Zato remi ko kuca

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dešnjaka možeš staviti na lijevog beka,ali ljevaka na desnog beka NIKAKO!Tako da Zuka odpada za tu poziciju...a bezveze se prepirete oko sastava,kad svi znate da če Vršajević počet na desnoj strani,pa da ćuskije padaju![/quote]barsa77 je napisao/la:ja nisam imao namjeru da podcjenujem ameriku, nismo ni mi velesila, ali za mene to nema smisla, da se toliko brinemo za poziciju desnog beka protiv takvog protivnika, jer uz sav respekt, ipak to nije nogometna sila da se mi brinemo ko ce nam igrati desnog beka......po mom misljenju je najbolje rijesenje ili zukanovic ili vrsajevic, druge alternative mi nemamo za tu poziciju trenutno......ipak, ja bi voliko zukanovica vidjet na toj poziciji.....
ne kontam jarane, zasto obrnuto nemozes ljevaka na desnog beka? molim te za objasnjenje....hvala unaprijed![/quote]gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Dešnjaka možeš staviti na lijevog beka,ali ljevaka na desnog beka NIKAKO!Tako da Zuka odpada za tu poziciju...a bezveze se prepirete oko sastava,kad svi znate da če Vršajević počet na desnoj strani,pa da ćuskije padaju!barsa77 je napisao/la:ja nisam imao namjeru da podcjenujem ameriku, nismo ni mi velesila, ali za mene to nema smisla, da se toliko brinemo za poziciju desnog beka protiv takvog protivnika, jer uz sav respekt, ipak to nije nogometna sila da se mi brinemo ko ce nam igrati desnog beka......po mom misljenju je najbolje rijesenje ili zukanovic ili vrsajevic, druge alternative mi nemamo za tu poziciju trenutno......ipak, ja bi voliko zukanovica vidjet na toj poziciji.....
Problem je u mozgu,ne da su ljevaci zaostali,nedo bog,nego jednostavno,kod njih mozak radi drugačije.Prosto je nemoguče njih naučiti da igraju desnom nogom(pr.Robben,Salihović,Carlos,Kolarov...)!Da bi ti bilo jasnije proguglaš, nađeš mozak i vidiš kako funkcioniše kod dešnjaka a kako kod ljevaka,i koje su mane a koje prednosti,te SNALAŽENJE U PROSTORU![/quote]barsa77 je napisao/la:ne kontam jarane, zasto obrnuto nemozes ljevaka na desnog beka? molim te za objasnjenje....hvala unaprijed!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Dešnjaka možeš staviti na lijevog beka,ali ljevaka na desnog beka NIKAKO!Tako da Zuka odpada za tu poziciju...a bezveze se prepirete oko sastava,kad svi znate da če Vršajević počet na desnoj strani,pa da ćuskije padaju!barsa77 je napisao/la:ja nisam imao namjeru da podcjenujem ameriku, nismo ni mi velesila, ali za mene to nema smisla, da se toliko brinemo za poziciju desnog beka protiv takvog protivnika, jer uz sav respekt, ipak to nije nogometna sila da se mi brinemo ko ce nam igrati desnog beka......po mom misljenju je najbolje rijesenje ili zukanovic ili vrsajevic, druge alternative mi nemamo za tu poziciju trenutno......ipak, ja bi voliko zukanovica vidjet na toj poziciji.....
ESPN2Chuckie je napisao/la:Zna li iko hoće li ameri ovo prenositi na ESPNu ili negdje drugo u HDu?
ESPN2 HD za područje AmerikeChuckie je napisao/la:Zna li iko hoće li ameri ovo prenositi na ESPNu ili negdje drugo u HDu?
Ako zivis u Americi, na espn360.com uvijek mozes pogledati snimakDado je napisao/la:Da slucajno neko ne planira staviti snimak utakmice na YouTube ili neki drugi servis (ili mozda download) za kasnije gledanje. Moracu biti na poslu za vrijeme tekme. Unaprijed hvala.
"His brother Gordon once played an Open Cup match for the New York Red Bulls and currently plays for FC Tampa Bay Rowdies in USSF Division 2. Kljestan's father Slavko Klještan, an ethnic Serb from Bosnia, was a semi-professional player in Željezničar Sarajevo"valterboy je napisao/la:US tim protiv BiH:
http://www.bigsoccerbosnia.com/20/post/ ... xpect.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GOALKEEPERS (3): Cody Cropper (Southampton), Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton)
DEFENDERS (7): John Anthony Brooks (Hertha Berlin), Geoff Cameron (Stoke City), Edgar Castillo (Club Tijuana), Brad Evans (Seattle Sounders FC), Michael Orozco Fiscal (Puebla), Michael Parkhurst (Augsburg), Tim Ream (Bolton Wanderers)
MIDFIELDERS (8): Alejandro Bedoya (Nantes), Michael Bradley (Roma), Joe Corona (Club Tijuana), Mix Diskerud (Rosenborg), Fabian Johnson (Hoffenheim), Jermaine Jones (Schalke), Sacha Kljestan (Anderlecht), Danny Williams (Reading)
FORWARDS (5): Jozy Altidore (Sunderland), Terrence Boyd (Rapid Vienna), Eddie Johnson (Seattle Sounders FC), Aron Johannsson (AZ Alkmaar), Bobby Wood (1860 Munich)
Koliko kontam kad ESPN 2 prenosi onda nema snimka na ESPN 3 (ESPN360). Ali mozda nisam u pravu. Je li znas za sigurno?soccerfan je napisao/la:Ako zivis u Americi, na espn360.com uvijek mozes pogledati snimakDado je napisao/la:Da slucajno neko ne planira staviti snimak utakmice na YouTube ili neki drugi servis (ili mozda download) za kasnije gledanje. Moracu biti na poslu za vrijeme tekme. Unaprijed hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.