BiH - USA (14.08.2013)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: BiH - USA (14.08.2013)

Post Postao/la harishp » 13 avg 2013, 02:22

gringobih je napisao/la:
arius je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:Kad cu docekati gol Rahimica, ili bar sut
neces nikad , nije to njegov posao
U modernom fudbalu jeste... ;)
Aha,od kad je CSKA poceo ganjati modu,ni blizu vise nisu onoga Evropskog uspjeha kad su osvojili kupu UEFA.
Tad je Rahimic bio nezamjenjiv,ali se nije svidio Baki,vjerovatno zbog demodiliteta aj tinks.
Mora da je to zbog propasti BIH fudbala :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 avg 2013, 02:26

harishp je napisao/la: Aha,od kad je CSKA poceo ganjati modu,ni blizu vise nisu onoga Evropskog uspjeha kad su osvojili kupu UEFA.
Tad je Rahimic bio nezamjenjiv,ali se nije svidio Baki,vjerovatno zbog demoliditeta aj tinks.
Kako ti kazes, i Crvena zvezda je zbog tog spala qrcu za usi :roll:
Ih da ti znas kako je moj dedo nekad bio jak :roll: :roll: :roll:

Ne sekiraj se ovaj sa avatara je tu da nepismene opismeni a lopove odstrani ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 avg 2013, 02:33

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la: Aha,od kad je CSKA poceo ganjati modu,ni blizu vise nisu onoga Evropskog uspjeha kad su osvojili kupu UEFA.
Tad je Rahimic bio nezamjenjiv,ali se nije svidio Baki,vjerovatno zbog demoliditeta aj tinks.

Prvog bi tebe taj isti odstranio zbog tvog potpisa,jer jednostavno mu kvaris koncepciju programa.
P.S dedo je bio i Gigs pa niko Fergi ne rece ni jednu losu zbog toga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 avg 2013, 02:39

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Prvog bi tebe taj isti odstranio zbog tvog potpisa,jer jednostavno mu kvaris koncepciju programa.
P.S dedo je bio i Gigs pa niko Fergi ne rece ni jednu losu zbog toga.
Malo je Maldinija i Gigs-a, oni su barem igrali redovno, ovaj ne zna kad je odigrao utakmicu osim u repci...Budi relan...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 avg 2013, 07:16

ne daj bože da Rahimić počne od prve na zadnjem veznom .. taj može izdržati samo 45 minuta protiv SAD-a i to je to , a i tako se bojim kako bi odigrao . nema on kondicije da izdrži napade SAD-a i njihov tempo dok napadaju .. neki kažu "pa briljirao je protiv Latvije" , jeste , briljirao je protiv Latvija protiv koje sam i ja mogao igrati na zadnjem veznom , jer likovi nisu nijedan napad kako treba uspjeli napraviti . jedino što je on bitno napravio u toj utakmici , je što je izvukao crveni karton igrača Latvije , i to nakon što je on vrlo grubo faulirao njega (ili nekog drugog) ..

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 13 avg 2013, 08:33

pocetni sastav:

begovic - zukanovic-spahic-bicakcic-salihovic-lulic-pjanic-misimovic-stevanovic-dzeko-ibisevic

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 13 avg 2013, 08:44

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pocetni sastav:

begovic - zukanovic-spahic-bicakcic-salihovic-lulic-pjanic-misimovic-stevanovic-dzeko-ibisevic
ko ti je zadnji vezni ovdek :mrgreen: umjesto Steve ce igrati Zahirović ili Rahimic,s tim da bi i Medo trebao naci svoje mjesto,al kako sve uklopiti, a ostalo bi moglo biti ovako..

ne bi loše bilo da proba formaciju 3-5-2 čisto da vidimo funkcionišel i to sa Spahom , Bicom , i Zukanom u zadnjoj liniji ;)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 13 avg 2013, 08:51

hroni je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pocetni sastav:

ko ti je zadnji vezni ovdek :mrgreen: umjesto Steve ce igrati Zahirović ili Rahimic,s tim da bi i Medo trebao naci svoje mjesto,al kako sve uklopiti, a ostalo bi moglo biti ovako..

ne bi loše bilo da proba formaciju 3-5-2 čisto da vidimo funkcionišel i to sa Spahom , Bicom , i Zukanom u zadnjoj liniji ;)
posto je ovo prijateljska utakmica, s ciljem da se neke stvari isprobaju, ja bi igrao bez klasicnog zadnjeg veznog, jer imamo dva vrlo jaka igraca u centru odbrane (spaha i bicakcic), tako da je protiv ovog protivnika manje vise vazna ta pozicija zadnjeg veznog.....a svakako zahirovic nema utakmica, rahimic je spor za amerikance, tako da bi se mogli osvrnuti na jaku ofanzivnu sredinu uz dva stuba pozadi, koje sam vec naveo ;-)....a sa strane ih mozemo isto tako tuci, tu su brzi lula i steva ;-)....a sto se tice 3-5-2, nebi to vise gurao, mada pod cirom to nam je islo koliko toliko...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 avg 2013, 09:13

ja tebe po zadnji put pitam , KO u ovoj formaciji igra zadnjeg veznog ? (pravit ću se kao da nema zukanovića na desnom beku)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 avg 2013, 09:29

barsa77 je napisao/la:
Niko ne spominje krilo,nego beka...dvije različite pozicije!!!Bek nikad ne vuče prema golu,nego prema liniji.Znači u jednom slučaju ide na centaršut što ljevak sa desne strane ne može,a druga situacija je kad treba loptu ispucat iz odbrane,može,al lopta ode dva metra!Nagledo sam se tih situacija,i ispadaju komični,i opasni po svoj go!!!
Pa ako ne spominjes krilo, onda ne navodi Robbena u primjerima vec samo bekove, jer zbunjuje komentar.

Sve u svemu, dodje ga na isto. Pa imas i desnjaka koji imaju losu lijevu nogu. S druge strane, rijetko ces u profesionalnom fudbalu naci ljevaka koji ne zna desnom ispucati kao sto spominjes... To mozda u nekom amaterskom fudbalu, ali ja cu glavu zaloziti da nasi ljevaci ipak makar toliko umjeca posjeduju u desnoj nozi. I sam sam izraziti ljevak, igrao sam kao lijevi bek/krilo, ali desna mi definitnivno ne sluzi samo za oslanjanje na nju.

ne kazem da je idealno da ljevak igra desno, no defanzivne zadatke itekako moze obavljati na nivou.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 avg 2013, 09:32

--------------------Begović------------------------
Bičakčić-----Spahić-----Zukanović----Salihović
-------------------Medunjanin----------------------
------Pjanić--------Misimović----------Lulić-----
---------------Ibišević-------Džeko----------------

95% sam siguran da ćemo sutra ovako početi jedino možda vršajević na desnog beka, a Spahić i Bičakčić na štopere i Zukanović na lijevog beka. Nisam siguran dali će Salihović igrati u početnoj postavi zbog posljednje povrede i to što nije igrao u zadnje dvije utakmice Hoffenhaima.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 13 avg 2013, 09:46

_dreamer_ je napisao/la:
barsa77 je napisao/la:
Niko ne spominje krilo,nego beka...dvije različite pozicije!!!Bek nikad ne vuče prema golu,nego prema liniji.Znači u jednom slučaju ide na centaršut što ljevak sa desne strane ne može,a druga situacija je kad treba loptu ispucat iz odbrane,može,al lopta ode dva metra!Nagledo sam se tih situacija,i ispadaju komični,i opasni po svoj go!!!
Pa ako ne spominjes krilo, onda ne navodi Robbena u primjerima vec samo bekove, jer zbunjuje komentar.

Sve u svemu, dodje ga na isto. Pa imas i desnjaka koji imaju losu lijevu nogu. S druge strane, rijetko ces u profesionalnom fudbalu naci ljevaka koji ne zna desnom ispucati kao sto spominjes... To mozda u nekom amaterskom fudbalu, ali ja cu glavu zaloziti da nasi ljevaci ipak makar toliko umjeca posjeduju u desnoj nozi. I sam sam izraziti ljevak, igrao sam kao lijevi bek/krilo, ali desna mi definitnivno ne sluzi samo za oslanjanje na nju.

ne kazem da je idealno da ljevak igra desno, no defanzivne zadatke itekako moze obavljati na nivou.

bas tako prijatelju moj....ja cijelo vrijeme pokusavam dokazati, da i ljevak moze igrati na desnom beku, jer se tu radi o profesionalnim momcima, koji svaki dan treniraju s loptom.......naravno nemoze ljevak odigrati 100% idealno ko desnjak na desnom beku, al da nikako nemoze i da je ravno kao sto neki navode "samoubistvu" - to nije tacno.....zato kazem, zukanovica na desnu stranu i rijesen problem ;-)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 13 avg 2013, 09:46

--------------------begovic------------------

vrsajevic - spahic - bicakcic - zukanovic

-------------------zahirovic-----------------

------pjanic------------------------lulic----

-------------------misimovic---------------

---------------ibisevic - dzeko-------------

ja ocekujem ovu formaciju....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 avg 2013, 10:09

Dado je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Dado je napisao/la:Da slucajno neko ne planira staviti snimak utakmice na YouTube ili neki drugi servis (ili mozda download) za kasnije gledanje. Moracu biti na poslu za vrijeme tekme. Unaprijed hvala.
Ako zivis u Americi, na espn360.com uvijek mozes pogledati snimak :)
Koliko kontam kad ESPN 2 prenosi onda nema snimka na ESPN 3 (ESPN360). Ali mozda nisam u pravu. Je li znas za sigurno?

Kontam da ne provjeravam rezultat dok ne dodjem kuci. Valja istrpiti znatizelju, ali ako ne bude reprize da se dzaba ne mucim :mrgreen:
ESPN360.com ima i uzivo i snimak svih tekmi koje budu i na ESPN2 i ESPN3 a i ostalih pogotovo kad repke igraju. Elem 100000% ce biti. JA sami ranije gledao ili gledam uzivo pa kd nekoga nakantamo meni milina pogledati jos jednom :lol: :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 avg 2013, 10:26

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
barsa77 je napisao/la:

bas tako prijatelju moj....ja cijelo vrijeme pokusavam dokazati, da i ljevak moze igrati na desnom beku, jer se tu radi o profesionalnim momcima, koji svaki dan treniraju s loptom.......naravno nemoze ljevak odigrati 100% idealno ko desnjak na desnom beku, al da nikako nemoze i da je ravno kao sto neki navode "samoubistvu" - to nije tacno.....zato kazem, zukanovica na desnu stranu i rijesen problem ;-)
ali ne vidim zašto ? zašto baš zukanovića , koji je primarno stoper pa tek onda LIJEVI bek ? zašto kada imamo igrače poput Lulića , koji su već igrali tu poziciju ? zukanoviću bi to bio prvi put da igra tu poziciju u reprezentaciji i definitivno da bi mu bilo drugačije , i morao bi se malo naviknuti , što nikako ne bi bilo dobro . pobogu ako i treba možemo i Vršajevića tu staviti , ali ne vidim zašto toliko komplicirati i trpati tu zukanovića kad mu tu NIJE pozicija .

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 avg 2013, 10:33

Bayern@heart je napisao/la:--------------------Begović------------------------

95% sam siguran da ćemo sutra ovako početi jedino možda vršajević na desnog beka, a Spahić i Bičakčić na štopere i Zukanović na lijevog beka. Nisam siguran dali će Salihović igrati u početnoj postavi zbog posljednje povrede i to što nije igrao u zadnje dvije utakmice Hoffenhaima.
Potpisujem sve.

Sejo je rovit, a treba ce nam puno vise u ekipi za nesto manje od mjesec dana protiv Slovakien.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 13 avg 2013, 10:38

bas tako prijatelju moj....ja cijelo vrijeme pokusavam dokazati, da i ljevak moze igrati na desnom beku, jer se tu radi o profesionalnim momcima, koji svaki dan treniraju s loptom.......naravno nemoze ljevak odigrati 100% idealno ko desnjak na desnom beku, al da nikako nemoze i da je ravno kao sto neki navode "samoubistvu" - to nije tacno.....zato kazem, zukanovica na desnu stranu i rijesen problem ;-)[/quote]

ali ne vidim zašto ? zašto baš zukanovića , koji je primarno stoper pa tek onda LIJEVI bek ? zašto kada imamo igrače poput Lulića , koji su već igrali tu poziciju ? zukanoviću bi to bio prvi put da igra tu poziciju u reprezentaciji i definitivno da bi mu bilo drugačije , i morao bi se malo naviknuti , što nikako ne bi bilo dobro . pobogu ako i treba možemo i Vršajevića tu staviti , ali ne vidim zašto toliko komplicirati i trpati tu zukanovića kad mu tu NIJE pozicija .[/quote][/quote]

pa kad bi mogao da biram izmedju zukanovica i vrsajevica, onda bi izabrao ovog prvog. jer po mom misljenju vrsajevic nije igrac za cijele utakmice.......a sto se tice lulica prijtelju moj, vise koristi imamo od njega kad igra ofanzivno ;-)

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 13 avg 2013, 10:40

prvo poluvrijeme

drugo poluvrijeme
Svrsajevic-----Sunjic-----Zukanović----Visca
-------------------Rahimic----------------------
------kerkez--------Misimović----------Lulić-----
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 avg 2013, 10:41

Visca bek ? :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 avg 2013, 11:11

-----------------------------Begovic--------------------------------
-----Vrsajevic------Bicakcic---Spahic---Salihovic--------------
---------------------Pjanic--------Medunjanin-------------------
------Misimovic-----------------------------------Lulic-----------
-------------------------Dzeko----Ibisevic------------------------
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.