samo jos i "manje" utakmice shvatit ozbiljnije, i titula nije daleko...

kksiroki je napisao/la:A sportski dio , pa tradicija je na našoj strani debelo tako osim naše pobjede ne očekujem ništa drugo .Bosniacum Lilium je napisao/la:pa dobro. Siroki se prati u Sirokom. Logicno ha?Vidim da vam ne smeta kakva je posjecenost na portalu, pa zasto se onda poceli ovu raspravom zaleci se na to sto portal nije ispratio NK Siroki Brijeg u vezi ovog izleta u Trstu
![]()
A mogao si se nadovezati na sportski dio posta
Večeras wagner i kordić odmaraju a ostali su mladi i nebi trebalo ostati posljedica nakon jedne ovakve polutrening utakmice .
Mislis na Olimpic i Sarajevo pretpostavljam ?? Ako nije tako, molicu za pregled rezultata...KenoRob je napisao/la:ako vam ista zavidim onda je to nadmoc protiv sarajevski timova. dominirate sarajlije svaka vam cast ubiste ih sve u glavu nemogu ljudi doc sebi
Molim te reci mi da se salis ?!Android je napisao/la:Imamo sada malo laganiji raspored do 8.kola i najveceg derbija BH lige
Jel ti drago robe aaaa ulizuje se njima samo jebli te oni.KenoRob je napisao/la:ako vam ista zavidim onda je to nadmoc protiv sarajevski timova. dominirate sarajlije svaka vam cast ubiste ih sve u glavu nemogu ljudi doc sebi
Svašta pročitati ovdje, fakat.Android je napisao/la:Imamo sada malo laganiji raspored do 8.kola i najveceg derbija BH lige
Kako se lako uhvatiteShanks je napisao/la:Svašta pročitati ovdje, fakat.Android je napisao/la:Imamo sada malo laganiji raspored do 8.kola i najveceg derbija BH lige
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Dalibor Silic jedan je od nas!!!
Šillić je u trenutnom momentu najbolji igrač pl kad ulazi u 60 minuti i taj njegov status jokera će puno toga dobrog donijeti Širokom jer mislim da će klub u ovakvom njegovom statusu dobiti puno više nego da igra u startnih 11 .19UM94 je napisao/la:dalibor šilić je simbol ove lige
Tocno to, zato sam uvijek govorio, tocnije ''tupio'' i ovdje bar dvije zadnje godine, takve igrace se ne pusta i ne ''zahvaljuje'' im se, takvi igraci jednostavno prirodno prepustaju mladjima svoje mjesto u prvih 11 kad se takav jedan pojavi, ali kad zatreba uvijek su tu da uskoce i u 20-30 minuta preokrenu stvari, to se tako radi i drago mi je da se tako i postupa s jednim Silicem, Wagnerom.kksiroki je napisao/la:Šillić je u trenutnom momentu najbolji igrač pl kad ulazi u 60 minuti i taj njegov status jokera će puno toga dobrog donijeti Širokom jer mislim da će klub u ovakvom njegovom statusu dobiti puno više nego da igra u startnih 11 .19UM94 je napisao/la:dalibor šilić je simbol ove lige
Ne moze vas svake godine Wagner postedjivati jer ga obasipate ili ekipu mu poklonima, trebaju nam bodovi, dosta prosle godine.astra1922 je napisao/la:opet smo vam pripremili nekih slika i poklona pa eto znate sta vam je ciniti
-----Silić je najzahvalniji igrač koji je po mom mišljenju ikada igrao u Sirokom,čovjek igra 11god za plavi dres i konstantno igra dobro moze samo odigrat bolje a rijtko loše,ti spominjes Trst ma daj momak cuj Šila kriv za poraz ooooo majko mila...ja sam istog stava da ga se trebe koristit zadnjih pola sata to se pokazalo jako dobro protiv Irtysa u Kazahstanu je usao dao gol evo sad Sarajevu je dao gol ma nek samo ih nastavi trpat.ljutinar je napisao/la:Ajde sta ste ga se dovezali, pogodio, svaka mu cast. Mogao je i promašiti isto tako kao i dosta puta do sada. Usao je i u Trstu pa umjesto da stane na loptu nije se mogao sastaviti s njom i radi njega smo i izgubili 4:0. I onda ko zadnja pizda prvi napusti teren. Nista nije crno ni bijelo.