FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 12 avg 2013, 12:40

Sarajevo 2010 - 2014
. neekonomski ciljevi
a. svake sezone jedna domaća titula -
prvenstvo ili kup
b. u periodu 2010 - 2014 osigurati igranje
grupne faze Lige UEFA ili Lige Prvaka
c. u periodu 2010 - 2014 godine povaćavati broj
standardnih prvotimaca iz vlastite omladinske
škole dok ne bude minimalno sedam, ali ne
na uštrb takmičarskih rezultata

A u nastavku ide ovo (izvučeni pasusi za koje mislim da se nisu ni nakon 3 godine pomakli sa mrtvog slova na papiru) a odnosi se na klub prije tjeranja lopova iz njega :
Kako to klub izgleda danas ???
a. imidž kluba je značajno ugrožen u
predhodnim godinama i "potrošeno" je mnogo
ljudi koji su bili spremni raditi za dobrobit
kluba
d. klub gubi vodeću ulogu u domaćem fudbalu
e. klub je izgubio uticaj u savezu, što se jasno
vidi iz suđenja zadnjih godina
f. nemamo stalnih niti povremenih
reprezentativaca u A selekciji
g. osvojili smo samo jednu titulu prvaka BiH u
21. vijeku
h. sve manje standardnih prvotimaca izlazi iz
naše omladinske škole
i. klupske strukture se od završetka rata ne
snalaze u “kaljuži Dayton-ske BiH” – sindrom
Dynamo Drezden
j. imamo malo prijatelja, a sve više neprijatelja u
zemlji
k. klupski računi su blokirani
l. klub nema uknjiženu niti jednu nekretninu na
svoje ime pa je nakon 63.godine još uvijek
korisnik prostora i u Titovoj i na Koševu
m. nismo napravili ozbiljan transfer već
godinama osim ako se 300.000 EUR za Pandžu ne
smatra “ozbiljnim transferom
w. omladinska škola ne funkcioniše na način
kako funkcionišu omladinske škole
organizovanih klubova “ sindrom Mešine
kafane”
y. da li omladinska škola prati moderne
trendove rada primjerene uzrastima djece ??
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 12 avg 2013, 12:47

Priča se po gradu Slavija sprema tužbu zbog Komazeca, frajer valjda nije uopšte imao papire...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 avg 2013, 12:48

nedelja pred utakmicu:pojacali smo se,idemo na titulu,samo da nas mao sreca krene,samo polako

nedelja za vrijeme utakmice: ne igramo bas dobro,sudija silji za njih,evo sad ne mozemo uvezat dva pasa,napadac levat,slabo,siroki opasniji stvorio dvije tri 100% sanse,bandovic spasava,ne pise nam se dobro,neamju pojma
nedelja poslje utkamice:katastrofa,siorki dosao pred utakmicu,umorni,igrajte p****,dodat se neznaju, mjenjat sve ,ko ih doeve,husrefe odlazi,nije ni cudo da smo isapli od amatera

ponedjeljak ujutro: gorak okus od sinoc,slaba igra,ali eto ima tu potencijala ,fali nam malo srece ali bice to dobro

ponedjeljak podne: bili smo bolji,da nisu oni ovo... mi bi ih razvalili,bnadigrali smo ih samo da smo malo srece imali,sudija navlacio zanjih,kako zeljo nema igre pa pobjedi navuko,mi smo giganti,divovi znas se sta znaci sarajevo i mi uvjek idemo na titulu.
uz sve to dolazi podrska iz I.mostara kako je sve to dobro,kako nije bilo srece i kako su listicani,pogani koji bezobrazno i nezasluzeno odnnijeli tri boda
:ugeek:
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 12 avg 2013, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 avg 2013, 12:55

Jbga steta za Sarajevo jer da ste dobili sinoc pa Leotar sto je sigura mogli ste na prvo mjesto nakon sto vam komsije izgube u Banjaluci. Nije tragedija nego nesreca primit autogol i slag na tortu gol iz nicega u 94oj minuti a uz to fulit onih par dobri sansi. Siroki je kvalitetna ekipa ali nisu zasluzili sinoc pobjedu. Onaj Karic nije za Travnik a ne za Sarajevo,u drugom poluvremenu sjeba onu sansu kad mu je gurnu Suljic i onaj sut glavom. Steta ali bit ce bolje,tek su prosla 3 kola,jos je 81 bod u igri
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 avg 2013, 12:58

Dao Bog da i slijedeću kod kuće izgubite :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 12 avg 2013, 13:01

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jbga steta za Sarajevo jer da ste dobili sinoc pa Leotar sto je sigura mogli ste na prvo mjesto nakon sto vam komsije izgube u Banjaluci. Nije tragedija nego nesreca primit autogol i slag na tortu gol iz nicega u 94oj minuti a uz to fulit onih par dobri sansi. Siroki je kvalitetna ekipa ali nisu zasluzili sinoc pobjedu. Onaj Karic nije za Travnik a ne za Sarajevo,u drugom poluvremenu sjeba onu sansu kad mu je gurnu Suljic i onaj sut glavom. Steta ali bit ce bolje,tek su prosla 3 kola,jos je 81 bod u igri
A ko kaže da će komšije izgubit u Banja Luci i da će oni dobit Leotar?
FK Željezničar
Chelsea FC

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 avg 2013, 13:02

samocelik je napisao/la:Dao Bog da i slijedeću kod kuće izgubite :D
I vi :lol: :lol: ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 12 avg 2013, 13:03

Trequartista je napisao/la:Priča se po gradu Slavija sprema tužbu zbog Komazeca, frajer valjda nije uopšte imao papire...
taman da igramo pomovljenu utakmicu :)

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 avg 2013, 13:04

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Dao Bog da i slijedeću kod kuće izgubite :D
I vi :lol: :lol: ;)
Dobar dobar :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 avg 2013, 13:07

Keenan.- je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jbga steta za Sarajevo jer da ste dobili sinoc pa Leotar sto je sigura mogli ste na prvo mjesto nakon sto vam komsije izgube u Banjaluci. Nije tragedija nego nesreca primit autogol i slag na tortu gol iz nicega u 94oj minuti a uz to fulit onih par dobri sansi. Siroki je kvalitetna ekipa ali nisu zasluzili sinoc pobjedu. Onaj Karic nije za Travnik a ne za Sarajevo,u drugom poluvremenu sjeba onu sansu kad mu je gurnu Suljic i onaj sut glavom. Steta ali bit ce bolje,tek su prosla 3 kola,jos je 81 bod u igri
A ko kaže da će komšije izgubit u Banja Luci i da će oni dobit Leotar?
Druze po meni je Borac kvalitetniji od vas i to je moje misljenje. Ako ja mislim tako to je moj stav i ne znam sta te tu pogodilo. Ne vidimo svi ekipe isto
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 12 avg 2013, 14:05

Evolution87 je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Husrefe ODLAZI bar toliko mozes da uradis za klub !!!
zasto ga tjerati? razumijem te u neku ruku, ali opet nisi u pravu. ekipa igra lose i nije husref kriv sto tatomirovic ne zna ubaciti, sto karic ne moze da pogodi od kornera do kornera. ne moze on od njih napraviti igrace. kvalitetna pojacanje ne mozes ni dovesti jer je klub u dugovima jedva se kraj sa krajem sastavlja. uvijek cekamo ove slobodne kojima smo zadnja opcija i onda daj sta das. tipa karic, radulovic i slicni...

EDIT: po meni je kriv jedino sto forsira jednu te istu taktiku preko krila i bekova, a oni ne znaju centrirati. ne znam zasto izbjegava igru kroz sredinu jer smo i ovo malo golova tako dali.

pa jeli Musmić treba dovesti igrača koji zna ubaciti loptu u šenest, Jeli musemić ili možda ja trebao dovesi kvalitetnog igrača? jeli Musemić treba dati šansu Plakalu prije Karća? ako to nije njegov posao neznam šta jeste. jeli njegov posao da uigra neku akciju kombinaciju? da ih naući da ubace loptu itd. mogu i ja nko voditi pobacati 11 igraća i govoriti nemamo sreće.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2013, 14:06

NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Druze po meni je Borac kvalitetniji od vas i to je moje misljenje. Ako ja mislim tako to je moj stav i ne znam sta te tu pogodilo. Ne vidimo svi ekipe isto
Sva sreca pa ti nisi nikakvo mjerilo :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 12 avg 2013, 14:25

Sarajevo, NASE SARAJEVO koje vazi za veliki i organizovani klub ustvari nema nista. Ako cemo iskreno i redom;

Musemic; trener koji ne zna odabrati pravu formaciju, koji slusa razna sufliranja sa strane i tako sastavlja tim, koji poslije toliko poraza i losih igara nije uzeo krivicu ili bar dio krivice na sebe... Covjeku svaka cast za sve sto je napravio u fudbalu, ali njegovo vrijeme je ocito proslo. Kola se lome na jednom Melunovicu koji je bio dobar mnogim klubovima ali eto nama nije, pa Haordic, Sunjevaric, a o Torlaku i ostalima da ne govorim eto niko nama ne valja. Ako nesto ne stima u jednoj, dvije utakmice pa to se treba mijenjati, pokusavati drugacije a ne odmah otkazi i ono malo sto se uigra padne u vodu. Husref mjenja u 80 min!? Pored svega toga dere se sa klupe, psuje igracima i objasnjava im sta i kako... Valja su treninzi ili bar poluvrijeme i svlacionica mjesto za to a ne teren. Neka se ugleda na Dragana Jovica, Jagodica ili Slavena Musu koji su po meni gospoda i pravi treneri.

Igraci; da su dobri nisu, da mogu i trebaju bolje mogu i trebaju, ali pita li se iko kako je tim momcima?! Rade svoj posao za platu(kao sto bi i mi), ali platu koja nije redovna, stanarinu i hranu koje takodje nisu redovne, treneriraju i bore se jer ko bi to od njih htio da igra lose i bude los? Naravno niko, ali o tome niko od nas ne misli. Da li iste te igrace boli nepravda, mozda bolji sjede na klupi a igraju oni iza kojih neko stoji iako su losiji, kako je tim igracima kada prolazeci gradom slusaju razna dobacivanja, na forumima ih blate ljudi koji imenom i prezimenom ne stoje iza svog stava, a na drustvenim mrezama osim prozivanja i slanja uvredljivih poruka mozda jos samo MI NAVIJACI trebamo sici na teren i zaigrati(ljudi pogledajmo istini u oci niko od nas nije sjajan)... Danas svako misli da znas sve o nogometu!

Navijaci; uz njih smo uvijek, ali ne dajemo uvijek ono sto treba ljutili se mi ili ne. Poslije skandiranja igrajte p**ke, a jaki smo samo sa tribina,ulijetanja na treninge( pri cemi trenera nema na treningu ocito znajuci sta ce biti a i ne trudivsi se da zastiti svoje igrace), TO NIJE POMAGANJE KLUBU nego obratno. Kakvi smo mi to navijaci kad nas je vise ne istoku nego na sjeveru... kakvi? Paljenje baklji i izgovaranje bljuvotina nece nas dovesti nigdje.
Podrzimo momke i budimo uz nih. Uredu je da ih kritikujemo, ali bljuvotinama nije mjesto ni na terenu ni na treninzima. Utakmice ne trebamo bojkotovati, naprotiv trebamo im pokazati da smo uz njih... a ova provociranja od strane nasih komsija ignorisati.

Jednom nam ne valja Bandovic, pa Melunovic, Sunjevaric, Suljic, Osmanagic a sad i Karic ( samo ne znam ko je sljedeci)pa nemoguce je da niko nije ok. Pita li se neko od vas ko te ljude uigrava na treningu i sta vidi?! Ja sam siguran da svako oh njih ima kvalitet samo ih treba rijesiti pritiska i pokazati da smo i mi jedan od njih a i oni jedan od nas!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 12 avg 2013, 14:27

Je l' mi moze neko reci kad' vam je trening ? Hvala .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 avg 2013, 15:03

Ah,pa nisam znao da FKS ima ovoliko "istinskih prijatelja" a da dolaze iz suparnickih tabora,posebno ovih "odozdo"..ccc,nevjerovatno!

Sve je jasno da jasnije ne moze biti,Hus pere sa sebe odgovornost nebuloznim izjavama,mada prateci ga godinama unazad,ne sjecam se da je ijednu izjavu dao a da je imala mnogo smisla,bilo da se radi o pobjedi ili porazu,i bilo ciji trener da je bio tada,uglavnom je zavrsavalo sa.."vidjecemo"..

Siroki odavno nije bio zreliji za potop kao sinoc,jer Mi onakvi kakvi smo mogli smo im zabiti 3 komada,e sad sto su oni nama mogli isto toliko,to je plod nase visoke zadnje linije pri stizanju rezultatskog zaostatka. Ne racunajuci onaj Augentalerski gol (Zvijezda-Bajern polufinale KŠ) a svi stariji poznavaoci znaju o cemu pricam. Samo taj moment moze se nazvati ne sretnim,ili nedostatak srece,sve ostalo,ama bas sve potpuno je uzrok dekoncentracije koja opet uzrokuje ne znanje oko onoga sto se i zna u fudbalu,pa prosto dobijes sliku da vecina iz onog tima k'o da imaju dvije iste noge.

Nedopustivo je sta nam se desava s klubom,od nekolicine koji su tu samo trenutno,i prolazni su,ono sto je vjecno je upravo klub i navijaci koji se generacijama smjenjuju na tribinama a trajne posljedice upravo trpe navijaci i klub kao institucija,dok ovi prolaznici bilo da su legende ili ne,manje vise se ni ne sjecaju bilo cega kad prodju kroz izlazna vrata kluba.

Ovo selektiranje igraca je za rubrike vela havle,govorim iskljucivo o igracima koje je licno doveo trenutni prvi covjek struke,Karic,Radulovic,ima ih jos tu,pa kako onda nije do njega,uvijek je do trenera,uvijek. Da stvar bude gora ovdje niko ne vidi izlaz iz trennutne situacije,a Husref ocito ne drzi sve konce u svojim rukama,niti predstavlja autoritet medju igracima (bacanje kopacki Osmanagica nakon izlaska),a kako je to moguce,jer on je legenda kluba,zar ne???
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 12 avg 2013, 15:28

Imate clanak o tanu u avazu danas.
Ne znam zasto ali mi ova uprava vasa cini se ko zestoka ubleha.
Kad god je frka kakva zbog rezultata,oni da skrenu paznju pocnu sa tanom da manipulisu.
Kad ste.ispali od albanaca odmah ,na dresovima visit maleysa,sad kriza opet odmah nidje veze clanak u avazu sve tajne vinceta tana.
Nekako mi to ispada ubleharako skretanje paznje,a doveli 4 igraca od kojih puzigaca jos ne moze igrat,kovacevic isto,komazec sad frka,travancic jedva,pa samo skrecu paznju sa svog javasluka od rada.
Mozda grijesim ,ali mi to malo smrdi.zele euforiju a ne nude vam nista.
.ne provociram majkemi ,ali mi tako djeluje,jer vec 3 put cim je frka odmah sutra u.novinama tan ovo ili ono.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 12 avg 2013, 15:30

emin82 je napisao/la:Sarajevo, NASE SARAJEVO koje vazi za veliki i organizovani klub ustvari nema nista. Ako cemo iskreno i redom;

Musemic; trener koji ne zna odabrati pravu formaciju, koji slusa razna sufliranja sa strane i tako sastavlja tim, koji poslije toliko poraza i losih igara nije uzeo krivicu ili bar dio krivice na sebe... Covjeku svaka cast za sve sto je napravio u fudbalu, ali njegovo vrijeme je ocito proslo. Kola se lome na jednom Melunovicu koji je bio dobar mnogim klubovima ali eto nama nije, pa Haordic, Sunjevaric, a o Torlaku i ostalima da ne govorim eto niko nama ne valja. Ako nesto ne stima u jednoj, dvije utakmice pa to se treba mijenjati, pokusavati drugacije a ne odmah otkazi i ono malo sto se uigra padne u vodu. Husref mjenja u 80 min!? Pored svega toga dere se sa klupe, psuje igracima i objasnjava im sta i kako... Valja su treninzi ili bar poluvrijeme i svlacionica mjesto za to a ne teren. Neka se ugleda na Dragana Jovica, Jagodica ili Slavena Musu koji su po meni gospoda i pravi treneri.
Prvo sto se tiče strukture u klubu, uz široki i jasmo najorganizovaniji (administrativno)
imamo najviše članova( 4000)
imamo najbolji marketing daleko
Što se tiče Husrefa,jel to ti znaš njega pa nam prenosiš da njemu neko sastavlja ekipu? Ako znaš reci ko je odmah, nemoj poslije 3 godine reći jesam Vam rekao, nego sad nappiši otvoreno, imenom i prezimenom! (A glavu dajem da ne znaš nego mahalaš)
Husref je SVU krivicu, ili veliki dio krivice JASNO I JAVNO uzeo na sebe čitaj malo intervjue i gledaj press konferencije i ne pokušavaj to provući na ovaj način... Kola se nisu lomila na Melunoviću nego na onome i na kome su se tebala slomoto...IRFANU REDŽEPAGIĆU a sa njim su se noge uhvatili i njegovi puleni... Konjina u vidu igrača sa brojem 9 (neka nam halale legende koje su je nosile) imenom Alen Melunović je najlošiji igrač Sarajeva od 46' godine, ili makar najlošiji napadač... e isti taj je bio JEDNA I JEDINA OPCIJA U NAPADU za Husrefa a trebalo se kao proći u EL
Dovoljno vam je to da svatite da Husref pored odgovornosti svoje i nije toliko kriv...
što se formacije tiče, formacija je u skladu sa onim što mu je uprava ostavila... Karić u napadu (JEDINI ŠPIC) jedan jedini lijevi bek i ozlijedi se, stoper igra desnog beka... itd.
nabrojani treneri ne znam da li imaju i jednu titulu (osim mislim jagodica koji je tada imao najjaču ekipu DALEKO u ligi)
emin82 je napisao/la:
Igraci; da su dobri nisu, da mogu i trebaju bolje mogu i trebaju, ali pita li se iko kako je tim momcima?! Rade svoj posao za platu(kao sto bi i mi), ali platu koja nije redovna, stanarinu i hranu koje takodje nisu redovne, treneriraju i bore se jer ko bi to od njih htio da igra lose i bude los? Naravno niko, ali o tome niko od nas ne misli. Da li iste te igrace boli nepravda, mozda bolji sjede na klupi a igraju oni iza kojih neko stoji iako su losiji, kako je tim igracima kada prolazeci gradom slusaju razna dobacivanja, na forumima ih blate ljudi koji imenom i prezimenom ne stoje iza svog stava, a na drustvenim mrezama osim prozivanja i slanja uvredljivih poruka mozda jos samo MI NAVIJACI trebamo sici na teren i zaigrati(ljudi pogledajmo istini u oci niko od nas nije sjajan)... Danas svako misli da znas sve o nogometu!
Momci ne rade svoj posao a primaju platu
Lažeš da je neredovna a nije im kasnila ni jedna JEDINA plata i sve im je redovno, čak su znali dobiti i nesto PREKO ... pitaj igrače o tome ne laži ovdje, nije lijepo
ko su ti "bolji sa klupe!"? kukali za osmanagića, husref ga ubaci **** mu sve po spisku (realno je uzasan)
mali radovac je bio odlican ali ima 17 godina i ne smije ga se pritiskati, dobija dosta minutaze
travancic prije 15 dana usao u kombinacij nije prosao pripreeme
mislis na plakala?radulovica? aganspahica? ili golamen? ajde reci imena...
TI ISTI IGRACI SU SVOJIM NASTUPIMA ZASLUZILI I GORE STVARI OD ONOGA STO IM SE DESAVA! Ispadaju od kukesija, ne mogu dobiiti slaviju kod kuce, siroki ih iz autobusa pobjedi na sred koseva! JEL ZA TO PRIMAJU PLATU????
emin82 je napisao/la: Navijaci; uz njih smo uvijek, ali ne dajemo uvijek ono sto treba ljutili se mi ili ne. Poslije skandiranja igrajte p**ke, a jaki smo samo sa tribina,ulijetanja na treninge( pri cemi trenera nema na treningu ocito znajuci sta ce biti a i ne trudivsi se da zastiti svoje igrace), TO NIJE POMAGANJE KLUBU nego obratno. Kakvi smo mi to navijaci kad nas je vise ne istoku nego na sjeveru... kakvi? Paljenje baklji i izgovaranje bljuvotina nece nas dovesti nigdje.
Podrzimo momke i budimo uz nih. Uredu je da ih kritikujemo, ali bljuvotinama nije mjesto ni na terenu ni na treninzima. Utakmice ne trebamo bojkotovati, naprotiv trebamo im pokazati da smo uz njih... a ova provociranja od strane nasih komsija ignorisati.
opet lažeš
mi smo davali sve od sebe, pogledaj sjever cijelu proslu sezonu , posebno drugu polusezonu, ni baklji ni petarde!!! pa sta smo dobili... molili nas kao da se drzimo togga, mi pristali, dali sve od sebe, podrsku i kad je najgore bilo, a dobili smo KURA.C veliki od uprave
Ne mozemo do ****.nog kupa a kamol do titule, jbg obećali su i mi smo obećali, mi svoje ispunili, oni svoje nisu, sjeti se zastave AR BIH u cilju "titule" izlazimo sa tribine, a dobijemo KURA.C u vidu melunovica, radulovica, sunjevarica i ostalih srpskodrinskih otpadaka! Normalno da je pun **** lažnih obećanja i da će se PALITI!
Što se tiče ulijetanja na trening, poslije toga su dobili zrinjski, al su brzo zaborvalil za koji klub igraju
Trener tad nije bio na treninggu jer je bio na sjednicikoja je trajala oko 6 sati, dakle opet lazes da je znao!

emin82 je napisao/la: Jednom nam ne valja Bandovic, pa Melunovic, Sunjevaric, Suljic, Osmanagic a sad i Karic ( samo ne znam ko je sljedeci)pa nemoguce je da niko nije ok. Pita li se neko od vas ko te ljude uigrava na treningu i sta vidi?! Ja sam siguran da svako oh njih ima kvalitet samo ih treba rijesiti pritiska i pokazati da smo i mi jedan od njih a i oni jedan od nas!
Ne valjaju ! ! ! Za FKS ne valjaju
osim suljica koji gine i njega niko nije toliko ni kudio zbog bilo cega osim sebicnosti a dolaskom Husa i to se promjenilo !!! Jedan od najboljih.. ovi ostali , daleko im kuca od Sarajva bila
Riješavali smo ih pritiska prosle sezone pa smo dobili Zetu, radnik, travnik i ostale Velikane

Sve u sveu puno si napisao a malo istine rekao

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 12 avg 2013, 15:36

karlovacko je napisao/la:Je l' mi moze neko reci kad' vam je trening ? Hvala .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 12 avg 2013, 15:40

socrates je napisao/la:Ah,pa nisam znao da FKS ima ovoliko "istinskih prijatelja" a da dolaze iz suparnickih tabora,posebno ovih "odozdo"..ccc,nevjerovatno!

Sve je jasno da jasnije ne moze biti,Hus pere sa sebe odgovornost nebuloznim izjavama,mada prateci ga godinama unazad,ne sjecam se da je ijednu izjavu dao a da je imala mnogo smisla,bilo da se radi o pobjedi ili porazu,i bilo ciji trener da je bio tada,uglavnom je zavrsavalo sa.."vidjecemo"..

Siroki odavno nije bio zreliji za potop kao sinoc,jer Mi onakvi kakvi smo mogli smo im zabiti 3 komada,e sad sto su oni nama mogli isto toliko,to je plod nase visoke zadnje linije pri stizanju rezultatskog zaostatka. Ne racunajuci onaj Augentalerski gol (Zvijezda-Bajern polufinale KŠ) a svi stariji poznavaoci znaju o cemu pricam. Samo taj moment moze se nazvati ne sretnim,ili nedostatak srece,sve ostalo,ama bas sve potpuno je uzrok dekoncentracije koja opet uzrokuje ne znanje oko onoga sto se i zna u fudbalu,pa prosto dobijes sliku da vecina iz onog tima k'o da imaju dvije iste noge.

Nedopustivo je sta nam se desava s klubom,od nekolicine koji su tu samo trenutno,i prolazni su,ono sto je vjecno je upravo klub i navijaci koji se generacijama smjenjuju na tribinama a trajne posljedice upravo trpe navijaci i klub kao institucija,dok ovi prolaznici bilo da su legende ili ne,manje vise se ni ne sjecaju bilo cega kad prodju kroz izlazna vrata kluba.

Ovo selektiranje igraca je za rubrike vela havle,govorim iskljucivo o igracima koje je licno doveo trenutni prvi covjek struke,Karic,Radulovic,ima ih jos tu,pa kako onda nije do njega,uvijek je do trenera,uvijek. Da stvar bude gora ovdje niko ne vidi izlaz iz trennutne situacije,a Husref ocito ne drzi sve konce u svojim rukama,niti predstavlja autoritet medju igracima (bacanje kopacki Osmanagica nakon izlaska),a kako je to moguce,jer on je legenda kluba,zar ne???

Pa zar Osmanagic ne smije imati los dan, zar mora briljirati u toj jednoj utakmici u kojoj igra od prve minute? Ne mora... svo smo mi ljudi i svi mi i grijesimo. I Husref i dr su grijesili pa niko nije lijecio svoje frustracije na njima vec nakon prvih nekoliko gresaka a to rade na igracima. Pa sta ako je bacio kopacke i ako je tako iskalio bjes i nezadovoljstvo. Isto tako za Karica, momak igra ofanzivnog veznog a ovaj ga stavlja u spica, govori da je momak nespreman, sto je laz, ako nista spreman je bar kao i ostatak ekipe. Zasto ga ne stavi na njegovu poziciju i da ima vise dodira sa loptom pa ce vidjeti sta i kako igra, a ne da ga uvodi 2 sec pred utakmicu totalno ne zagrijanog. Manite se Husrefovog vadjenja na nespremnost igraca. Ako je do pojedinih igraca nije problem rijesiti ih se ali u dr sredinama gdje se igra sa manje pritiska sigurno ce pokazati vise. Slazem se samo u ovome da je Husref najvise kriv. Mislim da ekipa i nije toliko losa ali treba sa njima da radi neko mnogo kompetentniji od Musemica. Neko ko ce im biti ne samo autoritet nego i uzor i kao igrac, trener i covjek a bojim se da Husref to nije.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 12 avg 2013, 15:48

Ja znam da se ocekuju pobjede ali proci ce minimum 10 kola da se ova ekipa uigra. Jednostavno se ekipa nemoze mjenjati svake polusezone i ocekivati da napadas trofeje. Misljenja sam da cemo imati jako dobar tim ako ih istrpimo. Nemamo puno izbora nego ih istrpiti iako cu ostati pri svome da je Jovic doktor trenera za Husrefa na nasu zalost. I njemu su ponajbolje igrace pustili na polusezoni a fol smo napadali titulu. Tek je trece kolo i dok se ova ekipa uigra nazalist puno cemo zaostajati i najvise sto mozemo ocekivati je borba za evropu.
Travancic se pokazao do sada ko igracina za ostale i definitivno treba u prvih 11. Od Saida nismo imali ovakvog tehnicki potkovanog igraca.
Radulovic noga bolje je da mali Culiv igra vec je sad bolji od njega.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 32 gosta.