Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Marchisio
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Marchisio » 11 avg 2013, 12:15

Ode Matri, nek' mu je srećno. LLorente ostaje jedini centralni napadač za sada.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 11 avg 2013, 12:22

Ako Matri ode nadam se da ce od tih para dovesti lijevog beka!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 avg 2013, 14:34

@Italia ... aferim brate. Al ne vrijedi to kod njega. On je vidio Marchisia protiv Bayerna i bilo ga stid jarana, pa sad kreno bacati i drvlje i kamenje po Principinu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 avg 2013, 15:27

Sto me nerviraju ove WC papir novine kao Llorente se nije pokazao u pripremnim utakmicama i Conte trazi drugog napadaca :lol: :lol: kako ce se pokazati covjek nije igrao god dana sad trebao je u 5 tekmi trpati momacki :lol: i jos se nije dobro upoznao sa Conteovim taktickim stranam treba mu jos utakmica da to sve sjedne igrace upozna tj kretnje na terenu itd....

Siguran sam da ce svima zacepiti usta i to dobro :D :D

Forzaaaaa Llorente :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 avg 2013, 15:44

Ljorente je dobar al nisam siguran kako ce se uklopit u ovu 3-5-2 formaciju:-? Po meni je on idealan za 4-3-3 kao centralni napadac. Da bi dokazao svoj kvalitet u Conteovoj formaciji treba vise ubacivanja od strane krilnih igraca, sto nisam primjetio u prosloj sezoni a ni u ovim pripremnim utakmicama.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 11 avg 2013, 16:30

Yucca je napisao/la:Sto me nerviraju ove WC papir novine kao Llorente se nije pokazao u pripremnim utakmicama i Conte trazi drugog napadaca :lol: :lol: kako ce se pokazati covjek nije igrao god dana sad trebao je u 5 tekmi trpati momacki :lol: i jos se nije dobro upoznao sa Conteovim taktickim stranam treba mu jos utakmica da to sve sjedne igrace upozna tj kretnje na terenu itd....

Kad god treba sta istaci negativno o Juventusu, oni se nadju nesto pisat, jos fola brinu o Llorenteu i slicne nebuloze.
Da su kakvi profesionalci i poznavaoci fudbala ne bi pljuvali po Llorenteu nakon nekoliko pripremnih utakmica.
Stvarno su cista **** od novina, taj hejt je toliko transparentan da ovakve gluposti pisu,sto je jos jadnije ko fol eto oni pisu o formi Llorentea i problemima koje Juve ima zbog toga, fola sportska zabrinutost a ono jedva cekaju da bilo koji igrac Juventusa slomi nogu da mogu tiho slavit.
Smeće od novine.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 11 avg 2013, 16:34

llorente je extra napadač,trebao nam je neko ko može prihvatiti loptu i sačuvati je...matri je to pokušavao ali u većini slučajeva se lopta odbijala od njega. samo da se uigra sa ostalim i eto nam konačno napadača kao što je bio trezeguet ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 avg 2013, 16:42

musla je napisao/la:llorente je extra napadač,trebao nam je neko ko može prihvatiti loptu i sačuvati je...matri je to pokušavao ali u većini slučajeva se lopta odbijala od njega. samo da se uigra sa ostalim i eto nam konačno napadača kao što je bio trezeguet ;)
izvini, ali jednan je Trezeguet i nemoj porediti ovu spansku ublehu sa Davidom..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 avg 2013, 16:51

Eventualni odlazak Matrija bi mogao biti veliki problem ako se Llorente ne pokaže kako očekujemo. Mi nemamo tu ''devetku'' osim njega i ja ga ne bih pustio tek tako. Prije je Quaqlliareala trebao ići, Matrija bih ostavio.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 avg 2013, 17:04

Llorente je igračina i pokazat će to, manite se šuplje u predsezoni gdje nismo odigrali utakmice kako treba, osim Ogbonne, Vidala i dijelom Teveza niko ništa nije uradio.

Igraču treba suditi poslije par kola, eventualno 5-6 mečeva, a ne po nekih 200-tinjak minuta u augustu.

Ruku dajem za Fernanda da će opravdati povjerenje golovima.

Usput, nabacite linkove za meč vs. Primavere.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 11 avg 2013, 17:13

http://firstrownow.eu/watch/200451/2/wa ... us-b-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 11 avg 2013, 17:18

Forza Juve :mrgreen:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 11 avg 2013, 18:22

Josipovic masina. :O

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

#MaxOUT

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 11 avg 2013, 18:24

Nema sta, ubi Juventus puru u njima :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 11 avg 2013, 19:17

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 avg 2013, 19:22

Bonnuci tanak k'o jufka, spor, okretan kao ormar, baš kao kada smo to komentirali pred kraj prošle sezone.
Definitivno će ga Ogbonna izbaciti iz prve postave jer je najbolji igrač predsezone.

U superkupu Angelo sigurno počinje, a Bonnuci može početi samo ako Barza bude nespreman, mada i tada mislim Caceres ima više šansi jer igra desno, a tu Bonny ne može.

Danas su Vučko, Licht, Caceres, Llorente i Barza preskočili jer su se priključili mislim već repkama, Barza ima problema sa stopalom.

I dalje slabo u ofanzivi, vidjet ćemo kako će to izgledati kada svi budu u formi, ali sam sve više stava da je 3-5-2 i naš stil igre nešto što ne odgovara bilo kom napadaču koji dođe.

Ipak, mislim da bolje za tu taktiku nismo mogli dovesti i to će se pokazati.

Inače, govori se da ako Quaglia i Matri odu da Boayke ostaje, to bi mene u potpunosti zadovoljilo ukoliko se ne planira dovesti Ibarbo ili eventualno Biabiany.

Mora se stvarno neko prodati, pa i taj Motta se i dalje vrti tu, PDC izgleda ostaje, :roll: Isla je zalutao u fudbal, majko draga kakav balvan od igrača, Rossi nema kvalitet i njega treba proslijediti dalje, status Marronea nejasan.

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 avg 2013, 19:35

Yucca je napisao/la:Sto me nerviraju ove WC papir novine kao Llorente se nije pokazao u pripremnim utakmicama i Conte trazi drugog napadaca :lol: :lol: kako ce se pokazati covjek nije igrao god dana sad trebao je u 5 tekmi trpati momacki :lol: i jos se nije dobro upoznao sa Conteovim taktickim stranam treba mu jos utakmica da to sve sjedne igrace upozna tj kretnje na terenu itd....

Upravo to stari, conte i nakon 2 godine u jednoj tekmi moze da promjeni misljenje :D Nije kasno ni Matriju i Qva, a Ne Lorenteu :D
Max Allegri

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 avg 2013, 19:39

ukoliko bi ostali na 3-5-2(a izgleda da hocemo :( ) nema veze sto je Ljorente jedini klasicni CF, jer i on ce tu biti klupa. Ako nista kroz sezonu ce se nametnuti Vucinic i Tevez kao prvi izbori a Djovinko kao alternativa...

nadam se da grijesim al tesko moze jedan klasican sidras tipa Ljorentea da se uklopi u ovaj stil igre. Znamo kako nas napad igra: krizanje , dupli pasovi, izmjena pozicija, propustanje lopte a to puno teze ide sa igracem tipa Ljorentea ili Gomeza recimo, Trezege u ovoj formaciji ne bi dao ni 50% golova koje je dao itd itd..Aguero, Tevez, Suarez, Vucinic, Eto- nizi, brzi, okretniji igraci su tipovi napadaca za ovu formaciju.

Ljorente je strasno jak igrac i solidan i na lopti te mu je to glavni adut, ali do sad je ekipa bila prilagodjena njemu sad se on prilagodjava stilu igre koji mu je stran i koji bas ne preferira. Ono kao kad Dzeku izvlaci na krilo, moze to on nekako i imat ce on dobrih tekmi al da tako izvlacih maksimum od njeg i da mu to najvise odgovara to nije slucaj.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 11 avg 2013, 20:08

Italia je napisao/la:
musla je napisao/la:llorente je extra napadač,trebao nam je neko ko može prihvatiti loptu i sačuvati je...matri je to pokušavao ali u većini slučajeva se lopta odbijala od njega. samo da se uigra sa ostalim i eto nam konačno napadača kao što je bio trezeguet ;)
izvini, ali jednan je Trezeguet i nemoj porediti ovu spansku ublehu sa Davidom..
Trezeguet je dobar al' da je Ljorente ubleha moram reći da si paglu.
Allegri je gospodin!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 avg 2013, 20:20

Carli je napisao/la:
Italia je napisao/la:
Trezeguet je dobar al' da je Ljorente ubleha moram reći da si paglu.
cim ti je Trezeguet dobar, mislim da si rekao sve o svom znanju i Juventusu (Y)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.