Steta zbog Kole, al' bice vremena i za njega

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
http://www.transfermarkt.ch/de/mladen-v ... 65849.html" onclick="window.open(this.href);return false;zizu1991 je napisao/la:Znači, uvode ga polako u prvi tim ... neka, neka. Sretno mali !
P.S. pogledajte na rezultatima koja mu je zastava pored imena.
Miske10 je napisao/la:Vrlo lako je moguce da klupa Kolasinca ima veze sa njegovom odlukom u vezi igranja za reprezentaciju.Nemojte mi molim vas sad price kako to nema veze,kako je to profesionalizam i to se ne gleda i te gluposti.Sad se jasno moze vidjeti da Kolasincu i uopste mladom igracu sa velikim ambicijama sa njemackim pasosem nikako nije lako donijeti odluku o nastupanju za reprezentaciju BiH.
Nikakve to veze nema. Imalo bi mozda veze da je Fuchs igrac Njemacke, ali ovako...Miske10 je napisao/la:Vrlo lako je moguce da klupa Kolasinca ima veze sa njegovom odlukom u vezi igranja za reprezentaciju.Nemojte mi molim vas sad price kako to nema veze,kako je to profesionalizam i to se ne gleda i te gluposti.Sad se jasno moze vidjeti da Kolasincu i uopste mladom igracu sa velikim ambicijama sa njemackim pasosem nikako nije lako donijeti odluku o nastupanju za reprezentaciju BiH.
20ti rođendan proslavio u junu , ali dobro , nebitno je to sada . kolašinac je definitivno jedan od najboljih mladih defanzivaca koje sam vidio u zadnje vrijeme ..Volvic je napisao/la:Raja, Kola je samo polovinu piprema preso sa Salkeom, treba on jos vremena od povreda da dodje na stari nivo.
A drugo, Momku je tek 19 Godina a Salke je gigant, njegovo vrijeme tek dolazi.
upravo tako... nisam bas upratio da je pristanak Kolasinca da nastupa za BiH uopste registrovan od strane njemackih medija... a schalkeu to moze biti jedino bitno ako promjena sportskog i civilnog drzavljanstva kolasinca poremeti brojno stanje njemackih, EU i non-EU igraca, obzriom da tu postoje odredjena ogranicenja...zizu1991 je napisao/la:Libo taki Schalke što je Kola izabrao BiH. Ne budite djeca.
Teško da ima veze sa nama, igra za mlađe uzraste Švice.L_blancos je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/zoran ... 86473.html
Imal ovaj kakve veze sa nama?
ako cemo realno,svi se mi zapitamo kada vidimo nekog igraca na IC da igra u bilo kojoj ligi (koja nije nastala raspadom Yuge) (pod uslovom da nepoznajemo njegov korijene,i da zadovoljava nase ukuse) odakle je i moze li igrati za nasbavarian_bk je napisao/la:Who is you ?![]()
Aaa , to je taj mali Zoran . Ma **** ga , sad prelazimo na taktiku Hrvata. Sve što prezima završava na "ić" zovimo sebi
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Homelander, invincible1921, izdzezveubrazil, Sheyi, Sveti i 41 gost.