Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2013, 12:01

MrMuscle je napisao/la:Jucer beze da odem malo odgledati ove nase i nisam se pokajao... Dobra tekma bila.... Al' brate ondje imas 1 max 2 za buducnost, naravno plus Atic koji je najbolji igrac ove generacije, al' ako je istina da je ono uradio u sobi, onda i treba dobiti suspenziju i ukor, jer pogotovo lideri i najbolji igraci to ne bi smjeli raditi..... Djedovic je vidi se odoka najbolji igrac ove ekipe (koja je jucer igrala) iako je jucer promasio trica to samo BOG zna...... Al' njegova ispomoc u napadu a pogotovo u odbrani, gdje lupa blokade ko veliki, je enormna.... Da popravi sut za 3 poena bio bi vrhunska klasa.... Jer se recimo rutina osjeti i kod sutanja slobodnih koje dobro puca....
Durak nas je jucer spasio zivotom sa svojim tricama u 1. cetvrtini, a i kasnije.... Malo da poraste mogao bi raditi k'o izbacivac :lol: :lol: .. Ima slifa za to, vidi se,.... Salim se...
Al' je na mene najbolji dojam ostavio Aleksic... Prvo gradjom, on ondje najvise lici na kosarkasa tj. prava je atleta, a zatim, iako dakako ne igraju istu poziciju uporedio bi ga sa Masicem... Prava radilica i fantastican igrac u odbrani, a solidan u napadu iako na kraju pogodi 2 trice ko od sale,.... Bas kao i Maske....

Harun Mahmutovic iza kosa klasican furač:lol: :lol: :D :D :D .... On me je jucer najvise kupio... Kakve samo savjete daje kosarkasima..... Ebo Halimica.....

Kod Izraelaca Artzi je najbolji igrac, al' je i on mnogo puta napravio korake i da to izbaci iz igre bio bi fantastican igrac....

i da, koji ce im kur.ac Sejo Kalac na kraju, samo mi to nije jasno... Al' hajd bar se tu vidi medjusobno jedinstvo i zajednistvo a i sa juniorkama....
Sekretara si vidio, a mene nisi..Pravda za mene :( :( :( :(
Ali moram da ti kazem ta informacija koja se prosirila gradom za Atica nije tacna..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 avg 2013, 12:07

Atic bolji od Djedovica? Kakav je tek on onda potencijal kad je Nedim ovakav :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 13 avg 2013, 14:12

Ma @neno ne znam je l' to istina, al' sam tu info dobio iz moram reci pouzdanih izvora... I ne znam sto bi me ta osoba furala i lagala, a ujedno mi je i dobar jaran, sa kojim se dosta druzim ovako.... A u ozbiljnim je i kosarkaskim vodama...
Ma kako te nisam vidio... :lol: :lol: Sjedio si sa Harunom i skupstinskim parlamentarcem Konakovicem..... Ma gen. sekretar furač mrtvi... Onakvi nam trebaju koji znaju dici moral, ne samo igracima nego uopcenito i naciji i vratiti vjeru i nadu u bolje kosarkasko sutra... Da se bogdom ranije pojavio sada bi mi mozda u nekoj od mladjih selekcija imali medalju i u A diviziji jer bi dosta djecaka i momaka sto igraju za Srbiju, Hrvatsku, Tursku i Sloveniju igralo za nas.... A ne kao oni ranije diletanti sto su davali ispisnice za kilo graha i rize....

@AmarDzeko Za razliku od Djedovica (koji je takodjer klasan igrac za ovaj uzrast), Atic je vec haman izgradjen igrac sa fantasticnim sutem, i on bi se jucer poigrao sa Izraelcima, jer ima za taj uzrast rijetko dobar sut, a jucer su nam Izraelci prakticno nudili da sutamo trice.... Eto to je jucer iskoristio Atif Durak i stavio 6 trica....
Da se razumijemo Djedovic bi bio bolji igrac da ima iole priblizno dobar sut kao Edin, a ovako to nije... Sto se tice igre u odbrani Djeda je sigurno malo bolji, al' ipak s obzirom da igraju te pozicije gdje je sut jako bitan Atic je u dobroj prednosti... A i svakako Nedim mora raditi na sutu, pa da ako Bog da u buducnosti ih obojicu gledamo u A reprezentaciji...

Sto se tice playa jedino nam je tu gusto u buducnosti... Aleksic je dobar igrac, al' nama treba neko jos bolji sa pribliznim kvalitetom kakav je na ostalim pozicijama (a da Aleksa bude zamjena).... Neko ko ce biti barem priblizno kvalitetan kao sto su Buza, Juka, Sulejmanovic, Djedovici, Atic, Gacić, Polutak itd....
S obzirom da onaj Sijerecic nije cemu a i onako nizak realno nije za kosarkase, mada ima par izuzetaka kao sto je Marquis Daniels al' on je ipak Amer... A Sijercic vjerovatno mozda vise i nece rasti... Ma hajde pojavit ce se neko valjda...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 avg 2013, 14:37

Ivo Garic ce biti opasan plej ;)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 avg 2013, 14:41

I ja sam čou od jako bliskih ljudi prema tome vjerovatno je tačno i ne treba ga štititi taman da je Jordan novi. Play Garić za deset će biti Mr_muscle.:)

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 avg 2013, 14:43

@za bolji sport.Jesi li pitao koga za onog igraca?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 avg 2013, 14:47

Lotus je napisao/la:Ivo Garic ce biti opasan plej ;)
Vjeruj mi nisam vidio da si napisao ovo:)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2013, 14:48

Hajde da cujem sta ste culi za Atica.

Ostalo je samo ime.....

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 avg 2013, 14:48

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Ivo Garic ce biti opasan plej ;)
Vjeruj mi nisam vidio da si napisao ovo:)
Ma pusti to ;) Jesi li vidio sta za onog sto sam ti ga spominjo preko pp.?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 avg 2013, 14:50

Lotus je napisao/la:@za bolji sport.Jesi li pitao koga za onog igraca?
NIsam uspio vazda se neko vrti na EP ko mi baš nije da pitam pred njim. Ne brini nisam zaboravio:)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 13 avg 2013, 14:50

Vidis njega sam zaboravio.. .. Al' ima dr. strana medalje, momak jos nije zvanicno nas.... Imaju tu Hrvati jos sanse da ga ugrabe..... Ovo proslo juniorsko EP je bila idealna prilika da ga se kaparise jednom za svagda tj. dok je Harun tu u Savezu..... Al' nema veze ima iduce prvenstvo na kojem takodjer moze nastupati za juniore....
Ma ne brinem se ja za buducnost dok je Harunage tu u savezu, a i dok je nasih patriota u inozemstvu poput Sulejmanovica i njegovog oca..... Bice Bosne i Hercegovine te nase talentovane bosanske djece uvijek...

Ono za kvalitet je bila vise aspiracija na recimo Alekseja Nikolica.... Onakav kalibar nam treba, al' ebiga to bi znacilo onda da nam u buducnosti niko nece moci nista... Onda ne bi bilo zanimljivo :D ha ya....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 avg 2013, 15:05

Juka, Vrabac, Buza, POlutak, Sulejmanović, Nedim, Atić, GAčić, Garić, Šehić, Fahro, Hadžić, Gega - od njh najviše očekujem a onda još ako neko uleti od ovih: Lazić, Aleksa ali na pleju, Pirić, Ahmedić mlađi i Ivković i nadam se Omeragiću:) Na vrh Evrope. Za Garića nema šanse da ode u Hrvaatsku. Dobar je to momak, a i otac mu je extra. Nego opet da pitam kakav je Bećar?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 avg 2013, 16:50

Sta je uradio Atic je*ote ??
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 avg 2013, 16:58

Nije za sire mase to sto je decko uradio,jer mu ne ide na cast...Prema tome,zamolio bih da se to ne pita,jer moze nastetiti decku!Dovoljno je sam sebi stete napravio tim svojim nezrelim potezom! ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 avg 2013, 17:02

Vala , nasteti i ova prica koju svako zna a niko ne zna..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 avg 2013, 17:03

Raul_64 je napisao/la:Vala , nasteti i ova prica koju svako zna a niko ne zna..
Ma jedno je 'laprdati'(bez uvrede ikoga),a drugo znati pravi razlog...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 avg 2013, 17:06

pa dajte pravu istinu da cujemo i svi sretni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 avg 2013, 17:07

Onda samo ako moze odgovor na pitanje: Je li on udaljen iz repke od strane saveza, tj. recimo za duzi vremenski period ili je to izmedju njega i Halimica?
Ronaldo - Isco - Bale

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 13 avg 2013, 17:08

Atic se popiso na jastuk.Samo neznam je li treneru ili je igracu enkom.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2013, 17:09

Nije tacno.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 12 gostiju.