Ne znam buraz ne pratim te ljudine.samo_lijevo je napisao/la:
Je li ono Tihi imao 2 iz matametike?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam buraz ne pratim te ljudine.samo_lijevo je napisao/la:
Je li ono Tihi imao 2 iz matametike?
Uopšte ne opravdavaš svoje godineAllGunsBlazing je napisao/la:I on meni govori da sam balavac, a on ide na popravni iz matematike, ja na 4. godinu fakulteta![]()
Svasta..
Nisam voleo matematiku nikakogio10 je napisao/la:Ma matematikuTribalian je napisao/la:Sta polazes ?
I to sto kazes.Ne znam buraz ne pratim te ljudine.
To je toTribalian je napisao/la:Nisam voleo matematiku nikakogio10 je napisao/la:Ma matematikuTribalian je napisao/la:Sta polazes ?Kad se samo setim koliko sam para dao za privatne casove
Nije da to nisam mogao da sredim na vreme,ali buraz kad te nesto ne zanima a teraju te to da ucis ...
Minimalna uplata je 1KM.samo_lijevo je napisao/la: Koliko je ono minimalna uplata u Premieru za kladjenje preko neta?
Nisam igrao par mjeseci pa sam zaboravio.
To ne moze nikako tako.Druga stvar je sto se ti nisi znao snaci i prepisati,nauciti ili sta ja znam.Odma da ti kazem da ne ides na fakultet.gio10 je napisao/la:
@Agresivni đaba i kad prepišeš kad ti profesorica da 1 i prije nego što počneš. Nije me mogla nikako, ni ja nju nisam mogao, hebi ga. Vatra i voda kazu ne ide![]()
Od koga brate da prepisem kad onaj sto sedi pored mene jos gori od mene, onaj ispred gori od ovog prethodnog...AgresivnoDjubre je napisao/la:Ni te dodatne casove ne razumijem nikako.Zasto davati pare ? Pa brate uvijek,al bas uvijek mozes prepisati za 2,al BAS UVIJEK ! A dodatne casove,pa djabe bacat pare kad opet ne skontas.
@samo_lijevo
Imal hurmasica kod tebe ?
Pa ti si onda brate isao u specijalnu skolu.Tribalian je napisao/la:
Od koga brate da prepisem kad onaj sto sedi pored mene jos gori od mene, onaj ispred gori od ovog prethodnog...
Al zato iza mene sjedi učenik generacije, a ispred onaj jedan od ponosa generacijeTribalian je napisao/la:
Od koga brate da prepisem kad onaj sto sedi pored mene jos gori od mene, onaj ispred gori od ovog prethodnog...
Nisi me razumio. Ona meni ni pod koju cijenu nije dala 2, ne znam zašto, drug i ja uradimo isto test, njemu uradio odlikaš on meni proslijedio. On dobio 2, ja 1. Nisam mogao ulaziti u raspravu za profesoricom zato što je i njemu matematika bila kritična. A uvijek je profesor ispred učenika,tako da nisam mogao tražiti neki kazneni postupakAgresivnoDjubre je napisao/la: To ne moze nikako tako.Druga stvar je sto se ti nisi znao snaci i prepisati,nauciti ili sta ja znam.Odma da ti kazem da ne ides na fakultet.![]()
I ne treba biti mangup,fora ti eben ovako onako tad nisi mangup seljak si. 8-)Ako hoces biti mangup onda budi kako treba,nauci,snadji se.
na racun?Minimalna uplata je 1KM
pa nikada neces sjesti sa takvim kada je ispit/kontrolni.a mora biti neko da zna.Od koga brate da prepisem kad onaj sto sedi pored mene jos gori od mene, onaj ispred gori od ovog prethodnog...
AgresivnoDjubre je napisao/la: Pa ti si onda brate isao u specijalnu skolu.
Eh vidis ni profesori ti ne vole takve koji sute.Mislis da profesor nekad namjerno nece uraditi nesto,samo da vidi hoces li ti reagovati ? Hoce buraz,ako jednom usutis **** si sam sebe.A vidi ako je taj drugi ucenik zasluzio tu 2,ako je zadatak za 2 onda si je i ti morao dobiti,nema to veze jel njemu kriticna,sigurno jest al on je prosao,ti nisi.Ti si sutio i pravio se pametan.Nema tu profesor ispred,to je samo do tebe,hoces li se boriti za ocjenu ili ces sutiti i pametovati.Nemoj misliti da ti pametujem ili nesto,samo ti kazem kako jest i kako ja to mislim.Odnosno kako sam radio.gio10 je napisao/la:
Nisi me razumio. Ona meni ni pod koju cijenu nije dala 2, ne znam zašto, drug i ja uradimo isto test, njemu uradio odlikaš on meni proslijedio. On dobio 2, ja 1. Nisam mogao ulaziti u raspravu za profesoricom zato što je i njemu matematika bila kritična. A uvijek je profesor ispred učenika,tako da nisam mogao tražiti neki kazneni postupak
Proći će se ako Bog da, da završimo sa ovom temom do idućeg petka, kad ću se, nadam se, javiti sa pozitivnim vijestima za meneTribalian je napisao/la: p.s. J*bem ti i kad sam se ukljucio u ovu temu , GIO polozi to u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.