FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 avg 2013, 01:27

inacefindecko je napisao/la:kad se hodzic vraca u liverpool?
nekako mi zao da je kod nas jer ne igra previše, a strašan je potencijal..
Igrat ce cijelu ovu sezonu, a poslije cemo vidjeti sta ce biti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 12 avg 2013, 01:36

[youtube][/youtube]
Za sve ti hvala Amare!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 12 avg 2013, 01:40

D€LUX je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Od Gazproma nema nista jednostavno neda niko 200.000 eura za godinu dana na dresu... Za nase uslove i jest puno , npr.Gazpromu nije al vise oni vole dati CZ nego Zelji... Mislim jest zeljo prvak al nikad da napravi iskorak u evropi to nije zanimljivo eventualnim sponzorima medjutim onaj ko sada pomogne treba mu dati dobre privilegije nekada ako zeljo napravi iskorak u evropi u slucaju da se to desi. Npr Konzum je sponzor Dinamu samo kad udje u LP , i dadne im 1.000.000 eura. Mozda ste to primjetili dinamu uvijek u kvalifikacijama bez sponzora i jel se udje u LP neko je na dresovima. Jednostavno znam da je tesko al se mora iz vlastite snage napraviti nekakav iskorak dal to EL ili LP nezz.
e zato ih zvezda pravi svake godine :S
orthodox brother ovo ono buraz kontas oni da igraju petu ligu njima bi dali pet puta vise nego zelji jbga... moramo se hvatati kakvih arapa turcina jer ocigledno rusi ulazu u BIH a boli ih kui.ac za drzavom zato samo domace firme... ja garantujem da ima interesa domacih firma za sponzorstvo mozda ne za 200.000 eura. al ja znam na koji nacin firme dovesti same sebi... Sami bi oni dolazili i molili da budu sponzori... vjeruj ;) KUPUJ DOMACE stavis na dresove , napravi se akcija da navijaci i simpatizeri zelje koriste usluge , proizvode ili sta vec svojih postojecih sponzora i onda za 3 mjeseca uzmes izvjestaje firmi koji su u tome ucestovali a vi ako ste veliki navijaci to cete uraditi , i to kad bi druge firme vidjele bum napravis...
Vjeruj ne bi imao ništa protiv da nam je Fly Emirates glede arapske braće :D , ali oni nisu prisutni u BiH. Evo i Sberbank je tu friško došla, kao i Gazprom, zato bi gdin Gredić trebao da napravi samoodrživi projekat, i ponudi ga rečenima i inima, pa i da magistrira/doktorira na njemu... Uzgred, nikada nisamo imali za ponuditi sponzoru neki pravi projekat, već dopise tipa "ako želite da postanete sponzor uplatite nam...i sl. uključena reklama na stadionu..." jbg tako možeš sa Zdravom vodom, Plavim okom i videoteka Fazla radit'. A interesi nemaju veze sa "braćom" već kapital i udio u vlasništvu, arapi i židovi po' Londona drže, džaba im Kraljica i kraljevska porodica...da je do nacionalnog ponosa Chelsea bi se rasformir'o. Neka domaćeg, i ja ga kupujem, samo eto ljudi su tu...pa bolje nas da poguraju nego "braću" 8-)
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2013, 01:52

ma puca njima k*** za sve osim za pare,tako da gdje oni vide profit tu ce i doc
=\_1921_/=

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 12 avg 2013, 02:01

sampionski idemo i koracamo lagano,sad kamenjare mlatnuti,a osjecam da hocemo i onda laganice napuniti grbavicu nasu,zadovoljan sam sa tekmom protiv travnika i posjeta je bila super
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 avg 2013, 02:07

Ma hvala i tim restoranima i tim malim preduzecima sto bi se reklo ( ma da nisu mali cim mogu biti sponzor zelji al et)
Mora se vidjeti neki strani investitor banka , neko jako preduzece.
Bauhaus npr. uskoro dolazi u BIH sa njima treba sto prije sastanak preko Zelje da se uveliko najave na BH trziste to im i jest cilj , samo im treba dati do znanja kakav je zeljo brand znate sta je njima 200.000 eura , ko nama 10 KM. Ljudi kupili u Sarajevu 40 duluma zemlje :shock: :shock: :shock: investicija preko 20 miliona eura se ocekuju od bauhausa u narednih nekoliko godina jer ovo sad nece biti jedini centar oni bi imali sigurno interesa biti sponzor najjacem klubu u drzavi. Zasto da ne???
>>No body likes us but we dont care<<

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 12 avg 2013, 02:12

D€LUX je napisao/la:Ma hvala i tim restoranima i tim malim preduzecima sto bi se reklo ( ma da nisu mali cim mogu biti sponzor zelji al et)
Bauhaus npr. uskoro dolazi u BIH sa njima treba sto prije sastanak preko Zelje da se uveliko najave na BH trziste to im i jest cilj , samo im treba dati do znanja kakav je zeljo brand znate sta je njima 200.000 eura , ko nama 10 KM. Ljudi kupili u Sarajevu 40 duluma zemlje :shock: :shock: :shock: investicija preko 20 miliona eura se ocekuju od bauhausa u narednih nekoliko godina jer ovo sad nece biti jedini centar oni bi imali sigurno interesa biti sponzor najjacem klubu u drzavi. Zasto da ne???
posalji mail na stranicu nasu ideja dosta zanimljiva
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 avg 2013, 02:14

old school je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Ma hvala i tim restoranima i tim malim preduzecima sto bi se reklo ( ma da nisu mali cim mogu biti sponzor zelji al et)
posalji mail na stranicu nasu ideja dosta zanimljiva
ma sipak oni to citaju to se samo oznaci i delete sta je vama jel vi fakat mislite da neko to cita u zelji daj ba... :lol: :lol: :lol: :lol:
>>No body likes us but we dont care<<

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 avg 2013, 10:11

@krvotok ja već odavno pričam o tom projektu nekom koji bi se napravio a vezan za sponzorstvo. Raznih ideja sam iznio, ali bit će i to nekad valjda. Razlog je jasan a to je da sada nema firme koja prije svega želi dati 200.000 EUR, a mnoge ni ne mogu jer svi sada maksimalno štede.
Što se tiče tekme skoro ste sve rekli a vjerujem i da će @boccacio to odlično dopuniti. Ja bih samo rekao da kod nas raja a i mnogi ovdje na forumu pogrešno gledaju na to ko je bio bolji. Evo i Musemić sinoć kaže Sarajevo bilo bolje. Dobro relano je bilo da je nerješeno, ali Široki je imao dosta bolje šanse. Ne znači da je neko bolji ako drži loptu u nogama a kombinuje i to sve jalovo. Naravno mi smo morali protiv Viteza malo muškije u duelima igrati i zbog toga smo izgubili bar 5% posto posjeda kojeg bi imali da smo jače ulazili u duele, a zbog terena je to možda i više od 10%. Međutim što se tiče šansi mi smo i više nego zasluženo slavili. Npr rijtko ko to pika ali meni je recimo sto posto šansa bila kad je Selim u kotri 3:2 dao loptu na lijevu stranu čovjeku u ofsajd a Adil desno sam ko duh. ISto tako Stana umjesto da vrati na 16 što bi bila extra šansa on se zavlači, ali to je bolja šansa od svih Vitezovih napada. Prekid je šansa ista bez obzira jel se dobro izveo ili ne jedino je razlika što neko ima bolje prekide i opasniji je za razliku od drugoga, mada se uvijek može desiti da zbog nepažnje ekipa koja je loša u prekidima postigne gol.
Samo još jedna molba. Nisam uspio gledati tekmu od kad je Sadiković ušao. Ima li negdje neki snimak da se pregleda. Baš me interesuje kako on igra. Kakav je. VIdim neki ga hvale.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 avg 2013, 10:58

zaboljisportuBiH je napisao/la:@krvotok ja već odavno pričam o tom projektu nekom koji bi se napravio a vezan za sponzorstvo. Raznih ideja sam iznio, ali bit će i to nekad valjda. Razlog je jasan a to je da sada nema firme koja prije svega želi dati 200.000 EUR, a mnoge ni ne mogu jer svi sada maksimalno štede.
Što se tiče tekme skoro ste sve rekli a vjerujem i da će @boccacio to odlično dopuniti. Ja bih samo rekao da kod nas raja a i mnogi ovdje na forumu pogrešno gledaju na to ko je bio bolji. Evo i Musemić sinoć kaže Sarajevo bilo bolje. Dobro relano je bilo da je nerješeno, ali Široki je imao dosta bolje šanse. Ne znači da je neko bolji ako drži loptu u nogama a kombinuje i to sve jalovo. Naravno mi smo morali protiv Viteza malo muškije u duelima igrati i zbog toga smo izgubili bar 5% posto posjeda kojeg bi imali da smo jače ulazili u duele, a zbog terena je to možda i više od 10%. Međutim što se tiče šansi mi smo i više nego zasluženo slavili. Npr rijtko ko to pika ali meni je recimo sto posto šansa bila kad je Selim u kotri 3:2 dao loptu na lijevu stranu čovjeku u ofsajd a Adil desno sam ko duh. ISto tako Stana umjesto da vrati na 16 što bi bila extra šansa on se zavlači, ali to je bolja šansa od svih Vitezovih napada. Prekid je šansa ista bez obzira jel se dobro izveo ili ne jedino je razlika što neko ima bolje prekide i opasniji je za razliku od drugoga, mada se uvijek može desiti da zbog nepažnje ekipa koja je loša u prekidima postigne gol.
Samo još jedna molba. Nisam uspio gledati tekmu od kad je Sadiković ušao. Ima li negdje neki snimak da se pregleda. Baš me interesuje kako on igra. Kakav je. VIdim neki ga hvale.
Nizak,a okretljiv i brz. Cini mi se da ima finu tehniku i kontrolu lopte. Meni je izgledao kao nesto izmedju Zebei Kvesica. Neki me heben optimizam uhvati kad pomislim kako ce nam ekipa izgledat krajem sezone :)
Jos smo i po onim grbama imali nekoliko skolskih blic-akcija kao iz udzbenika. Toga je prije bilo jako malo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 12 avg 2013, 11:09

neroazzuro je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:@krvotok ja već odavno pričam o tom projektu nekom koji bi se napravio a vezan za sponzorstvo. Raznih ideja sam iznio, ali bit će i to nekad valjda. Razlog je jasan a to je da sada nema firme koja prije svega želi dati 200.000 EUR, a mnoge ni ne mogu jer svi sada maksimalno štede.
Nizak,a okretljiv i brz. Cini mi se da ima finu tehniku i kontrolu lopte. Meni je izgledao kao nesto izmedju Zebei Kvesica. Neki me heben optimizam uhvati kad pomislim kako ce nam ekipa izgledat krajem sezone :)
Jos smo i po onim grbama imali nekoliko skolskih blic-akcija kao iz udzbenika. Toga je prije bilo jako malo.
Meni je bila pravo dobra ona kontra kad je Adil pogodio stativu, sve precizno išlo do samog kraja...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 12 avg 2013, 11:11

Starij iSadiković će biti pozitivno iznenađenje samo dok dobije šansu. Momak ima odličnu tehniku i pas igru. Igrao je na krilu što nije njegova pozicija, pozicija mu je u sredini terena. Odličan pregled igre, a sa bratom će da prvai haos po ligi...=D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 12 avg 2013, 11:12

Treba biti realan, kakav ortodox broathers kakve gluposti pricate?
Sigurno jedna tako velika kompanija gleda ko su braders, glupost nevidjenih razmera je napisao covek.
Sigurno su im braders i Salke i Celzi pa su i njima sponzori.
Gasprom zanima samo brend, a Zvezda je svakako najveci na ovim prostorima i zato i ulaze neke novce tamo, privlaci ih masa koja prati Zvezdu i ime Zvezde koje je znano na svakom kontinetnu i eto razloga sto su odabrali Zvezdu i pored Partizana itd... I nikad ni jedan klub sa ovih prostora nece oci privuci vise sponzora od Zvezde to je tako od vjek vjekova.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 avg 2013, 11:34

pinki je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:
Meni je bila pravo dobra ona kontra kad je Adil pogodio stativu, sve precizno išlo do samog kraja...
Jest ta super akcija ali nju svi spominju. Ja sam mislio na ove što se nikako ne spominju. Novinarski izvještaji su pogotovo nidje veze. Po njim adobiješ totalno drugu sliku tekme ko da je nisi ni gledao.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 avg 2013, 11:35

Vidi nesto. Ideja ti je za deset, ali zaista, samo je problem kao i pravo pitanje da li mi imamo prve ljude koji su u stanju privuci ovakve gigantske kompanije. Takoder, imam samo jednu zamjerku, ali to nije do tebe, vec do cjelokupnog pogresnog razmisljanja stanovnistva. Recimo to ovako; istices kako je za neku gigantsku kompaniju smijesno dati 200.000 €. Sada se zapitaj da li je to stvarno u pravom zivotu tako ili smo jos uvijek mi koji zivimo u Bosni pametnjakovici nad pametnjakovicima. (ne govorim tebi, vec samo iznosim kako "mi" svi gledamo na nekoga ko ima pare. Lako ce on dati? Sta je njemu 200.000 €.)

Ovo su najvesce recenice nasih ljudi kada se susretnu sa nekim ko ima lovu, a niko se od njih ne zapita kako je taj neko mozda tesko dosao, svojim znojem, radom to tih para, pa da on olako to baca. Iz svog iskustva, niti jedan covjek, businessman niti kompanije nece baciti nikakvu svotu novca kao baksis, sto bi kod nas u kafani neki ratni profiter uradio, cisto da se pokaze da on ima, vec ce kao i svi drugi, pronaci interes i dvostruku zaradu od toga svega. Tako isto i Baushaus, ako vide nacin da mogu zaraditi na nama, (ima vise nacina zarade, zapravo ako mogu izvuci debelu korist od nas) mi se onda mozemo nadati njima.

Ja to malo gledam drugacije. Recimo, prije bi rekao da Baushaus ulozi 1.000.000 € u nas, jer bi samo sa tim iznosom mogli imate velike koristi. Zasto?

1. Ako budemo prvi, ove sezone smo 90% nosioci;
2. Cim smo nosioci, konacno dobijamo protivnika sa kojim smo bare-bare;
3. Sa takvim omjerom snaga, sve je moguce, pa tako nasa velika zarada, tako i dobra promocija Baushausa, kojeg bi opet donekle odradili super marketing na evropskoj sneci.

Naravno, cifru od 1.000.000 € treba zasluziti vremenom, ali 200.000 € za pocetak bi bila prava stvar. Onda je sve do nas. Dakle, ideja je za deset, i kao sto covjek istice, trebali bi se malo nasi vise pozabaviti ovome.

EDIT: Samo da se nadovezem na ovu pricu oko Amara. Posto me dugo nije bilo u zasistu dogadanja, malo sam razmisljao i vjerujte da mi nama Amar valjao deset puta vise, na poziciji koju Mamic radi u Dinamu, nego na klupi. Zasto je to tako?, jer u nasem klubu postoje ljudi koji rade svoj posao, ukljucujuci Amara i strucni stab, do drugi ne rade, i na taj nacin direktnog sabotiraju (neradom) rad ovih sto zele nesto....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 12 avg 2013, 11:40

@džole vjeruj mi da sam i ja nešto slično poredio Amara i Mamića u jednom velikom postu mislim dan prije one pres konferencije na kojoj su Amar i Greda pričali pa koa ti nije mrsko pročitaj.
Što se tiče Bauhaus možda bi ih mogli uključiti i u izgradnju Grbavice:)

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 12 avg 2013, 11:58

Tommy – dobrotvore hajdučki, iz pouzdanih izvora potvrđuje se ono što smo već najavljivali kako će splitski poduzetnik Tomislav Mamić, tvrtka Tommy produžiti sponzorski ugovor s Hajdukom na dvije godine, svaku tešku po 500.000 eura čime će zaokružiti davanje na milijun eura i time pomoći "bijelima" da mirnije zaplove u nemirnu jesen vraćanja kredita.

Eto Hajduk 2 mil KM za dvije godine. Mi ne možemo ni 100 K za godinu. Jbg i do uprave je. Zašto sponzor nije bio prije Plzena. Tad se lovi.

Ovo sa nosiocem bi mogla biti dobra udica.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 avg 2013, 12:30

Vlado PD je napisao/la:Treba biti realan, kakav ortodox broathers kakve gluposti pricate?
Sigurno jedna tako velika kompanija gleda ko su braders, glupost nevidjenih razmera je napisao covek.
Sigurno su im braders i Salke i Celzi pa su i njima sponzori.
Gasprom zanima samo brend, a Zvezda je svakako najveci na ovim prostorima i zato i ulaze neke novce tamo, privlaci ih masa koja prati Zvezdu i ime Zvezde koje je znano na svakom kontinetnu i eto razloga sto su odabrali Zvezdu i pored Partizana itd... I nikad ni jedan klub sa ovih prostora nece oci privuci vise sponzora od Zvezde to je tako od vjek vjekova.
Ima dosta realnog u tvom postu osim ovog oko brenda. Zvijezda je brend samo u Srbiji i djelimicno u Bih i Cg,a sve ostalo su snovi iz proslosti. Pa covjece na ovom forumu 90 posto ljudi ti nece znat nijednog igraca tog brenda. Naravno,ne govorim ovo s ciljem da omalovazavam ime Zvezde,nego zbog rezultata kluba i uprave zadnjih 20 godina.
Sponzorstvo Gazproma Zvezdi je samo zbog kupovine NIS-a od strane tog istog Gazproma i velike navijacke baze Zvezde u Srbiji kao potencijalne klijentele. Time su automatski pokrili i dio trzsta BiH (RS) na koje su planirali uc kroz OMV. Znaci,dvije muhe jednim udarcem.
Sad,trziste federacije nema bas nikakve veze s ovim gore i bilo bi logicno da se firma reklamira kroz klub poput Zelje,ali mislim da Zeljo jos nije u BiH popularan kao Zvezda u Srbiji.
Ovo za brend,moje je misljenje da je Dinamo trenutno vise eksponiran u regiji,ali to je samo moje misljenje.

I na kraju,de se brate odluci hoces li pisat ekavicom ili ijekavicom.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 12 avg 2013, 13:07

Sve to sto pricate je nekako logicno. Eto taj Gazprom hvata sponzorstvo u brendovima i vec nekoliko klubova nose na dresu njihovo ime i time pokriju jedno podruzije te sigurno i navijace tog kluba.
Eh sad ako im je do toga da se "reklamisu" i u federaciji onda stvarno nema vece prilike od Zeljeznicara.

I Zeljo nema veze sa Zvezdom, pogledajte samo kako taj Gazprom radi pametno uzima nekog i bukvalno u cijelom podruciju ili cak i drzavi se fino izreklamise i "progura".

E sad svi se slazemo da u Federaciji nemaju taj neki brend. Tako da Zvezda za svoj dio Zeljo za svoj, ako razumijete sta zelim reci.

Nadajmo se najboljem. ;)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 12 avg 2013, 13:23

DzoleZeljo je napisao/la:
Vidi nesto. Ideja ti je za deset, ali zaista, samo je problem kao i pravo pitanje da li mi imamo prve ljude koji su u stanju privuci ovakve gigantske kompanije. Takoder, imam samo jednu zamjerku, ali to nije do tebe, vec do cjelokupnog pogresnog razmisljanja stanovnistva. Recimo to ovako; istices kako je za neku gigantsku kompaniju smijesno dati 200.000 €. Sada se zapitaj da li je to stvarno u pravom zivotu tako ili smo jos uvijek mi koji zivimo u Bosni pametnjakovici nad pametnjakovicima. (ne govorim tebi, vec samo iznosim kako "mi" svi gledamo na nekoga ko ima pare. Lako ce on dati? Sta je njemu 200.000 €.)

Ovo su najvesce recenice nasih ljudi kada se susretnu sa nekim ko ima lovu, a niko se od njih ne zapita kako je taj neko mozda tesko dosao, svojim znojem, radom to tih para, pa da on olako to baca. Iz svog iskustva, niti jedan covjek, businessman niti kompanije nece baciti nikakvu svotu novca kao baksis, sto bi kod nas u kafani neki ratni profiter uradio, cisto da se pokaze da on ima, vec ce kao i svi drugi, pronaci interes i dvostruku zaradu od toga svega. Tako isto i Baushaus, ako vide nacin da mogu zaraditi na nama, (ima vise nacina zarade, zapravo ako mogu izvuci debelu korist od nas) mi se onda mozemo nadati njima.

Ja to malo gledam drugacije. Recimo, prije bi rekao da Baushaus ulozi 1.000.000 € u nas, jer bi samo sa tim iznosom mogli imate velike koristi. Zasto?

1. Ako budemo prvi, ove sezone smo 90% nosioci;
2. Cim smo nosioci, konacno dobijamo protivnika sa kojim smo bare-bare;
3. Sa takvim omjerom snaga, sve je moguce, pa tako nasa velika zarada, tako i dobra promocija Baushausa, kojeg bi opet donekle odradili super marketing na evropskoj sneci.

Naravno, cifru od 1.000.000 € treba zasluziti vremenom, ali 200.000 € za pocetak bi bila prava stvar. Onda je sve do nas. Dakle, ideja je za deset, i kao sto covjek istice, trebali bi se malo nasi vise pozabaviti ovome.

EDIT: Samo da se nadovezem na ovu pricu oko Amara. Posto me dugo nije bilo u zasistu dogadanja, malo sam razmisljao i vjerujte da mi nama Amar valjao deset puta vise, na poziciji koju Mamic radi u Dinamu, nego na klupi. Zasto je to tako?, jer u nasem klubu postoje ljudi koji rade svoj posao, ukljucujuci Amara i strucni stab, do drugi ne rade, i na taj nacin direktnog sabotiraju (neradom) rad ovih sto zele nesto....
:lol: :lol: :lol:
Baushaus i to nekoliko puta.
Lijepo je procitati kad ljudi pisu o necemu o cemu pojma nemaju
"JOŠ OD 1926"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, Orvel, Tuce11 i 33 gosta.