Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

DANTES
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2013, 00:30

7 puta smo igrali grupnu fazu... To znači nešto
Pa eto izbacite jednog nosioca samo jednog... Znaš nosioci u LS su ipak jači...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2013, 02:11

Lakse je uci u LS nego EL 5 puta i lakse je iz LS u EL, nego kada igras EL od prvog ili drugog pretkola...

Mi smo prosle sezone izbacili Omoniju, dok vi niste imali sanse protiv AEL-a kojeg je ta ista Omonija poderala u gostima 3-0 odmah nakon nasih utakmica!
Za ulazak u EL ste vi dobili Tromzo, dok smo mi ispali od Bordoa u 93-oj..

Pretrosle god ste isto igrali sa nekim indijancima, dok smo mi naletili na Ren...

Naravno, ovo sve ne brise cinjenicu da imamo dosta svojih internih problema, od katastrofalnog vodjenje tima i kluba od same uprave, do visemilionskog duga!

Ruku na srce, ovakva Zvezda ne zasluzuje titulu, losa je i zato i gubi, ali isti takav je (ako ne i gori) i Partizan, samo sto on pobjedjuje, a svi smo vidjeli kako i u tome je poenta cijele price... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2013, 13:06

marconato je napisao/la:Lakse je uci u LS nego EL 5 puta i lakse je iz LS u EL, nego kada igras EL od prvog ili drugog pretkola...

Mi smo prosle sezone izbacili Omoniju, dok vi niste imali sanse protiv AEL-a kojeg je ta ista Omonija poderala u gostima 3-0 odmah nakon nasih utakmica!
Za ulazak u EL ste vi dobili Tromzo, dok smo mi ispali od Bordoa u 93-oj..

Pretrosle god ste isto igrali sa nekim indijancima, dok smo mi naletili na Ren...

Naravno, ovo sve ne brise cinjenicu da imamo dosta svojih internih problema, od katastrofalnog vodjenje tima i kluba od same uprave, do visemilionskog duga!

Ruku na srce, ovakva Zvezda ne zasluzuje titulu, losa je i zato i gubi, ali isti takav je (ako ne i gori) i Partizan, samo sto on pobjedjuje, a svi smo vidjeli kako i u tome je poenta cijele price... ;)
mi dobijamo indijanace jer smo nosioci... omonia poderala AEL i ti kao zaključi da je ona jača... mi smo dobili AEL kao nosioci i omanuli smo... prvu smo tekmu izgubili poklonom golom Aksentijevića, drugu golom iz ofsajda... ali to je nebitno... vi ste bunkericom došli do penala i prošli.... da ne zaboravimo i vi ste ispadli od Indijanaca.... eto vidjećeš jednom ako ikada budete prvaci da nećete očima vidjeti grupu.... naravno pod uslovom da se nešto ne promijeni u vašem klubu nabolje... iskreno da nije lopina u našoj upravi vi bi bili svjetlosnim godinama iza nas....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2013, 13:11

DANTES je napisao/la:7 puta smo igrali grupnu fazu... To znači nešto
Pa eto izbacite jednog nosioca samo jednog... Znaš nosioci u LS su ipak jači...
Štutgart, Tvente, Udineze, AZ, Lil, Vigan, to je u trećem pretkolu, u četvrtom dolaze Valensija, Dinamo Kijev, Rubin, Fiorentina i drugi. To su mnogo jači klubovi od Plzena, Makabija, Slovana i koje ekipe su već nosioci.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2013, 13:20

Nisam zakljucio da je jaca, nego da je u najmanju ruku podjednak protivnik kao i AEL! Omonija nije nista otvorenije tada igrala od nas, cak smo mi u gostima bili konkretniji...

Nemoj mi o greskama Aksentijevica itd. jer vi u Beogradu sa igracem vise 70 min. niste prisli njihovom golu... :roll:

O tome sta bi bilo kad bi bilo, mozemo do sutra, jer isto tako da nije bilo nasih lopina 2006-2007 koji su rasporadali tada cijlu prvu postavu, vi ne bi uzeli ni 3 od ovih 6 uzastopnih titula... ;)

Jos jednom ponavaljam, kljuc je u NEREGULARNOJ ligi u kojoj je Partizan 6 godina za redom prvak i to je jedino vazno!
Vojvodina vec par godina unazad malo malo pa ocita lekciju i Zvezdi i Partizanu u medjusobnim susretima, a nikako da bude ni blizu titule??! Ma zahebi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2013, 13:24

marconato je napisao/la:Nisam zakljucio da je jaca, nego da je u najmanju ruku podjednak protivnik kao i AEL! Omonija nije nista otvorenije tada igrala od nas, cak smo mi u gostima bili konkretniji...

Nemoj mi o greskama Aksentijevica itd. jer vi u Beogradu sa igracem vise 70 min. niste prisli njihovom golu... :roll:

O tome sta bi bilo kad bi bilo, mozemo do sutra, jer isto tako da nije bilo nasih lopina 2006-2007 koji su rasporadali tada cijlu prvu postavu, vi ne bi uzeli ni 3 od ovih 6 uzastopnih titula... ;)

Jos jednom ponavaljam, kljuc je u NEREGULARNOJ ligi u kojoj je Partizan 6 godina za redom prvak i to je jedino vazno!
Vojvodina vec par godina unazad malo malo pa ocita lekciju i Zvezdi i Partizanu u medjusobnim susretima, a nikako da bude ni blizu titule??! Ma zahebi...
liga je neregularna jer vi niste bili prvaci? Vladane jesi to ti? ili zato što Babarogic više nije na platnom spisku?
braoylo pa vi ste ispali od tamo nekog Slovana....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2013, 13:29

Stani, jel ja pisem na Srpskom ili Kineskom mozda??! Procitaj vrlo dobro i pazljivo sta sam malo iznad napisao na temu Zvezda-tiula-rad uprave itd...Jedino ako mozda iz poslednje recenice iz prethodnog posta nisi pomislio da sam navijac Vojvodine... :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2013, 13:41

Lijepa slika sa Caira koji je na mecu Radnicki Nis - Radnicki Kragujevac ovo kolo bio najposjeceniji stadion u ligi!
Bilo je negdje cirka 10 000 ljudi.
slika

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2013, 14:17

DANTES je napisao/la: liga je neregularna jer vi niste bili prvaci? Vladane jesi to ti? ili zato što Babarogic više nije na platnom spisku?
braoylo pa vi ste ispali od tamo nekog Slovana....
Liga je neregularna jer se utakmice u njoj namještaju )postoji još razloga, naravno). Po nekoj logici, klubovi koji namještaju ne žele promjene u njoj. Znamo i koji su to.
Ispali smo prije 4-5 godina. To opet nema nikakve veze sa tim da su nosioci iz kvalifikacija za LŠ slabiji od nosilaca iz kvalifikacija za LE i da bismo lakše izbacili jednog nosioca iz LŠ nego dva nosioca iz LE.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 avg 2013, 14:36

opet braoylo mi bismo bili nosioci u sva 4 kola LE.... ne oni koji žele promjene su oni koji nisu zadovoljni sa 10-15 penala po sezoni, penal u 97 minutu, gol iz ofsajda i slično... nema toga dovoljno pa daj da maknemo Toleta i postavimo nekog drugačije podesenog.... dakle ne radi se tu o regularnosti i poštenju već o tome da vi hoćete svoje ljude da se vama šilji ko što se siljilo decenijama....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2013, 15:15

@Dantes, jedno, odnosno par slicnih pitanja samo.

Jesi li ti zadovoljan sa ovakvom situacijom u srpskom fudbalu uopsteno??! Jesi li zadovoljan sa FSS, rezultatima same reprezentacije, jesi li zadovoljan sa nasom ligom i kvalitetom iste :?:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 avg 2013, 16:39

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 avg 2013, 20:33

Evo kako to izgleda stadion FK Vozdovca iz veoma zanimljivih pogledao i perspektiva... :shock:

[youtube][/youtube]

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2013, 21:20

Kako će biti zanimljivo kad Radovci ili neka druga grupa budu išli kroz tržni centar na stadion (jer drugačije valjda ne može), moraće zatvarati radnje. :lol: Protiv Partizana i Zvezde će igrati na Vračaru, dakle prosječno će imati posjetu na nivou OFK-a. :?

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 14 avg 2013, 02:26

A šta se desi kad neko napuca loptu preko tribina? Trči po gradu i traži je? Jako unosan posao bi bio samo čekati te lopte da prijedju tribine i prodavati ih posle. :mrgreen:
Smoke Weed Everyday!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 avg 2013, 18:27

Jel ko upucen u kvalitete ovog: http://www.transfermarkt.co.uk/en/nikol ... 29370.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
:)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 avg 2013, 18:44

marconato je napisao/la:@Dantes, jedno, odnosno par slicnih pitanja samo.

Jesi li ti zadovoljan sa ovakvom situacijom u srpskom fudbalu uopsteno??! Jesi li zadovoljan sa FSS, rezultatima same reprezentacije, jesi li zadovoljan sa nasom ligom i kvalitetom iste :?:
a to kakve konkretne veze ima sa Partizanom?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 avg 2013, 18:52

Pa Partizan je izgleda jedini klub koji je zadovoljan sa trenutnim stanjem u savezu. Biće da je to s nekim razlogom.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 avg 2013, 23:10

ovo naravno ima jednu fusnotu... koja glasi, svoje nameštaljke ne računamo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.