A da ne znaju, u tome se slazemo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ova budala Kristic je barem 2-3x rekao Komazec.... Pa sam zato napisao... A tek sada vidim da igra neprimjetni Karic....MrWhite je napisao/la:Ma ne igra Komazec, Karic igraMrMuscle je napisao/la: Igra ti mescini onaj Dzon Cena....
Evidento je moj pile da ovi sa bht-a su nahladjeni do bola prvo onaj kreten suko, pa ona dileja od spahe i sad I onaj padobranac na terenu - napreduju sad sami sebi daju golovepile87 je napisao/la:Evo kazu da je napredak u igri sarajeva evidentanvela havle sve sam cuo ali ovo je fakat u rangu naderealista.
Ako je ista vezano za fudbal, koji se igra kod nas, gore od tog istog fudbala onda su to sportski kometatori.BlueBoy1921 je napisao/la:Evidento je moj pile da ovi sa bht-a su nahladjeni do bola prvo onaj kreten suko, pa ona dileja od spahe i sad I onaj padobranac na terenu - napreduju sad sami sebi daju golovepile87 je napisao/la:Evo kazu da je napredak u igri sarajeva evidentanvela havle sve sam cuo ali ovo je fakat u rangu naderealista.
$
Uzasni su, skroz juce onaj "za nesto me vuko" suko sve je primjetio ali nikako da kaze "**** dva osima" nego suti ko zadnja funjara. A vitez ko da je rm ljudi samo mahali rukama i trazili faulove I penale. Danas ovi jadovi koji veze nemaju kao da gledaju neke druge utakmice. Da bar znam koliko su im platili da ovako izmisljaju.pile87 je napisao/la:Ako je ista vezano za fudbal, koji se igra kod nas, gore od tog istog fudbala onda su to sportski kometatori.BlueBoy1921 je napisao/la:Evidento je moj pile da ovi sa bht-a su nahladjeni do bola prvo onaj kreten suko, pa ona dileja od spahe i sad I onaj padobranac na terenu - napreduju sad sami sebi daju golovepile87 je napisao/la:Evo kazu da je napredak u igri sarajeva evidentanvela havle sve sam cuo ali ovo je fakat u rangu naderealista.
$
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Hajdeee, Kyle88, MokraKifla, SamoDaKazeem, ShofaII, TETRAPAK i 51 gost.