FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2013, 01:28

Rafael30 je napisao/la:Centaršut se uči u omladinskoj skoli, ali Tatomirovic ne zna pa ne zna. Pokušao je 30 puta centrirati loptu i preciznost mu je 0. Dečko je neskolovan fudbaler. Pa ono je za Bogu plakati, da su napadači Sarajeva sami bili u u 16-ercu ja mislim da on nikog pogodio nebi.
Cinjenica je da frajer nije bek i to stoji,ustvari moze proci ali centarsutevi mu neidu ok to stoji,ali veceras je 3 puta ubacio sa strane bilo je vjerovatno jos koji ali eto iz ovih su sanse bile 3 100% sanse su trebale biti ustvari i bile su,sad sto to niko nezna zabit o tom po tom,jel ubacio u prvom na 5 metara kad je lopta pala niko nije glavom zakacio kasnije cini mi se Cimirot nabio iz neke guzve preko gola,pa jel dao loptu Karicu preko 2 igraca ovaj se isfuro konto kako prodje lopta nije je ni zakacio

I na kraju imao je strasan centarsut kad je Karic sam bio na 5 metara,lopta bukvalno pred gol padala,ali doticno mjesto samo da takne loptu i promjeni joj smjer i posalje u gol,fula komplet loptu i propade sve

Iskreno veceras je bilo puno vise upotrebljivih lopti prema naprijed sad sto se to nije pretvorilo u gol hebajiga,stara boljka

Opcenito se ekipa lose postavlja kad se pravi visak na krilu,mnogo malo igraca utrcava naprijed,a takve situacije treba da su pola gola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 avg 2013, 01:31

ja prvi kazem za Tatomirovica da ne zna ubaciti, ali ajde i ne zamjeram mu, prirodna pozicija mu je pozicija stopera. Molio sam Boga da ode, zajedno sa Zlatkovicem, ali momak se sve vise i vise popravlja. Ako ne nista, agresivan je i borben.

Veceras je dosta dobar bio. Izenandjujuce dobar naprijed.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 avg 2013, 01:32

Nece me zadugo kosevo vidjet koga da gledam ovu sramotu od kluba!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
04.10.2009 !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 avg 2013, 01:33

gdje je onaj sto je tvrdio da je Husref bolji od Amara :D. Mislim da nije puno ni u treneru ni u igracima vec u onima sto dovode i biraju TE igrace tu je kljuc problema.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 12 avg 2013, 01:33

Kone jbg,al ipak ste zasluzili remi..nemojte tako na igrace,njih yebe vase nestrpljenje..dok se malo uigraju licice na ekipu,dosta vasih igraca doslo poslije priprema..po meni ste nerealni prema svojim igracima..ja ako bih ikoga krivio za ovo to je trener.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 12 avg 2013, 01:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja prvi kazem za Tatomirovica da ne zna ubaciti, ali ajde i ne zamjeram mu, prirodna pozicija mu je pozicija stopera. Molio sam Boga da ode, zajedno sa Zlatkovicem, ali momak se sve vise i vise popravlja. Ako ne nista, agresivan je i borben.

Veceras je dosta dobar bio. Izenandjujuce dobar naprijed.

Po meni, svaki fudbaler mora znati ubaciti loptu. Nebitno je li bek, krilo, stoper, vezni...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 12 avg 2013, 01:35

Kevin je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:Hmm....Osjecaj nakon ove tekme...cudan, najblaze receno....

Ne razumijem ove hvalospjeve o Sirokom, jer smo mi veceras bili bolja ekipa na terenu! Veceras su momci izasli na teren, borili se svi do jednog (ovdje to niko ne pise, a kao svi ocekujemo borbenost), uzeli loptu i kontrolisali igru! Siroki nista nije napravio do onog gola, koji necu komentarisati.......Desava se!
Poslije se kao nesto silom forsira i napada, iskusna ekipa ti napravi par kontri gdje nas Dejo vadi, pa poslije se i napadi desavaju u grcu..niko ne smije da pogrijesi da ne sijevne kontra i gol, jer ce biti okrivljen.... A nema kvaliteta...
Pored svog pritiska koji igraci imaju (losi rezultati, pritisak navijaca, vjerovatno i uprave, pritisak koji od 04.10.2009. nosi svaka utakmica sa ovim protivnikom), dodatni pritisak da iz bizarne situacije gubis na svom terenu, a cinjenica je da nemas kvalitet da napravis razliku....
Na sve to dodas sudiju (+pomocnike) koji gubi(e) konce.. koji ocite i grube prekrsaje nad Suljicem u polukontri ne sankcionise kartonom...

Nadam se da Tadejevic nije ozbiljnije povrijedjen (znam da je bio rovit prije tekme) jer zamjene namamo za njega.

Najbolji nas igrac veceras Radovac, iako je poklonio 3 lopte protivniku.. Protiv jednog dobrog i iskusnog protivnika odlicna partija!

Karic bi mozda (VELIKO MOZDA) mogao nesto (malo nesto) napraviti u tandemu sa jos jednim napadacem. Kao jedini istureni spic, u ovih par utakmica je pokazao da je promasio klub ili cak mozda i profesiju.
Husref je opet pokazao da nije strucnjak! Bar ne za FK Sarajevo! Legenda iz '85., legenda iz '07., znamo da voli klub, ali od ljubavi se ne zivi, isto kao ni od stare slave!

Generalno nit smo tako dobri, a sigurno ne ni tako losi!
Cak bih rekao da su "p**ke" igrale veceras! Borili su se, pokusali, nije islo, protivnika jeste i to je to!
U evropskim utakmicama je bilo nonsalancije u igri, veceras nije!!!
Prostora za napredak ima, nisam optimista koliko je Husref u stanju da taj napredak iznese!

Poraz svaki boli...ovaj protiv Sirokog uvijek boli vise od ostalih...
Pobjeda u Trebinju bi vratila samopouzdanje, vjeru igracima...a sta god bilo, valja nama opet navijati, doci i podrzati ih protiv Celika!
nemoj zaboraviti da je Široki igrao sa Udineseom, pa s Veležom, pa opet s Udineseom i vratio se u petak kući, danas rano ujutro krenuo na utakmicu...i normalno da tada ekipa neće djelovati svježe..očigledno se pustilo da sarajevo igra i pokušat nešto iz kontri i polukontri..suce nema potrebe spominjat, dobio je i Široki par kartona bezveznih i bilo je odluka na obje strane smiješnih ali to je očito više ne znanje nego bilo što drugo.
Nisam zaboravio cinjenicu da ste igrali vise utakmica prosle sedmice.. Nije prvi put da u Sarajevo ekipa Sirokog krece na dan utakmice! U vecini slucajeva se i dolazilo na dan utakmice (bilo da igra protiv Sarajeva, Zelje, Olimpica, Slavije).
Nije Siroki napravio nista iz tih zamisljenih kontri i polukontri do onog gola! Tek nakon toga su sijevnule one 2 kontre koje je Bandovic skinuo!
Nisam nigdje rekao da je bio tendenciozan sudija, vec da je izgubio konce i da je svojim postupcima dozvolio gostujucoj ekipi da igra grubo, da se ponasa cak i bezobrazno na momente, da udaraju (Suljica), da provociraju domace igrace, navijace, sto je stvaralo dodatan pritisak na igrace Sarajeva! Cak sam pomislio da nismo mi mozda gosti! One startove nad Suljicem, u momentu kad prolazi igraca koji ga rusi, i otvara se prostor ka zadnjoj liniji, morao je sankcionisati kartonom! Dakle, ne kazem da je siljio Sirokom pobjedu, ali je pored svega drugog stvorio igracima Sarajeva dodatni pritisak!

Dakle ponudio je idealne uslove za gostujucu ekipu, sto nije cest slucaj na nasim terenima (bar se ne sjecam da smo mi negdje imali "vise nego korektno sudjenje").

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 avg 2013, 01:35

Tatomirovic je skolovan igrac, ali za poziciju stopera. Momak od prvog dana igra ozbiljno i bori se za ovaj klub nikada nije zakazao.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 avg 2013, 01:35

Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolje itd..... :cry:

Nema nista ni od ove sezone kakvi katastrofa covjek samo da ga mozdani strefi. :x
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 avg 2013, 01:36

miky_hz je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Centaršut se uči u omladinskoj skoli, ali Tatomirovic ne zna pa ne zna. Pokušao je 30 puta centrirati loptu i preciznost mu je 0. Dečko je neskolovan fudbaler. Pa ono je za Bogu plakati, da su napadači Sarajeva sami bili u u 16-ercu ja mislim da on nikog pogodio nebi.
Cinjenica je da frajer nije bek i to stoji,ustvari moze proci ali centarsutevi mu neidu ok to stoji,ali veceras je 3 puta ubacio sa strane bilo je vjerovatno jos koji ali eto iz ovih su sanse bile 3 100% sanse su trebale biti ustvari i bile su,sad sto to niko nezna zabit o tom po tom,jel ubacio u prvom na 5 metara kad je lopta pala niko nije glavom zakacio kasnije cini mi se Cimirot nabio iz neke guzve preko gola,pa jel dao loptu Karicu preko 2 igraca ovaj se isfuro konto kako prodje lopta nije je ni zakacio

I na kraju imao je strasan centarsut kad je Karic sam bio na 5 metara,lopta bukvalno pred gol padala,ali doticno mjesto samo da takne loptu i promjeni joj smjer i posalje u gol,fula komplet loptu i propade sve

Iskreno veceras je bilo puno vise upotrebljivih lopti prema naprijed sad sto se to nije pretvorilo u gol hebajiga,stara boljka

Opcenito se ekipa lose postavlja kad se pravi visak na krilu,mnogo malo igraca utrcava naprijed,a takve situacije treba da su pola gola
miky slazem se sa tvojom analizom vecinu si upravu,al nemogu vjerovati da nama nije valjao ni rizvanović taj momak je bolji od svih ovih bekova,igrao je protiv trnave ,helsinborga i cluja jako dobro al ga neko odbacio.i najveci trenutni problem igraca fks je da nemaju nikakvo samopouzdanje

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 avg 2013, 01:41

Valjao je nama Rizvanovic ali on je otisao iz mnogo razloga tad u Zrinjski. Pojedinci iz kluba su mu radili iza ledja o jednom transferu koji su unistili i on je otisao zbog toga. Ovo ne lupam vec znam provjereno.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 avg 2013, 01:43

nemaju samopuzdanja, zato sto su istraumirani.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 avg 2013, 01:45

Zapamtite dobro kad cemo pobjedu uzeti ova ekipa je ograjisala bolje neka ne idu u evorpu do godine kakvi jedino mali Anid sto igra ostalo raspad zivi netacni pasovi, glupiranja itd jednostavno cemo 5 zavrsiti. ;)

Meni su se licno ljudi smijali kad sam govorio pixi igra neka ga jok ne valja, rizvanovic, muharemovic, pliska, arsenijevic, Emir Hadzic prejak napadac ma jokkkkkk ba nama dragi bog ne moze stvoriti igraca ko da smo barca! :roll:

Jel sad Leotar ma necemo ni tamo mozda bod fujjjjjjjj sta bi od ovakvog kluba bgt ko da smo Gradina! :roll:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 12 avg 2013, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 avg 2013, 01:45

Bosniacum Lilium je napisao/la:nemaju samopuzdanja, zato sto su istraumirani.
a zato su sami krivi,da su prosli kuksi sve bi drugacije bilo.sami sebi pritisak nabili

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2013, 01:47

Ma nije meni Mirza bio nesto posebno,propuh je vazda tu bio,jest da je brz znao je probiti,ali nazad je truba vazda bio,vazda je premija bilo naci dobrog beka dal lijevog dal desnog ko kad je najodgovornija pozicija drzi naprijed drzi nazad valjas dole nevaljas gore ,tako da od Dzemice tu kokretan bek nije bio svima si mogao naci neke zamjerke,a i mislim da to nije najveci problem ekipe,da je veceras spic zabio ono sto je morao zabiti,niko nebi ni pricao o ovome,mada je Tatomirovic i veceras bio jedan od boljih,sto neko rece i prema naprijed je korektan bio sasvim i kako rekoh napravio je sam kroz takvu igru par prilika
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 avg 2013, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 avg 2013, 01:47

a jbga, ne mogu bolje kad ne znaju, nazalost :lol: tuzno i zalosno

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2013, 01:52

sarajlija je napisao/la:Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolje itd..... :cry:

Nema nista ni od ove sezone kakvi katastrofa covjek samo da ga mozdani strefi. :x
Brate i ja sam se sjebo al nemooj tako usput imaš PP
Sarajevo ljubavi moja!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 avg 2013, 01:52

@sekac bez brige:)
04.10.2009 !!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2013, 01:55

Vidite ovi što za Husrefa šilje je li mislite da su dobronamjerni?Ja nisam zadovoljan ni njegovim radom ni igrom ni bilo ćime ali zar treba da se oni sad smiju i govore Husref je problem a kad bi ga sutra otjerali ovde bi se kupili i smarali i ismijavali kao za Melunovića i ostale u pamet!
Sarajevo ljubavi moja!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 12 avg 2013, 01:59

ono sto me zacudilo jeste posjeta na kosevu,jel tacno svega 2 hiljade :o
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Posejdon, spezial i 52 gosta.