'ta ce Barca i Real , mosa LEZVE
FORZA DO BAGRO
P.S.U fan shopu mi rekose da ocekuju novu garniture dresova nekog drugog brenda

Ja i nisam bio za to da Dino ide na RB, al nam se @pastrmka pobunio, tako da sam njemu išao za hatur.RodjeniiBrato je napisao/la:@zizu. Ne znam baš kako bi se Dino snalazio na bekovskoj poziciji,s obzrom da tu ima dosta i defanzivni zadataka.Vjerovatno će na beku ostati Hebibović.
Ja mislim da je Hebibović dok je igrao u Igmanu igrao na sredini terena,nisam siguran ali mislim da je tako,a ako je tako onda bi trebalo probati Hebibovića i na sredini terena. Ako se neko od Vas sjeća jedno vrijeme dok nam je Džafić bio trener kad bi ubacio Hebibovića sa klupe u par utakmica ga je stavljao na sredinu.zizu1991 je napisao/la:Ja i nisam bio za to da Dino ide na RB, al nam se @pastrmka pobunio, tako da sam njemu išao za hatur.RodjeniiBrato je napisao/la:@zizu. Ne znam baš kako bi se Dino snalazio na bekovskoj poziciji,s obzrom da tu ima dosta i defanzivni zadataka.Vjerovatno će na beku ostati Hebibović.![]()
Hebibović vjerovatno neće igrati beka, jer smo već prije par stranica naveli koji je problem sa njim.
Volio bih da bude drugačije, al jbg.
al nam se @pastrmka pobunio, tako da sam njemu išao za hatur.zizu1991 je napisao/la:
Pa ja, jes' čuo za kompromisNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Cuj hatur![]()
![]()
dobra dobra
Pa eto dodji pogledaj uzivo da ne moras cekat snimak veceras19UM94 je napisao/la:prenosili su sve utakmice mlade do sad i sad neće
Kad će ono Hrvatska pod Bijelim Brijegom igrati ?19UM94 je napisao/la:prenosili su sve utakmice mlade do sad i sad neće
Lazes.19UM94 je napisao/la:ma nezanima me ova utakmica nego provocirama inače imao sam nekoliko karata i sve sam poderao . oćeš da vadim iz smeća i slikam ?
bogami nije ti lahko...19UM94 je napisao/la:ma nezanima me ova utakmica nego provocirama inače imao sam nekoliko karata i sve sam poderao . oćeš da vadim iz smeća i slikam ?
provociranje nije dozvoljeno na našem forumu.19UM94 je napisao/la:ma nezanima me ova utakmica nego provocirama inače imao sam nekoliko karata i sve sam poderao . oćeš da vadim iz smeća i slikam ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.