EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: EP 2012 - Kvalifikacije
7. februara
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro, hvala!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Nema na cemu buraz
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Igrao se baraz za EP 2004Tarik14 je napisao/la:
Izgleda da su onda promjenili zakon jel kada su bile kvalifikacije za EP. 2004 i EP. 2008, tada su najbolji drugi isli direktno bez utakmica baraza (Turska je tako otisla na EP. 2008 ispred Norveske i nas).
Hrvatska - Slovenija
edit:
Ako mislis da je samo jedan najbolji drugi isao direkt dalje, to stoji za 2004, a 2008 su svi drugi isli direkt na EP
Zadnja izmjena: Gorazde11, dana/u 10 dec 2009, 11:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Ponos Torina je napisao/la:Evo nam grupe "mozda"![]()
Grcka i Srbija ne mogu biti u istoj grupiPrva grupa: Španija, Njemačka. Holandija, Italija, Engleska, Hrvatska, Portugal, Francuska i Rusija.
Druga grupa: Grčka, Češka, Švedska, Švajcarska, Srbija, Turska, Danska, Slovačka i Rumunija.
Treća grupa: Izrael, Bugarska, Finska, Norveška, Republika Irska, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija i Bosna i Hercegovina.
Četvrta grupa: Slovenija, Latvija, Madjarska, Litvanija, Bjelorusija, Belgija, Vels, Makedonija i Kipar.
Peta grupa: Crna Gora, Albanija, Estonija. Gruzija, Moldavija, Island, Armenija, Kazahstan i Lihtenštajn.
Šesta grupa: Azerbejdžan, Luksemburg, Malta, Farska Ostrva, Andora i San Marino.
BIH i Irska ne mogu biti u istoj grupi
U grupu si stavio dvije ekipe iz drugog sesira i dvije grupe iz treceg , tako jakih grupa nece biti
Imamo igrače koji nas mogu odvesti na prvo mjesto u bilo kakvoj grupi...
Samo sve to treba dobro organizovati.
A sve neke teorije o nekim načinima da se plasiramo, su samo presipanje iz šupljeg u prazno, jer ne znamo ni ko će biti sa nama u grupi...
Samo sve to treba dobro organizovati.
A sve neke teorije o nekim načinima da se plasiramo, su samo presipanje iz šupljeg u prazno, jer ne znamo ni ko će biti sa nama u grupi...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Zivi bili pa vidjeli, i ove kvalfikacije cemo mi prokockati..
Dok se citav savez nepromjeni i Ciro ode mi necemo vidjeti EP ili SP.
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Ne vidjesmo mi ni EP ni SP da nam bilo ko dodje.Hasrett je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, i ove kvalfikacije cemo mi prokockati..
Vazda cemo biti kraci za gol dva i sa onim nasim famoznim zamalo,radi naseg ebenog mentaliteta.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nemojte biti smjesni ,,,, vidjecemo mi EP ali samo kad budemo DOMACINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!harishp je napisao/la:Ne vidjesmo mi ni EP ni SP da nam bilo ko dodje.Hasrett je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli, i ove kvalfikacije cemo mi prokockati..
Vazda cemo biti kraci za gol dva i sa onim nasim famoznim zamalo,radi naseg ebenog mentaliteta.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Prije ce Kosovo dobiti domacinstvo,nego BIH.
Nema niko glavonja i traktorista kao mi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Nemamo teoretske šanse da se plasiramo na evropsko, sa Ćirom smo postigli maximum, skoro dvije trećine od mogućih osvojenih bodova, 19 od 30 i II mjesto u grupi. To bi mogli samo sa nekim kvalitetnim selektorom, a takav, a da bi se prihvatio BiH selekcije, ne postoji. Opet "visoko" 4 mjesto , ili gore !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Prije ce Kosovo dobiti domacinstvo,nego BIH.![]()
E moj harise kosovo se razvilo da vidis ti tih terena tih tepiha po kosovu nicu kao kod nas slije fudbal im se razvio preko noci,da vidis ti opreme da nepricam dalje...suvisno je govoriti koliko napreduju u odnosi kako smo mi napredovali svake svjetlosne godine....
Kad jedan hrvatski 3 ligas ima bolju opremu od nase repke sve ti mora biti jasno u kojem smjeru mi idemo kao "fudbalska nacija"
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Predstavljen logo Eura 2012.
Predsjednik UEFA-e Michel Platini danas je na ceremoniji u glavnom ukrajinskom gradu Kievu predstavio logo koji će se koristiti kao obilježje europskog prvenstva koje će se 2012. godine odigrati u Ukrajini i Poljskoj.
Na logu se nalaze dva stilizirana tulipana, jedan crveno-bijeli, drugi plavo-žuti, koji predstavljaju zastave Poljske i Ukrajine, te nogometna lopta, a predstavljen je i slogan natjecanja koji glasi "Zajednički stvaramo povijest".
Platini je tim povodom izjavio: "Ovo su dva cvijeta u cvatu, nadam se da će i Poljska i Ukrajina rasti kao i oni."
Europsko prvenstvo 2012. godine bit će prvo veliko nogometno natjecanje koje će se održati u Istočnoj Europi.

Predsjednik UEFA-e Michel Platini danas je na ceremoniji u glavnom ukrajinskom gradu Kievu predstavio logo koji će se koristiti kao obilježje europskog prvenstva koje će se 2012. godine odigrati u Ukrajini i Poljskoj.
Na logu se nalaze dva stilizirana tulipana, jedan crveno-bijeli, drugi plavo-žuti, koji predstavljaju zastave Poljske i Ukrajine, te nogometna lopta, a predstavljen je i slogan natjecanja koji glasi "Zajednički stvaramo povijest".
Platini je tim povodom izjavio: "Ovo su dva cvijeta u cvatu, nadam se da će i Poljska i Ukrajina rasti kao i oni."
Europsko prvenstvo 2012. godine bit će prvo veliko nogometno natjecanje koje će se održati u Istočnoj Europi.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ova mafijaska organizacija uefa sve vise mi na zivce ide.Ovo: prva grupa,druga, treca,bolje da kazu odmah
ko ce biti europski prvak.Ja bih to sve u jedan kos pa ko skim ispane:recimo
holandija,italija ,njemacka,francuska i portugal u jednoj grupi,uefa mi liici sve vise na Usanovica i ostale.
ko ce biti europski prvak.Ja bih to sve u jedan kos pa ko skim ispane:recimo
holandija,italija ,njemacka,francuska i portugal u jednoj grupi,uefa mi liici sve vise na Usanovica i ostale.

Ljudi, budimo realni. Necemo mi otici ni na ovom takmicenju. Dosad sam bio veliki optimista ali svakodnevno se desi nesto sto mi pomalo gasi nadu.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Sine dragi cim se ti vishe drogiras 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ne valja ti to nimalo!.. Ja se nadam i mislim da cemo uspjeti.. Uvijek sam bila optimista cak i u utakmicama kada je pobjeda bila nemoguca..Tarik14 je napisao/la:Ljudi, budimo realni. Necemo mi otici ni na ovom takmicenju. Dosad sam bio veliki optimista ali svakodnevno se desi nesto sto mi pomalo gasi nadu.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Evo ja sam vec 4-5 godina bio optimista i to nikad nije nista dalo. Svaka cast tebi sto si optimista ali, realno, sa ovakvim Savezom nema uspjeha. Napredak ovisi od njih.Lily je napisao/la:Ne valja ti to nimalo!.. Ja se nadam i mislim da cemo uspjeti.. Uvijek sam bila optimista cak i u utakmicama kada je pobjeda bila nemoguca..Tarik14 je napisao/la:Ljudi, budimo realni. Necemo mi otici ni na ovom takmicenju. Dosad sam bio veliki optimista ali svakodnevno se desi nesto sto mi pomalo gasi nadu.
- vajza_fcbm
- Kontakt:
ma idemo sad kad sajo dodje kad razradi taktiku 3-5-2 asmir, jahic,nadarevic,spahic,medunjanin,rahimic,salihovic,pjanic,stilic,dzeko i zecTarik14 je napisao/la:Evo ja sam vec 4-5 godina bio optimista i to nikad nije nista dalo. Svaka cast tebi sto si optimista ali, realno, sa ovakvim Savezom nema uspjeha. Napredak ovisi od njih.Lily je napisao/la:Ne valja ti to nimalo!.. Ja se nadam i mislim da cemo uspjeti.. Uvijek sam bila optimista cak i u utakmicama kada je pobjeda bila nemoguca..Tarik14 je napisao/la:Ljudi, budimo realni. Necemo mi otici ni na ovom takmicenju. Dosad sam bio veliki optimista ali svakodnevno se desi nesto sto mi pomalo gasi nadu.
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
7 februara 2010 izvlacenje grupa za EU 2012
ajde da malo raspravljamo o ovome !
Ja bi ovako da se moze birati (ovo je moje misljenje)
1.Fracuska
2.Svedska
3.BiH
4.Slovenija
5.Armenija
6.San Marino
Kao nosioca uzeo sam Francuze jer je Susic rekao da bi on rado da igra sa njima, jer smatra da je to ekipa koja je vremneom "oslabila! Prije bi da igra sa njima nego sa Hrvatima

Ja bi ovako da se moze birati (ovo je moje misljenje)
1.Fracuska
2.Svedska
3.BiH
4.Slovenija
5.Armenija
6.San Marino
Kao nosioca uzeo sam Francuze jer je Susic rekao da bi on rado da igra sa njima, jer smatra da je to ekipa koja je vremneom "oslabila! Prije bi da igra sa njima nego sa Hrvatima

× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.