FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 avg 2013, 00:14

KrajPrice je napisao/la:Evidentan problem u FK Sarajevo je nedostatak kvaliteta , vi zapeli na nekog Komazeca!!
Pod hitno lupiti igrace po djepu , odigrati koju prijateljsku , traziti jednostavno bolja rjesenja.
Husrefa nema potrebe dirati , nije on kriv!
Bice to bolje aBd .
E to je ono, to je ključ našeg problema. Ja ne mogu da shvatim da u evo ovih sedam takmičarskih utakmica mi nismo kako treba uputili tri kvalitetna centaršuta (daleko od toga što nemaju kome da se upute), na desetine izgubljenih lopti kao da se prvi put sastaju na terminu. Al haj dobro, ne znaju, ali što ne uče!? Šta rade na treninzima? Primanje lopte, ma to kad koji ubode to je bingo.
Nekvalitetna družina, ali kao što kažeš, treba malo izmjenjati, malo prijateljskih da se probaju ovi malci, ovo je definitivno izgubljena sezona, alo može biti i dobitna, dati priliku omladincima.
Radovac je večeras pokazao.
Okosnica tima treba da se zasniva na Dupovcu, Cimirotu, Radovcu, Travančiću, Suljiću...

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2013, 00:40

brzi je napisao/la:Ako je istina ovo da Komazec nije imao ljekarski onda bi moglo biti problema,jer po članku 24. nije smio igrati protiv Slavije,kažem ako je istina...
Moze biti da je imao privremeno odobrenje da igra vs slavija,npr. ako su doktori nasli neke probleme pri ljekarskom,mogu mu dati privremeno odobrenje,pa nakon utakmice vrsi dodatne pretrage !

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 12 avg 2013, 00:44

exbabilon je napisao/la:Pa kojom logikom malo ima pravo, malo nema? Protiv Slavije igrao najnormalnije.
Ako je igrao bez ljekarskog protiv Slavije bit će kažnjen novčano i zabranom nastupanja od 6-12 mjeseci,a klub za koji je nastupio oduzimanjem od 3 do 9 bodova.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2013, 00:46

brzi je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Pa kojom logikom malo ima pravo, malo nema? Protiv Slavije igrao najnormalnije.
Ako je igrao bez ljekarskog protiv Slavije bit će kažnjen novčano i zabranom nastupanja od 6-12 mjeseci,a klub za koji je nastupio oduzimanjem od 3 do 9 bodova.
Djabe se prepirete oko toga,nije mogao ni nastupit protiv Slavije da nije imao,jer prije svake utakmice,delegat pregleda ovjerenja o ljekarskom pregledu svih igraca,tako da bez panike :D

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 12 avg 2013, 00:47

Je l' zna neko kad' vam je trening ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 12 avg 2013, 00:48

Hmm....Osjecaj nakon ove tekme...cudan, najblaze receno....

Ne razumijem ove hvalospjeve o Sirokom, jer smo mi veceras bili bolja ekipa na terenu! Veceras su momci izasli na teren, borili se svi do jednog (ovdje to niko ne pise, a kao svi ocekujemo borbenost), uzeli loptu i kontrolisali igru! Siroki nista nije napravio do onog gola, koji necu komentarisati.......Desava se!
Poslije se kao nesto silom forsira i napada, iskusna ekipa ti napravi par kontri gdje nas Dejo vadi, pa poslije se i napadi desavaju u grcu..niko ne smije da pogrijesi da ne sijevne kontra i gol, jer ce biti okrivljen.... A nema kvaliteta...
Pored svog pritiska koji igraci imaju (losi rezultati, pritisak navijaca, vjerovatno i uprave, pritisak koji od 04.10.2009. nosi svaka utakmica sa ovim protivnikom), dodatni pritisak da iz bizarne situacije gubis na svom terenu, a cinjenica je da nemas kvalitet da napravis razliku....
Na sve to dodas sudiju (+pomocnike) koji gubi(e) konce.. koji ocite i grube prekrsaje nad Suljicem u polukontri ne sankcionise kartonom...

Nadam se da Tadejevic nije ozbiljnije povrijedjen (znam da je bio rovit prije tekme) jer zamjene namamo za njega.

Najbolji nas igrac veceras Radovac, iako je poklonio 3 lopte protivniku.. Protiv jednog dobrog i iskusnog protivnika odlicna partija!

Karic bi mozda (VELIKO MOZDA) mogao nesto (malo nesto) napraviti u tandemu sa jos jednim napadacem. Kao jedini istureni spic, u ovih par utakmica je pokazao da je promasio klub ili cak mozda i profesiju.
Husref je opet pokazao da nije strucnjak! Bar ne za FK Sarajevo! Legenda iz '85., legenda iz '07., znamo da voli klub, ali od ljubavi se ne zivi, isto kao ni od stare slave!

Generalno nit smo tako dobri, a sigurno ne ni tako losi!
Cak bih rekao da su "p**ke" igrale veceras! Borili su se, pokusali, nije islo, protivnika jeste i to je to!
U evropskim utakmicama je bilo nonsalancije u igri, veceras nije!!!
Prostora za napredak ima, nisam optimista koliko je Husref u stanju da taj napredak iznese!

Poraz svaki boli...ovaj protiv Sirokog uvijek boli vise od ostalih...
Pobjeda u Trebinju bi vratila samopouzdanje, vjeru igracima...a sta god bilo, valja nama opet navijati, doci i podrzati ih protiv Celika!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2013, 00:56

Ja konkretno ne donosim nikakve zakljucke nakon 3 kola,jednostavno inace nevolim kad se nesto sjece u startu,bilo je vremena kad su se stvari morale rijesavati i glede igrackog kadra i glede mnogih drugih stvari sad je tako kako je to nam je sto nam je nek se rijesi ovo sa Kovacevicem jos i to je to,sezona je tek pocela,zakljucak cu donjeti nakon 19-tog kola,svi hocemo fol rezultat a svi bi svako kolo mjenjali po 10 igraca jednu valja jednu ne valja,jednu je Messi jednu je panj i tako u krug

Jedino sto je smor sto valjda slucati 7 dana jedne te iste price :mrgreen: no dobro sta da se radi,mora se dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 avg 2013, 01:02

Svim igracima se sjetim kompletne porodice i zelim im sve najgore.

O nasem treneru necu trositi rijeci, idi bolan vise dosadio si sa tom pricom o nekakvoj sreci pa debilu igraci ti ne znaju centrirati igraci ti igraju sami nece da dodaju svom saigracu loptu.

Zanima me sad jel mu opet Irfan pravi ekipu ? Melunovicu vrati se sve ti je oprosteno. Zamolio bi naseg trenera da ode kod doktora nije on imao srcani nego mozdani jer ovo sto on radi sa staromodnom formacijom nema nigdje. Idi iz svetog kluba i ljubi popaju noge jer da njega nije bilo nebi ti nikad ni trofeja osvojio. Dragan Jovic je za tebe Alex Ferguson svidjalo se to ovim tvojim dupelizcima ili ne.

P.S. Ovi sto lupaju za Komazeca vjerovatno nikad nisu igrali lopte pa ne znaju pravila. Delegat je taj koji provjerava takve stvari i prvi je i odgovoran za to. On pregleda registracije i provjeri sve. I da je igrao "bez ljekarskog" nama nikad niko nece uzeti tri boda ili nesto poslije utakmice u Tuzli gdje je igrao igrac sa zutim kartonima pa se ista ponovila.

HUSREFE ODLAZI !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 avg 2013, 01:04

damir_82 je napisao/la:Hmm....Osjecaj nakon ove tekme...cudan, najblaze receno....

Ne razumijem ove hvalospjeve o Sirokom, jer smo mi veceras bili bolja ekipa na terenu! Veceras su momci izasli na teren, borili se svi do jednog (ovdje to niko ne pise, a kao svi ocekujemo borbenost), uzeli loptu i kontrolisali igru! Siroki nista nije napravio do onog gola, koji necu komentarisati.......Desava se!
Poslije se kao nesto silom forsira i napada, iskusna ekipa ti napravi par kontri gdje nas Dejo vadi, pa poslije se i napadi desavaju u grcu..niko ne smije da pogrijesi da ne sijevne kontra i gol, jer ce biti okrivljen.... A nema kvaliteta...
Pored svog pritiska koji igraci imaju (losi rezultati, pritisak navijaca, vjerovatno i uprave, pritisak koji od 04.10.2009. nosi svaka utakmica sa ovim protivnikom), dodatni pritisak da iz bizarne situacije gubis na svom terenu, a cinjenica je da nemas kvalitet da napravis razliku....
Na sve to dodas sudiju (+pomocnike) koji gubi(e) konce.. koji ocite i grube prekrsaje nad Suljicem u polukontri ne sankcionise kartonom...

Nadam se da Tadejevic nije ozbiljnije povrijedjen (znam da je bio rovit prije tekme) jer zamjene namamo za njega.

Najbolji nas igrac veceras Radovac, iako je poklonio 3 lopte protivniku.. Protiv jednog dobrog i iskusnog protivnika odlicna partija!

Karic bi mozda (VELIKO MOZDA) mogao nesto (malo nesto) napraviti u tandemu sa jos jednim napadacem. Kao jedini istureni spic, u ovih par utakmica je pokazao da je promasio klub ili cak mozda i profesiju.
Husref je opet pokazao da nije strucnjak! Bar ne za FK Sarajevo! Legenda iz '85., legenda iz '07., znamo da voli klub, ali od ljubavi se ne zivi, isto kao ni od stare slave!

Generalno nit smo tako dobri, a sigurno ne ni tako losi!
Cak bih rekao da su "p**ke" igrale veceras! Borili su se, pokusali, nije islo, protivnika jeste i to je to!
U evropskim utakmicama je bilo nonsalancije u igri, veceras nije!!!
Prostora za napredak ima, nisam optimista koliko je Husref u stanju da taj napredak iznese!

Poraz svaki boli...ovaj protiv Sirokog uvijek boli vise od ostalih...
Pobjeda u Trebinju bi vratila samopouzdanje, vjeru igracima...a sta god bilo, valja nama opet navijati, doci i podrzati ih protiv Celika!
nemoj zaboraviti da je Široki igrao sa Udineseom, pa s Veležom, pa opet s Udineseom i vratio se u petak kući, danas rano ujutro krenuo na utakmicu...i normalno da tada ekipa neće djelovati svježe..očigledno se pustilo da sarajevo igra i pokušat nešto iz kontri i polukontri..suce nema potrebe spominjat, dobio je i Široki par kartona bezveznih i bilo je odluka na obje strane smiješnih ali to je očito više ne znanje nego bilo što drugo.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 12 avg 2013, 01:10

po meni baš nezasluzena pobjeda sirokog vise bi nam odgovarao nerjeseno al nema vezee,i sta je sa Husrefom ovo vise nema smisla
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 12 avg 2013, 01:13

[quote="1L8F9C2"]Svim igracima se sjetim kompletne porodice i zelim im sve najgore.

O nasem treneru necu trositi rijeci, idi bolan vise dosadio si sa tom pricom o nekakvoj sreci pa debilu igraci ti ne znaju centrirati igraci ti igraju sami nece da dodaju svom saigracu loptu.

Zanima me sad jel mu opet Irfan pravi ekipu ? Melunovicu vrati se sve ti je oprosteno. Zamolio bi naseg trenera da ode kod doktora nije on imao srcani nego mozdani jer ovo sto on radi sa staromodnom formacijom nema nigdje. Idi iz svetog kluba i ljubi popaju noge jer da njega nije bilo nebi ti nikad ni trofeja osvojio. Dragan Jovic je za tebe Alex Ferguson svidjalo se to ovim tvojim dupelizcima ili ne.

P.S. Ovi sto lupaju za Komazeca vjerovatno nikad nisu igrali lopte pa ne znaju pravila. Delegat je taj koji provjerava takve stvari i prvi je i odgovoran za to. On pregleda registracije i provjeri sve. I da je igrao "bez ljekarskog" nama nikad niko nece uzeti tri boda ili nesto poslije utakmice u Tuzli gdje je igrao igrac sa zutim kartonima pa se ista ponovila.

ma ja mislim da niste toliko loši bili, igrači, trener, uprava i navijači su dali svoj maksimum, idemo dalje

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 avg 2013, 01:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Jel podnio ostavku, ukopa frajer bordo momčad.
Izgleda da nema namjeru, on vidi napredak u igri samo nam " sreca" nedostaje i da sve bude genijalno.

Dragan Jovic je za njega Alex Ferguson.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 avg 2013, 01:20

Centaršut se uči u omladinskoj skoli, ali Tatomirovic ne zna pa ne zna. Pokušao je 30 puta centrirati loptu i preciznost mu je 0. Dečko je neskolovan fudbaler. Pa ono je za Bogu plakati, da su napadači Sarajeva sami bili u u 16-ercu ja mislim da on nikog pogodio nebi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2013, 01:21

slika
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 avg 2013, 01:21

ja nikad nisam ni bio za odlazak Jovica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2013, 01:22

Rafael30 je napisao/la:Centaršut se uči u omladinskoj skoli, ali Tatomirovic ne zna pa ne zna. Pokušao je 30 puta centrirati loptu i preciznost mu je 0. Dečko je neskolovan fudbaler. Pa ono je za Bogu plakati, da su napadači Sarajeva sami bili u u 16-ercu ja mislim da on nikog pogodio nebi.
Koga ba da pogodi Karića pa za njega bi bilo bolje da je abortiran sjetim mu se komplet familije on je ograyso i to dobro idi bas Melunović je za tebe Torrres mislio sam da ovo nečiu nikad reči.
Sarajevo ljubavi moja!

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 12 avg 2013, 01:23

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja nikad nisam ni bio za odlazak Jovica
Jovic vas je unazadio 5 godina
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 avg 2013, 01:24

mulumbu1921 je napisao/la:
nikad u zivotu. Jer je covjek doveden da se ne pita za prvih 11, manje vise ni za klupu ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 avg 2013, 01:25

miky_hz je napisao/la:Ja konkretno ne donosim nikakve zakljucke nakon 3 kola,jednostavno inace nevolim kad se nesto sjece u startu,bilo je vremena kad su se stvari morale rijesavati i glede igrackog kadra i glede mnogih drugih stvari sad je tako kako je to nam je sto nam je nek se rijesi ovo sa Kovacevicem jos i to je to,sezona je tek pocela,zakljucak cu donjeti nakon 19-tog kola,svi hocemo fol rezultat a svi bi svako kolo mjenjali po 10 igraca jednu valja jednu ne valja,jednu je Messi jednu je panj i tako u krug

Jedino sto je smor sto valjda slucati 7 dana jedne te iste price :mrgreen: no dobro sta da se radi,mora se dalje
,,tako je kako je,, Pa da, tipicno razmisljanje nas "bolesnika"...Prihvatamo sve i uvijek smo spremni progledati
kroz prste. Treba nekada miky uputiti kritiku i pokazati nezadovoljstvo, s razlogom, zar ne?!

Preostaje nam samo da cekamo da se ukljuci stoperica i da : Od ovoga dana vise nista nece biti isto
postane stvarnost !
F.K.SARAJEVO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 avg 2013, 01:26

mulumbu1921 je napisao/la:
Dragan Jović i sad tvrdim veliki ghospodin i veliki stručnjak nikad nisam protiv njega pa neču ni sad on je bolji od ovog ali Hus je sad trener mog tima i ne mogu protiv tog i kad se gubi.Zna Hilmo koliko sam Jovića branio Bog mi je svjedok.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Anpa, bvsic, ErosViverosViv, Goalgetter, Google Adsense [Bot], mnon46, Posejdon, Proximic, r3m1, riki46, senad82, svabonja i 86 gostiju.