BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 11 avg 2013, 23:40

Klopp je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ne znam kako je vama al mene boli u pm. jbg :o :shock: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
Danas sam ovaj klip pogledao, ne moze se opisati taj osjecaj, boli do pm. Ne znam sta vise boli sto je otiso u Bayern ili sto je otisao za dzabe. 37 miliona je dzabe za ovakvog igraca. On vrijedi duplo vise, DUPLO VISE. Mislim da necu mocu gledati Bayerna kad bude igrao Gotze. Jednostavno to se nece moci gledati.
Sta me ima boliti (osim duga devetka :mrgreen: ), otisao lik koji je svake sezone po nekoliko mjeseci bio povrijedjen, a za te pare dosla dvojica od kojih jedan na debiju dadne golova koliko ovaj za sezonu. I to ih trpao Greutheru i ostaloj buraniji.

Ja kad sam vidio kako je dao gol (prvo u stativu, pa onda na odbiju), sjetih se Malage u gostima, sta je sve promasio i koliko nam je zivaca pocupao. I lewanodwskog bih ja sutra prodao, ako ce za te pare jos dvojica kvalitetnih doci!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 12 avg 2013, 00:19

BTW: "Naš" Eriksen danas: " onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar
Borussia Dortmund

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 12 avg 2013, 14:18

Neutral je napisao/la:Miki će igrati lijevo krilo u šta sam poprilično siguran. Nije on igrač za cenera.
Pa ti dečec nemaš blage veze ni o Mikiju, ni gdje je on igrao u Shaktaru niti gdje je na pripremama na kojoj poziciji kod nas igrao. Blagog pojma ti nemaš :lol:
Damir_BvB je napisao/la:Ne znam kako je vama al mene boli u pm. jbg :o :shock: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
slika

slika
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 12 avg 2013, 21:34

Prema jos nezvanicnim informacijama, Lewat je vec igrac Bayerna!! Transfer vrijedan 40. € ...samo jos nije potvrdjeno da li ce preci do kraja ovog prelaznog roka.. u sta ja uopste sumnjam!? Vec u zimskom januarskom roku 2014 ta je opcija moguca.Zato se I Lewat ponasa onako nonsalantno,nezainteresovan za igru.Ako se ove informacije u sljedecih nekoliko dana pokazu tacne..Lewata odmah treba smjestiti na klupu!! Mada bi bilo nedopustivo poslije Gotzea da I Lewat ode u Bayern. E tu vec uprava naseg kluba puno grjesi..neznaju kako da zadrze najbolje igrace! Nazalost ali tako je.... :(

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 12 avg 2013, 21:49

Meni to izgleda neostvarivo. Ne vidim način da izvučete od Bayerna 40 miliona za njega kad mu ugovor ističe na ljeto, a izrazio je želju da po isteku istog ode upravo u taj Bayern.
Smoke Weed Everyday!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2013, 21:59

Joj ede. :lol:

Pije ovim svojim krv na slamku. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 12 avg 2013, 22:16

GazijaKalesija je napisao/la: Kakav Runi bolan :) Gdje ćeš to reći :)

Evo ti jedna usporedba:
" onclick="window.open(this.href);return false; , btw: LEWA je klasa, realno :)

Jedna losa sezona ne moze da ospori njegovu klasu, Leva jeste imao bolju proslu sezonu, ali nikako se ne moze staviti ispred Runija.Trebace Levandovskom jos 2-3 sezone da odigra na ovom nivou kako bi se mogao smatrati za najbolje napadace na svetu.Form is temporary, class is permanent.

Leva ne bi bio tu da nema takav vezni red pored sebe, previse zavisi od njih.Kad bi ga stavio u neku disfunkcionalni vezni red, njegov ucinak bi bio mizeran.Sve ove napadace koje sam naveo u svom prethodnom postu, mogu sami sebi da stvore sansu i da donesu svom timu prevagu.Levandovski to nije u stanju da uradi, svako ko malo vise prati Borusiju Dortmund znaju iz kakvih situacija Poljak najvise daje golova.Za tu statistiku okaci macku o rep.Valjda i sam znas koliko je statistika irelevantna i kako ne moze da pokaze pravo stanje na terenu.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 13 avg 2013, 16:43

Prodajem original dres bvba s potpisima igraca iz slavne 96/97 god. na pm se javite.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 13 avg 2013, 19:21

slika

Zaboravite Goćea, imamo nove heroje! ;)

Eto Buvač je izgleda selektor RS-a. :roll:

Jedva čekam da Miki zaigra, a nadam se da će i Sokratis zauzet mjesto na mjestu desnog beka. Svaka čast Kevinu, ali Grk je klasni odbrambeni igrač. ;)

Izgleda smo definitivno u trećoj jakosnoj skupini:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 13 avg 2013, 21:14

Zna li ko hoće li Miki zaigrati sljedeću utakmicu protiv Braunschweiga?

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 13 avg 2013, 23:06

@Sema
Ma hajd prosle godine smo bili u cetvrtoj pa preslusasmo ove "nosioce" 8-)
Jedino sto kad pogledam ko je u drugoj jakosnoj fakat me smijeh opali :lol: Nema veze,nastavimo li ovim tempom igara u LP uskoro cemo biti medju "najboljima" ili ti ga "nosiocima" :?

@amir
Nije sigurno ali trebao bi ;)

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 14 avg 2013, 00:40

Micki se vratio punim treninzima, trebao bi biti spreman da zaigra u nedelju!! :)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 avg 2013, 02:08

smopiBVB je napisao/la:Ma hajd prosle godine smo bili u cetvrtoj pa preslusasmo ove "nosioce"
Jedino sto kad pogledam ko je u drugoj jakosnoj fakat me smijeh opali Nema veze,nastavimo li ovim tempom igara u LP uskoro cemo biti medju "najboljima" ili ti ga "nosiocima"
Sto bi se reklo ne cini jedna lasta proljece... vjerovatno svi znate kako se ulazi u ove skupine (nosioce) godinama vas nije bilo nigdje u evropi i sa pravom niste u najboljem sesiru...
A uostalom to vam jos vise godi,jer cete imati atraktivnije protivnike,ako ih prodjete BINGO....
edobvb je napisao/la:Prema jos nezvanicnim informacijama, Lewat je vec igrac Bayerna!! Transfer vrijedan 40. € ...samo jos nije potvrdjeno da li ce preci do kraja ovog prelaznog roka.. u sta ja uopste sumnjam!? Vec u zimskom januarskom roku 2014 ta je opcija moguca.Zato se I Lewat ponasa onako nonsalantno,nezainteresovan za igru.Ako se ove informacije u sljedecih nekoliko dana pokazu tacne..Lewata odmah treba smjestiti na klupu!! Mada bi bilo nedopustivo poslije Gotzea da I Lewat ode u Bayern. E tu vec uprava naseg kluba puno grjesi..neznaju kako da zadrze najbolje igrace! Nazalost ali tako je.... :(
Jel razmislio neko od moderatora da ovog momka slucajno banuje???
Stern des Südens

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 14 avg 2013, 08:55

šta je ovo s buvačem fkt istina? iskreno, to bi me razočaralo.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 14 avg 2013, 09:07

Kakav crni buvac I koja repka republike srpske pa nije valjda da mislite da ce uefa to dozvolit? Ja se nadam da je ovo za levata istina I da ce 40 milki leci

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 14 avg 2013, 10:01

Kod zreba bi valjalo da svi favoriti prodju svoje protivnike, cini mi se da ce najneizvesniji duel biti izmedju Liona i Sosijedada.U tom slucaju kad bi se to desilo, Juventus, Zenit i Siti bi ostali u trecem sesiru sto bi svakako vise odgovaralo Borusiji nego da je neko od tih timova u drugom.Mada opet tu se moze u domenu teorije sastaviti grupa smrti sa Napolijem, PSZ i bilo kojom ekipom iz prvog sesira. :D Treba jos samo napomenuti da kao i prosle godine Dortmund i Bajern nece biti u istoj polovini zreba(A-D i E-H), tako da ko god se nadje u Bajernovoj polovini sigurno nece biti rival Dortmundu.Za dve nedelje cemo saznati ko su preostalih 10 ucesnika koji ce igrati u ovogodisnjem izdanju Lige Sampiona(Lige Prvaka ili kako god), a nakon toga mozemo poceti sa kalkulacijama.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 avg 2013, 12:52

Upravo tako...najbolje je da prodju i Arsenal,Milan,Schalke,Lyon...u tom slucaju bi jedina "bomba" ostao Napoli iz cetvrtog sesira i eventualno Milan i PSG iz drugog...s tim da u prvom sesiru ima dosta neujednacenosti s obzirom da se iz istog moze dobiti Barcelona,Real ili s druge strane Porto ili Benfica.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 14 avg 2013, 13:17

@proFCB
Napisao sam nastavimo li s dobrim igrama u LP...
Jasno je svima kako se dolazi do "visocije" jakosne skupine,a to sto kazem da mi je smijesno...imam razlog! ;)
Sto se tice "uvazenog kolege" kojeg si spomenuo...pusti,uvijek se nasmijem kad procitam neki njegov post :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 avg 2013, 21:30

Gundo zabio lijep gol,i to lijevom...ja mislim prvi put :D
Kuba upisao asistenciju.

EDIT:Ilkay izasao zbog povrede u 27. minuti...a i bio je upitan njegov nastup.Ne znam koji k... je uopste i bio u prvih 11 :twisted:

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 14 avg 2013, 23:42

Jednostavno najbolji igrači moraju igrati :P
Željezničar
Borussia Dortmund

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.