Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

miky_hz
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la miky_hz » 14 dec 2009, 19:24

bosnas_ je napisao/la:Barbarez potvrdio:Sasa Papac se vraca u reprezentaciju! eh tek tada bi imali extra tim!
Jedva cekam da Savez potvrdi imenovanje Barbareza za selektora BIH!
Imali bi i tim i sve,al bi sad oni sa tim ispali supci jer opet svi saraduju sa savezom...

Al jbg valjda je jasno da se oni nemogu protjerat,pa se ipak na kraju moraju udruzit sa njima,a to savezu najvise odgovara jer oni izlaze pobjednici iz cjelokupne situacije...sta je tu je :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 dec 2009, 19:50

Barbarez bi mogao donjeti puno pozitivnih stvari u nasem nogometu. Kada bi uspjeo da vrati Papca, bilo bi to sjajno!

Moj glas ide njemu! 8-)

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 14 dec 2009, 19:58

Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 dec 2009, 19:58

harishp je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:pa prije ce glavas odvest nego barbarez, svaka cast barabarezu, ali mozda ga sad stavit za pomocnog trenera nekog a onda kasnije mu dat pravu sansu

a to si zakljucio po cemuuuuuuuu?

da su ljudi kao ti, u nogometnim savezima holandije, hrvatske. klubovima barce manutd. te repke i klubvi bi bile nula jer nebi dali sansu pocetnicima

ne kraju krajeva nece barba zabijati golove nego dzeko. igraci su glavni. barba nma autoritet stio je sada najbitnije. a igracima neka kaze igrajte 442 neka ih nalozi da daju sve od sebe, a sa svojim imenom neka nas promovise u evropi i dosta od njega, i na euru smo
Iskreno receno osim BIH i Njemacke malo ih uopste ima pojma ko je Barbarez :roll:
Pogotovo ne kao trener..............
Da li je kod Engleza zabar rekao et sad igrajte u formaciji po cejfu i sve ce samo od sebe doci. :lol:
Svaka ekipa hoce trening,uigravanje formacije,trenersko znanje nije to ekipa iz Semizovca. :roll:
Eto neka je Ciro uigravao ekipu u parku na Ilidzi. Sta su trenirali? Zmire ili zandara i lopova? :D
Sve su to profesionalci, nece ih selektor uciti kako da igraju lopte. Najbitnije je da pozove najbolje igrace i da ih pravilno rasporedi na terenu, a ostalo ce doci samo od sebe, uz manje upute strucnog staba. Uigrani su oni dosta dobro, pogotovo ovi sto igraju u istim klubovima :D

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 dec 2009, 20:02

mahalas je napisao/la:Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......
nemam pojma,da nije "ostali" :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 14 dec 2009, 20:07

Na dnevniku, Bajevic je rekao da on ne moze preuzet reprezentaciju, da ima potpisan ugovor sa AEK-om...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 dec 2009, 20:10

-Barcelona- je napisao/la:
mahalas je napisao/la:Ja imam jedno glupo pitanje.. mene zanima onako bez veze koje je nacionalnosti Sergej Barbarez??? neko kaže da je musliman neko da je srbin neko da je pola pola... pa me zaista zanima mada uopšte nije bitno, on je za mene TITO, pa makar bio i japanac, ali neka odgovori neko ko zna 100%. poslije predlažem adminu nek izbriše pitanje, da nekvarimo temu. hvala......
nemam pojma,da nije "ostali" :mrgreen:
mozda je Galijan,ne znam i Hrvatska ga je nekad trazila da igra za njih,ma to nije ni vazno,vazno je da je ljudina i pravi Bosanceros... :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 dec 2009, 20:11

defender je napisao/la:Na dnevniku, Bajevic je rekao da on ne moze preuzet reprezentaciju, da ima potpisan ugovor sa AEK-om...
i ja sam to slusao...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 dec 2009, 20:12

Znaci Barba to garant preuzima
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 14 dec 2009, 20:12

defender je napisao/la:Na dnevniku, Bajevic je rekao da on ne moze preuzet reprezentaciju, da ima potpisan ugovor sa AEK-om...
nema on volje, a da ima vjeruj da ga nebi to omelo... uostalom zna se dobro da "njih" nezanima repka BIH. da ga zovu da preuzme Srbiju sigurno nebi ni sekunde dvoumio...
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 dec 2009, 20:13

Tacno,a od onih kandidata su Barbarez i Susic izgledali kao veoma zainterosovani...pa i Pape po prvi put da je pravo zagrijan...mozda bas bude on... :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 dec 2009, 20:18

mahalas je napisao/la:
nema on volje, a da ima vjeruj da ga nebi to omelo... uostalom zna se dobro da "njih" nezanima repka BIH. da ga zovu da preuzme Srbiju sigurno nebi ni sekunde dvoumio...
uopste neznas covjeka zato n e s e r i

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 dec 2009, 20:28

Bajevic je, u proslost, odbio da postane selektor Srbije. :arrow:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2009, 20:33

calcio je napisao/la:
mahalas je napisao/la:
:mrgreen: :lol: Ebiga da je Zvezda pa hajde :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 14 dec 2009, 20:41

Po meni je najbolje rjesenje Safet Susic.Igrao je u Yugi mislim da je pokupio neko znanje i malo vise discipline koju mi u ovom ciklusu nismo imali a dobro bi nam dosla.Misil da bi i on kao i Barbarez mogao okupiti kvalitetne ljude u savez.
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 dec 2009, 20:43

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:
:mrgreen: :lol: Ebiga da je Zvezda pa hajde :D
okusao se u Zvezdi, vidio da nisu na istim frekvencijama i ostavio ih na poluvremenu. bukvalno :mrgreen:
ali prije bi Mesa otrcao Zvezdi, ali na njegovu zalost ljubav nije obostrana. :mrgreen: iako je dobro povezan sa tamosnjim menadzerima, pa odveo je maltene pola srbijanske lige u klubove koje je trenirao

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 14 dec 2009, 20:52

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Zadnja izmjena: sasatm87, dana/u 14 dec 2009, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 14 dec 2009, 23:15

i jos nesto kad mi naum pade....mozemo mi mlatiti ovdje do mile volje ko ce biti selektor to ce opet biti neki poslusanko saveza....
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 14 dec 2009, 23:17

Naser oric...selma bajrami...nazif gljiva....joj gledam ovog nazifa juce na ObNu sjeba se covjek hvaleci usanovica...i jos je rekao da Glavas treba biti selektor :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 dec 2009, 23:17

Ja mislim da je najbolje rjesenje Sergej Barbarez ,kojeg svi volimo ,i postujemo ,i koji ce napraviti nesto novo u nasoj repci ,jer je mlad ,ambiciozan ,poznaje nogomet ,i sto je najvaznije svi reprezentativci mu vjeruju .
Cak je veoma vjerovatno da ce dovesti i Sasu Papca ,i jos neke mlade igrace ,jer je cinjenica da momak nije iskvaren nikako i lako mu je vjerovati ,nije sto je Mostarac ,ali je prava raja :D..
Sto se tice neiskustva koje se vecina dotice ,pa nije on godinama igrao kriket da nema pojma o taktikama ,svaki igrac koji je bio pod palicama velikih strucnjaka je "upio" ogromnu dozu znanja ,na kraju krajeva zadnji nas strucnjak je imao minimalno znanje u taktici ,nije analizirao protivnika ,nije proucio moderan nogomet ,i sto se toga dijela tice tesko se moze biti losiji od njega.
Uz kvalitetan tim ljudi koji bi mu pomagali ,vjerujem kako bi napravlili odlicne rezultate ,i kako bi okupili pravu ekipu ,zajedno sa Papcom ,i jos nekim igracima koji su kod CIre bili zapostavljeni.
Dajem glas Barbi!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.