BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Ameri su slicni nasoj repki.. bice ovo dobar okrsaj da se nasi malo ohlade i spuste na zemlju.
Jedva cekam pocetak utakmice.

shandrlike-tandrlike
- badblueboylivno
- Kontakt:
Koliko si čekao na ovo?JoeCelt je napisao/la:Konacno i nasi Zmajevi na MLS stranici!![]()
Bosnia and Herzegovina release 20-man roster for upcoming friendly vs. USMNT
http://www.mlssoccer.com/news/article/2 ... y-vs-usmnt

Hayley <3
Ekipe koje su Ameri pobjedili:Rafael30 je napisao/la:Nisu ovi Ameri nimalo naivan i lak protivnik. Ova utakmica i ako je prijateljska treba se shvatiti ozbiljno, i treba nastaviti pozitivan niz od 9 utakmica bez poraza. Ameri imaju niz od 11 pobjeda koji je zapocet pobjedom nad Njemačkom od 4:3.
Jamaica - 76. na FIFA rang listi
Panama - 40. - protiv njih su igrali u dva navrata
Honduras - 43. - protiv njih su igrali u dva navrata
Guatemala - 96.
Belize - 143.
Cuba - 90.
Costa Rica - 42.
El Salvador - 83.
Za mene licno niko od ovih reprezentacija nije trenutno ozbiljna reprezentacija, a kada vec vecina Vas spominje utakmicu protiv Njemacke trebate reci da su Nijemci tada igrali u trecem sastavu i da je opet sreca Amere spasavala.
Ne kazem da su Ameri losa ekipa, ali isto tako nisu ni toliko kvalitetna ekipa koliko govore njihovi posljednji rezultati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koja je sramota da se Meksiku i Americi dozvoljava da se prakticki pretplate na SP sa igranjem kvalifikacija protiv tih jadnih reprezentacija od kojih je jedna Costa Rica najozbiljnija. Neka Juzna i Sjeverna Amerika igraju kvalifikacije zajedno, pa cemo da vidimo kad ce sastavit 9 utakmica bez poraza.
Sad ce me napast onaj Joe.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Sta je sa ovim ulaznicama? Lazu li da ih je vec toliko prodano?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cartman je napisao/la:Koja je sramota da se Meksiku i Americi dozvoljava da se prakticki pretplate na SP sa igranjem kvalifikacija protiv tih jadnih reprezentacija od kojih je jedna Costa Rica najozbiljnija. Neka Juzna i Sjeverna Amerika igraju kvalifikacije zajedno, pa cemo da vidimo kad ce sastavit 9 utakmica bez poraza.
Sad ce reci ako te sta zanima posjeti ovu temu i staviti onaj link one usrane teme sto je on otvorio.
1946
Ma ovaj clanak se osnosi samo na zapadnu tribinu, a vjerujem da za ostale tribine ima ulaznica....Consigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Sta je sa ovim ulaznicama? Lazu li da ih je vec toliko prodano?
- delpiero502
- Kontakt:
Ja sam jutros na stanici uzeo, bilo je karata još.hilmo je napisao/la:Ma ovaj clanak se osnosi samo na zapadnu tribinu, a vjerujem da za ostale tribine ima ulaznica....Consigliere je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Sta je sa ovim ulaznicama? Lazu li da ih je vec toliko prodano?
Hendikep... I to veliki. Niko ne moze kao Mujdza da krije i vuce po toj strani.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Znaci Svrsajevic od pocetka.
Nas Roberto CarlosCartman je napisao/la:Znaci Svrsajevic od pocetka.

- Cautinho
- Kontakt:
Mozda odigra dobro,pa ga Ameri odluce odvest u onaj MLS.
Inace,vrlo bi moguc bio takav scenarij,mozda Ameri traze igrace za svoju ligu,Ibricic,Zec,Vrsa,Sehic,sviju njih treba poslat u Ameriku.
Inace,vrlo bi moguc bio takav scenarij,mozda Ameri traze igrace za svoju ligu,Ibricic,Zec,Vrsa,Sehic,sviju njih treba poslat u Ameriku.
Keep walking.
Stvarno mislim da ce se Ibricic, Zec i Sehic odlicno pokazat u ovoj utakmici.Cautinho je napisao/la:Mozda odigra dobro,pa ga Ameri odluce odvest u onaj MLS.
Vala bolje je svrsika nego zahirovica da gurne na desnog beka opet poludio bi XDFliX je napisao/la:Nas Roberto CarlosCartman je napisao/la:Znaci Svrsajevic od pocetka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo Svrski prilike da se dokaze 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ne vjerujem da ce Vrsajevic igrati,prije bih rekao da ce Zuka posto Bicakcic debituje na stoperu a mozda ce i Bico desno,ne bi me iznenadilo.Kod stavljanja Salihovica na lijevog beka presudno je bilo to sto je ljevak a Zuka i Bico su desnjaci,znaci da po istoj logici mogu odigrati desnog bekaBosniacum Lilium je napisao/la:Evo Svrski prilike da se dokaze

Zukanovic je ljevak. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ok.do mene je,cim sam procitao odmah sam se i pokajao ali nema sta,provalio sam seBIHfan je napisao/la:Zukanovic je ljevak.

Igrao je Bicakcic jednom desnog beka za Stuttgart, i to protiv Bayerna. Istina odigrao je katastrofalno, ali znaci da moze. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.