BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Ma Vršajević će da igra, možda bljesne. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
de nek mi neko kaze gdje ce biti BH Fanaticosi smjesteni ,sjeverna tribina ili istocna tribina , da mogu izvaditi karte.Tnx 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ko protiv U-21zizu1991 je napisao/la:Ma Vršajević će da igra, možda bljesne.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
mozda Bicakcic nije los na beku,djeluje vrcav i brz...Mada ide tamo gdje mu je mjesto,tj uz Spahu 
Moze li Zukanovic odradit desnog beka?

Moze li Zukanovic odradit desnog beka?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ljevak je frajer, prelistaj malo prethodnu stranu, ako ne nista...
jbg,ja igram desnom nogom,sutra zovem Susica 

- Rockefeller
- Kontakt:
Avdija, Adnan i Edhem... šta se sikirate. Prijateljska utakmica je. Taman će odsustvo Mensura Papetu dobro doći da vidi koji sve igrači mogu igrati na poziciji desnog beka.
Edit: Možda čak i Stevan.
Ukrao si mi foru i ja ga zovem Edhem BicakcicRockefeller je napisao/la:Avdija, Adnan i Edhem... šta se sikirate. Prijateljska utakmica je. Taman će odsustvo Mensura Papetu dobro doći da vidi koji sve igrači mogu igrati na poziciji desnog beka.

Dobra ideja. Brz je, zna s loptom, nije mu problem igrati odbranu, to se vidjelo kad bi igrao na desnom krilu u repki, često je išao nazad.Rockefeller je napisao/la:Avdija, Adnan i Edhem... šta se sikirate. Prijateljska utakmica je. Taman će odsustvo Mensura Papetu dobro doći da vidi koji sve igrači mogu igrati na poziciji desnog beka.
Moglo bi. Mada, kakav god Vršajević bio to mu je prirodna pozicija, za razliku od Stevanovića, tako da bi Avdija trebao početi protiv Amera.

Moram te ispraviti druze.A vdija je desnog beka poceo igrati tek dolaskom u Hajduk.Njegova prava pozicija je ofanzivni desni tj,pozicija u veznom redu desno.Zato se onako instiktivno zaobadao naprijed protiv Grka pa ostala prazna desna strana kad smo primili golmarizluk je napisao/la:Dobra ideja. Brz je, zna s loptom, nije mu problem igrati odbranu, to se vidjelo kad bi igrao na desnom krilu u repki, često je išao nazad.Rockefeller je napisao/la:Avdija, Adnan i Edhem... šta se sikirate. Prijateljska utakmica je. Taman će odsustvo Mensura Papetu dobro doći da vidi koji sve igrači mogu igrati na poziciji desnog beka.
Moglo bi. Mada, kakav god Vršajević bio to mu je prirodna pozicija, za razliku od Stevanovića, tako da bi Avdija trebao početi protiv Amera.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da, Stevke moze tu igrati. Zahirovica ni u samoubilackim misijama stavljati na beku 

onaj gol je greska cijele odbrane, no nebitnoMiske10 je napisao/la:Zato se onako instiktivno zaobadao naprijed protiv Grka pa ostala prazna desna strana kad smo primili gol

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Istokrodjak je napisao/la:de nek mi neko kaze gdje ce biti BH Fanaticosi smjesteni ,sjeverna tribina ili istocna tribina , da mogu izvaditi karte.Tnx

Moze lulic na desnog beka, svakako je mislim jednom to i igrao u repci, a moze i recimo spahic, a bicakcic i zuka stoperi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
@Miske10
Aha. Moja greška onda, nisam zapravo Avdiju ni pratio dok nije dobio poziv od Safeta.
Mada mu je opet prirodnija nego Stevanoviću.
A i bilo bi malo bezveze prema samom Avdiji gurati neko klasično desno krilo i tako krpiti desnog beka pored njega živog. Kakav je da je, s pravom bi se onda mogao zapitati, pa Safete, koji qrac si me onda zvao uopšte.
Aha. Moja greška onda, nisam zapravo Avdiju ni pratio dok nije dobio poziv od Safeta.
Mada mu je opet prirodnija nego Stevanoviću.

A i bilo bi malo bezveze prema samom Avdiji gurati neko klasično desno krilo i tako krpiti desnog beka pored njega živog. Kakav je da je, s pravom bi se onda mogao zapitati, pa Safete, koji qrac si me onda zvao uopšte.

Scena:
Vrsajevic ulazi protiv Amera i zabija hat-trick. SportSport.ba Forum pada u trans. Mnogi ne znaju sta ce od muke..

----
Zezancija na stranu.. Jeli Klinsmann objavio spisak? Hoceli im igrati Dempsey i Donovan?
Vrsajevic ulazi protiv Amera i zabija hat-trick. SportSport.ba Forum pada u trans. Mnogi ne znaju sta ce od muke..

----
Zezancija na stranu.. Jeli Klinsmann objavio spisak? Hoceli im igrati Dempsey i Donovan?
shandrlike-tandrlike
Nece. Sinoc su igrali za svoje klubove.reptile je napisao/la:Scena:
Vrsajevic ulazi protiv Amera i zabija hat-trick. SportSport.ba Forum pada u trans. Mnogi ne znaju sta ce od muke..![]()
----
-
- Kontakt:
sta mislite o sledecim sastavu:
------begovic------
zukanovic---spahic---bicakcic---salihovic
stevanovic---misimovic---pjanic---lulic
-------ibisevic------dzeko--------
------begovic------
zukanovic---spahic---bicakcic---salihovic
stevanovic---misimovic---pjanic---lulic
-------ibisevic------dzeko--------
mislim sljedeće :
zukanović nije desni bek , te staviti misimovića i pjanića na "zadnje vezne" je ravno samoubojstvu .. otkad je pape trener , skoro uvijek imamo ZADNJE VEZNE na zadnjim veznim , i to funkcioniše odlično zasad.
realno , ali realno , ono što će pape izvesti je ovo :
-------------------begović-----------------
vršajević--bičakčić---spahić--salihović
----------------zahirović------------------
------pjanić--misimović(pjanić)----lulić
(stevanović)
--------------vedo--džeko---------------
jedina dilema je pozicija desnok krila i zadnjeg veznog . na desnom krilu bi bilo lijepo da odigra stevanović , da vidimo koliko se podigao u formi (a definitivno jeste) . međutim onda se stvori dilema , ko da igra u sredini , pjanić ili misimović . takva formacija koju si ti postavio , da pjanić i misimović igraju skupa neke "zadnje vezne" ne može proći , jer tu treba biti čisti defanzivac , a pjanić i misimović to nisu . pjanić je više puta igrao desno krilo u reprezentaciji ali bilo bi šteta opet ga mučiti na toj poziciji.
zukanović nije desni bek , te staviti misimovića i pjanića na "zadnje vezne" je ravno samoubojstvu .. otkad je pape trener , skoro uvijek imamo ZADNJE VEZNE na zadnjim veznim , i to funkcioniše odlično zasad.
realno , ali realno , ono što će pape izvesti je ovo :
-------------------begović-----------------
vršajević--bičakčić---spahić--salihović
----------------zahirović------------------
------pjanić--misimović(pjanić)----lulić
(stevanović)
--------------vedo--džeko---------------
jedina dilema je pozicija desnok krila i zadnjeg veznog . na desnom krilu bi bilo lijepo da odigra stevanović , da vidimo koliko se podigao u formi (a definitivno jeste) . međutim onda se stvori dilema , ko da igra u sredini , pjanić ili misimović . takva formacija koju si ti postavio , da pjanić i misimović igraju skupa neke "zadnje vezne" ne može proći , jer tu treba biti čisti defanzivac , a pjanić i misimović to nisu . pjanić je više puta igrao desno krilo u reprezentaciji ali bilo bi šteta opet ga mučiti na toj poziciji.
-
- Kontakt:
ti si jos kulturan, ja bih mu odgovorio jednostavno "NIŠTA". koliko znam znao je spahic igrati desnog beka no to bi moglo biti i prerizicno. kada su vranjes i mujdža povrijeđeni imamo problem desne strane i ne vjerujem da ce vrsajevic igati a posebno ne od pocetka. u nadi da ne stavi zahirovica desno (ne bi bilo ptrvi put) ali stvarno ne vidim kako ce se rijesiti problem desne strane- zukanovic???
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
nitko ne zna kako će se riješiti taj problem desne strane , sve dok pape ne objavi prvih 11 (ako objavi dan prije kao protiv Latvije) , ili do utakmice kada se bude znalo prvih 11 . jednostavno , možemo mi nagađati i misliti šta će on izvesti , ovo ono , ali postoje razne kombinacije i ne znamo tačno koju će pape izvesti . ali realno , od vršajevića je i stevanović (koji je krilo) bolji u defanzivi . nisam dugo vidio takvog antitalenta poput avdije.
očekujem dobru tekmu i pun stadion protiv jedne vrlo ozbiljne i kvalitetne reprezentacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.