FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2013, 17:44

nakon tuge ocaja,nade,kompleksa,ponovo se izrodila teorija zavjere
=\_1921_/=

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 avg 2013, 17:47

htcxone je napisao/la:pa koliko znam, gavaric je igrao za slobodu, mi se zalili i PONAVLJALA se utakmica :) sada je ista situacija..

Ili mozda za sarajevo vrijede jedna pravila a za NEKE druga

npr. u banjaluci naseg igraca udare, mi izadjemo i izgubilo 3-0
a zeljeznicar , ista stvar i dobije 3-0

ZASTAVA AR BIH na kosevu nece da nastave susret, u I sarajevu ISTA ZASTAVA delegat ne reaguje...
sadasnji drugoligas se urotio sa ivicom protiv koncepta velikog sarajeva, i amar je tu upteljao malo prste, nije nesto puno, ali je koju progovrio i to je bilo dovoljno, da ste tu dobili, bili bi sampioni sigurno, i digli bi se prema neslucenim visinama, amar i ivica, zajedno sa slobodom su glavni krivci za vas neuspjeh, sad vas razumijem potpuno

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2013, 17:56

invincible1921 je napisao/la:nakon tuge ocaja,nade,kompleksa,ponovo se izrodila teorija zavjere
sta tebe boli taki sta mi navodimo kao razloge,izronite iz vlastitih vnago koja su do koljena, i..hoop pravo na nasu temu.. umjesto da cistite u svom dvoristu,al jok...malodushnici ovdje pronalaze hapu...
eno brajlovic dijeli pakete..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2013, 18:01

neamo mi sta cistiti,hvala bogu imamo stabilnost u igracima tj ne odlaze za bud zasto a i ne odlaze tako cesto,polako se i financkisji stablizujemo ,imamo finu upravu koja malo skripi ali bice bolje,imamo trofeje titule imamo amara najboljeg trenera koji se ikada pojavio u ligi.Jedini problem su razne optuzbe od strane velikana iz zenice,bl,i od nasih komsija
=\_1921_/=

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 12 avg 2013, 18:07

invincible1921 je napisao/la:neamo mi sta cistiti,hvala bogu imamo stabilnost u igracima tj ne odlaze za bud zasto a i ne odlaze tako cesto,polako se i financkisji stablizujemo ,imamo finu upravu koja malo skripi ali bice bolje,imamo trofeje titule imamo amara najboljeg trenera koji se ikada pojavio u ligi.Jedini problem su razne optuzbe od strane velikana iz zenice,bl,i od nasih komsija
e ako su prituzbe jedini vas problem, ne znam sto cete ovdje idite slavite to :D

a ona gore usporedba nije asocirala ni na osime ni na manji sarajevski klub nego iksljucivo na to KOLIKO JE OŠTEĆENO SARAJEVO U NEKOLIKO NAVRATA!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 avg 2013, 18:09

Kako ljudi ne kontaju da smaraju,pa gdje je taj Aco :?: Mora da i on uziva u ovim provokacijama.Na njihovoj temi ,rijec ne smijes napisati ,inace ti ne gine BAN. :oops:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 avg 2013, 18:18

htcxone je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:neamo mi sta cistiti,hvala bogu imamo stabilnost u igracima tj ne odlaze za bud zasto a i ne odlaze tako cesto,polako se i financkisji stablizujemo ,imamo finu upravu koja malo skripi ali bice bolje,imamo trofeje titule imamo amara najboljeg trenera koji se ikada pojavio u ligi.Jedini problem su razne optuzbe od strane velikana iz zenice,bl,i od nasih komsija
e ako su prituzbe jedini vas problem, ne znam sto cete ovdje idite slavite to :D

a ona gore usporedba nije asocirala ni na osime ni na manji sarajevski klub nego iksljucivo na to KOLIKO JE OŠTEĆENO SARAJEVO U NEKOLIKO NAVRATA!
pa i tad vam je neki ivica bio kriv, znaci uvijek trazite krivca u drugima, umjesto u sebi

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 12 avg 2013, 18:23

amypitar je napisao/la:Kako ljudi ne kontaju da smaraju,pa gdje je taj Aco :?: Mora da i on uziva u ovim provokacijama.Na njihovoj temi ,rijec ne smijes napisati ,inace ti ne gine BAN. :oops:
A POSTOVI, CAK I ONI nirmalni se brisu ako diras osimE valja na pripreme ići sa šefom

31 31 31 31 31 31 31

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 avg 2013, 18:32

Husrefe najveca ubleho koja postoji na nasim terenima idi bolan u zasluzenu penziju, nije vise ova igra za tebe, nemoj kvariti kakav takav ideal o sebi zvani "popaj titula" i igracka karijera. Idi bolan vise, boli mene neka stvar za tvoje srce, pa pita li neko mene koji 15 godina prati klub kako se osjecam, secer cu fasovati zbog tebe i tvog mrtvog fudbala i tvoje "srece" za koju me isto boli neka stvar. Ti nemas podrsku svih navijaca FKS to je nemoguce ima nas dosta koji smo i bili protiv tvog dolaska a razlog se vidi jer mi malo stariji znamo da si one godine uz pomoc Ducica i najbolje ekipe koju si imao jedva uzeo titulu, spasio te Obuca ni sam ne zna kako u Lukavici. Meni ne mogu bacati ublehe jer ovo je najgore Sarajevo poslije rata, imao si pripreme da napravis ekipu a ti si napravio nesto nevjerovatno najvecu bruku, igraci ti nespremni, trazio si Radulovica kojeg ti je preporucio jaran Radulovic i ko je za to kriv? Trazio si Karica licno ti pa si dobio i ? Kazes kako je sam igrac uzeo da puca penal, pa poslije te izjave trebao si preseliti u drugu drzavu sramoto. Raja je pala na pricu da ti drugi kroje ekipu, a ti drugi su otisli sta je sad ? Bolji smo bili dok su ti "oni" krojili ekipu izgleda. Bruka i sramota je da se nisi usudio podnjeti pa makar ostavku ne mora biti usvojena jer nas patis godinu dana od kad si preuzeo klub. Trebao si bar toliko imati obraza al nemas za tebe je Cala gospodin i Jovic kojem se postavio ultimatum, i lik otisao a izgleda ti koji nas vodis u najvecu provaliju si zasticen a razlog je nepoznat zasto je to tako cime si me to zaduzio ?! Sve bi ti zaboravio da si jednom preuzeo krivicu na sebe sramoto, al nemas ti vise pure za to znas da si propao kao trener i da sada imas fore da sta zaradis para pa se kripis kako znas. HUSREFE ODLAZI !!!

P.S. Ne lupajte za Komazeca, igrao je u Tuzli igrac sa kartonima pa se ista utakmica ponovila, ako se desio propust delegat je taj koji odgovara prije svih.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 12 avg 2013, 19:21

graditi igru sa radovcem,travom,suljom,cimirotom,kovachevichem,eventualno bandovichem i troguzim dupijem,ovo ostalo nabiti s noge na nogu,za ovu igru smo ponajvishe krivi mi(navijachi) i uprava,mi jer nas je ogromna vechina bila za husrefa a uprava zato shto je popustila pod pritiskom iste te ulice,ochekujem da nas ovi isti kojima su usta bila puna husrefa dignu iz pepela,kao stoput' do sada.....,meluna je za karicha falcao majke mi moje,ustvari kada malo bolje razmislim svi smo za njega falcao,osmanagich??????????Allah selamet

p.s
zhivo me interesuju i orucheve sugestije(malo stariji navijachi se sjechaju da je bio jedan od najvechih kloceva predratnog rajva,kakvi li se njegovi savjeti majko draga) ,a o "himni" sarajeva neki drugi put

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2013, 19:33

1L8F9C2 je napisao/la:Husrefe najveca ubleho koja postoji na nasim terenima idi bolan u zasluzenu penziju, nije vise ova igra za tebe, nemoj kvariti kakav takav ideal o sebi zvani "popaj titula" i igracka karijera. Idi bolan vise, boli mene neka stvar za tvoje srce, pa pita li neko mene koji 15 godina prati klub kako se osjecam, secer cu fasovati zbog tebe i tvog mrtvog fudbala i tvoje "srece" za koju me isto boli neka stvar. Ti nemas podrsku svih navijaca FKS to je nemoguce ima nas dosta koji smo i bili protiv tvog dolaska a razlog se vidi jer mi malo stariji znamo da si one godine uz pomoc Ducica i najbolje ekipe koju si imao jedva uzeo titulu, spasio te Obuca ni sam ne zna kako u Lukavici. Meni ne mogu bacati ublehe jer ovo je najgore Sarajevo poslije rata, imao si pripreme da napravis ekipu a ti si napravio nesto nevjerovatno najvecu bruku, igraci ti nespremni, trazio si Radulovica kojeg ti je preporucio jaran Radulovic i ko je za to kriv? Trazio si Karica licno ti pa si dobio i ? Kazes kako je sam igrac uzeo da puca penal, pa poslije te izjave trebao si preseliti u drugu drzavu sramoto. Raja je pala na pricu da ti drugi kroje ekipu, a ti drugi su otisli sta je sad ? Bolji smo bili dok su ti "oni" krojili ekipu izgleda. Bruka i sramota je da se nisi usudio podnjeti pa makar ostavku ne mora biti usvojena jer nas patis godinu dana od kad si preuzeo klub. Trebao si bar toliko imati obraza al nemas za tebe je Cala gospodin i Jovic kojem se postavio ultimatum, i lik otisao a izgleda ti koji nas vodis u najvecu provaliju si zasticen a razlog je nepoznat zasto je to tako cime si me to zaduzio ?! Sve bi ti zaboravio da si jednom preuzeo krivicu na sebe sramoto, al nemas ti vise pure za to znas da si propao kao trener i da sada imas fore da sta zaradis para pa se kripis kako znas. HUSREFE ODLAZI !!!

P.S. Ne lupajte za Komazeca, igrao je u Tuzli igrac sa kartonima pa se ista utakmica ponovila, ako se desio propust delegat je taj koji odgovara prije svih.
Boze sacuvaj da imam nesto protiv Husrefa,naprotiv,ali evidentno je da na kraju krajeva ovom postavkom,strategijom,formacijom,ne mozemo ono sto svi zelimo,taman da nije nista do igraca.

A da li je razlog nepoznat,razmisli malo??
Sta je sa dugom iz prethodnog perioda prema istom,da li to ima veze??

Post ti je veoma ilustrativan.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2013, 19:35

nukleusmember je napisao/la:graditi igru sa radovcem,travom,suljom,cimirotom,kovachevichem,eventualno bandovichem i troguzim dupijem,ovo ostalo nabiti s noge na nogu,za ovu igru smo ponajvishe krivi mi(navijachi) i uprava,mi jer nas je ogromna vechina bila za husrefa a uprava zato shto je popustila pod pritiskom iste te ulice,ochekujem da nas ovi isti kojima su usta bila puna husrefa dignu iz pepela,kao stoput' do sada.....,meluna je za karicha falcao majke mi moje,ustvari kada malo bolje razmislim svi smo za njega falcao,osmanagich??????????Allah selamet

p.s
zhivo me interesuju i orucheve sugestije(malo stariji navijachi se sjechaju da je bio jedan od najvechih kloceva predratnog rajva,kakvi li se njegovi savjeti majko draga) ,a o "himni" sarajeva neki drugi put
:arrow: 10

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 avg 2013, 19:52

socrates je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Husrefe najveca ubleho koja postoji na nasim terenima idi bolan u zasluzenu penziju, nije vise ova igra za tebe, nemoj kvariti kakav takav ideal o sebi zvani "popaj titula" i igracka karijera. Idi bolan vise, boli mene neka stvar za tvoje srce, pa pita li neko mene koji 15 godina prati klub kako se osjecam, secer cu fasovati zbog tebe i tvog mrtvog fudbala i tvoje "srece" za koju me isto boli neka stvar. Ti nemas podrsku svih navijaca FKS to je nemoguce ima nas dosta koji smo i bili protiv tvog dolaska a razlog se vidi jer mi malo stariji znamo da si one godine uz pomoc Ducica i najbolje ekipe koju si imao jedva uzeo titulu, spasio te Obuca ni sam ne zna kako u Lukavici. Meni ne mogu bacati ublehe jer ovo je najgore Sarajevo poslije rata, imao si pripreme da napravis ekipu a ti si napravio nesto nevjerovatno najvecu bruku, igraci ti nespremni, trazio si Radulovica kojeg ti je preporucio jaran Radulovic i ko je za to kriv? Trazio si Karica licno ti pa si dobio i ? Kazes kako je sam igrac uzeo da puca penal, pa poslije te izjave trebao si preseliti u drugu drzavu sramoto. Raja je pala na pricu da ti drugi kroje ekipu, a ti drugi su otisli sta je sad ? Bolji smo bili dok su ti "oni" krojili ekipu izgleda. Bruka i sramota je da se nisi usudio podnjeti pa makar ostavku ne mora biti usvojena jer nas patis godinu dana od kad si preuzeo klub. Trebao si bar toliko imati obraza al nemas za tebe je Cala gospodin i Jovic kojem se postavio ultimatum, i lik otisao a izgleda ti koji nas vodis u najvecu provaliju si zasticen a razlog je nepoznat zasto je to tako cime si me to zaduzio ?! Sve bi ti zaboravio da si jednom preuzeo krivicu na sebe sramoto, al nemas ti vise pure za to znas da si propao kao trener i da sada imas fore da sta zaradis para pa se kripis kako znas. HUSREFE ODLAZI !!!

Boze sacuvaj da imam nesto protiv Husrefa,naprotiv,ali evidentno je da na kraju krajeva ovom postavkom,strategijom,formacijom,ne mozemo ono sto svi zelimo,taman da nije nista do igraca.

A da li je razlog nepoznat,razmisli malo??
Sta je sa dugom iz prethodnog perioda prema istom,da li to ima veze??

Post ti je veoma ilustrativan.
Ma mene nista vise ne zanima ni njegov dug niti bilo sta dugovalo se i zalizanom vise para pa se platilo i cao. Ne treba govoriti da je klub sa zalizanim igrao bolje nego sad sto je realno. Meni smeta sto lik nema namjeru da odgovara za lose rezultate vec truje ove "navijace" kako mi nemamo srece a oni mu vjeruju.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 avg 2013, 20:03

socrates je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:nakon tuge ocaja,nade,kompleksa,ponovo se izrodila teorija zavjere
sta tebe boli taki sta mi navodimo kao razloge,izronite iz vlastitih vnago koja su do koljena, i..hoop pravo na nasu temu.. umjesto da cistite u svom dvoristu,al jok...malodushnici ovdje pronalaze hapu...
eno brajlovic dijeli pakete..
sve bi vi dali da ste u njihovim g*** kao i vecina lige i publikea koja je prati.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 avg 2013, 20:17

Neko za,neko protiv.
Svi imaju neke svoje teorije i sve bi da se pitaju.
Nigdje na svijetu navijaci ne trebaju da se pitaju za stanje u klubu,ukazati na pogreske DA al' skidati glave trenera,igraca,to sigurno ne.Prevsie smo se okurazili i tudjim bi qrcem gloginje mlatili.
1946

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 avg 2013, 20:22

Head je napisao/la:Neko za,neko protiv.
Svi imaju neke svoje teorije i sve bi da se pitaju.
Nigdje na svijetu navijaci ne trebaju da se pitaju za stanje u klubu,ukazati na pogreske DA al' skidati glave trenera,igraca,to sigurno ne.Prevsie smo se okurazili i tudjim bi qrcem gloginje mlatili.
navijaki se itekako pitaju,od barcelone pa nadalje,ali ne na ncain kako se to ovdje radi.Tako sto kaa clanovima kluba je omoguceno da glasaju na izborima za skupstine,upravne odobre i slicno,pa onda ti ljudi koje izabreru provodeci politiku koju su prezentirali navijacima na osnovu koje su dobili izbore ,kroje politiku kluba(citaj izbor struke)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 avg 2013, 20:30

Koliko kosta njihova clanarina?

Sta ce ovdje,20 KM clanarina i misli moze sve.

I ja sam misljenje da Husref nema kapacitet i da tesko sta moze napraviti,al ko su alternative.
Imenom i prezimenom,samo nemojte reci Dzeno Uscuplic,nit ima licencu a najveci domet u karijeri juniori Sarajeva.

Plisek je bio Klopp za Jovica i Musemica.
Imao je Obucu,Haskica,Bajraktarevica,Scepanovica,Kenu Handzica,Trebinjca i opet imao rezultate, a i igru.
Bio gospodin,sa odmjerenim izjavama.
1946

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 12 avg 2013, 21:16

htcxone je napisao/la:pa koliko znam, gavaric je igrao za slobodu, mi se zalili i PONAVLJALA se utakmica :) sada je ista situacija..

ZASTAVA AR BIH na kosevu nece da nastave susret, u I sarajevu ISTA ZASTAVA delegat ne reaguje...
Mongolac Željezničar je veliki klub pa mu se može !

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 12 avg 2013, 22:13

Anamarija je napisao/la:

Mongolac Željezničar je veliki klub pa mu se može !
indijanac nisam spomenuo vas u kontekstu da ste odgovorni....al vidim nasao si se u uvome

31 31 31 31 31 31 31

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 avg 2013, 22:17

Kad tako poredis stvari i pokusavas da time nesto dokazes, nije lijepo izvlaciti ih iz konteksta. I Željo je odigrao historijsku utakmicu protiv Viktorie kad se pogleda samo rezultat, kad vidimo kako su se stvari na terenu odvijale tu je bilo vise srece nego kvalitete s nase strane. Tako je i u tim slucajevima kad su se desavali incidenti na stadionima. Ne bih da detaljnije analiziram kako je bilo i sta, ali ne mozes izmedju razlicitih stvari staviti znak jednakosti i tako dokazati bilo sta.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.