiji BiH, ali to je jedini primjer da se spominju zmajevi. Pokupljeno od istočnih naroda, tj. njihovih vjerovanja. Nema nikakve veze s tradicijom i običajima naše zemlje ili nekim starim vjerovanjima. Valjda bi trebali naći nešto što nam daje identitet. Ljiljan je nešto što bi odlično predstavljalo nas, a zmajevi su mi više kao nekakav kompromis, sa već znaš kime, jer su im ljiljani uvredljivi

http://en.wikipedia.org/wiki/Slavic_dragon" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao sto ti je momak rekao, Ciro je nesto izjavio u tipi "To su Zmajevi od Bosne". I ostalo. Prije toga nismo imali zvanicnog nadimka.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kolko puta ce se ova tematika ponavljat, izraz i nadimak "Zmajevi" smo dobili od Marjana tokom famozne utakmice Belgija BIH i tako je ostalo urezano do dan danas. Istina mrzim taj nadimak, jer je totalno glup i nelogican, da ne kazem neorginalan al sta se moze. Nacija je to prihvatila i ocito da se nece mjenjati do vijeka.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I ja bih k*ro Vesnu Zmijanac, al ne mere... Dosadni ste više sa tim iluzijama o ljiljanima na dresu i nazivanju reprezentativaca istim. Dobro znate da nema teorije da ta priča prodje još barem 50 godina.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- Evolution87
- Kontakt:
nikad ljiljan na nasem dresu nece biti, nazalost.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Odakle vam da ce uopste ista stavljati na dres.
Mozda nam spucaju plav sorc, bijelu majicu i nista vise.
To je vjerovatno i najbolje.
Mozda nam spucaju plav sorc, bijelu majicu i nista vise.
To je vjerovatno i najbolje.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Centre forward
- Kontakt:
I meni se taj imaginarni nadimak zmajevi uopšte ne svidja. K'o da smo u crtiću. Komotno su nas mogli prozvat' i kenguri il' pingvini, ipak smo tradicionalno bliski s' ovim vrstama. Najbolja varijanta su ljiljani, najoriginalnije definitivno al' hajdi ti ubijedi hajvane da je to dio naše historije. Zaista teško kad ti koji se bave tim pitanjima imaju jedva završenu osnovnu školu i ratnu diplomu socijalnog rada, možda.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zmajevi nije imaginarni, nego je aludiranje na Huseina kapetana Gradaščevića, " Zmaja od Bosne "
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!