Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
kad bi radio u računovodstvu kluba, znao bih ti reći. ovako pretpostavljam da će na dugove otići i koje pojačanje, ionako vam Benitez svako treće pojačanje ubode.reds je napisao/la:ma ozb ne znam nista o tome sta sada ? jel vracen dug ? ili dio njega
pa kakva pojacanje sad ... bolje je svih 330 miliona £ dati da se vrate dugovi i onda mislim da na ostane neki 20 ili 30 miliona jos da vratimo i to je to ili jos bolje da se da 300 miliona £ kako bi se vratili dugovi a 30 miliona £ za pojacanja ali sa rafom se nikad ne znaosgood je napisao/la:kad bi radio u računovodstvu kluba, znao bih ti reći. ovako pretpostavljam da će na dugove otići i koje pojačanje, ionako vam Benitez svako treće pojačanje ubode.reds je napisao/la:ma ozb ne znam nista o tome sta sada ? jel vracen dug ? ili dio njega

FK Pjetlovi
to bi vam bilo najpametnije, ali treba misliti da ste u euro ligi trenutno, a ne znate hoćete li iduće godine biti u Ligi šampiona... tako da bi po meni trebalo malo i na pojačanja misliti, bar osigurati neke igrače za iduću sezonu...reds je napisao/la:pa kakva pojacanje sad ... bolje je svih 330 miliona £ dati da se vrate dugovi i onda mislim da na ostane neki 20 ili 30 miliona jos da vratimo i to je to ili jos bolje da se da 300 miliona £ kako bi se vratili dugovi a 30 miliona £ za pojacanja ali sa rafom se nikad ne znaosgood je napisao/la:kad bi radio u računovodstvu kluba, znao bih ti reći. ovako pretpostavljam da će na dugove otići i koje pojačanje, ionako vam Benitez svako treće pojačanje ubode.reds je napisao/la:ma ozb ne znam nista o tome sta sada ? jel vracen dug ? ili dio njega
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
reds je napisao/la:pa kakva pojacanje sad ... bolje je svih 330 miliona £ dati da se vrate dugovi i onda mislim da na ostane neki 20 ili 30 miliona jos da vratimo i to je to ili jos bolje da se da 300 miliona £ kako bi se vratili dugovi a 30 miliona £ za pojacanja ali sa rafom se nikad ne znaosgood je napisao/la:kad bi radio u računovodstvu kluba, znao bih ti reći. ovako pretpostavljam da će na dugove otići i koje pojačanje, ionako vam Benitez svako treće pojačanje ubode.reds je napisao/la:ma ozb ne znam nista o tome sta sada ? jel vracen dug ? ili dio njega
Ne ba dug se wraca postepeno znaci ameri su izasli iz finansiske krize znaci wec imaju 330 miliona da otplate dug ali ence odma dat swe da wrate wec za nekih 10 godina ce se to postepeno wracat.. zato sad kruze glasine za owo masowno dowodjenje nowih igraca ako oni daju jedno 80 miliona i da prodamo i mjenjamo mozemo dowest 4-5 kvalitetnih igraca
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
možda bi bilo najbolje za vas, od tih para, da Rafi vidite leđa ? 
dok to ne bude bit ćete loserpool...bar tako sad izgleda

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
osgood je napisao/la:možda bi bilo najbolje za vas, od tih para, da Rafi vidite leđa ?
/IGNORE

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
- the scouser
- Kontakt:
Wengeru treba jos jedan napadac,pa bi se namucio da mu da dobre uslove,a kol'ko ja znam Ameri ne daju para ni za transfere ni za plate.Phill Jackson je napisao/la:Nisam bas siguran u to,,zbog te njegove velikodusnosti su ih Hleb i Flamini napustili koji su im bili medju glavnim igracima,, zao mu bilo ponudit im malo vise kesa i bezze izgubise takva 2 igraca..jest da Flamini nije nesto u Milanu al u Premiershipu je odlican bio,isto i za Hleba vazithe scouser je napisao/la:Milner najjaci.Za Chamakha je zagrijan i Arsenal,pa bi to teze bilo uzet' sigurno bi bolje uslove dao Wenger.Adriano i Pandev malo bolje rjesenje.Phill Jackson je napisao/la:Slazem se za Chamakha i Adriana,,a na krilu bi volio nekog od ovih:Milner,Elia,Krasic,Mata,Ozil,Turan Arda il Jesus Navas
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
ma ovi igraci jedwa cekaju da dodju u neki veliki klub poput arsenala ili liverpoola tako da nije problem to za uslowe ja misl.. samo pare za transfer
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
rafa uvijek se izvuce kada bude odlucna utakmica, npr. protiv man utd-a, tu je trebao dobit otkaz, i pobjedio man utd, i ostao na klupi.
jos nesta, sta vam dodje Banfield iz argentine
jos nesta, sta vam dodje Banfield iz argentine

- reds_forever
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:
zasto idiotskiaquilani je dosta ofanzivniji igrac od mascha, a i masch ej vec imao zuti karton i lahko se moglo desiti da pocrveni do kraja utakmice, sto se tice lukasa ne znam zasto toliki napadi na njega, momak je bio jedan od boljih na terenu u ovoj utakmici, ja bi bio prezadovoljan kad bi odigrao svaku utakmicu ko jucer, zar je lukas kriv sto je gerrard slabo odigrao:?: zar je lukas kriv sto benayouna nije nigdje bilo
zar je lukas kriv sto je johnson dao sam sebi gol
zar je lukas kriv sto je torres masio 100% priliku
zar je lukas kriv sto nije dosuđen cisti penal za nas
lukas je postao dezurni krivac i za sve je on kriv, istina to je zasluzeno postao jer je odigrao dosta losih utakmica
po mom misljenju lucas definitivno sinoc nije bio najlosija karika,johnson i benayoun su definitivno bili najlosiji,johnson je bio krivac za oba gola,a benayoun je citavu utakmicu bio izgubljen i upravo zbog toga ne znam zbog cega je trebalo toliko vremena da ga izvede iz igre...pa da je benayoun babel,ne bi ocima vidio drugog poluvremena

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..
- the scouser
- Kontakt:
e **** te u "w" i **** ti uciteljicu i onoga ko te gramatiku ucio!Torres Da Killa.!. je napisao/la:Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..
Prevrni par stranica,pa ces vidjet' intervju nekog navijaca Liverpoola iz Liverpoola,sta govori o Lucasu.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 14 dec 2009, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
evo sta nam treba pod hitno jedan playmaker da povezuje igru i to sto je radio xabi i po mogucnosti jedno expresno krilo brzo malo poput walcota ili lennona ili wright philipsa a ako nam se ukaze prilika i villu posto ce otici 100 % a vidim imamo sad malo love
ali prvo pokusati dovesti playa ali ne znam koga ??? od krila mozda RVD nije los igrac ili cak silva posto je povrijeden dugo mozemo ga dobiti bar za koji milion manje
ali onaj mali mata ce biti igrac extra sve je moguce
a sto se tice lucasa od njega nikad nece biti nista jer u liverpoolu igra zadnjeg veznog a kad je proglasen najboljim igracem SP do 20 god igrao je ofanzivnog veznog tako da.....

a sto se tice lucasa od njega nikad nece biti nista jer u liverpoolu igra zadnjeg veznog a kad je proglasen najboljim igracem SP do 20 god igrao je ofanzivnog veznog tako da.....
FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Jos je bio kapiten Gremia i s njima je do finala il polufinala Copa Libertadoresa doso,pa je i najmladji igrac koji je dobio nagradu za najboljeg igraca Brazilske lige pored tolkog broja extra zvijezda koje su prosle kroz tu ligu,,i opet ponavljam da smo pobjedili Barsu i inter za njegov potpis.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..
Kolko sam primjetio Lucas bolje igra u velkim tekmama nego u ovim "manjim",,npr. protiv Arsenala,Utd.helsea i Lyona je bio medju tri nasa najbolja igraca.
U gremiu je imo slobodu u igri i cesto se iz drugog plana ubacivo strijelac bio dok je u Engleskoj sve podredjeno kolektivu i svaki lopta mora u Gerrardovim il Torresovim nogama,,da je u nekoj drugoj ligi siguran sam da bi pokazo o kakvom se igracu radi,,inace Brazilci nikad nisu bili nesto extra cjenjeni u Engleskoj i vecini se tesko naviknut na klimu i nacin zivota.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Hebo te nawijac liverpool pogledaj sta statistika kaze!znaci ti formiras svoje misljenje na osnovo neceg sto je neki tamo kreten izjawio.. lucas i mascerano imaju najvise presjecenih lopti a lucas je medju 5 igraca koji su najcesce presjekli loptu klizecim startom.. Zbog takvih kao sto si ti forumasa koji sire svoje primatsko vidjenje SAMO JE LUCAS KRIV, SAMO JE RAFA KRIV ljudi ne vide da je citav kolektiv u krizi, Koliko god kriv bio lucas kriv je i gerard i torres i svi ostali..the scouser je napisao/la:e **** te u "w" i **** ti uciteljicu i onoga ko te gramatiku ucio!Torres Da Killa.!. je napisao/la:Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..
Prevrni par stranica,pa ces vidjet' intervju nekog navijaca Liverpoola iz Liverpoola,sta govori o Lucasu.
jes ti razmisljao da pocnes da navijas za neki drugi klub ???Torres Da Killa.!. je napisao/la:Hebo te nawijac liverpool pogledaj sta statistika kaze!znaci ti formiras svoje misljenje na osnovo neceg sto je neki tamo kreten izjawio.. lucas i mascerano imaju najvise presjecenih lopti a lucas je medju 5 igraca koji su najcesce presjekli loptu klizecim startom.. Zbog takvih kao sto si ti forumasa koji sire svoje primatsko vidjenje SAMO JE LUCAS KRIV, SAMO JE RAFA KRIV ljudi ne vide da je citav kolektiv u krizi, Koliko god kriv bio lucas kriv je i gerard i torres i svi ostali..the scouser je napisao/la:e **** te u "w" i **** ti uciteljicu i onoga ko te gramatiku ucio!Torres Da Killa.!. je napisao/la:Znate sta je meni loodo na owom forumu, ljudi konstantno napadaju rafu sto ne daje sansu mladim igracima npr babelu i kompaniji a kad je cowjek dao lucasu priliku ni manje ni vise nego NEKAD NAJBOLJEM MLADOM IGRACU SWIJETSKOG PRVENSTWA i on ne bude bajan swi pocinju srat nesto.. da ne povjerujes.. pa nemoze preko noci lucas postat super zwijzda kristijano ronaldo je 2 sezone srao i trpili su ga isto tako i puyol dok je bio mladji imao gresaka katastrofalnih i ljudi imali strpljenja i eno ih sad gdje jesu.. Po meni lucas za svoje godine nije ni malo los jbt 22-3 godine ima prva mu sezona da igra konstantno, citam po britanskim forumima ljudi prezadovoljni lucasom, uwijek ima izroda koji krive samo nekog pojedinca jer nemaju objasnjenje sto liverpool igra slabo..
FK Pjetlovi
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
jes ti razmisljao da pocnes da navijas za neki drugi klub ???[/quote]
Ti ces mi reci..Jedini koji mogu pocet nawijat za drugi klub owdje jesu forumasi tipa ti i owaj junak kojim je slava u glavu udarila, odjednom hoce trofeje, urlaju kad izgubijmo,uvijek krive rafu i lucasa za sve..Vi svojim postovima ovdje prevrcete ove ljude i namecete im svoje POGRESNO misljenje, Ako hoces trofeje i super zvijezde navijaj za barcelonu ili real, za liverpool se navija jer ima druge vrjednosti
Ti ces mi reci..Jedini koji mogu pocet nawijat za drugi klub owdje jesu forumasi tipa ti i owaj junak kojim je slava u glavu udarila, odjednom hoce trofeje, urlaju kad izgubijmo,uvijek krive rafu i lucasa za sve..Vi svojim postovima ovdje prevrcete ove ljude i namecete im svoje POGRESNO misljenje, Ako hoces trofeje i super zvijezde navijaj za barcelonu ili real, za liverpool se navija jer ima druge vrjednosti
Ti ces mi reci..Jedini koji mogu pocet nawijat za drugi klub owdje jesu forumasi tipa ti i owaj junak kojim je slava u glavu udarila, odjednom hoce trofeje, urlaju kad izgubijmo,uvijek krive rafu i lucasa za sve..Vi svojim postovima ovdje prevrcete ove ljude i namecete im svoje POGRESNO misljenje, Ako hoces trofeje i super zvijezde navijaj za barcelonu ili real, za liverpool se navija jer ima druge vrjednosti[/quote]Torres Da Killa.!. je napisao/la:jes ti razmisljao da pocnes da navijas za neki drugi klub ???
sta se ti navrco bolan haloo eto mi svi glupi samo ti pametan samo tebi lucas valja

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
haj obojica sklonite to w
morate li se vrijedjati odmah...sasvim je normalno sto svi imamo razlicita misljenja,ali morate li odmah one "suprotne" nazivati svakakvim imenima...u biti mi svi navijamo za dobrobit liverpoola samo sto to vidimo na razlicite nacine....
nije to samo lucas,...evo zasto spearing nikad ne dobija sansu ? plessis?21 mu je godina,sta vise cekati
Lik je jednu utakmicu prije dvije godine odlicno odigrao i nikad vise sanse nije dobio
pacheco? daj Boze da nemeth dobije priliku kad se vrati
ayala
od kellya puno ocekujem,al sumnjam da ce se on vala nesto puno naigrat
niko ne kaze da lucas kao mlad igrac nije trebao dobiti sansu,ali je PREGLUPO da se nasa sredina oslanja na jednog takvog igraca,on nema pokrica,on ako napravi gresku nema nekog na koga se moze osloniti i ko bi mu mogao pomoci da tu gresku ispravi...
e to su te neke stvari koje se ne mogu uporediti,a benitez nije covjek koji ce rizikovat,on je jednostavno tip koji ce radije cuvati rezultat 1 :0 nego ici po jos jedan pogodak,isto tako ga je strah umjesto lucasa ubaciti nekog drugog,ili mu mozda dodati jos nekog igraca,jednostavno,strah ga je pokusati

morate li se vrijedjati odmah...sasvim je normalno sto svi imamo razlicita misljenja,ali morate li odmah one "suprotne" nazivati svakakvim imenima...u biti mi svi navijamo za dobrobit liverpoola samo sto to vidimo na razlicite nacine....
nije to samo lucas,...evo zasto spearing nikad ne dobija sansu ? plessis?21 mu je godina,sta vise cekati

niko ne kaze da lucas kao mlad igrac nije trebao dobiti sansu,ali je PREGLUPO da se nasa sredina oslanja na jednog takvog igraca,on nema pokrica,on ako napravi gresku nema nekog na koga se moze osloniti i ko bi mu mogao pomoci da tu gresku ispravi...
e to su te neke stvari koje se ne mogu uporediti,a benitez nije covjek koji ce rizikovat,on je jednostavno tip koji ce radije cuvati rezultat 1 :0 nego ici po jos jedan pogodak,isto tako ga je strah umjesto lucasa ubaciti nekog drugog,ili mu mozda dodati jos nekog igraca,jednostavno,strah ga je pokusati

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.