FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
a mogli su Vertonghena dovesti za sitnis, ali njima je bilo vaznije da dovedu Songa 

Moja zelja ukoliko za Mangalu budu trazili 40 miliona i ukoliko propadnu Luiz i ostali.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ovaj je stoper koliko i autogol MascheM4kaveli je napisao/la:Moja zelja ukoliko za Mangalu budu trazili 40 miliona i ukoliko propadnu Luiz i ostali.![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne znam, gledao sam ga u Valensiji prosle sezone kada je prekomandovan na stopera i odlicno je odradio posao.
Veoma inteligentan igrac, prebrz, jak u duelu, skoku, odlicna tehnika .. dosta bolji od Mascherana na stoperskoj poziciji.
Zasto ne ako propadne ovo sa Luizom i ostalima ?
Ovaj me dosta podsjeca na Abidala.
Veoma inteligentan igrac, prebrz, jak u duelu, skoku, odlicna tehnika .. dosta bolji od Mascherana na stoperskoj poziciji.
Zasto ne ako propadne ovo sa Luizom i ostalima ?
Ovaj me dosta podsjeca na Abidala.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
nemoj bgt vise bekova da igraju stopera ,najezim se na tu pomisao,M4kaveli je napisao/la:Moja zelja ukoliko za Mangalu budu trazili 40 miliona i ukoliko propadnu Luiz i ostali.![]()
bolje nikog ne dovoditi nego beka nekog,eto onda ima adriano pa nek igra stopera ha ya

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne mozes bit pametan kada su Barcelona i stoper u pitanju. 

Nista ja necu.viKK je napisao/la:pa koga hoćeš bog te pomazo ? Thiaga Silvu ? propalo . Luiz ? isto propalo . a ovi ostali što se spominju , Agger , Košćelni , Hummels i još neki ti ne valjaju , lafo kikseri i flopovi . pa yebiga onda , pomiri se s tim da će barca igrati sa prošlogodišnjom odbranom.bparena je napisao/la:Nek misli ko sta hoce al mojne mi Humelsa dosta mi ovih traktora i pehova kojih sad imamo.Cautinho je napisao/la:Gdje mi je onaj momak koji se kladio sa mnom da ce Hummels doci u Barcu do danas?
Nek se javi pa da oklada stupi na snagu.

p.s. to je jedini problem Barcelone i tacno je stiglo ono vrijeme o kojem je Osim i mnogi jos govorili...
"Barcelonu moze samo Barcelona pobijediti" - to su i uradili ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ali to je sve šuplja prica i demagogija.....ne mislim licno na tebe, vec na ovu situaciju u Barci.M4kaveli je napisao/la:Ne mozes bit pametan kada su Barcelona i stoper u pitanju.
To je bježanje od posla i od odgovornosti.....niko nece da preuzme riziki na sebe, vec ce opet sve svaliti na Piquea, Bartru i Mascherana....i na kraju se oprati preko njih.
Evo primjer, Jan Vertonghen je sad na listi želja Barce, radi bi ga doveli....a tog istog Vertonghena je još prošle godine Frank de Boer, trener Ajaxa, nudio Barci, malte ne gurao ga u kataloniji, pozivao otvoreno Barcu da dođe po njega....ovi to tada nisu slušali, bili gluhi pored ušiju i slijepi pored ociju - uletio Totenham i doveo ga sebi za 12 miliona i sad nakon godinu dana u Barci neka naknadna pamet proradila i sad bi ga kao htjeli dovesti, ali ce židovi naravno tražiti najmanje 30 miliona i to ce ko fol odbiti Barcu (jer nece dati tolike pare)....pa koga oni prave budalama

I onda na kraju prica i kontatacija "ne možeš biti pametan kad su Barca i stoper u pitanju"

Zadnja izmjena: 111, dana/u 11 avg 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam šta vi hoćete?U ovih 7-8 godina ste od prosječnog kluba u evropskim okvirima stigli do jednog od najvećih,vrijeme je da se lagano vraćate u prosječnost.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neka vas u prosjecnosti u kojoj ste vec punu deceniju i tamo tako dobro osjecate...mi ne želimo na vaš nivo da se spuštamo, vec hocemo nove momente i dodatne progreseLBJ MVP je napisao/la:Ne znam šta vi hoćete?U ovih 7-8 godina ste od prosječnog kluba u evropskim okvirima stigli do jednog od najvećih,vrijeme je da se lagano vraćate u prosječnost.
hajd dijete ne laprdaj bezzeLBJ MVP je napisao/la:Ne znam šta vi hoćete?U ovih 7-8 godina ste od prosječnog kluba u evropskim okvirima stigli do jednog od najvećih,vrijeme je da se lagano vraćate u prosječnost.
zato je real prosjecan klub u evropskim okvirima u zadnjih 10-11 godina ,steta tvoja sto je to bas citav period od kako navijas za real ( a i to je pitanje ), ostaje ti youtube da se prisjecas neki realovih sjajnih godina kada nisi ni znao sta je fudbal.
ti citav zivot svoj navijas za prosjecan real zato ne laprdaj tu bezze
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Yebo ti klub koji decenijama nije osvojio LP a trose pare ko svi skupa na drugoj strani. Svake godine pucaju na sve strane a gradski rival im na njihovom stadionu uzme kup a ostali evropski timovi se izmjenjuju u osvajanju LP. Oni mogu sanjati osvajanje LP i nista vise. To godinama dokazuju...barca_87 je napisao/la:hajd dijete ne laprdaj bezzeLBJ MVP je napisao/la:Ne znam šta vi hoćete?U ovih 7-8 godina ste od prosječnog kluba u evropskim okvirima stigli do jednog od najvećih,vrijeme je da se lagano vraćate u prosječnost.
zato je real prosjecan klub u evropskim okvirima u zadnjih 10-11 godina ,steta tvoja sto je to bas citav period od kako navijas za real ( a i to je pitanje ), ostaje ti youtube da se prisjecas neki realovih sjajnih godina kada nisi ni znao sta je fudbal.
ti citav zivot svoj navijas za prosjecan real zato ne laprdaj tu bezze
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma doci ce neko samo je pitanje ko. Meni ove sage oko stopera na vrh qrca, mjesecima se vec prica jedno te isto.111 je napisao/la:Ali to je sve šuplja prica i demagogija.....ne mislim licno na tebe, vec na ovu situaciju u Barci.M4kaveli je napisao/la:Ne mozes bit pametan kada su Barcelona i stoper u pitanju.
To je bježanje od posla i od odgovornosti.....niko nece da preuzme riziki na sebe, vec ce opet sve svaliti na Piquea, Bartru i Mascherana....i na kraju se oprati preko njih.
Evo primjer, Jan Vertonghen je sad na listi želja Barce, radi bi ga doveli....a tog istog Vertonghena je još prošle godine Frank de Boer, trener Ajaxa, nudio Barci, malte ne gurao ga u kataloniji, pozivao otvoreno Barcu da dođe po njega....ovi to tada nisu slušali, bili gluhi pored ušiju i slijepi pored ociju - uletio Totenham i doveo ga sebi za 12 miliona i sad nakon godinu dana u Barci neka naknadna pamet proradila i sad bi ga kao htjeli dovesti, ali ce židovi naravno tražiti najmanje 30 miliona i to ce ko fol odbiti Barcu (jer nece dati tolike pare)....pa koga oni prave budalama![]()
I onda na kraju prica i kontatacija "ne možeš biti pametan kad su Barca i stoper u pitanju"![]()
ma nemoj mi reci...to neko lud, pa nije pratio šta se dešavalo prošle godine sa vec pomenutim igracem

I nista ne radi kao da smo mi bavarcima zavukli 7 komada a ne oni nama. Ne znam na osnovu cega su toliko sigurni da se sve to nece ponoviti. A i nedavno se ponovilo. 

pa nek barem uposle neke skaute da traže neke mlade stopere , da ih mogu dovesti i imati čvrstu odbranu za budućnost .. ne , oni ovako ganjaju najskuplje zvijezde , držat će ih par godina dok i oni ne postanu kao pique i mascherano danas , i onda će opet zapasti u probleme , neće imati odbrane kako treba , a svi ti mladi talenti su već otišli u druge klubove i mora se platiti po 40 i kusur miliona da ih se dovede .. 

+1 ja to govorim vec pola godineviKK je napisao/la:pa nek barem uposle neke skaute da traže neke mlade stopere , da ih mogu dovesti i imati čvrstu odbranu za budućnost .. ne , oni ovako ganjaju najskuplje zvijezde , držat će ih par godina dok i oni ne postanu kao pique i mascherano danas , i onda će opet zapasti u probleme , neće imati odbrane kako treba , a svi ti mladi talenti su već otišli u druge klubove i mora se platiti po 40 i kusur miliona da ih se dovede ..

Barca spremila novu ponudu za Luiza vrijednu 40 miliona funti, javljaju engleski mediji!
Ludi su ako ovo odbiju. Ukoliko je istina naravno.Ozren je napisao/la:Barca spremila novu ponudu za Luiza vrijednu 40 miliona funti, javljaju engleski mediji!
Ja to cuo jos prije 3 mjeseca u upraviEvoMene je napisao/la:Vidim ja da mi nikog nećemo dovesti.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Belito, LondonBlues i 2 gosta.