FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako se desio taj propust sa Komazecom, i ako je igrao bez prava nastupa trebamo biti kažnjeni, pa brate kakav je to stručni štab koji igrača bez papira prijavi za nastup.
Neko pominje slučaj Gavarić, OK tu smo debelo zakinuti, ali to nam ne daje za pravo da mi činimo iste prekršaje i propuste. Na našem klubu je da se strogo pridržava pravila na koje je pristao,a onaj ko se ne pridržava njemu na obraz.
Pustite se teorija zavjere, nismo kvalitetna ekipa da bi ove godine napravili neki ozbiljniji rezultat.
Kad zasjeda disciplinska, da saznamo da li će kazna za bakljadu biti 4000 ili 5000 KM?
Neko pominje slučaj Gavarić, OK tu smo debelo zakinuti, ali to nam ne daje za pravo da mi činimo iste prekršaje i propuste. Na našem klubu je da se strogo pridržava pravila na koje je pristao,a onaj ko se ne pridržava njemu na obraz.
Pustite se teorija zavjere, nismo kvalitetna ekipa da bi ove godine napravili neki ozbiljniji rezultat.
Kad zasjeda disciplinska, da saznamo da li će kazna za bakljadu biti 4000 ili 5000 KM?
kad je disciplinska sjednica UPRAVE da nam vrate VISOKE cijene ulaznica za (redom)hilmo je napisao/la:Ako se desio taj propust sa Komazecom, i ako je igrao bez prava nastupa trebamo biti kažnjeni, pa brate kakav je to stručni štab koji igrača bez papira prijavi za nastup.
libertas
kukesi
slavija
široki
?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
našla mongolachtcxone je napisao/la:indijanac nisam spomenuo vas u kontekstu da ste odgovorni....al vidim nasao si se u uvomeAnamarija je napisao/la:Mongolac Željezničar je veliki klub pa mu se može !htcxone je napisao/la:pa koliko znam, gavaric je igrao za slobodu, mi se zalili i PONAVLJALA se utakmicasada je ista situacija..
Ili mozda za sarajevo vrijede jedna pravila a za NEKE druga
npr. u banjaluci naseg igraca udare, mi izadjemo i izgubilo 3-0
a zeljeznicar , ista stvar i dobije 3-0
ZASTAVA AR BIH na kosevu nece da nastave susret, u I sarajevu ISTA ZASTAVA delegat ne reaguje...
Jeste Dzeno Uscuplic je alternativa, jer je dokazao da ima smisla za to. Ima mnogo primjera u svijetu kako jedan trener juniora napravi cuda sa prvom ekipom.I njemu vjerovatno ne treba "popaj" da bi trofej osvojio.
I mene bas zanima kome to navijaci naredjuju ? Da nije bilo navijaca FKS bi bio ugasen prije dvije tri godine, i da istih nema i dalje bi Baljak i kompanija radili sta im je volja. Hocemo rezultate i to je ono sto trazimo i trazit cemo jer nasi igraci i strucni stab su preplaceni za nas standard i opet im je to malo da bi bar pokazali volju i zelju da igraju za ovaj klub.
HUSREFE ODLAZI !!!
I mene bas zanima kome to navijaci naredjuju ? Da nije bilo navijaca FKS bi bio ugasen prije dvije tri godine, i da istih nema i dalje bi Baljak i kompanija radili sta im je volja. Hocemo rezultate i to je ono sto trazimo i trazit cemo jer nasi igraci i strucni stab su preplaceni za nas standard i opet im je to malo da bi bar pokazali volju i zelju da igraju za ovaj klub.
HUSREFE ODLAZI !!!
Ubrzo če doći dan kada će ovaj
htcxone promjeniti sliku ovog brkice !
htcxone promjeniti sliku ovog brkice !
Jedini problem takvom klubu su navijaci sa takvim mozgom kao sto je tvoj...nas tvoja zavjera ne interesuje kao ni tebe nase optuzbe, kompleksi ili sta vec sve ne..dotad razligu sa ove teme da ne moramo svako malo provjetravati od brkinih gonica....invincible1921 je napisao/la:neamo mi sta cistiti,hvala bogu imamo stabilnost u igracima tj ne odlaze za bud zasto a i ne odlaze tako cesto,polako se i financkisji stablizujemo ,imamo finu upravu koja malo skripi ali bice bolje,imamo trofeje titule imamo amara najboljeg trenera koji se ikada pojavio u ligi.Jedini problem su razne optuzbe od strane velikana iz zenice,bl,i od nasih komsija
- zeljo4life
- Kontakt:
Mojne svog brata robijasa...GangEvil je napisao/la:Dao Bog da ti Kajkut slomi nogu pa necete onda vise nikome moci ni boda izvuci smogovce...samocelik je napisao/la:Dao Bog da i slijedeću kod kuće izgubite
Amare hvala ti...
Ko je smijenio Mirzu Varesanovica(nisam njegov ljubimac)1L8F9C2 je napisao/la:Jeste Dzeno Uscuplic je alternativa, jer je dokazao da ima smisla za to. Ima mnogo primjera u svijetu kako jedan trener juniora napravi cuda sa prvom ekipom.I njemu vjerovatno ne treba "popaj" da bi trofej osvojio.
HUSREFE ODLAZI !!!
Ko je smijenio Dragana Jovica(nisam njegov ljubimac)
Ko je trazio Husrefa(nisam vise njegov ljubimac)
Sva tri odgovara su navijaci.
1946
Joj ovog internet mangupa gangevila,sto se naostrio,predvidjam mu skori kraj forumaske karijete.
Sta ti je bolan cirkusantu,takvih heroja je tone bilo ovdije,pa su brzo zavrsili sa pisanjem.
Sta ti je bolan opusti se,popij nesto ,visit malasya,bilo sta samo shvati da je ovo forum a ne ulica klosaru
Sta ti je bolan cirkusantu,takvih heroja je tone bilo ovdije,pa su brzo zavrsili sa pisanjem.
Sta ti je bolan opusti se,popij nesto ,visit malasya,bilo sta samo shvati da je ovo forum a ne ulica klosaru
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dragan Jovic je smjenjan zato sto je nanizao par losi rezultata i dobio je tri utakmice da ostvari pobjede i mislim vec na prvoj je napravio kiks (Gradina) i dobio otkaz. Zalizani je smjenjen zbog svojih izjava gdje mu je bolje igrati bez navijaca i cirkus pres konfeencija gdje su igraci pricali kako nemaju jesti i slicno, samo Jahovic je na kraju priznao da su na sve bili nagovoreni pa kasnije izigrani.Musemic je tu dosao jer je bio zelja navijaca i u tom trenutku i najbolji izbor jer se vjerovalo da je on strucnjak i da psuje igracima
. Al nema rezultata tako da je i njemu otkucalo al on nema obraza da spomene ostavku a koliko vidim izgubio je i podrsku navijaca koju je imao .
P.S. Mehmed Janjos " Sa klupe kluba cu otici onog trenutka kada to sjever bude trazio. Imali smo njihovu podrsku na svakoj utakmici i normalno je da mi samo njihov glas vrijedi " rece jednom Cala i prva tekma u Travniku gdje je prozvan lik otisao jer je korektan nije se zadovoljno rezultatima bilo i cao.
Rezultati su mjerilo a navijaci u svakom klubu(Sjeti se tjeranja Van Gala sa klupe Barce i cuveni novina) ako isti nema traze smjene nije to samo u FKS. I kad je Jovic imenovan trenerom, tada su navijaci zahtjevali Musemica al ovaj bio prvi izbor. Tako da ...

P.S. Mehmed Janjos " Sa klupe kluba cu otici onog trenutka kada to sjever bude trazio. Imali smo njihovu podrsku na svakoj utakmici i normalno je da mi samo njihov glas vrijedi " rece jednom Cala i prva tekma u Travniku gdje je prozvan lik otisao jer je korektan nije se zadovoljno rezultatima bilo i cao.
Rezultati su mjerilo a navijaci u svakom klubu(Sjeti se tjeranja Van Gala sa klupe Barce i cuveni novina) ako isti nema traze smjene nije to samo u FKS. I kad je Jovic imenovan trenerom, tada su navijaci zahtjevali Musemica al ovaj bio prvi izbor. Tako da ...

- molotovljev
Ocigledno da se ne razumijemo...Sa Dzenom necemo nista dobiti, odnosno odlaskom na ovaj ili onaj nacin
Husrefa, ako ce ostati isti igracki sastav. Vratite film unazad, kada je Musemic preuzeo mjesto sefa,
sjecate se sta je rekao o sastavu i sta se moze uraditi sa istim...covjek se ogradio u startu jer je svjestan bio
koliki je domet ove ekipe. Da se razumijemo, nisam rekao da sam protiv a ni za, kada je u pitanju Husref.
Realno, od trenutnih igraca, njih dva ili tri mogu igrati u prvih 11...ostatak, pa-pa...
A sto se tice trenerskog imena, e to bi vec bilo neko zvucno evropsko ime..kao i ostatak igraca.
Medjutim to je za mnoge nerealno. Pa dobro, ako tako mislite.
Husrefa, ako ce ostati isti igracki sastav. Vratite film unazad, kada je Musemic preuzeo mjesto sefa,
sjecate se sta je rekao o sastavu i sta se moze uraditi sa istim...covjek se ogradio u startu jer je svjestan bio
koliki je domet ove ekipe. Da se razumijemo, nisam rekao da sam protiv a ni za, kada je u pitanju Husref.
Realno, od trenutnih igraca, njih dva ili tri mogu igrati u prvih 11...ostatak, pa-pa...
A sto se tice trenerskog imena, e to bi vec bilo neko zvucno evropsko ime..kao i ostatak igraca.
F.K.SARAJEVO
Husref preuzeo ekipu i priveo je do kraja sezone i niko mu nije zamjerao jer je zatekao sve i svasta.Ali onda dodju pripreme i na njegovu incijativu se dovedu Radulovic i Karic i sta sad ? Pa imao je dovoljno vremena da nesto uradi medjutim nije sto je najgore nema naznake da ce mjenjati ovu staromodnu formaciju.molotovljev je napisao/la:Ocigledno da se ne razumijemo...Sa Dzenom necemo nista dobiti, odnosno odlaskom na ovaj ili onaj nacin
Mogao je bar pripremiti igrace da mogu trcati, ako ih ne moze nauciti da igraju fudbal trebao im je nabiti snage i to pomaze.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 12 avg 2013, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
1L8F9C2 je napisao/la:Dragan Jovic je smjenjan zato sto je nanizao par losi rezultata i dobio je tri utakmice da ostvari pobjede i mislim vec na prvoj je napravio kiks (Gradina) i dobio otkaz. Zalizani je smjenjen zbog svojih izjava gdje mu je bolje igrati bez navijaca i cirkus pres konfeencija gdje su igraci pricali kako nemaju jesti i slicno, samo Jahovic je na kraju priznao da su na sve bili nagovoreni pa kasnije izigrani.Musemic je tu dosao jer je bio zelja navijaca i u tom trenutku i najbolji izbor jer se vjerovalo da je on strucnjak i da psuje igracima. Al nema rezultata tako da je i njemu otkucalo al on nema obraza da spomene ostavku a koliko vidim izgubio je i podrsku navijaca koju je imao .
Jovic je imao lose rezultate al i navijaci su ga uzeli na zub,naravno sa razlogom.
Varesanovica su otjerali navijaci i to je prava istina.

Ostatak posta se manje vise slazem.
1946
Druze ja ne sporim da su navijaci otjerali Mirzu, al pricam o tome sta je isti uradio da se to desi.
I pored katastrofalni rezultata najvise licno zamjeram Husrefu sto ne preuzima krivicu na sebe i nije se udostojio pored svega da podnese ostavku, pa makar je uprava odbila.
I pored katastrofalni rezultata najvise licno zamjeram Husrefu sto ne preuzima krivicu na sebe i nije se udostojio pored svega da podnese ostavku, pa makar je uprava odbila.
Ostavkom nista ne dobijamo..Promjenom trenera svakih 20 kola necemo nista postici,adaptacija,los rezultat,noga.Tako kod nas ide.Nigdje kontinuiteta.
Nama je greska sto je otisao Plisek,trebalo ga pustiti,doduse imao porodicnih problema,niko ga nije tjerao.
Stvar je sto nam je pun qrac,turbulencija,mijenjanje uprava,direktora,trenera.Trofej fali,sa stalnom promjenom necemo nikad doci do njega.
Iskreno,ne vidim izlaz,nisam pametan.
Nama je greska sto je otisao Plisek,trebalo ga pustiti,doduse imao porodicnih problema,niko ga nije tjerao.
Stvar je sto nam je pun qrac,turbulencija,mijenjanje uprava,direktora,trenera.Trofej fali,sa stalnom promjenom necemo nikad doci do njega.
Iskreno,ne vidim izlaz,nisam pametan.
1946
-
- Kontakt:
e ovdje i jest kvaka,da su oni neki treneri nikad ih publika ne bi smjenila,ja molim Boga da dodje neki trener kojem ce biti svejedno sta tribine misle o njemu,al mora biti kvalitetan i da vjeruje u sebe a ne nakon 3-4 poraza publika mu zapjeva a on ode ,pa imali tog trenera koji vjeruje u svoj rad pa da istrpi godinu zvizdanja pa u iducoj donese titulu,onda ga ti isti pljuvaći i zvizdaci nose na rukama po bašcarsijiHead je napisao/la:1L8F9C2 je napisao/la:Dragan Jovic je smjenjan zato sto je nanizao par losi rezultata i dobio je tri utakmice da ostvari pobjede i mislim vec na prvoj je napravio kiks (Gradina) i dobio otkaz. Zalizani je smjenjen zbog svojih izjava gdje mu je bolje igrati bez navijaca i cirkus pres konfeencija gdje su igraci pricali kako nemaju jesti i slicno, samo Jahovic je na kraju priznao da su na sve bili nagovoreni pa kasnije izigrani.Musemic je tu dosao jer je bio zelja navijaca i u tom trenutku i najbolji izbor jer se vjerovalo da je on strucnjak i da psuje igracima. Al nema rezultata tako da je i njemu otkucalo al on nema obraza da spomene ostavku a koliko vidim izgubio je i podrsku navijaca koju je imao .
Jovic je imao lose rezultate al i navijaci su ga uzeli na zub,naravno sa razlogom.
Varesanovica su otjerali navijaci i to je prava istina.
Ostatak posta se manje vise slazem.
- molotovljev
Ja vjerujem da bi Musemic doveo kvalitetnijeg napadaca da je dobio zeleno svjetlo..medjutim, nije.1L8F9C2 je napisao/la:Husref preuzeo ekipu i priveo je do kraja sezone i niko mu nije zamjerao jer je zatekao sve i svasta.Ali onda dodju pripreme i na njegovu incijativu se dovedu Radulovic i Karic i sta sad ? Pa imao je dovoljno vremena da nesto uradi medjutim nije sto je najgore nema naznake da ce mjenjati ovu staromodnu formaciju.molotovljev je napisao/la:Ocigledno da se ne razumijemo...Sa Dzenom necemo nista dobiti, odnosno odlaskom na ovaj ili onaj nacin
Mogao je bar pripremiti igrace da mogu trcati, ako ih ne moze nauciti da igraju fudbal trebao im je nabiti snage i to pomaze.
Koliko para, toliko muzike..inteligentan si, tako da znas sta hocu da kazem.
Iako se dijelimicno slazem sa onim sto pises, ipak sam misljenja da malo pretjerujes, jer smatram da imas
nesto licno protiv Musemica i ne svidja mi se nacin na koji negodujes protiv njega. Bez obzira na njegov
trenutni neuspjeh, Husref ja nasa legenda i mnogo, mnogo je dao za nase Sarajevo.
Ako treba da ide ok. sve kroz obostrani sporazum, a na takav nacin ne zelim da ide.
Niti jedan od trenutnih igraca ne vrijedi vise od Musemica, ako neko treba da ide to je vecina igraca.
F.K.SARAJEVO
Znaci kunem se svim i svacim da cijenim Husrefa kao igraca koji je klubu dao sve . Ali kao trenera ga ne cijenim zato sto je poslije rata najduze na nasoj klupi a sudi mu se po trofeju zvanom "popaj" koji mu je dao sve i opet smo se jedva dokopali titule. Meni smeta sto se o njemu stvorila slika nekog spasitelja, ljudi misle da on psuje igracima i slicno, i da ce on natjerati nekoga da igra. Smeta mi sto nema pomaka a lik konstantno spominje "srecu" a nikako da kaze preuzimam krivicu na sebe...Imao je najbolje pripreme od svih klubova u ligi, najbolje uslove i opet smo neuigrani a da ne pricamo o fizickoj spremi. Husref je izgubio smisao mi vodili ili gubili formacija je ista. To tako ne ide rezultati su mjerilo a oni su katastrofalni od kada nas je preuzeo, bas bi volio da neko izvuce podatak koliko smo utakmica dobili ili izgubili od kad je on trener. Bas me zanima broj dati golova jer se ne sjecam da smo nekoga nabili sve su to bile mrtve patnje. Kad ne ide vrijeme je za promjene a koliko vidim nama bas skripi pod nogama, a mi se vadimo na "srecu".
Sto jest jest rekao si sve onako kako jeste.Na stranu sto mi se nisu svidjali tvoji neki stavovi i razmisljanja ovom periodu sto je iza nas al' ovo si fino srocio.1L8F9C2 je napisao/la:Znaci kunem se svim i svacim da cijenim Husrefa kao igraca koji je klubu dao sve . Ali kao trenera ga ne cijenim zato sto je poslije rata najduze na nasoj klupi a sudi mu se po trofeju zvanom "popaj" koji mu je dao sve i opet smo se jedva dokopali titule. Meni smeta sto se o njemu stvorila slika nekog spasitelja, ljudi misle da on psuje igracima i slicno, i da ce on natjerati nekoga da igra. Smeta mi sto nema pomaka a lik konstantno spominje "srecu" a nikako da kaze preuzimam krivicu na sebe...Imao je najbolje pripreme od svih klubova u ligi, najbolje uslove i opet smo neuigrani a da ne pricamo o fizickoj spremi. Husref je izgubio smisao mi vodili ili gubili formacija je ista. To tako ne ide rezultati su mjerilo a oni su katastrofalni od kada nas je preuzeo, bas bi volio da neko izvuce podatak koliko smo utakmica dobili ili izgubili od kad je on trener. Bas me zanima broj dati golova jer se ne sjecam da smo nekoga nabili sve su to bile mrtve patnje. Kad ne ide vrijeme je za promjene a koliko vidim nama bas skripi pod nogama, a mi se vadimo na "srecu".
Inace Husref je Sarajevo vodio 10 puta u ligi kako je ponovo sjeo na klupu(ne racunam 4 utakmice iz prosle sezone kad je vodio Oruc i sad ovu u Lukavici)
Ostvario je 5 pobjeda,2 poraza i 3 remija.
Gol razlika 14:7
U evropi smo odigrali 4 utakmice
Gol razlika 5:4
1946
- molotovljev
Logicno je da cijenis njegovu igracku karijeru...Da li je on trener za nas ili ne neka odluci onaj ko je placen1L8F9C2 je napisao/la:Znaci kunem se svim i svacim da cijenim Husrefa kao igraca koji je klubu dao sve . Ali kao trenera ga ne cijenim zato sto je poslije rata najduze na nasoj klupi a sudi mu se po trofeju zvanom "popaj" koji mu je dao sve i opet smo se jedva dokopali titule. Meni smeta sto se o njemu stvorila slika nekog spasitelja, ljudi misle da on psuje igracima i slicno, i da ce on natjerati nekoga da igra. Smeta mi sto nema pomaka a lik konstantno spominje "srecu" a nikako da kaze preuzimam krivicu na sebe...Imao je najbolje pripreme od svih klubova u ligi, najbolje uslove i opet smo neuigrani a da ne pricamo o fizickoj spremi. Husref je izgubio smisao mi vodili ili gubili formacija je ista. To tako ne ide rezultati su mjerilo a oni su katastrofalni od kada nas je preuzeo, bas bi volio da neko izvuce podatak koliko smo utakmica dobili ili izgubili od kad je on trener. Bas me zanima broj dati golova jer se ne sjecam da smo nekoga nabili sve su to bile mrtve patnje. Kad ne ide vrijeme je za promjene a koliko vidim nama bas skripi pod nogama, a mi se vadimo na "srecu".
za taj dio posla. Njegove izjave? Hmm..na prvu zvuce nelogicno i uvredljivo, ali citajuci izmedju redova
moze se zakljuciti da su te izjave "narucene" ili recimo "pranje" tamo neke tajanstvene osobe ili vise njih.
Husref je temperamentna osoba, narusenog zdravstvenog stanja, tako da mislim da cijela ova novonastala
situacija moze samo lose uticati na njega, sto se svakako moze odraziti na rezultate FKS.
Hajde da nadjemo neki kompromis, pa Musemicu nadjemo neko mjesto u upravi kluba, pa neka tamo
prenese svoj temperament, mozda se nesto i promjeni..slazes se?
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.