Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la kad_kako » 12 avg 2013, 18:30

Postao si gori od navijaca bracelone po trolanju. Samo sto si ti amaterska klasa. Ako ti je toliko zao Mourinho-nja idi navijaj za Chelsea.
Postovanje treba zaraditi.

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 12 avg 2013, 18:40

kad_kako je napisao/la:Postao si gori od navijaca bracelone po trolanju. Samo sto si ti amaterska klasa. Ako ti je toliko zao Mourinho-nja idi navijaj za Chelsea.
+1
HALA MADRID!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 avg 2013, 18:58

kad_kako je napisao/la:Postao si gori od navijaca bracelone po trolanju. Samo sto si ti amaterska klasa. Ako ti je toliko zao Mourinho-nja idi navijaj za Chelsea.
Covjek pojma nema ko je Hierro... Da mu halalimo - ma nemojte - dite je to - naucice :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 12 avg 2013, 19:27

Sta mu zamjerate sto je pesimistican, kad ima svaku osnovu za to s obzirom koliko je dosad talenata se izgubilo dok su igrali za nas. Kad se samo sjetim Canalesa :(

S Ancelottijem dolazi neka nova filozofija, ali Real je klub koji nema vremena da daje priliku mladjim (automatski i slabijim igracima) zbog pritiska dobrih rezultata i trofeja. Kod Mourinha je uspio jedino Varane a nije ni cudo s obzirom koja je zvijer već sad :D
Ja bih bio zadovoljan kad bi od Jesea i Casemira dobili WC igrace, za Moratu nisam nesto optimistican.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 avg 2013, 20:30

bparena je napisao/la:
Covjek pojma nema ko je Hierro... Da mu halalimo - ma nemojte - dite je to - naucice :)
Čekaj kopač, jesi ti stvarno mislio da ja ne znam ko je Hierro da se odem ubiti?
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 avg 2013, 20:39

Ima li išta novo za Balea? Pravo se utišala situacija oko toga
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 avg 2013, 20:43

Toxicity je napisao/la:Ima li išta novo za Balea? Pravo se utišala situacija oko toga
Trenirao sa Velseom , mensecini nije mogao dan,dva ranije sa jevrejima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 13 avg 2013, 00:17

RealMoudrid je napisao/la:Casemiro - samo još jedan propali pokušaj ubacivanja nekog igrača iz omladinskog pogona u prvi tim. Veselim se njegovim nastupima u Getafeu ili Valenciji dogodine.
Nije propali pokusaj,daleko od toga,ali svejedno ce vrijeme sve pokazati.Momak je odigrao tek par tekmi.
Nije iz naseg omladinskog pogona.

Alergican sam na ono "real unistava igrace".Svaki jeb.eni igrac koji je dosao u real je dobio priliku,sve ostalo je stvar njegove kvalitete...
Sretno zmajevi!!

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 13 avg 2013, 00:34

http://sportsport.ba/ino_fudbal/cr-vidj ... a-7/111201" onclick="window.open(this.href);return false;

watafak ? :lol:
HALA MADRID!!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 avg 2013, 00:36

Pa nakon sto je AV7 postao AV25 , ocekivao sam ranije ovu vijest.
1. Ronaldo još oklijeva s produženjem ugovora s Real Madridom.
2. Antonio Valencia se odrekao broja 7
3. David Moyes i dalje u tajnosti čuva ime zvučnog ovogljetnog pojačanja
4. Realu nedostaje novac za dovođenje Balea.
hm.. .logicno..

Prodati RUnalda da se skupe pare za Garetha.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 avg 2013, 00:38

Ili sacekat jos koji dan da se smiri. Ybga nije lahko ne biti igrac s najvecim transferom do danas. Kako mu to pojasnit. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 13 avg 2013, 00:40

Raul_64 je napisao/la:Pa nakon sto je AV7 postao AV25 , ocekivao sam ranije ovu vijest.
1. Ronaldo još oklijeva s produženjem ugovora s Real Madridom.
2. Antonio Valencia se odrekao broja 7
3. David Moyes i dalje u tajnosti čuva ime zvučnog ovogljetnog pojačanja
4. Realu nedostaje novac za dovođenje Balea.
hm.. .logicno..

Prodati RUnalda da se skupe pare za Garetha.
Ronaldo = Bale ?
radije bih sacuvao pare, nego prodao Ronalda, a kupio Bejla...
HALA MADRID!!!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 avg 2013, 00:42

bparena je napisao/la:Ili sacekat jos koji dan da se smiri. Ybga nije lahko ne biti igrac s najvecim transferom do danas. Kako mu to pojasnit. :)
Lakse cemo majmunu pojasniti nuklearnu fiziku nego tebi dokazati da je Ronaldo najskuplji igrac u povijesti i da ce to ostati sigurno.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 avg 2013, 00:42

Pa Mudovci bi morali prodat pola kluba da dovedu nazad Ronalda :mrgreen:
Nista mora se ubuduce zabraniti Ronaldu da posjecuje Manchester :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 avg 2013, 00:44

Smjela tvrdnja. Ja bih se smio kladiti da cemo u buducnosti vapiti za vremenima kada se najbolji igrac placao 94 miliona Eura.
Za jedno 3-4 godine (da, moram priznati da ne vjerujem u ffp i sc) ce igraci koji Ronaldu nisu ni do koljena kostati koliko i sam Ronaldo. Jbg, sta's kad si naftnim magnatima dao najskuplje igracke. Moraju oni mjeriti svoj... :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 avg 2013, 00:48

Mislio sam na to da Madrid Balea nece platiti vise nego sto je platio Ronalda. Perez potvrdio. Fact. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 avg 2013, 00:49

Monolog je napisao/la:Smjela tvrdnja. Ja bih se smio kladiti da cemo u buducnosti vapiti za vremenima kada se najbolji igrac placao 94 miliona Eura.
Za jedno 3-4 godine (da, moram priznati da ne vjerujem u ffp i sc) ce igraci koji Ronaldu nisu ni do koljena kostati koliko i sam Ronaldo. Jbg, sta's kad si naftnim magnatima dao najskuplje igracke. Moraju oni mjeriti svoj... :mrgreen:
+1
to je bas tako - evo ovaj bale da bude bolji transferom od CR7 i mogu razumjeti ali ne razumijem ove koji placaju sta rede. :shock: Cjetko ce to pokusat spakovat da cifra ne bude veca od CR7 ali moguce da ovi u T. to ne zele i bas zele da prebace cijenu. Koja ludost.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 avg 2013, 00:51

Ovo sto si ti napisao ne moze razumjeti nitko. Apsolutno nitko.
Bio bih zahvalan ako bi mi neko mogao protumaciti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 avg 2013, 00:52

RickBlaine je napisao/la:Ovo sto si ti napisao ne moze razumjeti nitko. Apsolutno nitko.
Bio bih zahvalan ako bi mi neko mogao protumaciti.
Kad su ti uski pogledi i podosta kratki - tesko ces vidjeti neke stvari. Mnogi su razumjeli pa upitaj njih.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 13 avg 2013, 00:55

Haha. Ne znam zasto mi je ovo trebalo.

Imas pravo. :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.