FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
s'a bi sa komazecom? gdje nestade? da nije pobjego?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
i BOG je od nas digao ruke
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bice ovdje i visit Banovici
valjda se kao nesto povrijedio u posljednjem momentu. Ni ja nisam dobro cuo. Karic uletio minutu prije tekme, nije bio ni zagrijanEvolution87 je napisao/la:s'a bi sa komazecom? gdje nestade? da nije pobjego?
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 11 avg 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gledao sam utakmicu i meni je veceras najbolji bio mali Radovac, dobar je mali, ima dobar pas, pregled igre i stvarno mi se svidio kako momak igra zrelo a znam da je veoma mlad. Treba ga forsiratijer momak ima kapacitet. Melunovic je za Karica izmislio nogomet, Melunovic nije imao srece ( treba priznati, razne stative, precke), dok ovaj ne zna pogoditi loptu, ma katastrofa je momak...
-
- Kontakt:
Posvadjao se sa Husrefom
- molotovljev
Pa dobro..i nije to tako lose obzirom da gledamo "B" tim Sarajeva..
Na neki ozbiljniji i konkretniji komentar sacekajte da prodje najezda skakavaca..
Pozdrav s Arktika.
Na neki ozbiljniji i konkretniji komentar sacekajte da prodje najezda skakavaca..
Pozdrav s Arktika.
F.K.SARAJEVO
I zaista glede Komazeca i njegovog nastupa veceras uradjen je strasan propust,da su bukvalno u svlacionici saznali da momak nemoze da nastupi,i da pocne Karic koji nije odradio ni zagrijavanje pred utakmicu,zaista ovo je na nivou Pofalickog da se zbog jednog covjeka desi ovakva stvar,pa Puzigaca evo 2 mjeseca sa ekipom frajer na tribinama i dan danas nema papira,dali je moguce ovo da se desi da saznas da ti igrac nema pravo minutu prije utakmice pa strasno,nema sta dalje ja da komentarisem 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Otkaz se ne moze podnijeti prijatelju,moze se podnijeti ostavka,a otkaz dobiti.Ako vec hoces biti zanimljiv smisli nesto sam,nemoj ponavljati tudje nabrajalice,1,2,3...Saurman je napisao/la:Reakcija Musemića na svaki poraz : 1.nismo imali sreće. 2 protivnik imao 2 šuta mi primili 2 gola. 3.Ovo se samo nama može desiti.
Da je imao obraza trebao je podnijeti otkaz poslije blamaže protiv Kukurešija.
Pa kojom logikom malo ima pravo, malo nema? Protiv Slavije igrao najnormalnije.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Pusti to nije imao pravo kako je igrao protiv Slavije???
imal ko onu sliku ludi za poli sa ?
Uglavnom ono što je trebao uraditi nije učinio nego je kola slomio na jadnom Melunoviću.Nezapamćen potez u svijetu nogometa da nakon promašenog penala daješ igraču otkaz.Denizmare je napisao/la:Otkaz se ne moze podnijeti prijatelju,moze se podnijeti ostavka,a otkaz dobiti.Ako vec hoces biti zanimljiv smisli nesto sam,nemoj ponavljati tudje nabrajalice,1,2,3...Saurman je napisao/la:Reakcija Musemića na svaki poraz : 1.nismo imali sreće. 2 protivnik imao 2 šuta mi primili 2 gola. 3.Ovo se samo nama može desiti.
Da je imao obraza trebao je podnijeti otkaz poslije blamaže protiv Kukurešija.
Nisu tuđe nabrajilice nego vrlog stratega Musemića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Evolution87
- Kontakt:
ma ne znam. vidio sam da karinjo igra pa mi nije bilo jasno. garant je povreda. bas nemamo sreceBosniacum Lilium je napisao/la:valjda se kao nesto povrijedio u posljednjem momentu. Ni ja nisam dobro cuo. Karic uletio minutu prije tekme, nije bio ni zagrijanEvolution87 je napisao/la:s'a bi sa komazecom? gdje nestade? da nije pobjego?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
Kako je igrao Komazec protiv Slavije???
mrš šta si ti gledo pa karić na 2 metra bio sam i to 2 putainvincible1921 je napisao/la:ma bgm ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali :S realno siroki je u prvom mogo sve zavrsiti da bude 2 3 -0.Ruku na srce u drugom ste proigrali ko nesto ali nista posebno sve je to bilo jalovo dodavanje bez neke velike ideje.Pokusaji sa 25+ metara koji su jedva domigoljavali do gola
Sarajevo ljubavi moja!
LošeDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Kako je igrao Komazec protiv Slavije???

-
- Kontakt:
Hahhahah dobar dobar
kazu nije imao pravo danas kako? ??

Za vecerasnju utakmicu mu ljekarski nije bio ovjeren,i to se saznalo bukvalno minut pred utakmicu,Karic nije ni odradio zagrijavanje a morao je nazalost igratiexbabilon je napisao/la:Pa kojom logikom malo ima pravo, malo nema? Protiv Slavije igrao najnormalnije.
Smjesno i zalosno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Komazec..kaze komentator ozljeda na zagrijavanju. na poluvremenu ga prikazalo kako na tribinama razgovara sa Dzakmicem. Karic..**** od igraca, da mogu izdurati 90 min u napadu bi trebali igrati Travancic i Komazec. ali to samo mi mozemo..dovoditi igrace koji ne prolaze pripreme sa ekipom i od njih nesto moze biti tek na proljece, a vec tada nam uglavnom i odu
nema veze idemo dalje..napokon Radovac 90 min..Osmanagicu nije trebalo da se ljuti sto je izasao, kad je usao bolji,Travancic.

- 7aprildomemoj
Ljudi došli umorni iz autobusa na stadion i opet očitali lekciju manekenima
Husref stvarno više smara sa tom pričom o sreći. Pa yebote sreća prati hrabre a večeras škutori ubiše boga u njima na njihovom terenu. Udaraju ih, onaj Zakarić čini mi se kako se bio razgoropadio pomisli da kad pošuta igrače Sarajeva sad će reko na publiku udarit 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.