FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

johntravolta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la johntravolta » 11 avg 2013, 22:50

JEDNOSTAVNO, BUDI PRVI, BUDI ZELJO!

--nismo imali srece, ovo se desava jednom u 20 god. >D >D >D

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 11 avg 2013, 22:54

Moj Urbinato sto hocu da kazem drazi mi je Siroki nego ovi mali. I sta je tu lose

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 11 avg 2013, 22:55

Ima li išta od dolaska onog Gazproma? Čemu je vakat tome je i vrijeme ;)

Na kojoj poziciji može igrat', na generalnoj ili zlatnoj? :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 11 avg 2013, 22:57

nego da se ostavimo drugih klubova na nasoj temi...
Kad bi pocela prodaja clanskih iza Bajrama sto su govorili?Ima li ista od toga....
sada ce djeca najvise kupovat 8-) ...a ima i nas sto drugima moramo uzeti..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 avg 2013, 23:20

Prvi put mi je krivo sto su komsije izgubile utakmicu... :lol: :lol:
Za nas bi remi bio najidealniji rezultat jer bi se tako od konkurenata odvojili, no ukoliko mi nastavimo dobijati ove male utakmice, onda za nas nema krize (ipak je Siroki vec kiksao u prvom kolu kod Mladosti).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 avg 2013, 23:30

usamljeni smo na vrhu tabele... :(

:mrgreen: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 avg 2013, 23:47

august a vec -5 nad komsijama :D
=\_1921_/=

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 11 avg 2013, 23:54

fedeltafrotta je napisao/la:usamljeni smo na vrhu tabele... :(

:mrgreen: :mrgreen:
Nije više zanimljivo :lol:

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 12 avg 2013, 00:01

Uspostavila se dominacija Zeljeznicara, imamo taj pobjednicki mentalitet i kada igramo lose dolaze bodovi, male utakmice skupljamo bodove, velike igramo za publiku, a pehari dolaze. Hvala ti Amare, cudili smo se, protivili nekim odlukama, pitali se zasto bez Zebe, Bekrica itd ali covjek zna, Zeljo sada da igra sa juniorima dobijao bi jer nas se plase, na kraju sami sebe pobjede, a nama bodovi. Kako god mi ne zasluzujemo ovakog Zelju, treba biti puna grbavica, trebamo slaviti, ne dozvoliti da nas uvuku u svoje sivilo, jer smo mi iznad njega odavno. Lazima i dusmanskim pricama kaljaju nas uspjeh kojem smo svi tezili, i ne trebamo se spustati na nivo ostalih i ulaziti u rasprave s njima, odgovarati na sramne parole i povike, samo mogu lajati za nama. Amar i ekipa su uradili svoje, sada je red da im vratimo i na tribinama boljom posjetom, da pomognemo klubu, svima je jasno da je ova sezona jedna od kljucnih, zato pomozimo nasem Zelji. Sjetite se kako je bilo prije 6-7 godina, a gdje smo sada. I JOS JEDNOM ONI NIKAD NECE BITI STO SMO MI.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 avg 2013, 00:05

Samo lagano, jos nismo igrali protiv jakog protivnika. Poslije 4. kola cemo znati na cemu smo
NO PYRO NO PARTY

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 avg 2013, 00:19

Krvotok je napisao/la:Ima li išta od dolaska onog Gazproma? Čemu je vakat tome je i vrijeme ;)

nema ništa
Buu je napisao/la:Samo lagano, jos nismo igrali protiv jakog protivnika. Poslije 4. kola cemo znati na cemu smo
nismo, to stoji, ali kako igramo i kako lagano dobijamo utakmice i kada su protivnici opasniji od nas, ta neka rutina, koju smo stekli kroz ove godine sa kojima je Amar sa nama, daju nam za pravo da vjerujemo da pitari nisu konkurencija i pored činjenice da su igrali 3 teške utakmice, ali treba isto i uzeti u obzir, da su ranije dobijali i u lukavici i sve na kosevu, sto se ove god promjenilo

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 avg 2013, 00:26

Od Gazproma nema nista jednostavno neda niko 200.000 eura za godinu dana na dresu... Za nase uslove i jest puno , npr.Gazpromu nije al vise oni vole dati CZ nego Zelji... Mislim jest zeljo prvak al nikad da napravi iskorak u evropi to nije zanimljivo eventualnim sponzorima medjutim onaj ko sada pomogne treba mu dati dobre privilegije nekada ako zeljo napravi iskorak u evropi u slucaju da se to desi. Npr Konzum je sponzor Dinamu samo kad udje u LP , i dadne im 1.000.000 eura. Mozda ste to primjetili dinamu uvijek u kvalifikacijama bez sponzora i jel se udje u LP neko je na dresovima. Jednostavno znam da je tesko al se mora iz vlastite snage napraviti nekakav iskorak dal to EL ili LP nezz.
>>No body likes us but we dont care<<

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 avg 2013, 00:32

Vraca li se Šef na klupu pred Borac ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2013, 00:33

D€LUX je napisao/la:Od Gazproma nema nista jednostavno neda niko 200.000 eura za godinu dana na dresu... Za nase uslove i jest puno , npr.Gazpromu nije al vise oni vole dati CZ nego Zelji... Mislim jest zeljo prvak al nikad da napravi iskorak u evropi to nije zanimljivo eventualnim sponzorima medjutim onaj ko sada pomogne treba mu dati dobre privilegije nekada ako zeljo napravi iskorak u evropi u slucaju da se to desi. Npr Konzum je sponzor Dinamu samo kad udje u LP , i dadne im 1.000.000 eura. Mozda ste to primjetili dinamu uvijek u kvalifikacijama bez sponzora i jel se udje u LP neko je na dresovima. Jednostavno znam da je tesko al se mora iz vlastite snage napraviti nekakav iskorak dal to EL ili LP nezz.
e zato ih zvezda pravi svake godine :S
=\_1921_/=

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 12 avg 2013, 00:34

pa evo nema kazni od pirotehnike, znaci za sljedecu sezonu dovodimo 2-3 ciljana vrhunska igraca i pravimo iskorak u evropi i onda ce sve krenuti lakse :lol: :lol: :lol:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 avg 2013, 00:45

plavetniloo je napisao/la:
Krvotok je napisao/la:Ima li išta od dolaska onog Gazproma? Čemu je vakat tome je i vrijeme ;)

nema ništa
Buu je napisao/la:Samo lagano, jos nismo igrali protiv jakog protivnika. Poslije 4. kola cemo znati na cemu smo
nismo, to stoji, ali kako igramo i kako lagano dobijamo utakmice i kada su protivnici opasniji od nas, ta neka rutina, koju smo stekli kroz ove godine sa kojima je Amar sa nama, daju nam za pravo da vjerujemo da pitari nisu konkurencija i pored činjenice da su igrali 3 teške utakmice, ali treba isto i uzeti u obzir, da su ranije dobijali i u lukavici i sve na kosevu, sto se ove god promjenilo
Razavbu Sarajevo je i prosle godine uzelo samo Bod u lukavici znaci imali su tri teske utakmice i izgubili su 5 bodova sto ce po meni biti jako tesko nadoknaditi ,e sad koliko je Zeljo jak jos uvijek nismo vidjeli sigurno da cemo na proljece biti dobri jer se vracaju Kvesic i Zolotic,colic svi znamo da su nam to dva najbolja igraca stim da se Kerla vraca u svoju formu,Skaljic dobar igrac Hadzic dosta dobar golman,Zeljkovi svaku utakmicu igra srcem moje misljenje je da nam samo fali igrac tipa Kajkuta i da ova ekipa Zelje ima kvalitet e sad kako ce to sve izgledati neznam idealni sastav Hadzic,zeljkovic,kerla,skaljic,kvesic,zolotic,tomic,jamak,bucan,hodzic,selimovic

Hadzic,

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 12 avg 2013, 00:54

CARSON je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
Razavbu Sarajevo je i prosle godine uzelo samo Bod u lukavici znaci imali su tri teske utakmice i izgubili su 5 bodova sto ce po meni biti jako tesko nadoknaditi ,e sad koliko je Zeljo jak jos uvijek nismo vidjeli sigurno da cemo na proljece biti dobri jer se vracaju Kvesic i Zolotic,colic svi znamo da su nam to dva najbolja igraca stim da se Kerla vraca u svoju formu,Skaljic dobar igrac Hadzic dosta dobar golman,Zeljkovi svaku utakmicu igra srcem moje misljenje je da nam samo fali igrac tipa Kajkuta i da ova ekipa Zelje ima kvalitet e sad kako ce to sve izgledati neznam idealni sastav Hadzic,zeljkovic,kerla,skaljic,kvesic,zolotic,tomic,jamak,bucan,hodzic,selimovic

Hadzic,
malo sam nuhanovica zaboravio nakon derbija :D uglavnom, i to im je neuspjeh, jer su igrali u sarajevu, bukvalno pred svojom publikom, 3 utakmice, a osvojili svega 4 boda
želji će ove godine, široki biti najveći konukrent, odnosno mi njima, jer ljudi hladno dodju na kosevo, dobiju 1 2 uz promasena 3 zicera, da li cemo mi to uraditi, ne znam, nadam se da hocemo, o tom po tom, ja sam za želju samo napisao da se stekla rutina, da pobjedjujemo i kad ne igramo najbolje, sto je odlika velikih ekipa, predstoje nam sad 4 teska gostovanja i 4 lakse domace utakmcie, borac u krizi, ali opet igraju odlicno, zrinjski doveo puno novih igraca, ali standardno dole igramo na nulu, široki ako ne izgubimo, jesenji bi prvaci trebali biti vec u 9 kolu :D malo sale nije na odmet, i 4 gostovanje, zenica, veliki broj manijaka dolazi, standardno dobijamo zenicane u posljednjih nekoliko godina, ukoliko bih rangirao ova gostovanja, uradio bih to ovako celik, borac, zrinjski, siroki, pocevsi od najlakseg do najtezeg
da mi je docekat da sastav kjosevski, colic, kerla, zola, kvesa, tomic, svraka, jamak, bajic, sadikovic, hodzic izadje na novu Grbavicu, pa da komotno mogu i umrijeti

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 12 avg 2013, 01:08

invincible1921 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Od Gazproma nema nista jednostavno neda niko 200.000 eura za godinu dana na dresu... Za nase uslove i jest puno , npr.Gazpromu nije al vise oni vole dati CZ nego Zelji... Mislim jest zeljo prvak al nikad da napravi iskorak u evropi to nije zanimljivo eventualnim sponzorima medjutim onaj ko sada pomogne treba mu dati dobre privilegije nekada ako zeljo napravi iskorak u evropi u slucaju da se to desi. Npr Konzum je sponzor Dinamu samo kad udje u LP , i dadne im 1.000.000 eura. Mozda ste to primjetili dinamu uvijek u kvalifikacijama bez sponzora i jel se udje u LP neko je na dresovima. Jednostavno znam da je tesko al se mora iz vlastite snage napraviti nekakav iskorak dal to EL ili LP nezz.
e zato ih zvezda pravi svake godine :S
orthodox brother ovo ono buraz kontas oni da igraju petu ligu njima bi dali pet puta vise nego zelji jbga... moramo se hvatati kakvih arapa turcina jer ocigledno rusi ulazu u BIH a boli ih kui.ac za drzavom zato samo domace firme... ja garantujem da ima interesa domacih firma za sponzorstvo mozda ne za 200.000 eura. al ja znam na koji nacin firme dovesti same sebi... Sami bi oni dolazili i molili da budu sponzori... vjeruj ;) KUPUJ DOMACE stavis na dresove , napravi se akcija da navijaci i simpatizeri zelje koriste usluge , proizvode ili sta vec svojih postojecih sponzora i onda za 3 mjeseca uzmes izvjestaje firmi koji su u tome ucestovali a vi ako ste veliki navijaci to cete uraditi , i to kad bi druge firme vidjele bum napravis...
>>No body likes us but we dont care<<

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 12 avg 2013, 01:11

kad se hodzic vraca u liverpool?
nekako mi zao da je kod nas jer ne igra previše, a strašan je potencijal..

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 12 avg 2013, 01:20

jeste vidjeli Viteza jucer ljudi imaju 10 sponzora na dresu,nek je od svakog 20 hiljada eto ti 200 000KM ,jest da su dresovi onako cirkus pravi al jbg,u nas kao majce neke jbt :roll:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Levin, Sarun, Strumfinho i 40 gostiju.