Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

RiverPlate
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la RiverPlate » 12 avg 2013, 19:54

Hajde hajka na naš klub je počela od 3. kola, jedva čekam poslije Banja Like šta će se pisati, a drugi timovi i suđenje istim neće se niti jednom spomenuti!Iako svaki trener kada se završi utakmica kaže čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi!
Grbavica naš je Hram!!!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 avg 2013, 19:59

RiverPlate je napisao/la:Hajde hajka na naš klub je počela od 3. kola, jedva čekam poslije Banja Like šta će se pisati, a drugi timovi i suđenje istim neće se niti jednom spomenuti!Iako svaki trener kada se završi utakmica kaže čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi!
svaki taj trener koji čestita na kraju to kaže po nalogu,na sve se misli,nema kod nas propusta. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 12 avg 2013, 20:01

Tarantino je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Hajde hajka na naš klub je počela od 3. kola, jedva čekam poslije Banja Like šta će se pisati, a drugi timovi i suđenje istim neće se niti jednom spomenuti!Iako svaki trener kada se završi utakmica kaže čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi!
svaki taj trener koji čestita na kraju to kaže po nalogu,na sve se misli,nema kod nas propusta. ;)
:lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2013, 20:04

Ako bog da u banjaluci 0-2 nepostojeci penal i gol iz ofsajda pa crknite popola boli nas racku. Radimo ovako jer nam se moze ha ya.

TMstrumf
Kontakt:

Post Postao/la TMstrumf » 12 avg 2013, 20:05

Zeljo bas nabija komplexe.Komplexi su mongo zajebana stvar hahahahaha

lavsrebrenik

Post Postao/la lavsrebrenik » 12 avg 2013, 20:06

terabajt je napisao/la:Ako bog da u banjaluci 0-2 nepostojeci penal i gol iz ofsajda pa crknite popola boli nas racku. Radimo ovako jer nam se moze ha ya.
ee bas vam se moze svak vam cast jeste sila hebo vas..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2013, 20:08

Evo zasto svi mrze navijace Zelje, ne klub da ne bi bilo zabune. Mi neko i nesto, ustvari niko i nista. Citava liga je nista i nista, od 10 utakmica 1 valja, igrom, da to lici na fudbal, a i te jedne ponekad nema. Realnost sva je da su svi klubovi smijesni.
Celik!3,2,2.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2013, 20:10

lavsrebrenik je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ako bog da u banjaluci 0-2 nepostojeci penal i gol iz ofsajda pa crknite popola boli nas racku. Radimo ovako jer nam se moze ha ya.
ee bas vam se moze svak vam cast jeste sila hebo vas..
da sila smo i deremo ligu uzduz i poprijeko vec 4 godine ovo je 5. A vi i svi ostali mozete samo da nam gledate u ledja i da pisete poslije svake utakmice kupili,sudija,osim,sreca... i sve ostalo. Ligu zavrsiti sa 3 -4 poraza i 20 tak pobjeda i opet pisati kupljena titula i sve ostalo moze samo bolestan um. I sa takvim se ne vredi raspravljati. Vidim da sis e tek prijavio pa ne govorim ovo tebi mozda si neki realan tip. Ovo je za ove ostale sto od zavidnosti ne vide dalje od svog nosa.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2013, 20:13

AllGunsBlazing je napisao/la:Evo zasto svi mrze navijace Zelje, ne klub da ne bi bilo zabune. Mi neko i nesto, ustvari niko i nista. Citava liga je nista i nista, od 10 utakmica 1 valja, igrom, da to lici na fudbal, a i te jedne ponekad nema. Realnost sva je da su svi klubovi smijesni.
Da liga je NISTA kao sto si napiso al mi smo najbolji u tom NISTA i boli nas racku. A ti prvi bi dao guzice da bude tvoj klub gdje je moj al bgm ne moze ne da Osim. Ako je tako losa liga fino se banuj i ne pisi i ne prati je vise i zdravo. jesil doso da dokazujes kako je liga losa ili si doso i ti da minimizujes ovo sto je zeljo postigao ovih godina ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2013, 20:17

Sta je Zeljo postigao? Bio malo bolji od losih? U Evropi se sramotio? Ne kazem ja da se ni Celik ne bi sramotio. Svu ligu kad saberes jedan normalan stadion, da sve funkcionise kako treba. Pa to je sramota. I onda se neko dici necim, nemojte biti smijesni.

Da ja bih volio da Celik nesto osvoji, ali to ne bi poboljsalo ligu. To ne bi bilo nista posebno.
Celik!3,2,2.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2013, 20:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta je Zeljo postigao? Bio malo bolji od losih? U Evropi se sramotio? Ne kazem ja da se ni Celik ne bi sramotio. Svu ligu kad saberes jedan normalan stadion, da sve funkcionise kako treba. Pa to je sramota. I onda se neko dici necim, nemojte biti smijesni.

Da ja bih volio da Celik nesto osvoji, ali to ne bi poboljsalo ligu. To ne bi bilo nista posebno.
To ne trebam se diciti sa 5 titula u 4 godine (3lige i 2 kupa ) ???????? Vidi se da si iz zenice samo to mogu reci. Kralju ti bi dao sve da budes na nasem mjestu pa bi te ja pitao da li je nesto posebno . dao bi samo da jednom osjetis kako je to kad se nesto osvoji al dzaba ti je jbg. A to da smo savrseni daleko od toga.......

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 12 avg 2013, 20:22

pa eto,ja sam osvojio i titulu i kup u zadnje 2-3 godine,pa sam opet svjestan da je sve ovo jedna velika k a r i n a,i da je liga sve tanja i tanja...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2013, 20:25

Armageddon2012 je napisao/la:pa eto,ja sam osvojio i titulu i kup u zadnje 2-3 godine,pa sam opet svjestan da je sve ovo jedna velika k a r i n a,i da je liga sve tanja i tanja...
Slazem se sa tim nije na nivou kojem je bila prije.

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 12 avg 2013, 20:26

Navijači Želje vole reći kako oni dobijaju prvenstvo na malim utakmicama,upravo protiv "malih" klubova suci najviše kradu samo što mali klubovi ne smiju ništa reći da ne bi dobili po prstima. ;)
Kad bi se skratila liga na 10 klubova,Željo ne bi došao do mjesta za europska natjecanja ni pomoću trikova. 8-)

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 12 avg 2013, 20:26

Braćo ostanimo dostojanstveni, napada je uvijek bilo na naš klub i uvijek će biti, to što komentarišu suđenje samo na našim utakmicama govori sve, a ne spominju suđenja drugim timovima!Ostanimo dostojanstveni sad u Banja Luku po tri boda bez pola tima pa neka nastavljaju sa komentarima!
Grbavica naš je Hram!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 12 avg 2013, 20:27

terabajt je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:pa eto,ja sam osvojio i titulu i kup u zadnje 2-3 godine,pa sam opet svjestan da je sve ovo jedna velika k a r i n a,i da je liga sve tanja i tanja...
Slazem se sa tim nije na nivou kojem je bila prije.
naravno da nije...borcev tim sa kojim je ispadao iz lige,nista slabiji od danasnjeg nije bio,sa bracom stojanom i ognjenom vranjesom,jandricem,puzigacom,raspudicem,zaricem..
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 12 avg 2013, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

lavsrebrenik

Post Postao/la lavsrebrenik » 12 avg 2013, 20:27

terabajt je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sta je Zeljo postigao? Bio malo bolji od losih? U Evropi se sramotio? Ne kazem ja da se ni Celik ne bi sramotio. Svu ligu kad saberes jedan normalan stadion, da sve funkcionise kako treba. Pa to je sramota. I onda se neko dici necim, nemojte biti smijesni.

To ne trebam se diciti sa 5 titula u 4 godine (3lige i 2 kupa ) ???????? Vidi se da si iz zenice samo to mogu reci. Kralju ti bi dao sve da budes na nasem mjestu pa bi te ja pitao da li je nesto posebno . dao bi samo da jednom osjetis kako je to kad se nesto osvoji al dzaba ti je jbg. A to da smo savrseni daleko od toga.......
drug treba se diciti kad dobijes jacu ekipu ,kvalitetniju kao npr viktoriu ,a ne ovim sranjem ovdje kod nas.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 avg 2013, 20:31

Da odmah kažem na početku, da osim sportske mržnje prema Željezničarovim navijačima od strane svih klubova koji imaju kakvu - takvu podršku, postoji i ljubomora jer nisu na njihovu mjestu.

Koliko god da ova liga jadna bila, katastrofalna i šta sve ne, svi mi, bi se voljeli pohvaliti da je naš tim prvak u nogometu u ovoj državi. Budimo iskreni prema sebi.

Znači, ja sam gledao mnoge ekipe u Mostaru na stadionu u Vrapčićima, i najbolji uvijek dojam je na mene ostavljala ekipa Željezničara. Ne govorim ovo iz kurtoazije, libo me taki za svaki klub u ligi osim za lezVe, al moram da budem realan.

Znači, pokazivali su igru više u odnosu na ostale, znali su šta hoće, i zato zadnjih godina slove kao prvo ime našeg nogometa, sviđalo se to nekome ili ne.

Priče o Osimu, namještanju, i ostalom su priče za malu djecu, i to samo kaziva ljubomora, već navedena u prvom dijelu teksta. Osim je najbolji trener naše lige, i to rezultati pokazuju.

Pa se onda počnete vaditi na rezultate u Evropi, poniženja i ostalo. Evo ove godine, ekipa Željezničara je odigrala fantastično, podigla je svoju igru u Evropi na neki novi nivo. Nema više visokih poraza. Pomenuh poniženja, koliko se zapravo rezultat protiv ekipa koje su igrale protiv Želje kada se porede infrastruktura, igrači, i sve ostalo što čini jedan nogometni klub koji ide ka uspjehu, može uzeti u obzir ?

Budimo realni, Željo je trenutno broj 1. Volim što svake godine izroni jedna nova ekipa vrijedna pažnje, pažnje nas koji pratimo ovu ligu, kakva je - da je - naša je, jer ista daje jedan novi štimung, novo uzbuđenje u ovom za mnoge mrzioce ali i realne posmatrače što bi se reklo " sa strane " ove naše nogometne lige.

Ničija pobjeda, i uspjeh ako se ne tiče dvomeča između ekipe za koju navijam i one koja pobjedi moju ne smijem, i ne smijemo doživjeti kao poraz ! Sportski rivalitet je zdrav, i to svakako podržavam, kao i svaki normalan pratitelj naše lige, ali zajedljiva ljubomora, bez argumenata zasnovana na principu rekla kazala je tipična huškačka retorika koja zapravo samo šteti onome ko je iznosi, a ne onome protiv koga se iznosi.

Zato, budimo kao jedno, budimo navijač svakog našeg kluba kada se takmiči u Evropi, jer oni zapravo predstavljaju nas, koliko god mi to ne željeli prihvatiti, to je tako. Za napredak ovog jadnog nogometa, moramo biti jedno, inače nam se ne piše dobro.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2013, 20:32

lavsrebrenik je napisao/la:
terabajt je napisao/la:

drug treba se diciti kad dobijes jacu ekipu ,kvalitetniju kao npr viktoriu ,a ne ovim sranjem ovdje kod nas.
To je to.. Ali dzaba ja sam iz Zenice, sta god to znacilo..
Celik!3,2,2.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 12 avg 2013, 20:35

zizu1991 je napisao/la:Da odmah kažem na početku, da osim sportske mržnje prema Željezničarovim navijačima od strane svih klubova koji imaju kakvu - takvu podršku, postoji i ljubomora jer nisu na njihovu mjestu.

Koliko god da ova liga jadna bila, katastrofalna i šta sve ne, svi mi, bi se voljeli pohvaliti da je naš tim prvak u nogometu u ovoj državi. Budimo iskreni prema sebi.

Znači, ja sam gledao mnoge ekipe u Mostaru na stadionu u Vrapčićima, i najbolji uvijek dojam je na mene ostavljala ekipa Željezničara. Ne govorim ovo iz kurtoazije, libo me taki za svaki klub u ligi osim za lezVe, al moram da budem realan.

Znači, pokazivali su igru više u odnosu na ostale, znali su šta hoće, i zato zadnjih godina slove kao prvo ime našeg nogometa, sviđalo se to nekome ili ne.

Priče o Osimu, namještanju, i ostalom su priče za malu djecu, i to samo kaziva ljubomora, već navedena u prvom dijelu teksta. Osim je najbolji trener naše lige, i to rezultati pokazuju.

Pa se onda počnete vaditi na rezultate u Evropi, poniženja i ostalo. Evo ove godine, ekipa Željezničara je odigrala fantastično, podigla je svoju igru u Evropi na neki novi nivo. Nema više visokih poraza. Pomenuh poniženja, koliko se zapravo rezultat protiv ekipa koje su igrale protiv Želje kada se porede infrastruktura, igrači, i sve ostalo što čini jedan nogometni klub koji ide ka uspjehu, može uzeti u obzir ?

Budimo realni, Željo je trenutno broj 1. Volim što svake godine izroni jedna nova ekipa vrijedna pažnje, pažnje nas koji pratimo ovu ligu, kakva je - da je - naša je, jer ista daje jedan novi štimung, novo uzbuđenje u ovom za mnoge mrzioce ali i realne posmatrače što bi se reklo " sa strane " ove naše nogometne lige.

Ničija pobjeda, i uspjeh ako se ne tiče dvomeča između ekipe za koju navijam i one koja pobjedi moju ne smijem, i ne smijemo doživjeti kao poraz ! Sportski rivalitet je zdrav, i to svakako podržavam, kao i svaki normalan pratitelj naše lige, ali zajedljiva ljubomora, bez argumenata zasnovana na principu rekla kazala je tipična huškačka retorika koja zapravo samo šteti onome ko je iznosi, a ne onome protiv koga se iznosi.

Zato, budimo kao jedno, budimo navijač svakog našeg kluba kada se takmiči u Evropi, jer oni zapravo predstavljaju nas, koliko god mi to ne željeli prihvatiti, to je tako. Za napredak ovog jadnog nogometa, moramo biti jedno, inače nam se ne piše dobro.
Svaka ti dala majstore, i vratila se po još :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.