terabajt je napisao/la:FanVitez je napisao/la:
Vrlo moguce da Zeljo izgubi u Banjoj Luci
ja mislim da je nemoguće da takva mašinerija poklekne.
Jarane ako budu igrali kao protiv nas ,gore cete ih ubiti! sad jedino vas moze sjebati sudac kao i nas,jer svatko tko je bio u subotu na Kamberovića polju shvatio je na koji nacin Zeljo osvaja titule

Ljudi su prelosi,dva suta u 90 minuta su imali i dali taj sretni ,pomalo i glupi gol.. Zadnji igrac obrane rusi naseg napadaca koji krece sam prema golu,i dobija zuti karton umjesto crvenog,protekcija ocita na ime.. par minuta kasnije Kerla sam sebe nabija u ruku loptom,lik htio izbiti loptu ,medutim Valjic ostaje nijem na negodovanje cijelog stadiona.u drugom poluvremen Zeljkovic doslovno skida kopacku s noge Smriki na nekih 7-8 metara,ovaj pokusao sutirati medutim penala nema opet.Ove sve situacije da je imao Zeljo glatko bi nas sudac sjebao,svirao bi sve od ovog navedenog! pa se nekako pokusao kompenzirati crvenim kartonom,**** mu on sve!

Taman se ponadam postenom sudenju,al daba ova nasa liga se vrti oko Zelje izgleda samo..[/quote]
Ako nastavis tako pisati izbacicemo vas iz lige kao slobodu zato momak pamet u glavu

. da nismo gledali utakmicu mozda bi i povjerovao tvojim pricama za malu djecu imas snimak i ponovljene situacije pa provjeri.[/quote]
haha ne trebaju mi snimci,bio sam na utakmici.mozes lagati po forumu da nije ovo istina,al ne mozes raji koja je pratila utakmicu uzivo,ljudi koji su neutralni bili,pa realno kazu da smo osteceni al nema veze,vidi Bog sve,krenut ce i nas

bas ste mocni kad osvajate ligu uz pomoc sudija