bas tako prijatelju moj....ja cijelo vrijeme pokusavam dokazati, da i ljevak moze igrati na desnom beku, jer se tu radi o profesionalnim momcima, koji svaki dan treniraju s loptom.......naravno nemoze ljevak odigrati 100% idealno ko desnjak na desnom beku, al da nikako nemoze i da je ravno kao sto neki navode "samoubistvu" - to nije tacno.....zato kazem, zukanovica na desnu stranu i rijesen problem

[/quote]
ali ne vidim zašto ? zašto baš zukanovića , koji je primarno stoper pa tek onda LIJEVI bek ? zašto kada imamo igrače poput Lulića , koji su već igrali tu poziciju ? zukanoviću bi to bio prvi put da igra tu poziciju u reprezentaciji i definitivno da bi mu bilo drugačije , i morao bi se malo naviknuti , što nikako ne bi bilo dobro . pobogu ako i treba možemo i Vršajevića tu staviti , ali ne vidim zašto toliko komplicirati i trpati tu zukanovića kad mu tu NIJE pozicija .[/quote][/quote]
pa kad bi mogao da biram izmedju zukanovica i vrsajevica, onda bi izabrao ovog prvog. jer po mom misljenju vrsajevic nije igrac za cijele utakmice.......a sto se tice lulica prijtelju moj, vise koristi imamo od njega kad igra ofanzivno