Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ustvari pogrijesio sam...nije vidovita Dzemila,nego express novine...trac,rekla kazala 

Ali sta radi ovaj bhbasket.ba
To momci, tako treba zbog takvih ce da se napravi rezultat...U vasu facu...Cuj Stoju prozivaju zbog nekog nacionalizma, hahahaahahahahahah...Sjedi pet polozio si...Svaka vam cast...Ali je samo sreca sto te diletante niko ozbiljan ne cita..Ne mozete se tako probiti, dzaba vam ti tekstovi..

To momci, tako treba zbog takvih ce da se napravi rezultat...U vasu facu...Cuj Stoju prozivaju zbog nekog nacionalizma, hahahaahahahahahah...Sjedi pet polozio si...Svaka vam cast...Ali je samo sreca sto te diletante niko ozbiljan ne cita..Ne mozete se tako probiti, dzaba vam ti tekstovi..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
i meni su nekakvi šuhveli ovi s bhbasketa, sve nešto okolokole, ništa konkretno, a senzacionalno na prvi pogled za neupućenog, kao što sam ja bio u vezi ovog novog direktora, a onda vidiš da je čovjek sve vrijeme bio tu.
Ne branim taj smiješni portal, većina tekstova su debilni, ali ko kaže da je sve idealno u funkcionisanju reprezentacije i Saveza nema pravo da to kaže, jer nije tako i ima dosta mazanja očiju... Toliko 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
naravno da nije idealno, moglo se vidjeti ovo zadnje s mirzom - ima mirza npr. još jedan veliki minus kod ljudi koji znaju neke stvari otprije, al' haj' recimo da nije nepopravljivo, a i nebitno -ko smo mu mi da mu minuse dajemo, je li
zato mi je mirza "samo" drag, al' nikad mi neće biti kao neno npr., kojeg bih, usput, volio vidjeti na mjestu ace, kad ovaj ode, nadam se ne zbog neuspjeha...

Nista u zivotu nije idealno i treba kritikovati da bi se radilo bolje,ali i u kritikovanju treba imati neke graniceCashMan je napisao/la:Ne branim taj smiješni portal, većina tekstova su debilni, ali ko kaže da je sve idealno u funkcionisanju reprezentacije i Saveza nema pravo da to kaže, jer nije tako i ima dosta mazanja očiju... Toliko

Nista u ovoj drzavi nije idealno, pa tako ni kosarkaski Savez. Za idealan rad treba jos ljudi, treba jos para od vladajucih struktura. Ali da neko napise ovakav tekst moras biti striktno debilan, ili zeljan senzacionalizma, a treca stvar je neupucen. Cijenim da je ovo drugo. No, dobro idemo samo spomenuti bitne stvari. Juniori prvi put u A diviziji, kadeti medju osam najboljih, sa lijepom prilikom da se udje u polufinale. Reprezentacija nikada bolje pripreme nije imala kao protekle dvije godine, nikada boljeg selektora nismo imali (za nase uslove), nikada vise jakih pripremnih utakmica. Iduce godine ako Bog da i U - 20 reprezentacija. Onda krenulo se sa zenskom kosarkom, skupljenje su curice od 14 do 18 godina koje su sinoc otisle na juniorsko prvenstvo u Madjarsku. A jedno od najvecih priznanja se desilo danas kada je cijeli board FIBA - e iz 40 zemalja pljeskao organizaciji kadetskog B divizije. Malo li je, malo...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
jel to otpao Vrabac???
-
- Kontakt:
jestemrsic07 je napisao/la:jel to otpao Vrabac???

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako.Mana uvijek ima,ali mnogo je vise pozitivnih stvari u ovih zadnjih 3-4 god nego sto je ikada bilo.Prema tome,pravi navijaci bi trebalo da mogu prepoznati sve to i ne treba se ni osvrtati na ovakve tekstove i davati im znacaj nasim komentarima!neno#4 je napisao/la:Nista u ovoj drzavi nije idealno, pa tako ni kosarkaski Savez. Za idealan rad treba jos ljudi, treba jos para od vladajucih struktura. Ali da neko napise ovakav tekst moras biti striktno debilan, ili zeljan senzacionalizma, a treca stvar je neupucen. Cijenim da je ovo drugo. No, dobro idemo samo spomenuti bitne stvari. Juniori prvi put u A diviziji, kadeti medju osam najboljih, sa lijepom prilikom da se udje u polufinale. Reprezentacija nikada bolje pripreme nije imala kao protekle dvije godine, nikada boljeg selektora nismo imali (za nase uslove), nikada vise jakih pripremnih utakmica. Iduce godine ako Bog da i U - 20 reprezentacija. Onda krenulo se sa zenskom kosarkom, skupljenje su curice od 14 do 18 godina koje su sinoc otisle na juniorsko prvenstvo u Madjarsku. A jedno od najvecih priznanja se desilo danas kada je cijeli board FIBA - e iz 40 zemalja pljeskao organizaciji kadetskog B divizije. Malo li je, malo...

U kolko igramo danas protiv gruzije nema jelde ni teoretske sanse da je neko uzeo da prenosi tu tekmu ?
Je l' stvarno tacno da Adin nece putovati na taj turnir u Sloveniju, tj. da nije otputovao, jer su oni vec otisli?
Tu informaciju sam jedino pronasao na onom debilnom "portalu", a tu pise da je tu vijest prenijelo "Oslobodjenje".
Ako je to istina, po meni pogresna odluka Petrovica, jer je momak MORAO dobiti priliku da se dokaze bar na ovom prvom turniru, da nije uzalud prosao sve te paklene pripreme nadajuci se Eurobasketu. E sad, obzirom da pravi razlog ne znam, mozda je ovo opravdano...
Tu informaciju sam jedino pronasao na onom debilnom "portalu", a tu pise da je tu vijest prenijelo "Oslobodjenje".
Ako je to istina, po meni pogresna odluka Petrovica, jer je momak MORAO dobiti priliku da se dokaze bar na ovom prvom turniru, da nije uzalud prosao sve te paklene pripreme nadajuci se Eurobasketu. E sad, obzirom da pravi razlog ne znam, mozda je ovo opravdano...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa znalo se maltene da nece biti medju 12 igraca , dobar sparing partner i iskustvo za njega.
A sad mu je bolje da se posveti individualnim treninzima(kao i Juki) u ovim godinama.
Bit ce dovoljan broj turnira za obojicu u godinama pred nama aBd.
A sad mu je bolje da se posveti individualnim treninzima(kao i Juki) u ovim godinama.
Bit ce dovoljan broj turnira za obojicu u godinama pred nama aBd.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Evo ima prenos, tj. rezultati nakon svake cetvrtine na onom kvaziportalu s.c.s.port
Vodimo 19:15 nakon prve.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
joj dao bi pola malog prsta da gledam sve ove prijateljske do eurobasketa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedva cekam petak, do petka cu se ucrvatgrgr je napisao/la:joj dao bi pola malog prsta da gledam sve ove prijateljske do eurobasketa

Hajd makar vodimo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
38:30.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:38:30.
Kraj prvog poluvremena? Mozel malo detaljnije o tome kako igramo?Ako se nalazis na licu mjesta.
Nisam gore..Vodimo u prvom dijelu, dobijam rezultat preko poruka..Kazu da Andrija pakleno igra..Ono sto je za mene i bilo ocekivano

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.