BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Ma kakav crni 4-1-3-2, samoubistvo. Jos Rahimic, pa Bicakcic na beku. OOOOOOJ MAJKO.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- sagitarius
- Kontakt:
http://www.bil.d.de/sport/fussball/bund ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez tačke, da malo poguramo i Vedu kad mozemo i Spahu..
Bez tačke, da malo poguramo i Vedu kad mozemo i Spahu..

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
ziv bio pa vidioAjsKjub je napisao/la:Ma kakav crni 4-1-3-2, samoubistvo. Jos Rahimic, pa Bicakcic na beku. OOOOOOJ MAJKO.

neces nikad , nije to njegov posaoBosniaHerzegovina je napisao/la:Kad cu docekati gol Rahimica, ili bar sut
Ja ne mogu da vjerujem da još ima ljudi koji bi Rahimića u prvih 11???
Čovjek već 45 godina nije utakmice odigrao..

pa nema druge opcije ....zahirovic ? igrao bi da je spreman ...osim toga protiv latvije je poceo upravo preiskusni rahimic i odigrao odlicno , a latvija je nasa zadnja utakmica-SanaFCŽ- je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da još ima ljudi koji bi Rahimića u prvih 11???Čovjek već 45 godina nije utakmice odigrao..
Ja Elviru vjerujem do kraja karijere. Ako ikad zavrsi karijeru...
Ocekujem Dzeku da briljira ovu utakmicu i da nastavi zabijati kako je u Cityu na pripremama poceo.
Sutra fina porodicna atmosfera i pokazat' Amerima kako igra 13.-a repka na svijetu.
Ocekujem Dzeku da briljira ovu utakmicu i da nastavi zabijati kako je u Cityu na pripremama poceo.
Sutra fina porodicna atmosfera i pokazat' Amerima kako igra 13.-a repka na svijetu.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
I odigrace bolje,nego oni sto igraju ne svake sedmice vec svaka tri dana,sto se tice njegove pozicije.-SanaFCŽ- je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da još ima ljudi koji bi Rahimića u prvih 11???Čovjek već 45 godina nije utakmice odigrao..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da li ce biti sutra zapad ili istoka u SA?
Niko ti na to ne moze odgovoriti sa sigurnoscu, moras samo otici i provjerit ima li karti.Mirsad94 je napisao/la:Da li ce biti sutra zapad ili istoka u SA?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Ajde, nek neko provjeri za karte, pa javi. Izgleda da ce biti bas puno Kosevo (koliko to moze biti).
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Fakat ako ne bude krcato kosevo, ni humanitarne tekme vise tamo ne treba igrati..znaci, dupke puno..
A sto se tice bht1, ako komentator bude suko, obavezno prebaciti na ES2..spaho i kristic su odlicni za repke, al onog srbina niko ne voli, radije cu slusati srbe na ES2 neg njega..
A sto se tice bht1, ako komentator bude suko, obavezno prebaciti na ES2..spaho i kristic su odlicni za repke, al onog srbina niko ne voli, radije cu slusati srbe na ES2 neg njega..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
+1000A sto se tice bht1, ako komentator bude suko, obavezno prebaciti...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
On se rodjenoj materi zgadi kada progovori, a kamoli nama. On kada prenosi utakmicu reprezentacije isto kao da je u pitanju informativni program o jazavcima.Papastathopoulos je napisao/la:Fakat ako ne bude krcato kosevo, ni humanitarne tekme vise tamo ne treba igrati..znaci, dupke puno..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tv1000AjsKjub je napisao/la:+1000A sto se tice bht1, ako komentator bude suko, obavezno prebaciti...

al' fakat lik je ...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Nek se nagledaju veleljepnih stadiona u BiH. Grbavica je inace kompletno pokrivena samo sto se ne vidi jer su koristeni najnoviji materijali .
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sto neko rece "ja s vise emocija otvaram pastetu" neg sto on proslavlja golove repke..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
U modernom fudbalu jeste...arius je napisao/la:neces nikad , nije to njegov posaoBosniaHerzegovina je napisao/la:Kad cu docekati gol Rahimica, ili bar sut

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.