Izvor??HariTz je napisao/la:EKSKLUZIVNO FIFA odobrila bh. sportsko državljanstvo Izetu Hajroviću
Bilo je i vrijeme
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
repka.baDado je napisao/la:Izvor??HariTz je napisao/la:EKSKLUZIVNO FIFA odobrila bh. sportsko državljanstvo Izetu Hajroviću
Bilo je i vrijeme
jel kasno za Amere ?
jasta je, ali nema veze, bitno je da ce biti na raspolaganju kada bude najvise trebaoahmic je napisao/la:jel kasno za Amere ?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nebi trebalo biti, ako je zaista tacna informacija. Mada sad je sve do Papeta
- Omerbavarac
- Kontakt:
Njemu je odobren nastup za nas od strane Fife, ali papiri jos uvijek nisu sredjeni. Culi smo sta je Bicakcic, rekao, cekao je na papire 2 godine, no ja mislim da ce kod Izeta sve ovo ici puno brze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Njemu je odobren nastup za nas od strane Fife, ali papiri jos uvijek nisu sredjeni. Culi smo sta je Bicakcic, rekao, cekao je na papire 2 godine, no ja mislim da ce kod Izeta sve ovo ici puno brze.
Izet vec ima nas pasos, ali mu je trebala potvrda sportskog drzavljsnstva. Ako je ta procedura zavrsena, on bi trebao da moze odmah zaigrati. No lik je u Svici, a poziv nije vjerovatno ni bio upucen na adresu kluba, tako da je nerealno ocekivati da se danas spakuje i dodje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
bar da se upozna s ekipom..
Da je bar trening oko 8
Moguce da je Pape vec nesto odradio i zvao ga
Da je bar trening oko 8

Moguce da je Pape vec nesto odradio i zvao ga

Ma nece ga sad klub pustit. To nije ni vazno, vazno je da je spreman za Slovacku.
I treba pricekat dok to ne objavi ili potvrdi savez. Izvor nije bas CNN.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Potvrdjeno je na stranici savezaCartman je napisao/la:Ma nece ga sad klub pustit. To nije ni vazno, vazno je da je spreman za Slovacku.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9551" onclick="window.open(this.href);return false;
Pod hitno ga pozvati da barem osjeti sutrašnju atmosferu i upozna se sa igračima i stručnim štabom. Mada mislim da je to Pape več uradio
Pod hitno ga pozvati da barem osjeti sutrašnju atmosferu i upozna se sa igračima i stručnim štabom. Mada mislim da je to Pape več uradio

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
E jeb.iga, da je 2-3 dana ranije mog'o bi igrat sutra ali nema veze, nek' je on novi Zmaj, doći će i njegovih 5 minuta
.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Onda vadite sampanjac._dreamer_ je napisao/la:Potvrdjeno je na stranici savezaCartman je napisao/la:Ma nece ga sad klub pustit. To nije ni vazno, vazno je da je spreman za Slovacku.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"

Odlična vijest!! Znači još samo Kolašinac.
Ako dodje do veceras,moze i odigrat 20 min sutra,svjedno dosta igraca je danas i doslo,ja ga licno ocekujem sutra 

Fantastično. Još samo Kola... 

alo momcilukvoltron30 je napisao/la:Odlična vijest!! Znači još samo Kolašinac.

Gdje ti je Sajodinix.

1946
ja evo otvorio pivuCartman je napisao/la:Onda vadite sampanjac._dreamer_ je napisao/la:Potvrdjeno je na stranici savezaCartman je napisao/la:Ma nece ga sad klub pustit. To nije ni vazno, vazno je da je spreman za Slovacku.

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Sveti i 13 gostiju.