Peta gimnazija Dbr gangEvolution87 je napisao/la:@gio koja si skola?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja te volim, volim Željo..
Joj od svega matematiku, pa kako to
I da pozdravio vas je @iVar i kaže da će izdržat 7 dana, jer vas je oslobodio Neutrala, al' mu je krivo što se vraća na isti dan kad i on

I da pozdravio vas je @iVar i kaže da će izdržat 7 dana, jer vas je oslobodio Neutrala, al' mu je krivo što se vraća na isti dan kad i on
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kontaš, ne voli me profesorice, ali ozbiljno. Drug i ja uradimo isto test,prepisemo, on dobije dva a ja jedan. Eto. Nisam htio da ulazim u raspravu zato sto je i njemu matematika bila kriticna..Dex je napisao/la:Joj od svega matematiku, pa kako to![]()
Kakvo je ovo rivalstvo izmedju ajvara i neutralnog bice tu jos banova
Jel sad ideš u 4ti? Ako jest,onda smo zajedno u smjeni bili prošlih godina.gio10 je napisao/la:Peta gimnazija Dbr gangEvolution87 je napisao/la:@gio koja si skola?

Ebi profesorici sve, tako je i meni bilo iz hemije, pa mi žena 4 zaključi na kraju 

Valjda cu sad u 3. ako Bog daNarin je napisao/la:Jel sad ideš u 4ti? Ako jest,onda smo zajedno u smjeni bili prošlih godina.gio10 je napisao/la:Peta gimnazija Dbr gangEvolution87 je napisao/la:@gio koja si skola?
- Evolution87
- Kontakt:
e moj gio, dodji kod mene na instrukcije iz mate 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Ima neki dokaz,vidjet cu mogu li ga pokazati.Otelo je napisao/la:Kiky jes dobio sinoc?![]()
![]()
Keep walking.
Ti to kao znaš matematikuEvolution87 je napisao/la:e moj gio, dodji kod mene na instrukcije iz mate

- Evolution87
- Kontakt:
nego sta nego prekucavamgio10 je napisao/la:Ti to kao znaš matematikuEvolution87 je napisao/la:e moj gio, dodji kod mene na instrukcije iz mate

Al opet je lošiji od meneEvolution87 je napisao/la:nego sta nego prekucavamgio10 je napisao/la:Ti to kao znaš matematikuEvolution87 je napisao/la:e moj gio, dodji kod mene na instrukcije iz mate

Treb'o bi mi jedan savjet od koga kako da se javim jednoj curi koju sam upozn'o na moru prije 4-5 godina .
Pa eto ako ima kakav zavodnik ne starogrčkim stilom , več šta god normalnije , djeluje mi sad malo k'o ono napuhana , a ja nisam baš nešto sa tim napuhanim , al' mi se lajka djevojka
Pa eto ako ima kakav zavodnik ne starogrčkim stilom , več šta god normalnije , djeluje mi sad malo k'o ono napuhana , a ja nisam baš nešto sa tim napuhanim , al' mi se lajka djevojka

Tako blizu, a tako daleko.
Odgovori sa zakašnjenjem

K'o da ja išta kontamhodža je napisao/la:košta..2 KManonimni je napisao/la:
Piše da je do 30. aprila, al' probaj i sad, ne košta te ništa![]()
![]()
![]()

Upratio sam ja da si ti bio nedavno u hitnoj, to se ništa nije promijenilo od tad?Bosniacum Lilium je napisao/la: nista to, mene muka probudila jutros u 6 i povracam cijeli dan. Evo jos me muka drzi. To mi se desava dosta u zadnjih 2 mjeseca. Yebem mu vise i doktore i sfe![]()
![]()
Ostavite se foruma, učite, pa će vas pustitigio10 je napisao/la:I mene ovo interesuje, meni je iduće sedmice u srijedusamocelik je napisao/la:Raja imali neko iskustva na popravnom? Kakvi su profesori kakva je komisija? Budlul zajeba.ni ili nako ako nešto malo znaš pustete? Sav sam isprepadan ko će dočekat srijedu popodne![]()
Bem ti matematiku

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jeste li naucili? Sve je lagano osim geometrije 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Ja koristim taktiku poznatu kao:Civa je napisao/la:Treb'o bi mi jedan savjet od koga kako da se javim jednoj curi koju sam upozn'o na moru prije 4-5 godina .
"Odmah pod kamion" a.k.a. "Uleti joj klizeci"
Znaci,bez puno price i predigre,odmah prijeci na stvar:svidjas mi se,lijepa si,zgazio bih te,sad cu da te saterem.
Ako je napuhana,onda je ovo 99% sigurno,cure vole iskrene i direktne tipove i da znaju na cemu su.
Kod mene upalilo(citaj:sinoc)
Keep walking.
Geometrija je mala macaUnofficialpage je napisao/la:Jeste li naucili? Sve je lagano osim geometrije
Triginometrija,logaritmi etc
- Evolution87
- Kontakt:
gio brate bit' ce to sve dobro
" onclick="window.open(this.href);return false;
kad god se pogledamo u oci svatim koliko zivot je lijep, i ti sii
" onclick="window.open(this.href);return false;
kad god se pogledamo u oci svatim koliko zivot je lijep, i ti sii

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije toliko teska ni trigonometrija, mozda meni nije jer sam cijeli 2. razred iz drugog predmeta radio to. iako sad ne bih znao nista uradit pa cak ni rijesiti ni kvadratnu jednacinugio10 je napisao/la:Geometrija je mala macaUnofficialpage je napisao/la:Jeste li naucili? Sve je lagano osim geometrije
Triginometrija,logaritmi etc

tonimilun.com tu imas sve iz matematike

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znam za Tonija, radim sa njim
@Evolucioni i ja se nadam, ako Bog da, i hvala ti

@Evolucioni i ja se nadam, ako Bog da, i hvala ti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.