FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Karic u svadji s loptom otkako je dosao u FKS
Ove sezone su me Suljic i Tatomirovic pozitivno iznenadili !
Melunovic je Falcao za Karica

Melunovic je Falcao za Karica

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- invincible1921
- Kontakt:
bas sad sa starim komentarisem,imao je 4 5 pokusaja ,nijedan ne bi bio ni 5 metara od gola da odbrana sirokog nije izblokirala,pa bgm zamalo da udje jednaBosniacum Lilium je napisao/la:ma kakve crne baklje. To samo jos mi furamo. Pa sve djecurlija "navija". Pirotehniku vecina preraste do 6. razreda osnovne...
A i ovaj Todorovic me polako pocinje iritirat...

=\_1921_/=
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma nije to samo ova tekma, svaka mu je takva. Frajer nema trunke mozga.
-
- Kontakt:
Hajde sada opet: "skinite dresove" hahahahah
Ne znam cemu tolika radost?BosniaHerzegovina je napisao/la:AHAHAHAHAH PITARI HAHAHAHA, SAMPIONI HAHAHAHAHAH
Za nas je najbolje bilo da je ostalo 1:1.
(meni nije drago zbog ovog gola jer mislim da nam je Siroki veci konkurent nego Sarajevo)
Ne-sreća
- invincible1921
- Kontakt:
ma ja iskreno mislim da je musemic kriv isto ako ne i vise nego igraci.Lako je palamudit nismo imali srece,aj teren,aj vreijem,aj globalno zatopoljvanje,ali brate ne moze svaki put se na to vadit ipak je on trener ...
=\_1921_/=
Nema potrebe za provokacije... bilo bi bolje da je ostalo 1:1,ali sta je tu je...
Samo se nadam da necete navijati za siroki ukoliko se oni budu borili sa nama za titulu.
Samo se nadam da necete navijati za siroki ukoliko se oni budu borili sa nama za titulu.
Boli vas djon evo i komentator kaze da niste imali srece
Znaci nije do igraca nego do srece 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Opa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- EdenHazard
- Kontakt:
Ko vam je taj SrećaZZtop10 je napisao/la:Husref nakon Kukesija: Nismo imali srece....
Husref nakon Kukesija:Sreca nas opet nije pogledala....
HUsref nakon Slavije: Nemamo srece...
Husref na poluvremenu: Ljudi, NISMO IMALI SRECE !

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- SarajlijaTM
Otpustite ovog husrefa za njegovo dobro,docice te mu glave,al bez zezancije. Sa ovim talentima ni murinjo ne bi mogao nista napraviti...
Bezze ser.ete na covjeka
p.s.-one psovke na kraju igracima i husrefu su ne jedan lvl vise nego 10 najmanje od onih papa.na sa naseg sjevera,nepotrebno...
Bezze ser.ete na covjeka
p.s.-one psovke na kraju igracima i husrefu su ne jedan lvl vise nego 10 najmanje od onih papa.na sa naseg sjevera,nepotrebno...
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 9005_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nismo imali srece
nismo imali srece
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma Husref je 0 strucnjak, ja sam govorio da ono nije Joviceva krivica, cisto Irfanova, a evo otisao je i on napokon, ali kasno je sada. Tako i za Husrefa tvrdim da nije trener koji moze pridonijeti boljim rezultatima.
A ne razumijem ove bolesnike koji se slade ovom pobjedom, pa Siroki ce vam biti najveci konkurent za titulu, znaci bolest
Pogotovo mi je dobar ovaj "manijak iz Danse" 
A ne razumijem ove bolesnike koji se slade ovom pobjedom, pa Siroki ce vam biti najveci konkurent za titulu, znaci bolest

Znas sta bi Dr. Arsla reko za njih. Oni se pale ko Golf dizel pa bjelasnici.pile87 je napisao/la:Boli vas djon evo i komentator kaze da niste imali sreceZnaci nije do igraca nego do srece
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem...ali baš ne mogu
FUJ FUJ FUJ šta nam se dešava
ne znam ni sam ko je kriv za ovo
šteta jer mislim da ova ekipa ima potencijala al je pitanje do kraja sezone šta će se sad, pogotovo poslje ovog poraza od Sirokog,izdesavati
Dobro smo mi nagrajisali negdje
FUJ FUJ FUJ šta nam se dešava
ne znam ni sam ko je kriv za ovo
šteta jer mislim da ova ekipa ima potencijala al je pitanje do kraja sezone šta će se sad, pogotovo poslje ovog poraza od Sirokog,izdesavati
Dobro smo mi nagrajisali negdje
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma samo sad da Husrefa srce ne strefi
Eto sad ispade ratni zlocinac, covjek koji je srce na terenu ostavio igrajuci za Sarajevo, donese vam titulu, ali covjek je bolestan. Po meni uprava je kriva sto mu je dozvolila kao takav(bolestan covjek sa srcanom manom) vodi veliki klub Sarajevo-
Iskreno, zao mi je covjeka i nije to on zasluzio, ali takav je zivot

Eto sad ispade ratni zlocinac, covjek koji je srce na terenu ostavio igrajuci za Sarajevo, donese vam titulu, ali covjek je bolestan. Po meni uprava je kriva sto mu je dozvolila kao takav(bolestan covjek sa srcanom manom) vodi veliki klub Sarajevo-
Iskreno, zao mi je covjeka i nije to on zasluzio, ali takav je zivot
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
evo da ja dam izjavu umjesto husrefa:
"sta da kazem,kvalitetniji smo od sirokog. oni nam nisu napravili sanse na cijeloj utakmici.ovo se dogadja jednom u 20 godina"
"sta da kazem,kvalitetniji smo od sirokog. oni nam nisu napravili sanse na cijeloj utakmici.ovo se dogadja jednom u 20 godina"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, budzak, perodeformero, sekac i 27 gostiju.