Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 16:02

samo_lijevo je napisao/la:
Je li ono Tihi imao 2 iz matametike?
Ne znam buraz ne pratim te ljudine. :lol:

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 avg 2013, 16:02

Tribalian je napisao/la:Sta polazes ?
Ma matematiku :lol:
Ja te volim, volim Željo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 avg 2013, 16:04

Ma prolazis sigurno 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2013, 16:04

I on meni govori da sam balavac, a on ide na popravni iz matematike, ja na 4. godinu fakulteta :lol: :lol: Svasta..
Celik!3,2,2.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 avg 2013, 16:06

AllGunsBlazing je napisao/la:I on meni govori da sam balavac, a on ide na popravni iz matematike, ja na 4. godinu fakulteta :lol: :lol: Svasta..
Uopšte ne opravdavaš svoje godine ;)
Ja bih sam sebe nogom u guzicu udarao da mi prođe toliko godina a da ne znam dvije normalne sastaviti, osim onog na forumu " :lol: :lol: "
Svrati nekad na temu Liverpoola, dosadno nam je kako si otišao
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 12 avg 2013, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2013, 16:07

gio10 je napisao/la:
Nisam voleo matematiku nikako :mrgreen: Kad se samo setim koliko sam para dao za privatne casove :roll: Nije da to nisam mogao da sredim na vreme,ali buraz kad te nesto ne zanima a teraju te to da ucis ...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2013, 16:08

Ne znam buraz ne pratim te ljudine.
I to sto kazes.

Koliko je ono minimalna uplata u Premieru za kladjenje preko neta?
Nisam igrao par mjeseci pa sam zaboravio.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 12 avg 2013, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 16:09

Ni te dodatne casove ne razumijem nikako.Zasto davati pare ? Pa brate uvijek,al bas uvijek mozes prepisati za 2,al BAS UVIJEK ! A dodatne casove,pa djabe bacat pare kad opet ne skontas.

@samo_lijevo

Imal hurmasica kod tebe ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 avg 2013, 16:10

Tribalian je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Nisam voleo matematiku nikako :mrgreen: Kad se samo setim koliko sam para dao za privatne casove :roll: Nije da to nisam mogao da sredim na vreme,ali buraz kad te nesto ne zanima a teraju te to da ucis ...
To je to :roll:

@Agresivni đaba i kad prepišeš kad ti profesorica da 1 i prije nego što počneš. Nije me mogla nikako, ni ja nju nisam mogao, hebi ga. Vatra i voda kazu ne ide :lol: :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2013, 16:12

@agresivni
U mene su bakljave.

Sta sam se ja nadavao para za instrukcije samo za pisljivu 6-cu.Mogao sam komotno zavrsiti godinu u Travniku. :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 16:18

samo_lijevo je napisao/la: Koliko je ono minimalna uplata u Premieru za kladjenje preko neta?
Nisam igrao par mjeseci pa sam zaboravio.
Minimalna uplata je 1KM.

Dobre su bakljave,al tuljumbe su tuljumbe. :mrgreen:

Ma brate normala fakultet,al srednja skola ?!
A sto se tice fakulteta u Travniku i to mi vise ide na zivce.Fora za sekundu zavrsis,te ovo te ono.Autobus u Travniku na pauzi jedni piju kafu a drugi zavrsavaju fakultet,pa brate hajd ga ti zavrsi,u cemu je problem ?
gio10 je napisao/la:
@Agresivni đaba i kad prepišeš kad ti profesorica da 1 i prije nego što počneš. Nije me mogla nikako, ni ja nju nisam mogao, hebi ga. Vatra i voda kazu ne ide :lol: :mrgreen:
To ne moze nikako tako.Druga stvar je sto se ti nisi znao snaci i prepisati,nauciti ili sta ja znam.Odma da ti kazem da ne ides na fakultet. :D :D I ne treba biti mangup,fora ti eben ovako onako tad nisi mangup seljak si. 8-)Ako hoces biti mangup onda budi kako treba,nauci,snadji se. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2013, 16:21

AgresivnoDjubre je napisao/la:Ni te dodatne casove ne razumijem nikako.Zasto davati pare ? Pa brate uvijek,al bas uvijek mozes prepisati za 2,al BAS UVIJEK ! A dodatne casove,pa djabe bacat pare kad opet ne skontas.

@samo_lijevo

Imal hurmasica kod tebe ?
Od koga brate da prepisem kad onaj sto sedi pored mene jos gori od mene, onaj ispred gori od ovog prethodnog...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 16:24

Tribalian je napisao/la:
Od koga brate da prepisem kad onaj sto sedi pored mene jos gori od mene, onaj ispred gori od ovog prethodnog...
Pa ti si onda brate isao u specijalnu skolu.

Uvijek moras imati nekog od koga ces prepisati.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2013, 16:24

Tribalian je napisao/la:
Al zato iza mene sjedi učenik generacije, a ispred onaj jedan od ponosa generacije 8-) :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 avg 2013, 16:25

AgresivnoDjubre je napisao/la: To ne moze nikako tako.Druga stvar je sto se ti nisi znao snaci i prepisati,nauciti ili sta ja znam.Odma da ti kazem da ne ides na fakultet. :D :D I ne treba biti mangup,fora ti eben ovako onako tad nisi mangup seljak si. 8-)Ako hoces biti mangup onda budi kako treba,nauci,snadji se. ;)
Nisi me razumio. Ona meni ni pod koju cijenu nije dala 2, ne znam zašto, drug i ja uradimo isto test, njemu uradio odlikaš on meni proslijedio. On dobio 2, ja 1. Nisam mogao ulaziti u raspravu za profesoricom zato što je i njemu matematika bila kritična. A uvijek je profesor ispred učenika,tako da nisam mogao tražiti neki kazneni postupak :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2013, 16:28

U Travnik idu oni koji ne zele da uce barem njih 90% i tu nastupa ta tvoja prica.
Osnovnu i srednju ko padne na godinu odmah neka se ispise i pravac Prevent.To je postala obicna sprdancija.

Minimalna uplata je 1KM
na racun?
nisam mislio uplatu na tiket.
pa nikada neces sjesti sa takvim kada je ispit/kontrolni.a mora biti neko da zna.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2013, 16:28

AgresivnoDjubre je napisao/la: Pa ti si onda brate isao u specijalnu skolu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

videces za ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 12 avg 2013, 16:32

gio10 je napisao/la:
Nisi me razumio. Ona meni ni pod koju cijenu nije dala 2, ne znam zašto, drug i ja uradimo isto test, njemu uradio odlikaš on meni proslijedio. On dobio 2, ja 1. Nisam mogao ulaziti u raspravu za profesoricom zato što je i njemu matematika bila kritična. A uvijek je profesor ispred učenika,tako da nisam mogao tražiti neki kazneni postupak :mrgreen:
Eh vidis ni profesori ti ne vole takve koji sute.Mislis da profesor nekad namjerno nece uraditi nesto,samo da vidi hoces li ti reagovati ? Hoce buraz,ako jednom usutis **** si sam sebe.A vidi ako je taj drugi ucenik zasluzio tu 2,ako je zadatak za 2 onda si je i ti morao dobiti,nema to veze jel njemu kriticna,sigurno jest al on je prosao,ti nisi.Ti si sutio i pravio se pametan.Nema tu profesor ispred,to je samo do tebe,hoces li se boriti za ocjenu ili ces sutiti i pametovati.Nemoj misliti da ti pametujem ili nesto,samo ti kazem kako jest i kako ja to mislim.Odnosno kako sam radio. ;)

@samo lijevo

Brate tebi ovdje niti jedna diploma nije priznata,zato ti kazem,zasto ti ne ides u Travnik ?
Buraz da je meni u prevent,pare su pare.Ti ces ici na fakultet a na kraju mozda neces u prevent nego u jamu,ne direkcija,nego jama. ;)
Pa brate isto je to,nije Wiliams da imas tikete od 0.50 kf a prije od 0,30kf. ;) ;)

@Tribalian

:mrgreen: :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2013, 16:35

Zaboravio sam da kazem da se desavalo,skoro uvek, da dobijemo 4 grupe zadataka, kako da prepises ? a profesorka zna ko gde sedi,ne mozes ti da sednes gde hoces, kad te uvek vrati na mesto .

p.s. J*bem ti i kad sam se ukljucio u ovu temu , GIO polozi to u pm :mrgreen:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 avg 2013, 16:37

Tribalian je napisao/la: p.s. J*bem ti i kad sam se ukljucio u ovu temu , GIO polozi to u pm :mrgreen:
Proći će se ako Bog da, da završimo sa ovom temom do idućeg petka, kad ću se, nadam se, javiti sa pozitivnim vijestima za mene :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Google [Bot] i 6 gostiju.