Micron je napisao/la:iako ga sad ne poziva opet mislim da bi trebao biti na spisku za brazil, ako prodjemo naravno
i ja mislim da bi trebao , jer je ipak to zaslužio .. mislim ono , kada Rahimić sa 37 godina koji je produžio ugovor sa klubom samo kako bi mogao nastupiti na SP , može dobiti poziv na isto prvenstvo , onda ne vidim razlog zašto Zlatan , koji još aktivno igra i ima sve predispozicije za igranje (za razliku od Rahimića) ne bi trebao dobiti poziv . I uzmite u obzir da nijedna ozbiljna reprezentacija ne ide na prvenstvo sa 2 napadača ide se sa 4,5 napadača , i sigurno bi Muslimović trebao biti pozvan.
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
rudarprijedor je napisao/la:od 21. igraca 3 mozda tecno pricaju nas jezik...
Logicno, i ti bi bio medju onim sa slabijim baratanjem Bosanskog jezika da si odrastao u nekoj drugoj drzavi, no zahvaljujuci igracevim roditeljima, oni danas ipak pricaju nas jezik, sto je za veliku pohvalu.
A ovaj kolumnista, ovaj Americki novinar (sa teme BiH - USA) , pa trebali su ga uputiti za Zenicu, malo do Bilinog polja, da vidi gdje mi igramo svoje reprezentativne utakmice.
ja i agresivni smo dobili zbog njega mjesec dana, pritom da smo se drzali teme i da momku nista opsovali ili sl. (on nama jeste psovak) Na temi koja je predvidjena za spam. Znaci o JMGB-u pricali i zato sam dobio mjesec dana, na spam temi To mi je i jedini ban
A kao drugo, ja sam se nadovezao na njegov post za ovo sto je rekao o Rahimicu. Ironicno sam mu rekao da prica gluposti ! Fakticki vrijedja Generala. Ako mislis da je za bana, nemoj mene nista pitati, sam uradi sto mislis da treba. A izvoli pogledati moje postove i gdje najvise pisem. Barem 80% postova su konkstruktivni komentari. Dok pojedini cirkuzanti prave chat od svake teme.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.