BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Komentari pobrisani, ne spamajte temu
@gringonjaonajdrugi
Hajde stipu tu homofobiju, ko hoce da tepa Vedi, neka mu tepa. Tebi ako smeta, ignorisi i to je to.
@gringonjaonajdrugi
Hajde stipu tu homofobiju, ko hoce da tepa Vedi, neka mu tepa. Tebi ako smeta, ignorisi i to je to.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne bi amer bio amer kad ne bi nesto glumio.Za neke stvari je u pravu,za vecinu nije.Zasto se nije pripremio,za pocetak naucio ime stadiona na koji ide(valjda to moras znati)i tacno ime hotela u kom je odsjeo.Cuj,kanalizacija se izljijeva niz stepenice stadiona.Sve u svemu,clanak pun predrasuda sa naznakama mrznje.valterboy je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/americ ... /130813064
Ovaj najbolje rece
"Istinu rekao čovjek, ali ne mogu se oteti da mu ne repliciram i kažem, nosi se ti u tri lijepe.."
Kakav je Detroit i mnogi drugi gradovi u Americi, Sarajevo je bajka. A ovaj novinar je ili nepismen ili laze. Vjerovatno je namjerno otisao na Kosevo, uslikao to i onda sastavio pricu. Koliko pogresno moze rec ime stadiona da ga ovaj odveze na Kosevo, umjesto na Grbavicu? Price za djecu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da osim sto ni Kosevo ni Grbavica nisu ni do koljena Bilinu Polju....
sad bi malo da slavite - da pokupite kajmak s Luxemburgom.
sjetite se sramotne podrske na Kosevu kad smo izgubili od Moldavije 1:0
i sve se preselilo u Zenicu i stigosmo evo do Brazila...
sad bi malo da slavite - da pokupite kajmak s Luxemburgom.

sjetite se sramotne podrske na Kosevu kad smo izgubili od Moldavije 1:0
i sve se preselilo u Zenicu i stigosmo evo do Brazila...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:Komentari pobrisani, ne spamajte temu
@gringonjaonajdrugi
drug zasto izbrisa moje komentare? nisam nikog vrijedo

nek novinar pogleda film
A Place at the Table
ne kazem da smo bezgresni, ali gunemo im ove price, da je USA kompletna sredjena ko Manhattan
sto se tice tekme, ocekujem da se izgubi da se nasi spuste na zemlju pred Slovacku
A Place at the Table
ne kazem da smo bezgresni, ali gunemo im ove price, da je USA kompletna sredjena ko Manhattan
sto se tice tekme, ocekujem da se izgubi da se nasi spuste na zemlju pred Slovacku
Evo im odgovor od mene
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... thven.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... thven.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisi, ali si svojim komentarom potaknuo nepotrebnu diskusiju. Uostalom, tepanje Vedi nema nikakve direktne veze sa ovom utakmicom. No hard feelings.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Komentari pobrisani, ne spamajte temu
@gringonjaonajdrugi
drug zasto izbrisa moje komentare? nisam nikog vrijedo![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:Nisi, ali si svojim komentarom potaknuo nepotrebnu diskusiju. Uostalom, tepanje Vedi nema nikakve direktne veze sa ovom utakmicom. No hard feelings.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Komentari pobrisani, ne spamajte temu
@gringonjaonajdrugi
drug zasto izbrisa moje komentare? nisam nikog vrijedo![]()
ok thx

Ja nerazumijem ove sto govore da bi dobro bilo sad da izgubimo kako bi se spustili na zemlju pred slovacku. Ma sta izgubiti covjece , treba da ih natrpamo 5 golova, ubiti ih u pojam a nama pojacati samopouzdanje. Lakse je igrati kad znas da si sila, i imas vise samopouzdanja, nego kad gubis a samopouzdanje lose i onda se bojis i Luxemburga kasnije.
Zato nema vise milosti ni prema kome, nego samo gazi i trpaj, da se svima unese strah u kosti kad igraju protiv nas. dosta su nas gazili kad je ko stigao.
Zato nema vise milosti ni prema kome, nego samo gazi i trpaj, da se svima unese strah u kosti kad igraju protiv nas. dosta su nas gazili kad je ko stigao.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Consigliere
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Konkretno pitanje za one koji cesce ide na tekme reprezentacije, a u vezi tekme sutra:
Po vasem misljenju, da li ce se karta za zapad/istok moci uzeti pred stadionom pred samu utamicu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Gledao sam par tekmi kad je USA igrala onaj neki cup. Nisu izlgedali lose, pa se ne treba opustiti. Zaboravi ime, ali crnac na lijevom krilu je rasturao pa kontam da bi on bio najveci problem nasoj odbrani.
Uostalo, mislim da ce mo pobjediti 3-2.
Uostalo, mislim da ce mo pobjediti 3-2.
-
- Kontakt:
Hoce. Mozda za zapad nece ali za ostale bi trebalo da bude.Consigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Konkretno pitanje za one koji cesce ide na tekme reprezentacije, a u vezi tekme sutra:
Po vasem misljenju, da li ce se karta za zapad/istok moci uzeti pred stadionom pred samu utamicu?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
upravo tako,,ubit hljeb u njima............to je moral i optimizam,,,razvaljivat redom a prvo Amere,,cuj nisu losi,jest al mi smo masina koja gazi sve pred sobomKonzerva je napisao/la:Ja nerazumijem ove sto govore da bi dobro bilo sad da izgubimo kako bi se spustili na zemlju pred slovacku. Ma sta izgubiti covjece , treba da ih natrpamo 5 golova, ubiti ih u pojam a nama pojacati samopouzdanje. Lakse je igrati kad znas da si sila, i imas vise samopouzdanja, nego kad gubis a samopouzdanje lose i onda se bojis i Luxemburga kasnije.

Pitas ovo deset puta, deste puta dobijas isti odgovor, niko ne zna koliko ima ulaznica i hoce li ih biti pred stadionom i na dan utakmice.Consigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Konkretno pitanje za one koji cesce ide na tekme reprezentacije, a u vezi tekme sutra:
Brate otiđi i provjeri !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 13 avg 2013, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Zašto bi se mi morali spuštati na zemlju kad smo već dovoljno na zemlji?
Prvi smo u grupi, i blizu smo direktnog plasmana na SP, to je činjenica a ne naša euforija ili šta već.
Sutra se Amerima ne piše dobro ukoliko Safet nabrije momke da igraju kako znaju

Prvi smo u grupi, i blizu smo direktnog plasmana na SP, to je činjenica a ne naša euforija ili šta već.
Sutra se Amerima ne piše dobro ukoliko Safet nabrije momke da igraju kako znaju

Ronaldo - Isco - Bale
Upravo tako. I naši momci isto govore da nije sve gotovo i da ima još da se igra. Ako je to euforija onda ja nemam komentara.Amar Dzeko je napisao/la:Zašto bi se mi morali spuštati na zemlju kad smo već dovoljno na zemlji?
Sutra se Amerima ne piše dobro ukoliko Safet nabrije momke da igraju kako znaju![]()
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Kako saznajemo sa lica mjesta, ulaznica za zapadnu i istočnu tribinu odavno nema u prodaji. Na "crnom tržištu" kod popularnih tapkaroša za ulaz na zapad ćete platiti i do 60 KM, dok u poslovnicama Centrotransa još uvijek imaju na raspolaganju određen broj ulaznica za sjevernu i južnu tribinu.
1946
-
- Kontakt:
izvinjavam se ako je bilo, ali ko prenosi utakmicu...da li aljazeera sport prenosi? moze li neko postaviti listu kanala...hvala unaprije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.