Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 982&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;bavarian_bk je napisao/la:Gdje pratite to ?
Uzecemo ovo lagano odmara igrace ni Nedim nije ulazio nikako, treba nam pobjeda sutra protiv Izraela za 1 mjestoMuumii je napisao/la:Zaasto Piric i Ahmedic ne ulaze nikako u igru e.e
Dobroo neka odmara Djedovica,ali Memic i Hadzic su nam po meni vazniji igraci od Pirica i Ahmedica,pa obojica igraju..LloriS je napisao/la:Uzecemo ovo lagano odmara igrace ni Nedim nije ulazio nikako, treba nam pobjeda sutra protiv Izraela za 1 mjestoMuumii je napisao/la:Zaasto Piric i Ahmedic ne ulaze nikako u igru e.e
J.b.g ne moze sve najbolje odmaratiMuumii je napisao/la:Dobroo neka odmara Djedovica,ali Memic i Hadzic su nam po meni vazniji igraci od Pirica i Ahmedica,pa obojica igraju..LloriS je napisao/la:Uzecemo ovo lagano odmara igrace ni Nedim nije ulazio nikako, treba nam pobjeda sutra protiv Izraela za 1 mjestoMuumii je napisao/la:Zaasto Piric i Ahmedic ne ulaze nikako u igru e.e
Pa obje prve tekme smo imali slab sut posebno prvu ... Veceras smo to popravili ali morat cemo bit dosta bolji protiv izreala.Muumii je napisao/la:Prosjecno po utakmici sutiramo 64 lopte od toga udje 23....previse suteva,premalo pogodjenih koseva....
Previse forsiraju sut iz vana,premalo je akcija pod kos ili otvaranja prostora za prolaz prema kosu,al po meni to je sve do trenera....grgr je napisao/la:Pa obje prve tekme smo imali slab sut posebno prvu ... Veceras smo to popravili ali morat cemo bit dosta bolji protiv izreala.Muumii je napisao/la:Prosjecno po utakmici sutiramo 64 lopte od toga udje 23....previse suteva,premalo pogodjenih koseva....
imaju one neke cure, pjevale su "Nevaljala" u subotuAdmir_Sa je napisao/la:cujem na ovom video što KSBIH izbacuje na fejsu da se sa tribina podrška pruža ni manje ni više nego sa cecinim pjesmama![]()
izgleda ona furka što su košarkaši partizana sad isfurali nakon titule uzela maha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.