vjeran1987 je napisao/la:evo da vas malo obradujem alen skoro ima ponudu iz meksicke lige vrijednu milion dolara...
vijest stara 2 mjeseca. kasnis brate zastoko. a danas je aktuelna izjava alena, i pored brojinih ponuda pregovaram o 4godisnjem ugovoru da zavrsim ovdje karijerru, para ima se to nije neupitno, a vezivanjem alena uprava dobija poene za sebe, tako da je za mene alen gotova stvar, on ostaje u FCS
pa eto vidis neki ne znaju jos...a ostanak skore po meni je samo dobitak za ovu ligu...
FK Sarajevo je napisao/la:Ima li od tih pojacanja ista
navodno hota ostao bez kluba. eto sutra bi trebala ta calina famozna lista koga zeli u bordo dresu, milos se nudi a ovi iz uprave nista
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
TheManiacs je napisao/la:
Pa uđem na temu vidim pregled sezone
pa reko da postavim i od manijaka nek ljudi gledaju pa vide koje bolji bio ovu polusezonu !
jos da se preko klipova moze "vidjeti" ko je bolji bilo bi super...
Pa uđem na temu vidim pregled sezone
pa reko da postavim i od manijaka nek ljudi gledaju pa vide koje bolji bio ovu polusezonu !
jos da se preko klipova moze "vidjeti" ko je bolji bilo bi super...
Pa brate mozes za ovu polusezonu usporedi gostovanja i kuci brojnost`i to je to .
Pa brate mozes za ovu polusezonu usporedi gostovanja i kuci brojnost`i to je to .
ti bi sad rekao nas ima više, onda bih ja rekao nije istina, jesil lud mi smo ovu sezonu odradili perfektno onda bi ti odgovorio pogledaj bolje klipove..............itd i tako bi se rasprava razvukla
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ti bi sad rekao nas ima više, onda bih ja rekao nije istina, jesil lud mi smo ovu sezonu odradili perfektno onda bi ti odgovorio pogledaj bolje klipove..............itd i tako bi se rasprava razvukla
Ma brate nema potrebe za to .
ne treba ulazit ni u kakve rasprave !