Sekretara si vidio, a mene nisi..Pravda za meneMrMuscle je napisao/la:Jucer beze da odem malo odgledati ove nase i nisam se pokajao... Dobra tekma bila.... Al' brate ondje imas 1 max 2 za buducnost, naravno plus Atic koji je najbolji igrac ove generacije, al' ako je istina da je ono uradio u sobi, onda i treba dobiti suspenziju i ukor, jer pogotovo lideri i najbolji igraci to ne bi smjeli raditi..... Djedovic je vidi se odoka najbolji igrac ove ekipe (koja je jucer igrala) iako je jucer promasio trica to samo BOG zna...... Al' njegova ispomoc u napadu a pogotovo u odbrani, gdje lupa blokade ko veliki, je enormna.... Da popravi sut za 3 poena bio bi vrhunska klasa.... Jer se recimo rutina osjeti i kod sutanja slobodnih koje dobro puca....
Durak nas je jucer spasio zivotom sa svojim tricama u 1. cetvrtini, a i kasnije.... Malo da poraste mogao bi raditi k'o izbacivac![]()
.. Ima slifa za to, vidi se,.... Salim se...
Al' je na mene najbolji dojam ostavio Aleksic... Prvo gradjom, on ondje najvise lici na kosarkasa tj. prava je atleta, a zatim, iako dakako ne igraju istu poziciju uporedio bi ga sa Masicem... Prava radilica i fantastican igrac u odbrani, a solidan u napadu iako na kraju pogodi 2 trice ko od sale,.... Bas kao i Maske....
Harun Mahmutovic iza kosa klasican furač:lol:![]()
![]()
![]()
.... On me je jucer najvise kupio... Kakve samo savjete daje kosarkasima..... Ebo Halimica.....
Kod Izraelaca Artzi je najbolji igrac, al' je i on mnogo puta napravio korake i da to izbaci iz igre bio bi fantastican igrac....
i da, koji ce im kur.ac Sejo Kalac na kraju, samo mi to nije jasno... Al' hajd bar se tu vidi medjusobno jedinstvo i zajednistvo a i sa juniorkama....

Ali moram da ti kazem ta informacija koja se prosirila gradom za Atica nije tacna..