NK Troglav 1918 Livno

zlajci
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la zlajci » 13 avg 2013, 13:28

Skver je napisao/la:Sportski prijatelji, dobro dosli u grad soli, iskreno sam obradovan vijescu da se Troglav ipak nece ugasiti
Također sam obradovan novim vijestima iz Livna te željno očekujem utakmicu.
tuzlanska Sloboda

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 13 avg 2013, 20:52

vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 avg 2013, 21:30

plavobijeli je napisao/la:vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.

O čemu ti?
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2013, 21:37

Gorki je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:vi tuzlaci ste pokazali koliko ste nam prijatelji u prošloj sezoni i nemojte nas žaliti jer i mi Vas na prolječe nečemo sigurno-prljavštine koje ste napravili se ne zaboravljaju.

O čemu ti?
Sloboda 0-1 Budućnost xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 avg 2013, 22:24

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Sloboda 0-1 Budućnost xD

Ljudi bili bolji,šta ćeš :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 avg 2013, 22:35

Grande Budućnost! slika
Hayley <3

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 avg 2013, 13:58

Dragi nasi prijatelji, mi ne zalimo nikoga, niti je uredu nekog zaliti, pogotovo ne klub kao sto ste vi, klub sa dugom i svijetlom tradicijom a niti se imamo razloga pravdati za nesto sto nismo ucinili. To su ucinili pojedinci i vec su sankcionisani, a za neke u Slobodi vise nikada nece biti mjesta. Sportski pozzzz iz Tuzle i dobro nam dosli u subotu.
http://fksloboda.ba/vijesti/240-mirza-e ... veno-crnih" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 15 avg 2013, 15:11

Troglav će se brzo morati pozabaviti i infrastrukturom jer su im iz NS-a FBiH odredili 15. listopada kao rok za postavljanje 1.000 sjedalica na stadionu Zgona. -U svakom slučaju, mislim da tog datoma možemo realno riješiti problem ali ne možemo ništa raditi prije nego nam Općina odobri, rekao je Mate Kurbaša. Er.B. - Dnevni list
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ciwili
Kontakt:

Post Postao/la ciwili » 17 avg 2013, 01:21

drugo kola idemo dobit..ekipa ce bit kompletna a tu su pojacanja madzar,bartulica,ortas i neki momak sta je bio u zrinjskom i standardna ekipa koja nece ic u tuzlu al ce igrat od drugog kola..samo da se sredi ovo obecanje i idemo dobit radnicki

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 avg 2013, 01:36

care prvo ja ovdje ni jednog navijaca nisam vijeo da je dosoa i pisao kako mu je drago sto se to desilo..nismo recimo tipa navijaca Zelje koji su recimo se nasladjivali zbog toga sto je njihov klub pustio.. mi svakako zalimo za to, a isto znamo da su nam Banovicani komsije i mi da smo ih dobili, ti nemas pojma sta bi mi sve bili .. mi bi bili sve samo nebi bili ljudi :)...ja znam da Troglav ne zasluzuje to, jer uvjek bi vas u ovoj ligi gledao medju favoritima , jer ipak ste vi bivsi premierligas ....ti mozes osudjivati moj klub oni su krivi sto se to desilo, ali navijaca objektivnog koji ti dodje pruziti podrsku mislim da zaista nemas razloga da ovo kazes
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 avg 2013, 13:53

Danas gostujemo Slobodi... na put, jutros u 9:00 sati, krenulo 15 igrača, među njima tri kadeta.

Rezultat je u potpunosti u drugom planu, bitno je da se utakmica igra, da je (nadam se) klub spašen i da se nogomet na Zgonima neće prestati igrati.
Hayley <3

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 avg 2013, 14:14

badblueboylivno je napisao/la:Danas gostujemo Slobodi... na put, jutros u 9:00 sati, krenulo 15 igrača, među njima tri kadeta.

Rezultat je u potpunosti u drugom planu, bitno je da se utakmica igra, da je (nadam se) klub spašen i da se nogomet na Zgonima neće prestati igrati.
Znači kao proljetos prvo poluvrijeme rezultatski?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 avg 2013, 14:19

Ne znam, možda Sloboda ne bude igrala maksimalno. Troglav je njima omogućio utakmicu pa neće domaću premijeru čekati još 14 dana, neka odigraju nešto laganije. 3-0 taman. :D
Hayley <3

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 17 avg 2013, 20:24

Igru i igrace Troglava ne mogu pohvaliti, ali mogu onih 6 momaka koji su toliko putovali da bi gledali utakmicu.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 avg 2013, 22:33

MC VUKOVI LIVNO kombi, staje u Banovicima i od sve one raje u gradu mene pitaju gdje se ide za Tuzlu. Eto slucajnosti, lijepo im objasnim i nadam se da su zivi i zdravi stigli u Tz i vratili se svojim kucama.
1947!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 18 avg 2013, 01:17

Uz duzno postovanje prema Livnu , klubu i navijačima, ne bih nikog da uvrijedim ali me zanima, kad vam je već takva situacija u klubu , zbog cega ste odlučili ponovo igrati istu ligu, i prošle ste se sezone mučili,a ove godine ce biti totalni raspad kako vidim..i kojim pravom ste vi nastavili takmičenje ako je Igman ušao kao prestvanik vaše lige ?

Livnjak
Kontakt:

Re: AW: NK Troglav Livno

Post Postao/la Livnjak » 18 avg 2013, 08:10

Ma ima tu jos igraca u livnu koji bi mogli trebali pojacati Troglav ove sezone! Danko Krivic, Dragan Mihaljevic, Pero Ivkovic sigurno, pa onda tu jos ima igraca u gradu koje bi ja reaktivirao jer su jos vrlo mladi tipa Zlatko Mihaljevic, Jozo Mihaljevic i Josip Brdar i slicni, tako da bi kroz koji tjedan ekipa imala drugu dimenziju.

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 18 avg 2013, 12:01

AboveTheLaw je napisao/la:Uz duzno postovanje prema Livnu , klubu i navijačima, ne bih nikog da uvrijedim ali me zanima, kad vam je već takva situacija u klubu , zbog cega ste odlučili ponovo igrati istu ligu, i prošle ste se sezone mučili,a ove godine ce biti totalni raspad kako vidim..i kojim pravom ste vi nastavili takmičenje ako je Igman ušao kao prestvanik vaše lige ?
Nitko se neće naći uvrijeđen, ovo je forum i tu raspravljamo o sportu i pitanjima vezanim uz isti. Troglav je ostao u ligi jer je odustala Una, pa je automatizmom dvanaestoplasirani klub (Troglav) 1. lige FBiH ostao u ligi. Da je kojim slučajem 12. bila Bosna ili Goražde ostali bi oni. Što se tiče situacije, a pozivajući se na predstavnika kluba M. Kurbašu, klubu će se priključiti još nekoliko igrača te će se stanje uz pomoć Općine i dr. stabilizirati.
Vezano uz utakmicu sa Slobodom vjerujem da nitko nije ni očekivao drugačiji ishod otišli smo s juniorima, kadetima (s 3 zamjene) itd. Bitno je da se igra.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 18 avg 2013, 12:13

DrzavaTuzla je napisao/la:Igru i igrace Troglava ne mogu pohvaliti, ali mogu onih 6 momaka koji su toliko putovali da bi gledali utakmicu.
I koji su se uspjeli odbraniti od napada pojedinih navijaca slobode na tribini kao i sacuvati zastavu koju su im htjeli oteti ti isti navijaci .
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.